Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=56282 η καλύτερη μεταγραφή τα τελευταία 10 χρόνια.Με 1.5 εκ ευρώ λέω να τους κάνουμε δώρο και τον Τζίωλη με τον Μάντζιο.

Η καλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών θα είναι αν πραγματοποιηθεί! :mrgreen:

Όλοι στείλτε mail στο site της XERTA για τον παιχταρά που μας πέρνουν. τι κρίμααααααα :twisted:

Δημοσ.

Φαντάζεστε να γίνει πρόταση και να μην τον δώσουν? Αναντικατάστατος!!

Τι να βλέπουν και αυτοί, καλό μάνατζερ να έχεις και δεν θέλεις τίποτα άλλο, ακόμα και εκεί με μέσο μπαίνουν!!!

Πλάκα πλάκα πρέπει να αρχίσουμε να τα κόβουμε αυτά και να φωνάζουμε τι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είναι ο ΒΥΝΤΡΑ πριν το μυριστούνε

Δημοσ.

χχχμμμμ....μάλιστα!

Ας μιλήσουμε ΑΛΛΗ μια φορά για ανεξάρτητες ομάδες,για ιστορία,για μεταγραφές με περίεργα ανταλλάγματα,κλπ!!!

δε θα μιλήσω για το σηφάκη,κ την καταπληκτική του πάσα στον κωσταντίνου, ούτε για το ότι έδειχνε τη φανέλα του στο οακα!

θυμάσαι άραγε, 2 εβδομάδες πριν να λήξει το πρωτάθλημα, η αξιοπρεπέστατη αυτή ομάδα,να αγοράζει ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ 2 παίχτες από την αντίπαλη ομάδα την τελευταία αγωνιστική΄,και εκείνη η ομάδα να κατεβάζει ΞΑΦΝΙΚΑ τα τρίτα εντός έδρας-ενώ ο πρόεδρός της μιλούσε ένα μήνα ότι θα παίξουν για την ιστορία τους-? ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ,πάλι εντός έδρας,πάλι τελευταία αγωνιστική, είχε συμβεί το ίδιο και με άλλη ομάδα,την προηγούμενη χρονιά!

Επίσης, όλως τυχαίως, το καθεστώς των μετακινήσεων μεταξύ παο-οφη,που αναφέρεις εδώ και πάνω από 20 χρόνια, δε μπορείς να το ψάξεις και μεταξύ οσφπ-ξάνθης,που είναι κ μόνο 10 χρόνια?

Αλλά μιλάμε για αξιοπρεπέστατη ομάδα!!!! ανοίγει τα πόδια στη λιβαδειά κ τρώει 3 στο 20, την ίδια περίπου εποχή, που ο αιώνιος αντίπαλός της, κερδίζει τον εθν.αστέρα,και τον ρίχνει στην Β κατηγορία,κρατώντας την παναχαική στην 1η (ξέρεις ποια παναχαική λέω ε?αυτή που σε αδιάφορο παιχνίδι, έδωσε πριμ 100εκατ στους παίχτες της για να κόψουν βαθμούς απο τον παο)!

Συνεχίζοντας για την αξιοπρέπεια της ομάδας αυτής, θα αναφέρουμε τα 2 περιστατικά του "γάβροι , αδερφια, μαζί θα το σηκώσουμε μέσα στη φιλαδέλφεια", όταν δέκα χρονια πριν από αυτό το περιστατικό,μια νίκη του αιώνιου αντιπάλου σας επί της λαρισας,σας έδινε το πρωτάθλημα...

η λίστα της βρωμιάς είναι τόσο μεγάλη, που το ότι ο παναθηναικός πήρε από τον όφη 15-20 παίχτες,από τους οποίους, οι 13-14, έπαιξαν περίπου 1-10 παιχνίδια, ναι, είναι πράγματι στήσιμο!

Και προς αποκατασταση της αλήθειας κάποιων πραγμάτων:

Ο χρυσαφης,είναι τώρα στη λιβαδειά! αυτό την κάνει και αυτήν δική μας ομάδα?

ο κωσταντινίδης στη χερτα?αν πάει κ ο βύντρα,την κάναμε υποκαταστημα!

ο κυργιάκος,δεν έπαιξε ΚΑΝ με τη φανέλα του οφη,έκατσε εκεί 20 ημέρες,ως δανεικός!

