geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ξέρετε τι είναι να σε τρώει τόσα χρόνια η φαγούρα να βρείς στοιχεία γιά κάποιο στημένο ματς μεταξύ ΠΑΟ-ΟΦΗ καί να μην τα καταφέρνεις παρά να κάνεις μόνο υποθέσεις?Πρέπει να τραβάνε μεγάλο ζόρι οι Ολυμπιακοί τόσα χρόνια.Εδώ ο Κόκκαλης πρόεδρος της βρωμολίγκα ήτανε καί δεν μπορούσε να αποδείξει τίποτα! Κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε ότι τα δύο σωματεία είναι φιλικά.Καί πως να μην είναι βρε αδερφέ αφού οι Βαρδινογιάννηδες είναι Κρητικοί καί υποστηρίζουν όσο μπορούν τον τόπο τους.Θα θυμάστε την ΕΑΡ στο Ρέθυμνο πού ήταν ένα βήμα πριν την Α Εθνική.Βοηθάνε οι άνθρωποι όπου μπορούν ρίχνουν χρήμα μπόλικο στα Βαρδινογιάννεια προς τιμήν τού αδερφού τους τού Παύλου καί δεν έχουν καί καμμία απαίτηση.Γιά πείτε μου τις αγαθοεργίες τού Κόκκαλη?Να μην αναφέρουμε τώρα καί τις δεκάδες κοινοφελείς δραστηριότητες της κυρίας Μαριάννας. Δηλαδή θα ήταν καλά αν ήταν αδελφά σωματεία ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ? Από έγκυρες πηγές έχουν κατά καιρούς πλησιάσει καί τον Εργοτέλη κάτι..υπόγειοι τύποι ώστε να αποτελέσει τον αντίπαλο πόλο γι αυτή τη φιλία των ΠΑΟ ΟΦΗ δηλαδή να γίνει παράρτημα τού Ολυμπιακού αλλά δεν ξέρουν ότι οι άνθρωποι έχουν περηφάνεια εδώ.Καί τι έγινε δηλαδή ρε μάγκες.Οι Κρητικοί δεν στήνουν κώλο σαν κάτι άλλες φτερούγες. Αν θέλει ο Πανόπουλος να κάμει την Ξάνθη μεγάλη όπως επιθυμεί τότε να πάψει να αποτελεί η ομάδα του Ακαδημία τού Ολυμπιακού. Καί κάτι άλλο.Δεν πήρα ποτέ μα ποτέ απάντηση από κανένα Ολυμπιακό στο ερώτημα αν όλα ταπρωταθλήματα της δεκαετίας γιά την ομάδα τους ήταν καθαρά.Γιατί απλά το ξέρουν καί οι ίδιοι ότι δεν ήταν αλλά δεν έχουν τα... άντερα να το πούν αντρίκια.Ας μην ανησυχούν.Οι Ευρωπαικές ομάδες ακονίζουν τα μαχαίρια τους ήδη.Μόνο εκεί αποδίδεται διακιοσύνη.Εγγύς γαρ ο καιρός. Καί ξέρετε ποιά είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στούς φιλάθλους Ολυμπιακού Παναθηναικού?Ότι ποτέ δεν πρόκειται οι Παναθηναικοί να λιβανίσουν τον πρόεδρό τους.Δεν το έκαναν ούτε στις μεγάλες Ευρωπαικές επιτυχίες.
fanpan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλά βλέπω στο β' ημιχρονο να πέφτουν μπουνιές. Ο Ντογιέ και μπόξ να έπαιζε τόσο ξύλο δεν θα είχε φάει..
silverthan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλά, η Λάτσιο παίζει πολύ ξύλο.... Και επί Κυράστα αν θυμάστε που είχαν σπάσει το Γκούμα και πήραμε τον Κυριάκο κακήν κακώς....
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν έχουν άδικο όσοι λένε γιά τη Λάτσιο ότι είναι από τις πιό βρώμικες ομάδες με φασίζουσα νοοτροπία παιχτών καί φιλάθλων. Αλλά ξέρω ποιός έκλεισε να γίνει το ματς.Ο Στυλιανός Παττακός!
Greg7vas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ποιο κυπελλο ειπαμε θα παρει σημερα ο νικητης?
johnyboy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αυτό που κρατώ απο το μάτς είναι η καλή εμφάνιση.Και επιτέλους φέτος οι μεταγραφές πιάσανε τόπο.Και όσοι κοροϊδεύαμε τον Ντιογέ πρέπει να παραδεχτούμε οτι το παλικάρι ξέρει μπάλα.Για την Λάτσιο και γενικά για τους Ιταλούς δεν έχω και την καλύτερη γνώμη.Ακόμη και στα φιλικά κλοτσοσκούφι παίζουν.Για αυτό θα είμαι φανατικός αντι Ιταλός μια ζωή.Απορώ πως και δεν παίζει ο βύντρα εκεί.Γιατί την Ιταλία οτι πρέπει είναι μαζί με ενα σορό τσεκούρια και άμπαλους.
