blueviper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 μα όταν ο άλλος κοστολογεί τον εργαζόμενο του χ ευρώ κι ο άλλος του ζητάει 2*χ ευρώ λογικό δεν είναι να μη τον κρατήσει; δεν καταλαβαίνω. Εκτός τον άλλων ο γκέκας έχει ακόμα συμβόλαιο. Δεν πήγε ο ίδιο να ζητήσει αύξηση. Τον κάλεσαν για πρόωρη ανανέωση με τα διπλάσια λεφτά απ'ότι έπαιρνε. Αν ο ίδιο κοστολόγησε τον εαυτό του πολύ περισσότερο και δεν ειναι ικανοποιημένος μ'αυτά τα λεφτά δε σημαίνει οτι κι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να τα δώσει. Μα στ' αλήθεια τώρα...πόσες φορές χρειάζεται να παιχτεί το σενάριο για να ψιλιαστείς τη δουλειά; Όλως περιέργως στο Ραλίστα παίζουν μόνιμα οι οικονομικές ασυμφωνίες κι αναγκάζεται να τους σουτάρει, μια και διαρρέει πως οι παίχτες (αυτά τα αιμοδιψή καθάρματα) έχουν υπέρογκες απαιτήσεις; Η μέρα της Μαρμότας σε κάθε ανανέωση και χαύουμε την παραμύθα με τη μία. το τελευταίο quote που κολάει; εγώ είπα οτι άξιζε την ανανέωση που πήγαν να του κάνουν αλλα όχι με τα λεφτά που ζήτησε αυτό ειπα. Γιατι να αποφασίσω πότε ο παράγοντας χρήματα έχει σημασία; Δεν έχει για μένα απο τη στιγμή που δε τα δίνω εγώ και δε θα μου λείψουν. Όπως σου ανέφερε κι εύστοχα ο konnak, είναι αναμενόμενο να σου ζητήσει ο πρώτος σκόρερ σου περισσότερα από όσα παίρνει ένας παίχτης που πρόσφερε λιγότερα, όπως ο Βύντρα. Αν δεν υπάρχει ιεραρχία στις οικονομικές απολαβές, τότε την κάτσαμε τη βάρκα. Φυσικά, αν θες κάποιον να τον εξωθήσεις σε εθελούσια έξοδο, υπάρχουν πάντα οι τρόποι...και δυστυχώς σε αυτήν την νοοτροπία υπάρχει ισχυρότατο ιστορικό προηγούμενο, για να μιλάμε για απλές συμπτώσεις. Έχει αναχθεί σε επιστήμη πλέον. Οσο για τα 5 εκκατομύρια και 2-3 παίχτες που τα είδες τα 5 εκκατομύρια δηλαδή; Ούτε τα μισά απο αυτά που είπες. Εκτός αν πας με τη λογική του ολυμπιακού που μετράει τα χρήματα που πάνε στην ομάδα συν το μισθο του παίχτη για 3-4 χρόνια. Οι 2-3 παίχτες που δώσαμε πολύ που θα μας λείψουν δηλαδή. Τα 5 εκατομμύρια τα άκουσα στο MEGA το μεσημέρι κι επέλεξα να βασιστώ στην πληροφορία, λόγω των διασυνδέσεων που διαθέτει. Επειδή όμως είμεθα και άνθρωποι και δει γέροι, δεν ορκίζομαι κι όλας πως τ' αυτιά μου δε λάθεψαν. Απομένοι λοιπόν να μάθουμε επισήμως το ποσό, το οποίο όμως ήδη διαφημίζεται ως η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα παίχτη. Ταπεινή μου γνώμη...δεν τον αξίζει αυτόν τον τίτλο. Οσο για το αν είναι σκανδαλώδες ή όχι ο λαός λέει όσα δε φτάνει η αλεπού... Χίλια κουσούρια έχει το δικό μας καμάρι, αλλά συνήθως πηδάει και τα φτάνει. Άλλος φημίζεται για τη σφιχτή οικονομική του πολιτική κι αποδεικνύει μάλιστα πως μάλλον δεν έχει συναίσθηση του μέτρου και των μεγεθών. Και τα παραπάνω δεν τα γράφω ως πικραμένος φίλαθλος που έχασε το κελεπούρι για τη δική του ομάδα...μη με θεωρείς λοιπόν τόσο κάφρο ή κρετίνο.