μπικόφσκι,ρουμπάκης,πίτσος,κιάσσος,μπατσινίλας,ίσις,λούπου,μάουρο,χαρλαμπίδης,Όρε,Καρβάλιο,Γκίτσης, είναι αλήθεια ότι ο παο μονομάχησε με μίλαν κ μπάρτσα,αλλά λόγω των φιλικών σχέσεων με οτν οφη,τους πήραμε.

ο αρβανίτης κ ο παυλόπουλος,δεν ξέρω καν ποιοι είναι,ενώ τον γεωργαμλή τον πήραμε από την αεκ, και όταν έφυγε από εμάς,ελεύθερος, ήταν μεγάλος, οπότε θα κατέληγε σε ομάδες τύπου οφη-ηρακλή κλπ.

ο μπόατεγκ, μήπως σου θυμίζει περίπτωση παππά κ καλαμαριάς?

ο ντάβιντσον???ναι, η αλήθεια είναι ότι τον θαύμασα με την πράσινη φανελα!!!

βαμβακούλας?ναι, ένας γνήσιος γάβρος,θα τον χρησιμοποιούσαν για βρωμιές οι βαρδινογιάννηδες (δεν παμε καλΑ0!!!)!

μένουν το ΠΟΛΥ 10 (κ πολλούς λέω), που να έχιε σημασία η μεταγραφή τους!

και για αυτούς, δεν ενδιαφέρθηκε άλλη ομάδα τότε , εκτός του αλεξούδη, που αν θυμάμαι καλά,τον ήθελε η αεκ.

τέλος πάντων, ωραίο το παραμύθι του πουλόπουλου κ του θέμου,αλλά δεν έχει δράκο....

Δημοσ.

ερώτηση: έστω ότι φεύγει ο βύντρα ! πανηγυρίζουμε όλοι, κλπ κλπ!!!

θα βγάλουμε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονιά,με δεξί μπακ τον ΑΟΡΑΤΟ νίλσον?

(άσε που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς)!

2η ερώτηση: μόνο εγώ βλέπω ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό στο σεντερ φορ?

3η ερώτηση: ελπίζετε όλοι σας,μέσα σας,ότι κάτι θα κάνει αυτη η ομάδα ε?

Δημοσ.

1) Δε φευγει η παιχταρα μη φοβασαι

2) Μαντζιος Μαντζιος οεοεοε

3) Θα προσπαθησει( με αξιωσεις) να κρατησει τα κεκτημενα, λιγο το εχεις??

πλακιτσα, μη νομιζεις οτι βλεπω την ομαδα μου σε πολυ καλυτερη μοιρα

Δημοσ.
1) Δε φευγει η παιχταρα μη φοβασαι

λίγα τα λόγια σου,μη σε βάλω σέντερ φόρ,και βάλω τον λουκά να σε σημαδεύει για να πετυχεις γκολ! (κινδυνεύεις να πεθάνεις από....βαρεμάρα)!!!

2) Μαντζιος Μαντζιος οεοεοε

μιλήσαμε για σέντερ φορ,όχι για π@π@ρια!!

Σε λίγο θα μου πεις να φέρουμε πίσω τον στράντλι!

3) Θα προσπαθησει( με αξιωσεις) να κρατησει τα κεκτημενα, λιγο το εχεις??

όχι,δεν είναι καθόλου λίγο,μια βλέπω άρη κ πανιώνιο φορτσάτους!

πλακιτσα, μη νομιζεις οτι βλεπω την ομαδα μου σε πολυ καλυτερη μοιρα

όπως έχω ξαναπεί, εσας σας φοβάμαι πολύ,κ η μόνη μου ελπιδα να γίνετε ψιλομπουρδελ@, είναι ο σερ τάκις...

Δημοσ.

2η ερώτηση: μόνο εγώ βλέπω ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό στο σεντερ φορ?

3η ερώτηση: ελπίζετε όλοι σας,μέσα σας,ότι κάτι θα κάνει αυτη η ομάδα ε?

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα ανάπτυξης.Και όπως έχω ξαναπεί θέλουμε ενα καλό παίχτη να παίζει πίσω απο τους φόρ ο οποίος να κατέχει το άθλημα.

Με αυτή την ομάδα δεν έχουμε τύχη για τίποτα.Το μόνο που παίζει είναι να είναι χειρότεροι οι άλλοι απο εμάς.

