Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
. Ο Ενακαχιρε με τον μορις ειναι αρκετοι για την ελλαδα αλλα αμα απο τα αριστερα και δεξια μπακ που εχουμε μπαινουν ολοι μεσα στην περιοχη και Νεστα - Καναβαρο να ειχαμε παλι θα φαινοταν οτι εχουμε κακη αμυνα.

Εγω λεω πρωτος οτι ποναμε πολυ στα ακραια μπακ-ειδικα αριστερα, διοτι δεξια ενα απλα υποφερτο επιπεδο το εχει ο Νιλσον, απο αριστερα και οι 2 ειναι για σφαλιαρες-αλλα αυτο για τον Μορρις και τον Ενακαχιρε(αληθεια, που τον εχεις δει και σου κανει?στις 25 εμφανισεις σε 2 χρονια? ) ελα να το πεις τον Δεκεμβρη-Γεναρη ποτε ειναι το Κοπα Αφρικα που θα σου φυγουν και οι 2 για ενα μηνα

Παρεπιπτοντως ο Μορρις θα γυρισει Οκτωβρη, ο Ενακαχιρε δεν ξερουμε τι ψαρια πιανει, γενικα ειμαστε μια χαρουμενη παρεα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν κάποιος σοβαρός παναθηναικός, καθίσει και σκεφτεί το τι περνάμε φέτος, πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα, θα καταλάβει, ότι η μόνη γιατρειά, είναι η ξεφτίλα! να γίνει κάτι (δε με ενδιαφέρει τι θα είναι αυτό), που θα μας οδηγήσει στην 8η θέση,στο απόλυτο μηδέν....

Δημοσ.
αν κάποιος σοβαρός παναθηναικός, καθίσει και σκεφτεί το τι περνάμε φέτος, πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα, θα καταλάβει, ότι η μόνη γιατρειά, είναι η ξεφτίλα! να γίνει κάτι (δε με ενδιαφέρει τι θα είναι αυτό), που θα μας οδηγήσει στην 8η θέση,στο απόλυτο μηδέν....

Αν οι μικρομεσαίες - μικρές ομάδες δεν μας φοβούντε όπως πέρυσι , και δεν αμύνονται όλη την ώρα, τότε την θεωρώ πιθανότατη μια τέτοια θέση.

Πιο πολύ όμως θέλω να δώ πρώτη αγωνιστική καλώς τα παιδιά 0-3. Θα το ευχαριστηθώ. Θα μένουν 4 μέρες μπάς και κάνει καμμία μεταγραφή ! :mrgreen:

Δημοσ.

ακόμα και όλα να πάνε καλά,και μετά το 0-3 που εσυ λες,να κάνει 6 μεταγραφές, νομίζεις ότι θα πετύχει τίποτα η ομάδα?

απλά ολική διάλυση από την 1η αγωνιστικη! (νέο ρεκόρ, του χρόνου μπορούμε να διαλυθούμε τον ιούλιο)!

Δημοσ.

ΠΕΡΣΥΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ :

Γκαλίνοβιτς (150.000 ευρώ)

Εμπεντε (120.000 ευρώ)

Τζόρβας (30.000 ευρώ)

Αντονσον (500.000 ευρώ)

Κώτσιος (200.000 ευρώ)

Μόρις (400.000 ευρώ)

Γκούμας (350.000 ευρώ)

Σέριτς (550.000 ευρώ)

Βύντρα (175.000 ευρώ)

Δάρλας (100.000 ευρώ)

Μπόβιο (850.000 ευρώ)

Ρομέρο (400.000 ευρώ)

Γκονζάλες (800.000 ευρώ)

Αντριτς (215.000 ευρώ)

Θεοδωρίδης (200.000 ευρώ)

Λεοντίου (40.000 ευρώ)

Τζιόλης (150.000 ευρώ)

Βίκτορ (600.000 ευρώ)

Μπίσκαν (1 εκ. ευρώ)

Ιβανσιτς (500.000 ευρώ)

Νίλσον (300.000 ευρώ)

Παπαδόπουλος (600.000 ευρώ)

Σαλπιγγίδης (650.000 ευρώ)

Μάντζιος (150.000 ευρώ).

Η σούμα μάς κάνει 9.030.000 ευρώ.