Mika Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Λυσσανε τα γαυρακια και μ' αρεσει.... ξαφνικα θυμηθηκαν ολοι να γραψουν εδω
blueviper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Λυσσανε τα γαυρακια και μ' αρεσει.... ξαφνικα θυμηθηκαν ολοι να γραψουν εδω Εϊχα πάντα μια απορία...η ουλή από τη λοβοτομή, φεύγει με πλαστική ή όχι; Edit: Kandinsky...αναμένεις τώρα σοβαρή απάντηση από το παληκάρι; Νομίζεις πως μπορεί;
Kandinsky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Λυσσανε τα γαυρακια και μ' αρεσει.... ξαφνικα θυμηθηκαν ολοι να γραψουν εδω Γιατί ρε φίλε? Μπήκε κανένας και κορόιδεψε ή δε γίνεται συζήτηση με επιχειρήματα?
Mika Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 οτι πειτε... Kandisky δεν ειπα ουτε οτι κοροιδεψε καποιος ουτε οτι δε γινεται συζητηση. ειπα οτι πολυ απλα εχετε λυσαξει (το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη είναι ολα τα λεφτα σημερα) και εγω πολυ απλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
blueviper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Επειδή λοιπόν ο δεύτερος πληθυντικός, όπως τον χρησιμοποιείς, ταιριάζει μονάχα σε πρόβατα κι από όσο γνωρίζω προσωπικά δεν έχω ταυτιστεί ποτέ με πρωτοσέλιδα φυλλάδων, μην απευθύνεις στο μέλλον τέτοιες μομφές στους συνομιλητές σου...όχι μόνο τους υποτιμάς, αλλά υπερτονίζεις την άποψη περί λοβοτομής που προανέφερα και είναι κρίμα. Φαίνεσαι σοβαρό παιδί κατά τα άλλα...
Kandinsky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 οτι πειτε... Kandisky δεν ειπα ουτε οτι κοροιδεψε καποιος ουτε οτι δε γινεται συζητηση. ειπα οτι πολυ απλα εχετε λυσαξει (το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη είναι ολα τα λεφτα σημερα) και εγω πολυ απλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ. "Πρω" φίλε μου δεν διαβάζω διότι μου προκαλεί αναταραχή στο κωλάντερο όπως και όλες οι αθλητικές. Λύσσα δεν έχω, διότι για να πεις ότι κάποιος παικτης θα αλλάξει τις ισορροπιες στο μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να είναι κατά πολύ ανώτερος του Σαλπιγγίδη. Από εκει και πέρα, προσωπικα χαίρομαι διότι δεν θα πάρουμε εναν παίκτη που δεν μας χρειαζόταν, λυπάμαι που δεν πήραμε κάποιον που μας χρειαζόταν (αμυντικό χαφ). Αν και για να πω την αλήθεια, με μεγάλη λύπη, φοβάμαι μήπως ο "θείος" κάνει καμμιά πατάτα, έτσι για τις εντυπώσεις. ΥΓ Πάντως, βλέπω με λύπη ότι όλοι οι έλληνες οπαδοί γουστάρουν χοντρά το δούλεμα. Τους αρέσει να βαφτίζουν καταστάσεις με ονόματα που δεν τους αναλογούν, να τις αλλάζουν, να τις μεταθέτουν σε άλλη διάσταση. "Μεσσίας" ο Μιχαλάκης πριν χρόνια. "Μεσσίας" θα χρηστεί και ο ταλαίπωρος Σαλπι τώρα. Για να μην παρεξηγηθώ, το ίδιο ισχύει και για εμάς και το φαινόμενο "αγαπητικών" που επιδείξαμε σε κάτι "Πόρσε", "Μάγους", κλπ.
