antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.Πήγιανε κάμποσες σελίδες πίσω και κάτι θα βρείς. Πράγματι, είναι ΠΟΛΥ εύκολο να εξηγήσει κάποιος, για ανοίγματα ποδιών σε λιβαδειές κ άεκ, για πριμ σε παναχαικές, για υγιεινούς περιπάτους τελευταίες αγωνιστικές σε ξάνθες , για ανταλλαγές-αγορες-πωλήσεις (-μετακομίσεις "ο μπάμπης") 20 παιχτών την ώρα που οι άλλοι 2 έχουν κάνει....1-2,(πάλι με ...ξανθές!!!),κλπ!!! απορώ πως δεν τα καταλαβαίνουμε!!! και πράγματι, είναι πολύ εύκολο να εξηγήσει κάποιος,γιατί το "στημένο κ αδερφό" σωματείο, μας έχει στερήσει μια έξοδο σε ευρώπη,κ ένα πρωτάθλημα.... Τι στο διάολο, τυφλοί είμαστε και δεν τα βλέπουμε όλα αυτά? I apologise...
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι, τότε,και εσύ,πάνω στην αναμπουμπούλα, πρέπει να αντιδράσεις έτσι... Αυτό σημαίνει, ότι θα δικαιολογούσα και πιο δυνατό τάκλιν του σάλπι ,αλλά στο 1ο ημίχρονο,κ οχι στο 2ο που είχαν ηρεμήσει τα πράγματα! Επίσης, δε θα είχα κανένα πρόβλημα,αν απογειωνόταν ο πχ μάτος,και έπαιρνε τυχαία την καρωτιδα του λεντέσμα!!! κατα τα άλλα. τα καλά νέα για τον λουκά, δεν τα πιστεύω,μέχρι να γίνει 100% πραγματικότητα. χάλια το κέντρο της άμυνας,μέτριος ο μάτος(δεν πειράζει,είναι καλός παίχτης), ανύπαρκτος ο τζιώλης(...κ πότε ήταν υπαρκτός εδώ που τα λέμε?),πολύ καλός ο λεοντίου. Οι τραυματισμοί σέριτς-λεοντιου,ΑΝ είναι σοβαροί,μας στέλνουν στο ντέρμπυ,με αριστερό μπακ τον λουκά ή τον νίλσον,και αριστερό χαφ τον καραγκουνη...δηλαδή,με 2 δεξιοπόδαρους αριστερά!!!!Ε ρε γλέντια!!! Τέλος πάντων, το πρόβλημα του παναθηναικού,είναι όταν πρέπει να κυριαρχήσει στο γήπεδο κ να πιέσει,αυτό δεν κάνει σωστά! όσο για τον οσφπ, ΑΝ γίνει η στραβή κ τον κερδίσουμε, νομίζω ότι ο σερ τάκις, δυστυχώς θα μας αφήσει γρήγορα! ΥΓ:ΦΟΒΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ της φυλλαδας"γατα": "δώρο θεού η πρόταση για βύντρα"!
silverthan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γιατί δεν παίρνουν ένα αμυντικό χαφ στη θέση του Τζιόλη, και να τον γυρίσουν τον κορδελάκια στόπερ???
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 γιατί δεν παίρνουν ένα αμυντικό χαφ στη θέση του τζιώλη,και να τον γυρίσουν τον κορδελάκια....δώρο στη χέρτα,μαζί με τον λουκά?
ata1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ο Τζιόλης όπως είναι είναι για πάγκο χαλαρά. Και όπως πάνε τα πράγματα ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να παίξει. Ο Λεοντίου δείχνει αρκετά βελτιωμένος και το σημαντικότερο έχει όρεξη να τρέξει. Έχω βέβαια ακόμα την ένστασή μου λόγω σωματικής διάπλασης αλλά χτες τον είδα και αρκετά πιο δυνατό. Θα ήθελα πάντως να δω δίδυμο Τζιόλη Βύντρα πίσω άμυνα! Το σκορ θα θυμίσει μπασκετ. Αλήθεια με την Λάτσιο το πρώτο γκολ που φάγαμε ο Βύντρα που ήτανε??? Κεντρικός αμυντικός υποτίθετε έπαιζε!
