Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειράζει που εμένα αυτός ο πάρκερ ποτέ δε μου πολυγεμισε το μάτι?

Καλα ενταξει τα παραλες.

Μπορει να μην ειναι αυτο που λεμε playmaker αλλα ειναι ο mvp των τελικων και αναντικαταστατος στους πρωταθλητες ενταξει μην υπερβαλουμε. Μη κοιτας τι κανει στη γαλλια που το 75% ειναι 3 κλασεις κατω απο αυτον

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι αν ερθει,το παλληκαρι εχει ερθει 2 μηνες τωρα.

Να σου πω κατι??

Με το σαρας στην 5αδα, με το ματσε προετοιμασμενο σωστα και με το γκερσον να καταφερνει να φτιαχνει ΟΜΑΔΑ (το μονο δυσκολο) τοτε, και το πιστευω αυτο, παμε κατευθειαν στις καλυτερες ομαδες της ευρωπης

κ εγώ το πιστεύω ότι ανεβαίνει επίπεδο ο οσφπ,με τον γιασκεβίτσιους.

Και αυτοί οι 2 παίχτες,είναι ότι πρέπει για το σύστημα του γκέρσον (αναρχία)!

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τόσο μεγάλος παίχτης ο Γιασικεβίτσιους καί δεν έπιασε τελικά στο ΝΒΑ? Ή μεγάλωσε κι άλλο η απόσταση ανάμεσα στο Ευρωπαικό μπάσκετ καί στο Αμερικάνικο.Δεν μπορεί η μεγαλύτερη μεταγραφή όπως λέτε τού Καλοκαιριού γιά την Ευρώπη να μην χωράει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Δεν είναι εύλογα ερωτήματα?Καί από την άλλη ο Σπανούλης να μην κάνει καμμία προσπάθεια να μείνει ένα ακόμη χρόνο στο καλύτερο πρωτάθλημα τού κόσμου.

Εγώ πιστεύω ότι αν έμενε ο Σπαν στούς Σπερς θα είχε σίγουρα χρόνο συμμετοχής.

Πάντως όλοι οι πραγματικά μεγάλοι Ευρωπαίοι παίχτες έκαναν καρριέρα εκεί.Κούκοτς,Ράντζα,Σαμπόνις,Ντίβατς,Στογιάκοβιτς κ.λ.π

....

Η Ιταλία ρε σείς γιατί δεν παράγει πιά μεγάλους παίχτες?

Δημοσ.

/ way off topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο που το βλέπω και σε ανθρώπους με σωστή γραφή; Τι κόλλημα έχετε φάει με αυτό το V-Span λες και είστε δεύτερη γενιά στην Αστόρια; Σπανούλης λέγεται ο άνθρωπος.

Σόρρυ, αλλά το βρίσκω πολύ αμερικανιά και κακόηχο.

/ way off topic

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά τόσο μεγάλος παίχτης ο Γιασικεβίτσιους καί δεν έπιασε τελικά στο ΝΒΑ? Ή μεγάλωσε κι άλλο η απόσταση ανάμεσα στο Ευρωπαικό μπάσκετ καί στο Αμερικάνικο.Δεν μπορεί η μεγαλύτερη μεταγραφή όπως λέτε τού Καλοκαιριού γιά την Ευρώπη να μην χωράει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Δεν είναι εύλογα ερωτήματα?Καί από την άλλη ο Σπανούλης να μην κάνει καμμία προσπάθεια να μείνει ένα ακόμη χρόνο στο καλύτερο πρωτάθλημα τού κόσμου.

Εγώ πιστεύω ότι αν έμενε ο Σπαν στούς Σπερς θα είχε σίγουρα χρόνο συμμετοχής.

Πάντως όλοι οι πραγματικά μεγάλοι Ευρωπαίοι παίχτες έκαναν καρριέρα εκεί.Κούκοτς,Ράντζα,Σαμπόνις,Ντίβατς,Στογιάκοβιτς κ.λ.π

....

Η Ιταλία ρε σείς γιατί δεν παράγει πιά μεγάλους παίχτες?

