Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά εγώ θέλω να δω που θα κρυφτούμε αν μία στο εκατομμύριο παίξουμε μπάλα και πάρουμε κούπα.Πήραμε μια ήττα απο τον εντιογέ και βλέπω δεν βάλαμε μυαλό.

Δηλαδή τι υποστηρίζεις τώρα;

Πως πχ. επειδή εγώ δε γουστάρω να ξαναδώ στα πράσινα ένα από τα πιο άμπαλα ακραία μπακ που έχουν περάσει από την ομάδα ΕΑΝ σηκώσουμε κούπα θα πρέπει να κρυφτώ;;;;

Αυτοι που πρέπει να κρυφτούν είναι αυτοί που δεν τον κράτησαν-ανανέωσαν κ δεν τον στήριξαν τον Τάκαρο στα 30 του, ενώ τώρα στα 34 θεωρούν πως είναι ιδανική περίπτωση για την ομάδα..

Τον εντογιέ δεν τον έκραξα ποτέ γιατί δεν τον ξέρω..

Τον Τάκαρο όμως τον ξέρω.

Κ είναι ο τελευταίος παίκτης που χρειάζεται η ομάδα..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μού λέτε?

Έδωσε λεφτά ο Τζίγγερ γιά να φέρει πάλι πίσω τον Φύσσα ή έμεινε ελεύθερος?

Πάντως ο πρόεδρος έχει πάθει διχασμό προσωπικότητας.Από τη μιά διέλυσε εκείνη την ομάδα τότε πού άλλοι λόγοι ήταν αιτία να μην πάρει πρωτάθλημα, καί τώρα τούς ξαναμαζεύει σιγά σιγά γιά να τού κάνουν το ...χρυσό αυγό!

Κοίτα ρε κάτι προέδρους.Κι εγώ θέλω να κάνω τον αστροναύτη αλλά δεν είμαι ικανός.Γι' αυτό η λύση πόρτα είναι η καλύτερη αλλά άμα οι κύριοι αυτοί αφήσουν τον Παναθηναικό δεν θια ασχολείται πιά κανείς μαζί τους.Οπότε την μοίρα των Παναθηναικών την ξέρουμε.

Δημοσ.

Πάνω που άρχισα να πιστεύω ότι κάτι γίνετε με μία μεταγραφή αριστερού μπακ και επιθετικού μου φέρνει τον Τάκαρο.Με πια λογική ρε μάγκες??

Αν δεν κάνουν κάτι να μας ξενερώνουν δε γίνεται.Λες και το γουστάρουν....

Δημοσ.

Καλά, όχι πως δεν έχετε ξενερώσει ήδη από μόνοι σας, αλλά αναρωτιέμαι αν δεν παίρνατε εσείς τον Φύσσα ποια άλλη ομάδα φαντάζεστε ότι μπορεί να τον έπαιρνε στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος ότι πάνω που έψαχνε κάποιο εκτός σχεδίου οικόπεδο για να το κάνει κι αυτός μουντιαλίτο και να έχει ένα μαγαζάκι για τα γεράματά του, ήρθε η απρόσμενη πρόταση της νεκρανάστασης.

Κάτι τέτοια θα βλέπουν στο γάβρο και θα μουντζώνονται που πήραν έστω και τον Λούι Λούι και μπήκαν σε έξοδα.

Δημοσ.

lol.

Μαγκες δε ξερω τι εχει στο μυαλο του ο προεδρος σας.

Απλα μου κανει εντυπωση. Δλδ συγκρινετε τα αριστερα μπακ που φεραν οι 3 μεγαλοι.

Μπραβο, Αρουα, Τακαρος. ΧΑΟΣ

Δημοσ.

Σύμφωνα με μιά άλλη εκδοχή ο Τάκης ο Φύσσας έχει μεταλλαχτεί σε ..Χαιλάντερ εκεί στα υψίπεδα της Σκωτίας όπου έπαιζε, έχει μυηθεί στη φιλοσοφία τους καί έχει γίνει άτρωτος.Γι΄αυτό λοιπόν ο Τζίγγερ τον επέλεξε γιά να βάλει έναν αθάνατο στη μηχανή του.Από την άλλη ο Τζίγγερ μυήθηκε στη φιλοσοφία των Σκωτσέζων πού είναι ως γνωστόν η τσιγγουνιά!Σκρούτζ έ Σκρούτζ.

Δημοσ.

lol sorry johnyboy αλλα κατα την αποψη μου δεν ειναι λογικη αυτη..

Η εισαι μεγαλη ομαδα και πας ΠΑΝΤΑ για το καλυτερο η δεν εισαι και μενεις στην 3 θεση.

Τι εννοω?? ΝΑΙ ειναι καλυτερος απο Δαρλα σεριτς.

Απο τις ομαδες που ειχες απο πανω σου περσυ ομως? Απο ποιο απτα 2 αριστερα μπακ που εχουν ειναι καλυτερος? Αυτο πρεπει να κοιτας αν θες να ξαναγινεις πρωταθλητης. Γνωμη μου παντα ε

Δημοσ.
Απο τον Δάρλα και τον Σέριτς καλύτερος είναι.
Αυτή είναι λάθος λογική.Το θέμα είναι αν κάνει γιά τον Παναθηναικό τού μέλλοντος.

(Με πρόλαβε ο revil.Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται!)

Δημοσ.

Γιατί μού φαίνεται ότι Βύντρα καί Φύσσας έχουν αρκετά κοινά στοιχεία,στυλ κ.λ.π. Οπότε από ακραία μπακ δέσαμε.Έ ρε γλέντια!

Δημοσ.

Οτι έπρεπε να πάρουμε κάποιον καλύτερο το ξέρω και συμφωνώ.Απο την φυγή Φύσσα γιούρκα έχουμε να δούμε μπάκ της προκοπής.Αλλά στου κουφού την πόρτα οσο θέλεις βρόντα.Όλοι ξέρουμε τι παίχτες χρειαζόμαστε.

Δημοσ.

Τα πράγματα ήταν απλά δεν είχαν υπόψη τους να πάρουν αριστερό μπακ - τραυματίστηκε ο σέριτς και έτσι πήραν ψιλοφτηνά τον Φύσσα για να έχουν έναν αριστεροπόδαρο τουλάχιστον .Κάτι ανάλογο με τον Πάντο στον ΟΣΦΠ δηλαδή.

Όσο για την αξία του φύσσα αν είχε σταματήσει ο χρόνος όταν έφυγε και όχι σήμερα που είναι 34 δεν νομίζω οτι ο Ζεβλάκοφ είναι καλύτερος ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...