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ο Τζιόλης όπως είναι είναι για πάγκο χαλαρά. Και όπως πάνε τα πράγματα ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να παίξει. Ο Λεοντίου δείχνει αρκετά βελτιωμένος και το σημαντικότερο έχει όρεξη να τρέξει. Έχω βέβαια ακόμα την ένστασή μου λόγω σωματικής διάπλασης αλλά χτες τον είδα και αρκετά πιο δυνατό.Θα ήθελα πάντως να δω δίδυμο Τζιόλη Βύντρα πίσω άμυνα! Το σκορ θα θυμίσει μπασκετ. Αλήθεια με την Λάτσιο το πρώτο γκολ που φάγαμε ο Βύντρα που ήτανε??? Κεντρικός αμυντικός υποτίθετε έπαιζε! ρε φούστη μου,θα με κάνετε πάλι να υπερασπιστώ τον λουκά,κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ! 1ον, δεν είναι στόπερ! και πριν μου πείτε,ναι , αλλά αμυντικός είναι, θα σας πω ότι ο ίβανσιτς είναι κεντρικός,αλλά αν τον βάλουμε αμυντικό χαφ,θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι! 2ον,δε φταίει ο λουκάς για ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ του παο. και αυτό θα φανεί οταν (με το καλό) φυγεί.... 3ον, δε φταίει ο λουκάς αν από την αρχή του καλοκαιριού ήξερες ότι θέλεις 2 στόπερ,και 15 ημέρες πριν, παίζεις με το γκούμα κ τον κατράνα! ΥΓ:ο λεοντίου είναι καλά, η κόκκινη του σάλπι δε γράφτηκε, και ο σέριτς μάλλον χάνει το παιχνίδι με οσφπ! ΥΓ2: η κορίνθιανς ζητάει 15εκατ ευρώ για το 50% του ζελάο!! είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία,μια που εμείς δίνουμε....2εκατ!
revil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 καλα τοσο καλος ειναι αυτος ο ζελαο?? 15 μυρια?
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 καλα τοσο καλος ειναι αυτος ο ζελαο??15 μυρια? ξέρεις,είναι το κλασσικό των λατινο-αμερικανών... Ξεκινάει η τιμή στα 15εκατ. μόλις τα βρεις με ένα μάνατζερ κ του δώσεις μίζα, η τιμή πέφτει στα 10 εκατ. Βρίσκεις ένα γνωστό,που μιλάει στην ομαδα,και πέφτει στα 7εκατ. τα βρίσκεις με τον παίχτη,που πιέζει την ομάδα, κ ρίχνει την τιμή στα 5εκατ. αρχίζεις τότε τις διαπραγματεύσεις , κ τελικά τον παίρνεις με -το πολύ- 3,5εκατ....
dali13gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Θα πάθει τίποτα το παλικάρι τόσο θάψιμο που έχει φάει...Χτες ο Βύντρα ήτανε πολύ καλός σαν στόπερ και στη φάση του πρώτου γκολ το λάθος το έκανε ο Γκούμας μιας και είχε μείνει χωρίς παίχτη. Ο Βύντρα και ο Λεοντίου μάρκαραν ήδη άλλους δύο παίχτες που ήταν μέσα στην περιοχή στο 2ο δοκάρι. Εξάλλου ο Βύντρα σαν στόπερ ήρθε στην ομάδα και έγινε κατ΄ανάγκη δεξί μπακ όταν έφυγε ο Σεϊταρίδης. Από τότε δεν άλλαξε θέση. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι δεν μπορεί να βγάλει σέντρα αλλά παραμένει καλός αμυντικά και ιδιαίτερα στο "ένας μ' έναν", έτσι εξηγείται και το γιατί όλοι οι προπονητές τον έχουν βασικό. Και δεν έχει κανένα βύσμα όπως ακούγεται για πλάκα. Αν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι παίζει παίχτης στον ΠΑΟ χαριστικά. Επίσης ο φίλος antreaslam είπε ότι ο Matos δεν ήταν καλός χτες. Κι εδώ θα διαφωνίσω αφού όλο το χώρο μπροστά από την άμυνα και μέχρι το κέντρο τον πάτησε και κάλυπτε φανταστικά μέσα στην περιοχή στις αντεπιθέσεις της Λάτσιο.
dali13gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Διόρθωση: Ο Βύντρα έμεινε να μαρκάρει 2 παίχτες καθώς ο Μάτος αν δεν κάνω λάθος δεν ακολούθησε τον παίχτη του,και ο Pandev που αρχικά μάρκαρε ο Λουκάς, σκόραρε. Και μια ερώτηση: Η Λάτσιο παίζει προκριματικά για CL? Θέλω να αποκλειστεί και να την πετύχουμε στο UEFA να δούμε τότε τι @ρχιδι@ θα έχουν να ρίχνουν κλοτσιές στη Λεωφόρο.