ΕΦΥΓΑΝ : Εμπεντε (120.000 ευρώ) - Τζόρβας (30.000 ευρώ) - Αντονσον (500.000 ευρώ) - Κώτσιος (200.000 ευρώ) - Μπόβιο (850.000 ευρώ) - Αντριτς (215.000 ευρώ) - Θεοδωρίδης (200.000 ευρώ) - Βίκτορ (600.000 ευρώ) - Μπίσκαν (1 εκ. ευρώ) :

ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ : 3.715.000

ΗΡΘΑΝ : ΜΑΛΑΡΤΖ : 100.000 - MATOS : 600.000 (?)- ΕΝΤΟΓΙΕ :200.000 - ENAKARXIRE : 400.000 (?) - ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : 800.000 + ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΣ OXI ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ : 2.200.000

Οχι απλώς δεν ανέβασε το εξεφτιλιστικά χαμηλό περσυνό μπάτζετ αλλά το έχει μειώσει κατά 1.500.000! κάπου στα 7.500.000

Και όλοι οι καινούργιοι παίχτες του Ολυμπιακού υπερκαλύπτουν το ΣΥΝΟΛΙΚΟ δικό μας μπάτζετ.

Και εις κατώτερα...

Δημοσ.

βέβαια, εξαιτίας των εξυπνων κινήσεων της διοίκησης, πλήρωσε σίγουρα ένα παραπάνω ποσό στον βίκτορ για να φύγει, και ακόμα 500χλδ για τον μάλαρτζ,και 3εκατ για τον μάτος. Αναπροσάρμοσε συμβόλαια μόρις κ λεοντίου κ νίνη.

Απλά για να λέμε αληθινά νούμερα,γιατί κατά τα άλλα,το μπάτζετ παραμένει μικρότερο από αυτό του μπάσκετ....

Δημοσ.

Συμβόλαια μιλάμε τώρα μόνο. Γιατί αν βάλεις και τα ποσά που δαπάνησε η κάθε ομάδα για τις μεταγραφές ο γάβρος έχει δαπανήσει ήδη εικοσαπλάσιο ποσό απο μάς.

Δημοσ.

Πείτε μου ρε παιδιά γιατί πρέπει να παίζουν στην ομάδα οι Τζιώλης Σέριτς Μάντζιος Βύντρα,Αν καί γιά τον τελευταίο αρχίζω να τον συμπαθώ γιατί τουλάχιστον προσπαθεί.Ειδικά γιά τον Τζιώλη να πούμε.Είναι ποδοσφαιριστής αυτός ή την πιό πολύ ώρα ασχολείται με την κορδέλλα του?

Αυτοί οι παίχτες δεν είναι πού πέρυσι κατέλαβαν την τρίτη θέση?Γιατί δηλαδή φέτος να ελπίζουμε ότι θα πάρουν πρωτάθλημα?

Καί κάτι άλλο.Έπαψε η ομάδα της Ριζούπολης να είχε λούζερς καί γι αυτό έφερε πίσω τον Καραγκούνη με προοπτική καί άλλους βλέπε Κυριάκο, Μπασινά όπως ακούγεται?

Καλά το ίδιο μυαλό με τον Μουνιόθ έχει καί ο Πεσέιρο.Ήρθαν στον Παναθηναικό γιά να φτειάξουν το όνομά τους! Έχουν μείνει κι αυτοί όπως καί μείς μόνο στο όνομα τού Παναθηναικού.Σού λέει ο Πεσέιρο.Πόσες ομάδες έχουν νικήσει μέσα στο Ντραγκάο καί μάλιστα δύο φορές?Αφού λοιπόν το έκανε ο Παναθηναικός δεν έχουμε χρείαν αποδείξεων.

Δημοσ.

Μονο εγω ειμαι που θεωρω ΚΑΛΟΥΣ παιχτες τους Νικοπολιδη,Κυργιακο,Σειταριδη,Μπασινα,Καραγκουνη(τοτε),Λυμπεροπουλο,Κωνστανινου??

Απλα πιστευω οτι εκανε μλκια ο τζιγκερ που ξυλωσε την τοτε ομαδα και τωρα προσπαθει να επανορθωσει

Δημοσ.

@geovard...

Για Τζιώλης Σέριτς Μάντζιος Βύντρα, τα λέω από όταν όλοι πανηγύριζαν που βγήκε νέα φουρνιά παιχταράδων, και @χριδι@ καπαμά που λέει κ ο πατέρας μου!