Αφεντικό ο Γιασικεβίτσιους είναι ο καλύτερος ευρωπαίος πλέι μέικερ αυτή τη στιγμή... το γιατί δεν έπιασε στο ΝΒΑ δεν το ξέρω αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα...πολλοί ευρωπαίοι δεν πιάσανε στο ΝΒΑ δεν δείχνει απολύτως τίποτα για την αξία του παίχτη αυτό... ούτε ο Μάτσας έπιασε αλλά και πάλι είναι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ στην Ευρώπη...

Δημοσ.
Αφεντικό ο Γιασικεβίτσιους είναι ο καλύτερος ευρωπαίος πλέι μέικερ αυτή τη στιγμή...

Αποψη σου, αποψη μου ΣΟΒΑΡΑ ειναι οτι ο Διαμαντιδης ειναι καλυτερος πλευμεηκερ. Και αμα θες στο δικαιολογω

ούτε ο Μάτσας έπιασε αλλά και πάλι είναι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ στην Ευρώπη...

Καλα, μην χεσω που ο βαζω-μονο-βολες-και-μερικα-εντυπωσιακα-τριποντα ειναι ο καλυτερος σουτινγκ γκαρντ στην Ευρωπη. Τοτε ο Φερναντεθ ειναι ο Τζορνταν λευκος

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Κοίταζα τις προάλλες τα στατιστικά του Μάτσε και πραγματικά δεν είδα τίποτα συγκλονιστικό πέρα από ένα εξωπραγματικό ποσοστό στις βολές. Βέβαια οι στατιστικές δεν λένε όλη την αλήθεια, αλλά και πάλι από όσο τον έχω δει μου φαίνεται ένας παίκτης που κάνει πολύ λίγα πράγματα μέσα στο παρκέ, δηλαδή έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ή περιορισμένο αν θέλεις ρόλο στο γήπεδο. Αυτόν του τύπου που βγαίνει από τα σκριν για να πάρει το σουτ αλλά πέραν αυτού μόνο πάθος.

Ο Γιασικεβίτσιους από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Είναι ένας ολοκληρωμένος πόιντ γκαρντ, ισουψής του Διαμαντίδη με τάση στο σκοράρισμα αλλά και στις ασσίστ. Ο Διαμαντίδης είναι πιο προσηλωμένος στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Ίσως και να είναι καλύτερος του Διαμαντίδη ή του Παπαλουκά αλλά και πάλι εξαρτάται από το τί ψάχνει ο προπονητής. Συνδυάζει πολλές αρετές ο άτιμος

Δημοσ.
Αποψη σου, αποψη μου ΣΟΒΑΡΑ ειναι οτι ο Διαμαντιδης ειναι καλυτερος πλευμεηκερ. Και αμα θες στο δικαιολογω

Συμφωνω

Καλα, μην χεσω που ο βαζω-μονο-βολες-και-μερικα-εντυπωσιακα-τριποντα ειναι ο καλυτερος σουτινγκ γκαρντ στην Ευρωπη. Τοτε ο Φερναντεθ ειναι ο Τζορνταν λευκος

Με σωστη προετοιμασια και με ενα ποιντ που θα τον κανει μαγκα, νομιζω οτι τα παραλες..

Δημοσ.

Ξέρεις κατι ρε συ revil? Είναι καλός αλλά πολύ hype ρε παιδί μου. Έχει άριστη μηχανική στο σουτ αλλά δεν διεισδύει. Παλεύει, αλλά δεν έχει το σώμα για άγρια πράγματα. Έχει μυαλό για μπάσκετ αλλά δεν παίρνει ούτε ριμπάουντ. Έχει διάθεση για άμυνα αλλά δεν κάνει κλεψίματα. Οι βολές απο μόνες τί να κάνουν.Capisci?

Δημοσ.

Σου ξαναλεω, μιλας για μια χρονια στην οποια ειχε για ποιντ ενα πιθηκο και ηταν εκτος για 6 μηνες. Πιστευω οτι φετος αν και εφοσων ερθει ο υπερπαιχτης στην ομαδα, τοτε ναι, θα ειναι πολυ καλυτερος.