fanpan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Φίλε συμφωνώ ότι ίσως να έχει φάει περισότερο κράξιμο από ότι θα έπρεπε αλλά σε κάθε παιχνίδι πιστεύω ότι έχει τουλάχιστον από μία γκάφα. Χτές για παράδειγμα εκτελεί ένα πλάγιο (όσοι το θυμούνται ας πούνε) και είναι δεξιά του στο ένα μέτρο ο Καραγκούνης και αριστερά του στην ίδια απόσταση ένας αντίπαλος.Και το παλικάρι τί κάνει? γυρνάει την πλάτη στον Καρά και τη δίνει στον αντίπαλο (στα πόδια του κανονικά ούτε κοντρόλ δεν χρειάστηκε να κάνει):lol:
serafeim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Φίλε συμφωνώ ότι ίσως να έχει φάει περισότερο κράξιμο από ότι θα έπρεπε αλλά σε κάθε παιχνίδι πιστεύω ότι έχει τουλάχιστον από μία γκάφα.Χτές για παράδειγμα εκτελεί ένα πλάγιο (όσοι το θυμούνται ας πούνε) και είναι δεξιά του στο ένα μέτρο ο Καραγκούνης και αριστερά του στην ίδια απόσταση ένας αντίπαλος.Και το παλικάρι τί κάνει? γυρνάει την πλάτη στον Καρά και τη δίνει στον αντίπαλο (στα πόδια του κανονικά ούτε κοντρόλ δεν χρειάστηκε να κάνει):lol: Πιστεψέ με δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει πάσα ακριβείας....σε αντίπαλο :mrgreen: Παιδια πρέπει να πάρουμε τον scouter της Χερτα γιατι βρισκει τέτοιους παικταραδες!!! Βυντρα γερα πάρτους τα λεφτά!!!!
dali13gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 H φάση αυτή είναι μέσα σε αυτές που λέω ότι έκανε 5-6 συνεχόμενα λάθη Αλλά κατά τα άλλα πήγε καλά αμυντικά.
ata1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Προς θεού και εγώ δε λέω ότι μόνος υπαίτιος είναι ο Βύντρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σε καμία μα καμία περίπτωση δεν με ικανοποιεί με την απόδοσή του. Αμυντικά θα τον έλεγα απλώς επαρκή αλλά στο σύχρονο ποδόσφαιρο αν δεν βοηθήσει λίγο και το μπακ στην ανάπτυξη την έχεις πατήσει άσχημα. Και ο Βύντρα δε βοηθά καθόλου, ούτε ο Σέριτς. Ο Νίλσον πάλι αν χρειαστεί σε στημένη φάση να βοηθήσει στο ψηλό παιχνίδι κάνε το σταυρό σου! Αμυντικά επιμένω τον έχω δει πολλές φορές να τον περνάνε για πλάκα και με τη Λάτσιο και πέρισυ. Και για να ολοκληρώσω δεν περιμένω να φέρουμε κανένα τέλειο μπακ αλλά όπως έχεις δει Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν πάρει ότι καλύτερο μπορούσαν σε αυτές τις θέσεις, εμείς επιμένουμε σε μπακ που δεν μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη. Όσο για την εμμονή προπονητών στον Βύντρα τι άλλη επιλογή είχε δηλαδή ο Μουνιόθ για παράδειγμα? Και ένα ακόμα μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί να μην παίζουν παίκτες με βύσμα αλλά σίγουρα παίζουν παίκτες με αρκετά λεφτά που δεν τα αξίζουν επειδή έχουν καλούς μανατζερ και προτάθηκαν και επωφελήθηκαν από την ελεεινή αξιολόγηση που γίνεται στην Ελλάδα.
serafeim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Κι εγώ είμαι απο αυτούς που λενε οτι δεν φταίει ο Βυντρα για όλα. Απλώς πιστεύω οτι ειναι 4 χρόνια στον παο και δεν έχει προσφέρει αρκετά. Νομιζω οτι παίχτες όπως Μπραβο-Αραουμπαρενα-Ράμος-Σπυρόπουλος θα βοηθούσσαν τον παο να παίξει πιο καλά στην κυκλοφορία της μπάλας. Τέτοιου τύπου παίχτες νομίζω θα μπορούσαμε να πάρουμε φέτος. ΥΓ1 Ακόμα Θυμάμαι τον τελικό κυπέλου με τον γαυρο. 1)Σέντρα του Μυνχ - Κεφαλιά του παπ γκολ! 2) Κατέβασμα και πασα του γιουρκα - σουτ απο τον προδοτη και γκολ! ΥΓ2 Τον γαυρο δεν τον βλέπω να εχεί δέσει ακόμα και τους βλεπω να χάνουνε πάλι! Πάνε για τρίτη συνεχόμενη ήττα απο τον .... πελάτη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.