Mika Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 για τον β πληθυντικο θα συμφωνησω ότι ειναι ατυχος. οταν εγραψα οτι λυσανε καποιοι δεν σημαινει οτι εννοω ολους τους συνομιλιτες μου στο φορουμ. κυριως απο αλλες αντιδρασεις το εγραψα (πχ. καποιοι παιρναν χτες στο magic και λεγανε οτι θα καταθεσουν τα διαρκειας επειδη ξενερωσαν που δεν ηρθε στον ολυμπιακο ο ζε ρομπερτο ή ο σαλπιγγιδης) αν ειλικρινα χαιρεστε που δεν πηρατε τον Σαλπιγγιδη ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και δεν τρεχει καστανο. υ.γ. παντως μερικοι παρεκτρεπονται... απο που και ως που καλυτερος παιχτης της Βραζιλιας στο μουντιαλ ο Ζε ρομπερτο??
Kandinsky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πάνω στο θέμα του Ζε Ρομπέρτο, δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος στο Μουντιάλ αλλά σίγουρα ήταν μέσα στους 2-3 καλύτερους. Αυτό βέβαια δεν τον κάνει τον καλύτερο Βραζιλιάνο μια και το ότι ήταν χώμα ο Ροναλντίνιο δε νομίζω ότι θα ισχύσει και για την επερχόμενη περιοδο.Για εμάς θα ήταν πολύ καλό να έρθει. Προσωπικά θεωρώ κατάπτυστο τον "Πρω" που έβγαλε πρωτοσέλιδο "ΧΑ-ΖΕ Ρομπέρτο" επειδή δεν ήρθε. Τέλος πάντων, ας μην γίνεται κατάχρηση του χώρου σας, σαν τελευταίο σχόλιο θα ήθελα να πω ότι ούτε ο "Πρω" του ΑΕΚτζή, ούτε τα Magic, ούτε τα φερέφωνα εκφράζουν τον σκεπτόμενο κόσμο του Ολυμπιακού, όπως αντιστοίχως, ο σοβαρός οπαδός του ΠΑΟ (πχ ο πατέρας μου.... ) δεν πρόκειται να πιάσει Derby και λοιπούς στα χέρια του.
crach13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Λυσσανε τα γαυρακια και μ' αρεσει.... ξαφνικα θυμηθηκαν ολοι να γραψουν εδω Ωραιος Μικα..
blueviper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ωραιος Μικα.. Εκεί που βρήκαμε μια άκρη με το Mika, έρχεσαι κι εσύ να ρίξεις λάδι στη φωτια?! Ωραίος crach13...
Kandinsky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Για να κάνουμε και λίγη πλάκα με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στη χώρα μας, αυτοί που λυσσάνε είναι 505 χλμ πιό βόρεια. Θέλουν λέει να κάνουν αγωγές γιατί αυτοί -οι φίλαθλοι- πλήρωσαν τον Σαλπι. Ε ρε γλέντια....
revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πάντως πιστεύω οτι φέτος το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον και δε θα είναι σα το περσινό,παράσταση για ενα ρόλο δηλαδή. Ολυμπιακός,παναθηναικός και αεκάκι έχουν δυναμώσει αρκετά. Απο κει και κάτω όμως θα είναι το χάος,ο τρίτος θα έχει 30 ποντάκια διαφορά με τον 4
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ε, τα γνωστά. Ξάνθη δλδ. Σου φάνηκε για 4η πέρυσι η Ξάνθη; Συγγνώμη, αλλά φέτος τέταρτη θα είναι η ΑΕΛ. Πιστεύω ότι είμαστε χαλαρά η πιο δυναμομένη ομάδα με Κλέιτον και Μπασιλά. Ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ χαλάσανε και την Ξάνθη και πέρυσι έπρεπε να την έχουμε περάσει, αλλά... Τέλος πάντων, πολλά γίνονται, μπορεί να βρεθούμε και 10οι. Αλλά βρε παιδί μου, να μην είμαστε η πρώτη σου επιλογή για 4οι; Τς τς τς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.