Ενταξει τα παραλετε ρε μαγκες

Οσο για το hype συμφωνω αλλα τι να κανουμε??? Οι κολοφυλαδες θελουν να γαμωπουλησουν

Δημοσ.

1.Παπαλουκας 2.Γιασικεβιτσιους 3. Διαματιδης

Εγω με αυτη τη σειρα θα τους εβαζα σε μια λιστα.

Αυτο απο που το εβγαλες? Απο το διμηνο που επαιξε με ολυμπιακο?Γιατι εγω θυμαμαι προ nba που τα πεταγε απο παντου, ελευθερος η οχι.Φετος θα κριθει.

Εγω δε λεω οτι ειναι ο καλυτερος σουτινγκ γκαρντ, εγω λεω οτι εχει το καλυτερο σουτ στην Ευρωπη.

Δημοσ.

Εγω θα τους εβαζα ακριβως αναποδα.

Διαμαντιδης, Σαρας, Παπ

Δημοσ.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω αλλά θα ήθελα να μου το δικαιολογήσεις... εγώ προσωπικά τους βάζω στο ίδιο επίπεδο μαζί με τον Παπαλουκά... και οι 3 αυτοί όταν είναι μέσα δε μπα να χεις και την καλύτερη ομάδα θα την ανεβάσουν επίπεδο... το βλέπουμε και στον ΠΑΟ το βλέπουμε και στην CSKA αυτό...

Καλα, μην χεσω που ο βαζω-μονο-βολες-και-μερικα-εντυπωσιακα-τριποντα ειναι ο καλυτερος σουτινγκ γκαρντ στην Ευρωπη.

Είπαμε φίλτατε να υποστηρίζει ο καθένας την ομάδα του αλλά ε... μην το παρακάνουμε ε; Είμαι σίγουρος ότι αυτόν τον βαζω-μονο-βολες-και-μερικα-εντυπωσιακα-τριποντα θα τον ήθελες στην ομάδα σου... καθώς σίγουρα είναι κάτι που σου λείπει και με τον Διαμαντίδη δίπλα θα πέταγε στην κυριολεξία φωτιές...

ok ίσως υπερέβαλα (ίσως και όχι) στο "ο καλύτερος shooting guard της Ευρώπης" αλλά είναι από τους καλύτερους...

Δημοσ.

Ε μην ξερασω ρε αδελφε που καλυτερος ολων ο Παπαλουκας επειδη το λεει ο Σκουντης με τον Παπαρογιαννη. Κοβει λιγοτερο, αμυνεται χειροτερα, δεν εχει καλυτερο σουτ, περνει λιγοτερα ατομικα ριμπαουντ(δλδ χωρις τα μπλοκ αουτ απο τους αλλους), εχει χειροτερο ρυθμο στο παιχνιδι του, απλα ειναι πολυ καλος στο ανοικτο γηπεδο, πολυ καλος πασερ, αρκετα αθλητικος, σκοραρει αρκετα εως πολυ(ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΑ, αν θυμασαι εβαλε 25 στον τελικο και ολοι λεγανε μια ομαδα μονος του, την στιγμη που ο Μητσος με λιγοτερες νομιζω προσπαθειες εγραψε 21) ειναι λιγο καλυτερος του Διαμαντιδη στις βολες και πολυ καλος κλεφτης αλλα και σε αυτο χειροτερος του Διαμαντιδη που λογω σωματοδομης και χεριων απλα ειναι εκνευριστικος. Πραγματικα θα ηθελα για μια χρονια να του την καυλωσει του Μητσου και να την δει και σκορερ και να πεφτει η 20αρα συννεφο(εχει απιστευτο μακρινο σουτ και ειναι πολυ καλος στην διεσδυση για λευκος)

Το ειχα γραψει στους GWF το λέω και δω. Για μενα ο Διαμαντιδης εχει κατι που δεν εχουν οι αλλοι 2. Λογω της πληροτητας του σαν αθλητης, μπορει να σου παρει ματς με ταπες και κλεψιματα ξερω γω, οπως στον 3ο τελικο. Δλδ, αν ο Παπαλουκας ή ο Γιασικεβιτσιους κλειστούν ή απλα ειναι στην κακη τους μερα ειναι αρνητικοι, ο Μητσος οταν βλεπει οτι δεν, τοτε προσφερει με αμυνα, ταπες, ριμπαουντ κτλ. Για μενα αυτο ειναι τεραστιο προσον, οτι στις κακες του βραδιες ποτε δεν θεωρειται υστερησαντας διοτι καπου εχει προσφερει

