punky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Πάντως να υπενθυμίσω πως το πενταετές πλάνο μπαίνει φέτος στον τρίτο του χρόνο. Καλύτερα να περιμένουμε 2-3 χρόνια ακόμη πριν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε, ώστε να το κρίνουμε αντικειμενικά :-P :roll: Σύμφωνα με το ΙΝΚΑ, η πενταετία της εγγύησης ανανεώνεται κάθε φορά που αλλάζεις προϊόν ή προπονητή.
billpeppas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Έλα ρε, τι μου θύμισες τώρα! Μέσα ήμουν κι εγώ τότε - στο ΟΑΚΑ δεν ήταν; Θυμάμαι που κάποια στιγμή αυτοί που κάθονταν στο πάνω διάζωμα χτυπούσαν ρυθμικά τα πόδια και οι αποκάτω νόμισαν πως έγινε σεισμός και σηκώθηκαν πανικόβλητοι από τις θέσεις τους!!! Πάντως να υπενθυμίσω πως το πενταετές πλάνο μπαίνει φέτος στον τρίτο του χρόνο. Καλύτερα να περιμένουμε 2-3 χρόνια ακόμη πριν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε, ώστε να το κρίνουμε αντικειμενικά :-P :roll: Ναι τότε ήταν στο ΟΑΚΑ, που είχανε σε ξεχωριστή κερκίδα ψηλά στο διάζωμα τα ΠΑΟΚια που χοροπηδούσανε. Αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου κάποια στιγμή έγινε ένας κανονικός μετασεισμός ( με είχαν πάρει τηλ οι δικοί μου από το σπίτι ). Για το πλάνο με κάλυψε το ΙΝΚΑ...εχμ ο Punky εννοώ
johnyboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=41290 Ακόμα και ο Βύντρα θέλει να φύγει και εμείς τον κρατάμε.Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα θα τον είχανε δώσει χωρίς να το σκεφτούν.
ata1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καλύτερα , να πιέσει μήπως και τον αφήσουνε. Μα είναι δυνατόν να ζητάς 2,5 εκ για τον Βύντρα. Πάρε το 1,5 ότι και να πάρεις καλύτερο θα είναι!
dark_banishing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Έλα ρε κοπέλια παραμύθια πάλι.. Γράφει μια ελληνική εφημερίδα ότι θέλουν τάχα μου τον βύντρα οι γερμανοί. Γράφουν μετά οι γερμανοί ότι σύμφωνα με ελληνικές εφημερίδες θέλει η χέρτα τον βύντρα κτλ.. Πιστεύω ο τζίγγερ θα έδωσε εντολή στις εφημερίδες μας να γράψουν ότι ενδιαφέρονται και καλά οι γερμανοί για τον βύντρα, μήπως και τον εκτιμήσουν οι παναθηναϊκοί και σταματήσουν να τον βρίζουν μόλις ακουμπάει την μπάλα. Όπως επίσης βλέπω ότι τώρα τελευταία αυξάνονται τα αρθράκια για το πόσο καλός παίκτης είναι ο κυριάκος, πως άμα έριχνε ο ανατολάκης μια αγκωνιά στον χψζ παναθηναϊκό θα γινόταν ήρωας και βλέπω να προετοιμάζεται το έδαφος για επιστροφή του με κόκκινα χρώματα. Χθές είχε ο χελάκης ένα τέτοιο άρθρο, πριν κάτι μέρες στο σπορταιμ ένα, στον πρωταθλητή καλά στάνταρ κάθε μερούλα έχουμε..
antreaslam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Φυσικά από μία συνομιλία με τον Βασίλη Σπανούλη δεν θα μπορούσε να λείψει και το προσωπικό ζήτημά του. «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Το μόνο που εύχομαι είναι την επόμενη σεζόν να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα περιμένω κι εγώ, χωρίς όμως να το σκέφτομαι. Περιμένω να τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία, η οποία με έχει κουράσει λίγο». Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία...
serafeim Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ακόμα και ο Βύντρα θέλει να φύγει και εμείς τον κρατάμε.Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα θα τον είχανε δώσει χωρίς να το σκεφτούν. Σωστα το είπες οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ ομάδα θα τον είχε δώσει :mad:
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 20 ευρώ με κατάνια το φθηνότερο,κ 30 με τον οσφπ!!! Γεια σου ρε ταρίφα με την φιλολαική πολιτική...
lalanis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ο Γιασκεβίτσιους στον Ολυμπιακό; Ο Σπανούλης ίσως μείνει Σπερς; Μήπως δεν πάνε καλα τα πράγματα;
revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 μια χαρα πανε τα πραγματα, απλα ισως φετος να εχετε παραπανω ανταγωνισμο :D:D:D Εχω λιωσει απτη χαρα μου λεμε
lak10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 βρηκα εισητηριο με γαυρο και θα ειμαι μεσα και εγω
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 βρηκα εισητηριο με γαυρο και θα ειμαι μεσα και εγω Καταρχήν,αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό!!!! (επίσης,δεν αλλάζεις την υπογραφή σου τουλάχιστον,μια που οι τίτλοι αυξήθηκαν?) ΥΓ:γιατί μας τα σπάνε με τον μπίλυ,κ τις δηλώσεις πάρκερ,κρατήστε τον,κλπ κλπ?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 1. ο Ολυμπιακος διευψευσε τα περι υπογραφης προσυμφωνου, απλα οτι μιλανε με τον παικτη 2. Το αθρο για τον Σπανουλη λεει οτι απλα ο Παρκερ προσπαθει να τους πεισει να τον κρατησουν. Παραθετει περιπου 2 παραγραφους που εξηγουν γιατι πιθανοτατα τελικα ΔΕΝ θα τον κρατησουν αλλα στην Ελλαδαρα το αρθρο μεταφραστηκε στο "Ο Σπανουλης μενει".Και ολα αυτα απο ενα αρθρο, 2 μερες αφου ειπε "Μακαρι να ερθω στον Παναθηναικο"
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ναι,αυτό το ξέρω (άλλωστε,αν κοιτάξεις ψηλά στην σελίδα,θα δεις ότι έχω κάνει κόπι τη δήλωση του μπίλυ)! Πειράζει που εμένα αυτός ο πάρκερ ποτέ δε μου πολυγεμισε το μάτι? (πάντως,αν έρθει ο γιασκεβιτσιους,ο οσφπ αλλάζει επίπεδο...)!
revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τι αν ερθει,το παλληκαρι εχει ερθει 2 μηνες τωρα. Να σου πω κατι?? Με το σαρας στην 5αδα, με το ματσε προετοιμασμενο σωστα και με το γκερσον να καταφερνει να φτιαχνει ΟΜΑΔΑ (το μονο δυσκολο) τοτε, και το πιστευω αυτο, παμε κατευθειαν στις καλυτερες ομαδες της ευρωπης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.