Δημοσ.
λίγα τα λόγια σου,μη σε βάλω σέντερ φόρ,και βάλω τον λουκά να σε σημαδεύει για να πετυχεις γκολ! (κινδυνεύεις να πεθάνεις από....βαρεμάρα)!!!

Τα πιο ευκολα λεφτα της ζωης μου ρε συ, το πολυ πολυ να με παρει ο υπνος :D

μιλήσαμε για σέντερ φορ,όχι για π@π@ρια!!

Σε λίγο θα μου πεις να φέρουμε πίσω τον στράντλι!

Στραντλι οχι, Σιγκουρτσον ομως????

όχι,δεν είναι καθόλου λίγο,μια βλέπω άρη κ πανιώνιο φορτσάτους!

Οχι πιστευω οτι τελικα κ λογο καποιων καλων παιχτων που εχετε θα κρατησετε την 3 θεση

όπως έχω ξαναπεί, εσας σας φοβάμαι πολύ,κ η μόνη μου ελπιδα να γίνετε ψιλομπουρδελ@, είναι ο σερ τάκις...

Ας ειναι καλα ο Γεροριβαλντο και φετος..Ε και κανα τσαλιμακι του καστιγιο και ενταξει θα τη βγαλουμε τη χρονια.

Δημοσ.

Παιδιά είναι επιτακτική η ανάγκη γιά γκολτζή δυνατό φορ περιοχής γιατί πλην τού Σάλπι δεν μπορεί άλλος να σπρώξει την μπάλλα στο τέρμα.Καί ομάδα πού δεν σκοράρει είναι φαγητό χωρίς αλάτι.Τι να τις κάνεις τις ευκαιρίες.Καί ο Σαλπιγγίδης βέβαια δεν είναι πλήρης αφού υστερεί σε σωματικά προσόντα αλλά αν μη τι άλλο έχει την αίσθηση τού γκολ καί είναι πολύ χρήσιμος καί σε δημιουργία φάσεων.Δηλαδή ο Μάντζιος ποτέ δεν θα μάρκαρε τον Ανατολάκη εκεί να τού κλέψει την μπάλλα καί να γίνει το γκολ στο Καραισκάκη.Ένα μεγάλο προσόν τού Σάλπι είναι η επιμονή του πού πολλές φορές τον δικαιώνει.Σέντερ φορ λοιπόν οπωσδήποτε.Μα καλά στραβοί είναι εκεί οι υπεύθυνοι του τεχνικού τιμ καί δεν βλέπουν τις ελλείψεις?

Δημοσ.
ερώτηση: έστω ότι φεύγει ο βύντρα ! πανηγυρίζουμε όλοι, κλπ κλπ!!!

θα βγάλουμε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονιά,με δεξί μπακ τον ΑΟΡΑΤΟ νίλσον?

(άσε που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς)!

ενα μικρο βημα για τον λουκα ενα μεγάλο για τον παναθηναικό

σιγα σιγα γινεται η αγουριδα μέλι.

ας κανει αυτος την αρχη και εγω θα τρεξω να κρατησω την πορτα ανοιχτη :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καλά αν πουλήσουμε και τον Βύντρα εξωαγωνιστικά δεν παιζόμαστε:

Πήραμε την ίδια χρονιά σοβαρά λεφτά για Γιαβτόκας και βύντρα!

Έβλεπα το φιλικό του ΠΑΟ και προσπαθούσα να καταλάβω αυτός ο Τζίόλης που μπορεί να παίξει .Μαζί με τον Μάτος έπεφταν ο 1 πάνω στον άλλο και η ανάπτυξη καθυστερεί υπερβολικά (όχι τόσο τρσγικά όπως με μπόβιο αλλά και πάλι δεν τραβάει). Να παίξει μόνος του αμυντικό χαφ όπως πχ ο Στολτίδης στον ΟΣΦΠ πάλι δεν μπορεί - για πίσω από τα φορ δεν κάνει και έτσι έχουμε ένα παίχτη με καλά στοιχεία αλλά χωρίς θέση , μόυ θυμίζει λίγ οτο αντίστοιχο πρόβλημα με καφέ .

Αυτόν τον εντιογέ με 300-400 χιλιάρικα πόσα παίρνει θα τον κάνουν γιο-γιο σήμερα λέει θα παίξει παρτενερ του Σάλπι στην επίθεση .

Πολλά χρειάζονται ,πέρα από την άμυνα που καλυτερος είναι ο Πάολο Γκουμες

και σέντερ φορ θέλουμε αλλά και άλλο ένα δημιουργικό χαφ ...