Αυτο απο που το εβγαλες? Απο το διμηνο που επαιξε με ολυμπιακο?Γιατι εγω θυμαμαι προ nba που τα πεταγε απο παντου, ελευθερος η οχι.Φετος θα κριθει.

Οχι, απο τα χρονια που τον θυμαμαι στην Ταου του Σκολα και τον υπολοιπων που νερο δεν ηπιε και απο την Εθνικη Λιθουανιας που τον εκαναν μαγκα ο Γιασικεβιτσιους με τον Σισκαουσκας.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειναι κομπλεξ, αν ειχα κομπλεξ θα μειωνα και τον Γιασικεβιτσιους ομως λεω οτι ειναι παικταρας και θα δυναμωσετε τρομερα. Απλα θεωρω ΤΡΟΜΕΡΑ υπερτιμημενο τον Μασιγιαουσκας

Δημοσ.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω αλλά θα ήθελα να μου το δικαιολογήσεις... εγώ προσωπικά τους βάζω στο ίδιο επίπεδο μαζί με τον Παπαλουκά... και οι 3 αυτοί όταν είναι μέσα δε μπα να χεις και την καλύτερη ομάδα θα την ανεβάσουν επίπεδο... το βλέπουμε και στον ΠΑΟ το βλέπουμε και στην CSKA αυτό...

Δες αυτο που εγραψα στον Greg7vas, εκει το στηριζω. Οτι με τον Διαμαντιδη ειμαι ησυχος οτι και στην κακη του μερα θα κοιταξω στατιστικη και θα δω 3 κλεψιματα, 1 ταπα και 5 ριμπαουντ. Και στο γηπεδο θα δω φοβερη αμυνα. Με τους αλλους που επιθετικα στην μερα τους σκοτωνουν, δεν ειμαι σιγουρος. Επισης τον θεωρω πολυ καλυτερο σε θεματα ρυθμου, τους αλλους 2 σε σετ παιχνιδι τους εχω σε πολυ υψηλη αλλα λιγοτερη εκτιμηση. Και ειναι τετοια η θεση που τα παραπανω τα θεωρω βασικα. Να στο πω αλλιως, αν μιλαγαμε για σουτινγκ γκαρντ μπορει να ελεγα κατι αλλο, ομως μιλαμε για ασους. Και γιαυτο αρχικα εβαλα σε bold την λεξη "πλευμεηκερ" και οχι "παικτης"

Είπαμε φίλτατε να υποστηρίζει ο καθένας την ομάδα του αλλά ε... μην το παρακάνουμε ε; Είμαι σίγουρος ότι αυτόν τον βαζω-μονο-βολες-και-μερικα-εντυπωσιακα-τριποντα θα τον ήθελες στην ομάδα σου... καθώς σίγουρα είναι κάτι που σου λείπει και με τον Διαμαντίδη δίπλα θα πέταγε στην κυριολεξία φωτιές...

Ναι θα τον ηθελα γιατι σε μενα θα ειχε τον ρολο του, 20 λεπτακια και καποια σουτ, και μεσα στο τελος ξανα για τις βολες. Μεχρι εκει. Και βεβαια επειδη μου ελλειψε περσυ η καλη αμυνα και η ευστοχη διεισδυση Σπανουλης και παλι Σπανουλης σε σχεση με Μασιγιαουσκας

ok ίσως υπερέβαλα (ίσως και όχι) στο "ο καλύτερος shooting guard της Ευρώπης" αλλά είναι από τους καλύτερους...

Ε τωρα κατι κανουμε, ναι, απο τους καλυτερους δεκτον (διοτι αν και θεωρω οτι εχει περιορισμενα προσοντα, για την συγκεκριμενη θεση κανουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...