Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εχουμε και γαμω τους σεντερ σαν ελλαδα. Που να ηταν σοβαρος και ο σχορτσιανιτης τι θα γινοταν. Φανταστειτε τωρα Παπαδοπουλος-Σοφο-Μπουρουσης-Κουφος δε θα ξερεις απο που θα σου ερθει

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα τον δούμε τον Σχορτσιανίτη τον Οκτώβρη τι δουλειά έκανε φέτος το καλοκαίρι... μακάρι γιατί ο καλός Σόφο είναι "πυρινική βόμβα" όπως πολλές φορές χαρακτήρησαν και τον Κουφό σήμερα... :P

Πάντως όντως...αν εξαιρέσεις το περιφερειακό σουτ (που κι εκεί δεν είμαστε κακοί) αυτή η εθνική ομάδα έχει τα πάντα...τα πάντα όμως

Δημοσ.

Οι μονες ομαδες που φοβαμαι ειναι η ισπανια κ η σλοβενια.

Η ισπανια ειναι η μονη ομαδα που εχει καλυτερη αρχικη 5αδα απο μας (Καλντερον ΜΑΜΑΕΙ, Ναβαρο ΑΣΤΟ, Ρουντι ΔΕΡΝΕΙ, Γκαρμπαχοθα ο αδυναμος κρικος για μενα, Γκασολ Γκει αλλα ΤΡΕΛΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ) και η σλοβενια με φοβιζει γιατι δεν εχω δει την εθνικη μας να παιζει ποτε καλα μαζι της στους 2 αγωνες που εχω δει

Δημοσ.

Καλά εκτός Ισπανίας μόνοι μας μόνο άμα χάσουμε.

Anyway ο Πεσέιρο λέει δοκιμάζει ένα Σιμάο που παίζει σεντερ μπακ ή αριστ. μπακ.

Και το καλύτερο πάει και ο Μάτος! Τραυματίστηκε και αυτός. Να δούμε αν θα χρειαστεί να λήψει και αυτός από το ντερμπυ την πατήσαμε άγρια

Δημοσ.

αν το πρόβλημα του παναθηναικού ήταν ο σερ τάκις, τότε θα λυνόταν εύκολα!

το πρόβλημα του παναθηναικού όμως,είναι πολύ μεγαλύτερο από το ότι έχει τα 2 πιο άμπαλα μπακ ανά την υφήλιο!

Η μόνη σωστή "διάγνωση" που έχει γίνει,και προσπαθούν να διορθώσουν , είναι ότι από αυτή την ομάδα λείπει το πάθος κ ο τσαμπουκάς. (μια επίσης σωστή διόρθωση, είναι το πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι)!

απο κει κ πέρα, τα τελευταία 10 χρόνια, ο παναθηναικός έβγαλε μια πολυ καλή φουρνιά ελλήνων παιχτών...

απο αυτούς, κράτησε έναν από τους χειρότερους (τον γιάνναρο), και πήρε πίσω,τον χειρότερο(σερ τάκις),και τον αμέσως χειρότερο! τρομερή επιτυχία!

Σε ένα υγιές κέντρο,ο καραγκούνης,θα έπρεπε να βλέπει 11αδα με το κυάλι (με επιλογές μάτος,ιβανσιτς,νίνη,έκι,ν'ντογιέ),αλλά δυστυχως θα αφήνει έξω 1-2 από αυτούς,και το καραγκούν-boy μέσα...

Αν αληθεύει αυτό που γράφει η σπορτγκέυ σήμερα,ότι απέρριψαν 1,5εκατ για τον λουκά,εεε , τότε, δε χρειάζεται επιπλέον ανάλυση!!!!

Και κάτι ακόμα! η σύγκριση των αριστερών μπακ που πήραν φέτος οι άλλοι 2 , με τον δικό μας,μας βγάζει κερδισμένους! γιατί η διαίρεση απόδοσης μεταγραφής : IQ/μισθός, σε εμάς θα πλησιάζει το ...1 (άρα iq=μισθός), ενώ στους άλλους,θα είναι μικρότερο το νουμερο ,άσχετα αν έχουν μεγαλύτερο iq...

Δημοσ.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=823985&lngDtrID=246

«Nein» του Παναθηναϊκού στην προσφορά της Χέρτα για τον Βύντρα

Αρνητικά απάντησε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Χέρτα Βερολίνου για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα.

Ο παίκτης είχε συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στην bundesliga, ωστόσο η προσφορά δεν ικανοποίησε τους «πράσινους», που θέλουν πάνω από δύο εκατ. ευρώ για να δώσουν το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Μήπως, λέω μήπως, έχετε πολλές απαιτήσεις; Θα μου πείτε οι άλλοι που πήραν για τον Καστίγιο 15 μύρια είναι πιο έξυνποι; Τι έχουν πάθει και οι ξένοι πάντως, ε; Ψωνίζουν και ψωνίζουν και ακριβά. Γεια σου ρε Γκέκα...

Δημοσ.

Άμα τον πουλήσει ρε παιδιά πρέπει να βρει να αγοράσει άλλο δεξί μπακ μέχρι τέλος του μηνός. Και άμα γίνει καμία στραβή και τραυματιστεί ο Νίλσον θα πάμε με δεξί μπακ τον...Μάλαρτζ στο ντέρμπυ.