Panahs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τι ματς ήταν αυτό... το κάνανε τοπικό ντέρμπι...
geovard Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ρε σείς τι είπε πάλι στις ειδήσεις ο sport-fm? Οτι κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπυ ο Σαλπιγγίδης αν γραφτεί η κόκκινη πού πήρε στο ματς με Λάτσιο?Στέκει αυτό?
dali13gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ρε π@ύστη μου αυτός ο Βύντρα μέχρι να κάνει πάσα είναι πολύ καλός. Στην άμυνα εννοείται. Μόλις όμως είναι μετά το κόψιμο να πασάρει...Στο τελευταίο 10λεπτο μέτρησα 5 συνεχόμενες λάθος πάσες... Ο Νντιογέ είναι σκυλί μαύρο(!). Δυνατός, τεχνική, τσαμπουκά. Τσαγανάτος παίχτης όπως λέει και ο Αλέφαντος! Αποκάλυψη του μάτς πάντως για μένα ήτανε ο Λεοντίου. Καταπληκτικός, δεν έχασε ούτε μια προσωπική μονομαχία και επιτέλους του έφυγε ο κάλος από το μυαλό και πάει η μπάλα εκεί που πρέπει. Όχι όπως πέρσι που λέγανε όλοι ότι έχει πολύ καλή κάθετη μπαλιά και όλο λάθη έκανε. Αυτό βέβαια είναι και θέμα προπόνησης τεχνικής(μέσα από τα βάρη κυρίως) και φαίνεται πως οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά...
fanpan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αυτό που κρατώ απο το μάτς είναι η καλή εμφάνιση.Και επιτέλους φέτος οι μεταγραφές πιάσανε τόπο.Και όσοι κοροϊδεύαμε τον Ντιογέ πρέπει να παραδεχτούμε οτι το παλικάρι ξέρει μπάλα. Πρώτος εγώ.Πέρνω πίσω αυτά που είχα γράψει όταν τον είχα πρωτοδεί στο φιλικό.Με διαψεύδει συνέχεια από τότε σε κάθε παιχνίδι. Παίζει να είναι και η καλύτερη μεταγραφή μας
alet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ρε σείς τι είπε πάλι στις ειδήσεις ο sport-fm?Οτι κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπυ ο Σαλπιγγίδης αν γραφτεί η κόκκινη πού πήρε στο ματς με Λάτσιο?Στέκει αυτό? Μονο αν συνταχθει φυλλο αγωνα και απο τις δυο ομαδες.Απο οτι ακουω τωρα λενε πως μαλλον οι ανθρωποι του Παναθηναικου θα ρθουνε σε συνενοηση με τους της Λατσιο,ωστε να μην γινει κατι τετοιο
ata1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ο Εντογιέ πολύ καλός για ακόμα μια φορά μου άρεσε γενικά με τις ενέργειες του δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ. Ο Λεοντίου ήταν πολύ καλός ας ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μην είναι τυχαία η απόδοσή του. Από την άλλη Τζιόλης, Μάντζιος, Βύντρα δεν υπάρχουν λόγια πλέον. Ο πρώτος απλώς ανύπαρκτος, ο Βύντρα ειδικά σαν σεντερ μπακ είναι κίνδυνος θάνατος, ο Μάντζιος μέχρι να σηκώσει το πόδι του έχουμε μπει καθυστερήσεις. Σαν να παίζει βιντεο σε αργή κίνηση! Τον Ματος δεν είδα να κεντάει στο κέντρο όπως διάβαζα αλλά του δίνω ελαφρυντικά καθώς φαντάζομαι κάποιος έπρεπε να τρέχει και για τον Τζιόλη. Σαν εικόνα ομάδας μου άρεσε πολύ που σε ένα διάστημα πιέζαμε πολύ ψηλά. Ας ελπίσουμε να το εφαρμόσουνε και να μην ξαναγυρίσουμε στις κλασσικές "γιόμες" από πίσω και να τρέχει ο Σαλπιγγίδης να πιάσει ότι προλάβει. Επίσης +1 σε αυτούς που λένε για επιθετικό. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα. Ξέρω για τις φοβερές ελείψεις σε μπακ κτλ κτλ αλλά η μπάλα δεν μπαίνει μέσα με τίποτα και αυτό θα πρέπει να το δούνε κάποια στιγμή. Υ.Γ.: Λέτε να βρήκαμε εκτελεστή για φάουλ? Επιτέλους? Όχι τίποτα άλλο αλλά με τον Καραγκούνη να παίρνει καμια δεκαριά φάουλ σε κάθε αγώνα είναι κρίμα να πάνε όλα χαμένα
LL_NEO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δεν έχουν άδικο όσοι λένε γιά τη Λάτσιο ότι είναι από τις πιό βρώμικες ομάδες με φασίζουσα νοοτροπία παιχτών καί φιλάθλων.Αλλά ξέρω ποιός έκλεισε να γίνει το ματς.Ο Στυλιανός Παττακός! http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=56
bingo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μετά από καιρό έμεινα ερκετά ευχαριστημένος βλέποντας αγώνα του ΠΑΟ. Με την έννοια ότι φαίνεται πως έχει ένα σχέδιο η ομάδα και ότι σχημάτισα καλύτερη γνώμη για παίχτες όπως ο Λεοντίου και ειδικά ο Εντιογε. Απλά θέλω να δω πότε θα δεσει η άμυνα όταν έρθει και ο καινούριος. Αλλά πολύ ξύλο ρε παιδιά, λες και ήταν αγωνας πρόκρισης..
fanpan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Διαβάζω σε σάιτ ότι ο Πεσέιρο βάζει κόκκινο στη μεταγραφή του Βύντρα στη Χέρτα ,επειδή του είναι εξαιρετικά χρήσιμος. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόουτς το πάιζει δύσκολος για να ανεβάσει την τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.