όσο για τον καραγκούνη,έχω πει πολλάκις, ότι ναι μεν έφερε πάθος που χρειαζόταν, αλλά έφερε και ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ είχε!

όσο για τον μπασινά,αν γυρίσει ο μπασινάς που έπαιζε παλαιότερα,με εμπειρίες 2-3 χρόνων από ισπανία,τότε, δίνω και εγώ χρήματα για να έρθει!

Και για οτν κυργιάκο,ας αποφασίσουν...τελικά τα είχε πάρει στη ριζούπολη,ή όχι? είχε υπογράψει στον οσφπ όταν έκανε προσφυγή,ή όχι? Γιατί και εγώ το έχω ακούσει ότι του έκαναν προσφορά να γυρίσει....

ΥΓ:όποιος ανατρέξει στα περσινά μηνυματα μου, θα δει ότι μετά τα 2 καταπληκτικά γκολ που είχε πετύχει ο τζιώλης ο περιστέρι, τον είχα χαρακτηρίσει "νέο νασσιόπουλο",και το ίδιο είχα κάνει μετά την καταπληκτική εμφάνιση του μάντζιου με τον παοκ (με αντίπαλο τον ...μπαρκαουάν)!

Μια πολύ καλή εμφάνιση, που θα πληρώνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

Δημοσ.
Μονο εγω ειμαι που θεωρω ΚΑΛΟΥΣ παιχτες τους Νικοπολιδη,Κυργιακο,Σειταριδη,Μπασινα,Καραγκουνη(τοτε),Λυμπεροπουλο,Κωνστανινου??

Απλα πιστευω οτι εκανε μλκια ο τζιγκερ που ξυλωσε την τοτε ομαδα και τωρα προσπαθει να επανορθωσει

Εκτός απο Καραγκούνη , Μπασινά , Κυργιάκο όλοι άλλοι καλά κάνανε και φύγανε.Δεν μου καίγεται καρφί για τους άλλους.Για τον Λύμπε έχω μια συμπάθεια γιατί είναι ΚΥΡΙΟΣ.Οι άλλοι είναι @@ του κερατά.

Δημοσ.

Ρε παίδες να πω και γω τα δικά μου.

Εκείνα τα παιχνίδια στο μπάσετ με την εθνική νέων τι είναι τα δείχνει κανά κανάλι. Θα ήθελα να δω λίγο τον Κουφό,

Καλά μιλάμε για τρελλό παικτάκη από ότι είδα λίγο στο tube αλλά και από αυτά που κάνει στο eurobasket.

Ξέρεις κανείς τπτ

Δημοσ.

Δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα εχω κρατησει ενα αρθρο του Σκουντη για τον Κουφο. το κανω paste ολο πιο κατω. Παντως μιλαμε για παικτη που μπορει να εξελιχθει σε νεο Νοβιτσκι-Γκασολ. Αν ξερει κανεις που και αν δειχνει αγωνες των εφηβων ας μας πει.

Ως ευ παρέστης!

25/4/2007 11:51

Ηταν το 1971 όταν η Ελλάδα (της χούντας, εκείνη την εποχή) υποδεχόταν μετά βαΐων και κλάδων τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών...

Δεν είχε ξεσπάσει ακόμη το σκάνδαλο του «Water Gate» και το δεξί χέρι του προέδρου Νίξον ήταν στα ντουζένια του!

Δύο χρόνια αργότερα, θα παρέδιδε την εξουσία του στον Τζέραλντ Φορντ και θα συνειδητοποιούσε πόσο αναλώσιμη είναι η εξουσία...

Τότε η Ελλάδα φόρεσε τα καλά της για να καλωσορίσει τον Σπύρο Αγκνιου, στον πατριωτισμό και τη γενναιοδωρία του οποίου προσέβλεπε ένα καινούργιο δόγμα Τρούμαν!

Θυμάμαι αμυδρά από τις τηλεοπτικές εικόνες των ημερών την πάνδημη υποδοχή που του επιφύλαξαν στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας...

Ως ευ παρέστης, άξιον τέκνον της Ελλάδος!

