Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Σάλπι ένα έχω να πω, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας.Μπράβο στον έξυπνο που δεύτερη φορά έκλεισε φιλικό με τους κασμάδες.Για τον φύσσα τώρα τι να πω.Κυργιάκο περίμενα Φύσσας ήρθε.Anyway απο Δάρλα και Σέριτς καλύτερος είναι.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φύσσας η επιστροφή!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εντάξει σιγουρεύτηκα τώρα για το στοίχημα.

Τελική θέση στο πρωτάθλημα : UNDER 10η.

Ακούγοντε φήμες οτι κλείνουμε και Δομάζο απο στιγμή σε στιγμή! Θεέ μου τι συγκινήσεις!

Δημοσ.

ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Ακούγονται έντονες φήμες ο Πεσέιρο θα επιδιώξει όσο γίνεται περισσότερη ανάπτυξη απο τα άκρα, δεδομένων των επιθετικογενέστατων και σεντραδόρων μπακ (Φύσσας-Λουκάς) που διαθέτει πλέον....

ΤΑ ΑΚΟΥΣ KAIZERSOZE????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μένει να επιστρέψει και ο αλάνι-αρμάνι Sotis και κλείσαμε...

Δημοσ.

αν ακούσετε,λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ρομπέρτο τακις στον παναθηναικό, χιλιάδες γαβρους να αλλαλάζουν στους δρόμους με καπνογόνα, καθώς κ μια αυτοκτονία οπαδού που πήδηξε από τη θύρα 13, να ξέρετε ότι ο τελευταίος θα είμαι εγώ....

Δημοσ.

αν υποθέσουμε οτι ο ΜΟ IQ των ποδοσφιαριστών είναι 100, καταφέραμε να είμαστε η μοναδική ομάδα, που τα 2 ακραία της μπακ,σε ΑΘΡΟΙΣΜΑ,δεν έχουν ούτε το μισό του μέσου όρου...

Δημοσ.

Λοιπόν σεβασμό στον Τάκη Φύσσα. Με την ψυχή που έχει παίζει καλύτερα απο πολλά ταλέντα που κοιτάνε μόνο την χωρίστρα.

Έχεις μια φούτσα όλο λύσσα Τάκη Φύσσα, Τάκη Φυσσα.

Δημοσ.
Λοιπόν σεβασμό στον Τάκη Φύσσα. Με την ψυχή που έχει παίζει καλύτερα απο πολλά ταλέντα που κοιτάνε μόνο την χωρίστρα.

Έχεις μια φούτσα όλο λύσσα Τάκη Φύσσα, Τάκη Φυσσα.

+1000

αυτός ποτέ δεν ήξερε μπάλα, αλλά ρε σεις τραβούσε όλη την πλευρά μόνος.

Δημοσ.

Καλά δεν έγινε και τίποτα, από τον Σέριτς και τον Βύντρα χειρότερος δεν είναι. Εντάξει περιμέναμε όλοι κάτι καλύτερο επιτέλους σε μπακ. Αυτό που με ανησύχησε πιο πολύ στο άρθρο είναι ότι τελείωσαν μεταγραφές. Είχα πάντα μια ελπίδα για ένα σεντερ φορ και αν πουλούσαν το Βυντρα ένα δεξί μπακ

Δημοσ.

Πάντως ο Σαριέγκι δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο λένε αλλά δείχνει να πηγαίνει για βασικός. Πολύ πιθανόν να έχουμε καλή άμυνα φέτος, ειδικά εαν τραβήξει και ο Μάτος ανασταλτικά στο κέντρο. Έχουμε και τον Καραγκούνη να τρέχει από εδώ και από εκεί, ο Φύσσας τουλάχιστον άμυνα τον θυμάμαι καλός ήτανε, ΓΚΟΛ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΟΕΟ????

Δημοσ.

Εντάξει ρε.

Over..

Μας δουλεύουν κανονικά..

Δηλαδή το "άνοιγμα" του Καραγκούνη στη συνέντευξη τύπου ήταν για να επιστρέψει ο Τάκαρος ρεεεεε;;;

Μας προετοίμαζαν ψυχολογικά για άλλη μια επιστροφή κ εμείς νομίζαμε Κυριάκο;

Τσίμπα το 3 το καλο τώρα..

Κ ας μη μιλάμε για πάθος-ψυχή κ άλλες τέτοιες π@π@ριες..

ΜΠΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ;

Δημοσ.

Καλά εγώ θέλω να δω που θα κρυφτούμε αν μία στο εκατομμύριο παίξουμε μπάλα και πάρουμε κούπα.Πήραμε μια ήττα απο τον εντιογέ και βλέπω δεν βάλαμε μυαλό.

Δημοσ.

Οσο καιρό ο Φύσσας έπαιζε σε μας πρέπει να ήμουν από τους λίγους που δεν τον έβριζα, εκτιμούσα το πάθος του και τη δουλειά που έκανε στην άμυνα παρόλο που μόλις έκλεβε την μπάλα την ξαναχάναμε γιατί η πάσα ήταν λάθος:-D

Τώρα δεν ενθουσιάστηκα με την επιστροφή του βέβαια, ειδικά βλέποντας ότι δυο χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά σε σχέση με Δάρλα και Σέριτς μου φαίνεται από αριστερά ο καλύτερος θα είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...