Δημοσ.
Άμα τον πουλήσει ρε παιδιά πρέπει να βρει να αγοράσει άλλο δεξί μπακ μέχρι τέλος του μηνός. Και άμα γίνει καμία στραβή και τραυματιστεί ο Νίλσον θα πάμε με δεξί μπακ τον...Μάλαρτζ στο ντέρμπυ.

καταρχήν,τον νίλσον,τον είχε πάρει 800χλδ. Κάτι που σημαίνει,ότι με τα 2πλασια λεφτά, ΣΙΓΟΥΡΑ βρίσκεις κάτι καλύτερο,και ξεφορτώνεσαι ένα παιχτη,που με το που ακουμπάει την μπάλα,η κερκίδα σταματάει τα συνθήματα,και αρχίζει κ τον κράζει....

Και όταν εδώ κ ένα μήνα ο μάνατζερ του βύντρα σου λέει ότι θα οσυ φέρει προσφορά, έχεις φροντίσει να κάνεις επαφές με 4-5 παίχτες,για να είσαι έτοιμος!!!!

Ψιλά γράμματα για τον ταρίφα κ τον καραφλα αυτά...

Δημοσ.
ΧΑΛΙΑ(...μαύρα)!

Καλά έκανα και δεν το είδα δηλαδή :D

Τουλάχιστον αξιοποίησα καλύτερα τον χρόνο μου.

Μην ανησυχείτε παιδιά...η ομάδα θα βελτιωθεί σημαντικά και θα πάρουμε και το Champions League...εχμ...ξέρετε κ. Πεσέιρο...δεν παίζετε στο Champions League φέτος.

Μα καλά, το ξέρω αυτό κ. Σακελαρόπουλε, για το 2017 μιλάω...εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε κανονίσει με τον πρόεδρο και τον φαλάκρα ένα εμβαθές και σωστό δεκαετές πρόγραμμα.

Η ομάδα μας το 2017 θα παίζει μπάλα όπως την έχω στο μυαλό μου :D

Δημοσ.

Οι φίλοι τού Παναθηναικού είναι οι μεγαλύτερες κοροιδάρες.Ποτέ άλλοι φίλαθλοι δεν θα έκαναν τόση υπομονή.Θα έβλεπες ρε παιδί μου κάποια κίνηση καί όχι κλαψουρίσματα χωρίς αντίκρυσμα, στο διαδίκτυο καί στα ραδιόφωνα.

Δημοσ.
Οι φίλοι τού Παναθηναικού είναι οι μεγαλύτερες κοροιδάρες.Ποτέ άλλοι φίλαθλοι δεν θα έκαναν τόση υπομονή.Θα έβλεπες ρε παιδί μου κάποια κίνηση καί όχι κλαψουρίσματα χωρίς αντίκρυσμα, στο διαδίκτυο καί στα ραδιόφωνα.

Κοίτα, προσωπικά, αν έβρισκα κάποιον εκ των οποίων θεωρώ υπεύθυνους για αυτή την κατάντια θα του έσπαγα τα μούτρα, και στο τέλος θα τρώγε μια ροχάλα και το moto "για να μάθετε έτσι που κάνατε την Πανάθα" :D

Από την άλλη...δεν είμαι αυτός που θα κάνει τον χούλιγκαν ή θα τρέξει στους δρόμους λες και θα γίνει κάτι ( πλάκα πλάκα κάτι θα γίνει...θα δεί τις ειδήσεις ο ραλλάκιας και θα πει "κοίτα να δείς κάτι βλάκες" )... στο ποδόσφαιρο από πότε έχω να πατήσω ? Για να σκεφτώ...χμ...πότε έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα, και μέσα στην εβδομάδα αυτή των μετασεισμών έγινε το ματς "ΠΑΟ - ΠΑΟΚ" ? τότε ήταν η τελευταία φορά.

Μπάσκετ και μόνο μπάσκετ πάλι, αξίζουν τα λεφτά και το χειροκρότημα ( διοίκηση/επιτελείο, προπονητικό team και παίχτες )...και όχι τίποτα άλλο...και να χάσεις, έχεις φύγει πάλι ευχαριστημένος ( αν είσαι όντως πραγματικός Φίλαθλος ) αφού έχεις ευχαριστηθεί παιχνίδι.

• Members
Δημοσ.
στο ποδόσφαιρο από πότε έχω να πατήσω ? Για να σκεφτώ...χμ...πότε έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα, και μέσα στην εβδομάδα αυτή των μετασεισμών έγινε το ματς "ΠΑΟ - ΠΑΟΚ" ? τότε ήταν η τελευταία φορά.

Έλα ρε, τι μου θύμισες τώρα! Μέσα ήμουν κι εγώ τότε - στο ΟΑΚΑ δεν ήταν; Θυμάμαι που κάποια στιγμή αυτοί που κάθονταν στο πάνω διάζωμα χτυπούσαν ρυθμικά τα πόδια και οι αποκάτω νόμισαν πως έγινε σεισμός και σηκώθηκαν πανικόβλητοι από τις θέσεις τους!!! :mrgreen:

Πάντως να υπενθυμίσω πως το πενταετές πλάνο μπαίνει φέτος στον τρίτο του χρόνο. Καλύτερα να περιμένουμε 2-3 χρόνια ακόμη πριν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε, ώστε να το κρίνουμε αντικειμενικά :-P :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...