Στην πραγματικότητα ο Αγκνιου λεγόταν Αναγνωστόπουλος - Θεοδωρόπουλος, αλλά τα δύο επώνυμα ήταν πολύ μεγάλα για να του ανοίξουν την πόρτα του Λευκού Οίκου.

Και το ένα, πάλι μεγάλο θα ήταν...

Αν και όπως έλεγε και ο γίγας ο Βασίλης Αυλωνίτης για τη (γεροντοκόρη αδερφή του) Γεωργία Βασιλειάδου «είναι μεγάλη, αλλά όχι και σαν την Πελοπόννησο...».

Παρεμπιπτόντως, αν κρατούσαν το αυθεντικό επώνυμό τους οι Αναγνωστόπουλοι-Θεοδωρόπουλοι, θα έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση και τους δημοσιογράφους...

...για τους οποίους ο Σπύρος Αγκνιου είχε πει κάποτε το εξής καταπληκτικό: «Δεν μισώ τους δημοσιογράφους γιατί διαστρέφουν τους λόγους μου. Τους μισώ γιατί τους αναμεταδίδουν επί λέξει».

Τριάντα έξι χρόνια αργότερα, η Μεσσηνία μπορεί να ξαναβάλει τα καλά της για να υποδεχθεί άλλο ένα άξιο τέκνο της!

Το οποίο ευτυχώς έχει μικρό επώνυμο, για να το συρρικνώσει...

Τι να κόψεις από έναν Κουφό, άραγε;

Ευτυχώς, σε πείσμα της ετυμολογίας, η φύση δεν του έκοψε την ακοή!

Ο Κουφός κατάγεται από τα ίδια άγια χώματα της Μεσσηνίας. Απλώς οι Γαργαλιάνοι απόλαυσαν τη δημοσιότητα του Αγκνιου και δίνουν τώρα τη σκυτάλη στην Πιπερίτσα...

Είναι χωριό η Πιπερίτσα. Χωριό, αλλά κόμβος!

Και το Κάντον του Οχάιο, παρεμπιπτόντως, είναι ένα χωριό μέσα στις αχανείς πολιτείες της Αμερικής.

Χωριό, αλλά (κι αυτό, ελληνικός) κόμβος!

Τον Κουφό τον ακούσαμε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν οι επιδόσεις του άρχισαν να ξεφεύγουν από την αυλή του Λυκείου Γκλεν Οουκ...

Και να φτάνουν με σήματα καπνού έως την Ελλάδα!

Η μητέρα του Καίτη, το γένος Αλευρά, γεννήθηκε στην Πιπερίτσα και έφυγαν οικογενειακώς το 1961 αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Αδελαΐδα...

Εμειναν οκτώ χρόνια στην Αυστραλία και στο γυρισμό προς τα πάτρια εδάφη είπαν να κάνουν μια στάση στην Αμερική...

Σταμάτησαν για ένα τσιγάρο, που λέει ο λόγος, στο Οχάιο το 1969. Πέρασαν τριάντα οκτώ χρόνια και είναι ακόμη εκεί...

Ή τους άρεσε το Οχάιο ή το τσιγάρο ήταν king size!

Η Καίτη Αλευρά σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, δίδαξε για πολλά χρόνια στο λύκειο και τώρα είναι σύμβουλος εκπαίδευσης.

Το 1976 παντρεύτηκε με τον παιδίατρο-ογκολόγο Αλέξανδρο Κουφό, ο οποίος γεννήθηκε στο Οχάιο, αλλά η σκούφια του κρατά από την Κόρινθο.

Ο σύζυγός της, κτυπημένος από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή πριν από εννιά χρόνια και η Καίτη έγινε μάνα και πατέρας μαζί, για να αναθρέψει τα τρία παιδιά τους...

Η Μαρία είναι 28 χρόνων, παντρεμένη, με δύο παιδιά. Ο 22χρονος Βασίλης διευθύνει μια μάντρα αυτοκινήτων. Εχουν μια κανονική ζωή, που απειλεί να τη... διαταράξει ο μικρός αδελφός τους!

Οι Αμερικανοί έχουν τη συνήθεια να ανεβάζουν τουλάχιστον ένα κλικ όλους τους τόνους και ενίοτε να τρώνε γράμματα. Ενώ συνήθισαν τον Μπομπ Κόστας, εν τούτοις του Κουφού του έφαγαν το σίγμα και έστειλαν τον τόνο στην παραλήγουσα...