Ρε παιδιά η φυσική θέση του Καραγκούνη πια πιστεύετε οτι είναι ?

Αριστερό χαφ πέρα από τον Ίβανσιτς που είναι τραυματίας (και εγώ πιιστεύω οτι δεν είναι παίχτης για να παίζει στην γραμμή ) ποιός μπορεί να παίξει και να βγάλει μια σέντρα της προκοπής?

Δημοσ.
αλήθεια γιατί δεν πήρε ο παναθηναικός πρωτοκλασσάτα ονόματα του ΟΦΗ; Τσάκα τσάκα μου έρχονται Μαχλάς, Γκόμεζ, Δεμριτζάκης πως και δεν πήρε κανέναν απο αυτούς κι έπαιρνε κάτι ΡΟυμπάκηδες κάτι πίτσους για 6 μήνες!

Πρώτον γιατί το αδελφό σωματείο θα έπεφτε στη β εθνική αν ξεπουλούσε όλους τους καλούς παίκτες και κατά δεύτερον γιατί το ηράκλειο έιναι μικρή πόλη,τυχαία μπορεί και να συναντήσεις κάποιον αγανακτισμένο.

Επίσης αυτός ο Ντάβιντσον είναι αυτός της Καλαμαριάς;;;; Πότε ήρθε στον παναθηναικό!!

Ξέρεις υπάρχουν και άλλοι Ντάβιντσον εκτός από αυτός που είχε η Καλαμαριά.

Επίσης ο φίλος με τη...λίστα, εφόσον είναι μεγάλος σε ηλικία, θα πρέπει να ξέρει και ότι ο olympiakos έχει περισσότερες νίκες στην Κρήτη από τον Panathinaikos στην ιστορία. Αν δεν το γνωρίζει να το ψάξει και να μας ενημερώσει.

Γιατί συνεχίζετε να γράφετε αρλούμπες και να εκτίθεστε????Όποιος δεν ξέρει καλυτερα να μην μιλάει.

Από τη χρονιά 1976-77 μέχρι και τη χρονιά 2006-2007 σε 30 αγώνες στην Κρήτη τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.

παο:νίκες 14.ισοπαλίες 9,ήττες 7.

Ολυμπιακός:νίκες 9,ισοπαλίες 12,ήττες 9.

γραψε μας και μια λιστα με τις μεταγραφες του γαυρου προς προοδευτική, ιωνικό, ξάνθη, πάοκ, λεβαδειακό, κλπ κλπ κλπ ετσι για ενημέρωση. μεγάλος ανθρωπος είσαι σίγουρα θα θυμάσαι.

πχ πες μας για τις νίκες στην τουμπά και το κόστος πχ του βενετίδη,

Αν μου φτιάξεις και εσύ μια λίστα με τις μεταγραφές προς Κόρινθο,Απόλλων Αθηνών,Δόξα δράμας,Αθηναικό κλπ,κλπ,σου φτιάχνω ότι θέλεις.

Θύμησέ μου και πόσο σας κόστισε η μεταγραφή του Μιχαλάκη από τον Ηρακλή και κάνε και μια σύγκριση με αυτή του Βενετίδη από τον παοκ.

Adreaslam από πότε οι αλλεπάληλες μετακινήσεις από τη μία ομάδα στην άλλη κρίνοντε με βάση το τι προσέφεραν οι παίκτες?Στην τελική από τον οφη τους έπαιρνες όχι από τη Μπάρτσα.Το θέμα είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων και οχι η ποιότητα των παικτών.

Είστε απίστευτοι,αφήνετε υποννούμενα περί Ξάνθης-Ολυμπιακού όταν και οι τρείς μεγάλοι έχουν αγοράσει παίκτες από την Ξάνθη και όταν υπάρχει ο οφη με τους τόσους παίκτες που σας έχει δώσει ή τον έχετε δανείσει.Αλλά ξέχασα,όλοι αυτοί δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα οπότε δεν πρέπει να τους μετράμε!!!!

Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.Πήγιανε κάμποσες σελίδες πίσω και κάτι θα βρείς.

Δεν περιμένω να μεταπείσω κανέναν βάζελο για τις σχέσεις παο-οφη.Αλλά όχι και να μας παρουσιάζετα το άσπρο-μάυρο.

Ωραία χρώματα,έτσι????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...