Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι δεν προκειται να γινει. Αλλα αν γινει 1 στο 1.000.000 θα μιλαμε γισ την καταστροφη του Ευρωπαικου μπασκετ.

Δημοσ.

sorry για το ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ οφ τόπικ,αλλά είναι πολύ αστείο αυτό...

Συνέντευξη του ταραλίδη...

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8330&subid=2&pubid=527493

Ποια είναι η τελευταία ανάμνηση που κρατάς από τον Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω».

Δημοσ.

''Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης να του τα φυλάξω...''

Η διάννοια του Γιάννη Γκούμα, μόλις απέκτησε αντίπαλο δέος....

Δημοσ.
''Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης να του τα φυλάξω...''

Η διάννοια του Γιάννη Γκούμα, μόλις απέκτησε αντίπαλο δέος....

Δεν υπάρχει αντίπαλο δεος για τον Γκουμα. Αυτός θα ελεγε στους οπαδους ''Παιδια μπορειτε να μου φυλαξετε τα 700 ευρω που εχω στην τσεπη , μου τα εδωσε ο Φύσσας να τα κρατάω '' :razz::razz:

Δημοσ.

21:45 είναι τελικά, sorry για το προηγούμενο λάθος.

Εγω έχω εξοπλιστεί με παγωτάκι και homemade burgers, να δούμε θα βγάλω το 90λεπτο ? :D

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τους τρεις μεγάλους PG.

Ο Διαμαντίδης είναι χειρότερος PLAYMAKER με την αυστηρή έννοια του όρου(δηλαδή δημιουργία παιχνιδιού, ασιστ, στήσιμο πικ 'ν ρολ), αλλά είναι σαφώς καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, και συνολικά πιστεύω ως παίκτες είανι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Πιστεύω ότι δεν μπορείς να τους κατατάξεις, είναι άριστοι παίκτες και οι τρεις, και διαθέτουν το μοναδικό χάρισμα να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα τους.

Ακριβώς γι αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί τρομερά με την ενδεχόμενη απόκτηση του Σάρας, περισσότερο απ' ότι θα ενισχυθούμε εμείς με τον Σπανούλη.

Δημοσ.

Α, πιτσα χατ και παγωτακι Ηαγκεν, μουρλια με την φατσα του Τζιωλη ως δεξι χαφ (μιλαμε το παιδι ειναι πιο αργο στις κινησεις του και απο βροντοσαυρο)

Δημοσ.
Μιας και πιάσαμε τους τρεις μεγάλους PG.

Ο Διαμαντίδης είναι χειρότερος PLAYMAKER με την αυστηρή έννοια του όρου(δηλαδή δημιουργία παιχνιδιού, ασιστ, στήσιμο πικ 'ν ρολ), αλλά είναι σαφώς καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, και συνολικά πιστεύω ως παίκτες είανι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Αποψη σου αλλα στην μεταδοση ρυθμου ειναι καλυτερος, μπορει να παιξει ανοιχτο και σετ, μπορει και ειναι αυτο φοβερα σημαντικο να μαρκαρει οποιουδηποτε ειδους ασους (πχ στον 5ο τελικο εσβησε τον σβουρα Πεν χαρη στα μακρια του χερια ενω οι αλλοι 2 δεν τα πανε καλα με σβουρομαυρακια), ειναι καλυτερος των αλλων 2 στο σπλιτ και εχει απιστευτο μακρινο σουτ

Εμενα και ο Παπαλουκας και ο Γιασικεβιτσιους μου κανουν για ασοδυα περισσοτερο, με την εννοια οτι το καλο τους παιχνιδι απαιτει να παρουν προσπαθειες και να σκοραρουν(τις περισοτερες φορες στον αιφνιδιασμο)

Δημοσ.
Α, πιτσα χατ και παγωτακι Ηαγκεν, μουρλια με την φατσα του Τζιωλη ως δεξι χαφ (μιλαμε το παιδι ειναι πιο αργο στις κινησεις του και απο βροντοσαυρο)

+1 με κάλυψες απόλυτα.Και να συμπληρώσω κάτι ακόμα.Πόσο Βύντρα είμαστε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...