Είναι (γιʼ αυτούς) ο Κώστα Κούφος!

Με σίγμα ή χωρίς σίγμα, στη λήγουσα ή στην παραλήγουσα, το παιδί το πάει για τα καλά το γράμμα!

Το πάει στην κυριολεξία, δεδομένου ότι ο προπονητής του Οχάιο Στέιτ, Θαντ Μάτα, του έστειλε τον τελευταίο χρόνο 165 (μετρημένα) γράμματα για να τον πείσει να αποδεχθεί την πρόταση των «Μπάκις»!

Οι επιστολές αυτές ήταν τόσο άρτιες από γραμματικής και συντακτικής πλευράς που θα συγκινούσαν ακόμη και ελέφαντα, πόσο μάλλον ένα παιδί 17 χρόνων...

«Ο κόουτς Μάτα μου είπε ότι έτρωγε πολλή ώρα για να τις γράψει, μην τυχόν και κάνει κανένα λάθος, που θα χτυπούσε άσχημα σε μια φιλόλογο, όπως η μητέρα μου», μου εκμυστηρεύθηκε στη Νέα Υόρκη, γελώντας, ο Κουφός.

Εχει σημασία η αναφορά στο γέλιο, διότι ο Κώστας γελάει σπανίως και γενικώς είναι πολύ μαζεμένος και σεμνός. Αν και κορινθιακού (λόγω πατρός) ρυθμού, διαθέτει μια δωρική λιτότητα στη συμπεριφορά του...

Αντιθέτως, δεν είναι καθόλου λιτός στο παιχνίδι του, γιʼ αυτό ο (προπονητής του Σίρακιουζ) Τζιμ Μποχάιμ σχολιάζοντας τη δήλωση συμμετοχής του Γκρεγκ Οντεν στο ντραφτ του ΝΒΑ δεν έχασε την ευκαιρία να εγκωμιάσει τον Κώστα...

«Υes, but the Greek guy is there. He is good. He is too good»!

Too good to be true, άραγε; Σίγουρα, too good to be... in Greece! Αλλά ό,τι πρέπει για να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής «και αν μπορέσω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», όπως οροθετεί ο ίδιος το στόχο του.

Από το μυαλό του Κουφού δεν έχει περάσει ποτέ η ιδέα να παίξει στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό ή στον Αρη.

Με όλον το σεβασμό (του) προς τους κορυφαίους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους, δεν τους ξέρει. Τον ρώτησα τι ομάδα είναι και μου απάντησε με το πιο φυσιολογικό ύφος του κόσμου: Κλίβελαντ!

Ενθουσιάστηκα, διότι ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν είχα γνωρίσει κάποιον που να είναι οπαδός των Καβαλίερς...

Αυτό δεν είναι τόσο φοβερό. Πιο φοβερό είναι ότι το παιδί το ʼχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να παίξει κάποια μέρα στους Καβαλίερς παρέα με το φίλο του, τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Προηγουμένως, όμως, θα ʼχει παίξει στην Εθνική Ελλάδας!

«Τον Φεβρουάριο, όταν με επισκέφθηκε ο κόουτς Γιαννάκης, ενθουσιάστηκα με όσα μου είπε. Μου μίλησε πολύ ζεστά, πολύ ανθρώπινα, σαν πατέρας μου», εξομολογείται ο Κουφός, ο οποίος για τα αμερικανικά δεδομένα αποτελεί κλασική περίπτωση «next big thing»!

Eίναι big στην κυριολεξία. Εχει ύψος 2,15 μ. και το σώμα του είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Αλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος ότι πρέπει να δυναμώσει και να αυξήσει τον όγκο του για να αντέχει στους... κραδασμούς πρώτα του NCAA και εν συνεχεία του NBA.

Αργότερα μπορεί να κοκορεύεται για το «σώμα μου φτιαγμένο από πηλό», προς το παρόν το ακούει συνεχώς στο ipod του (με τη φωνή του Σφακιανάκη) και όταν μερακλώνει κιόλας το τραγουδάει μια χαρά.

Ο Κουφός (θα) έχει ελληνικό διαβατήριο και η ΕΟΚ τον υπολογίζει για το Ευρωμπάσκετ εφήβων, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Ισπανία...

«Απλώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μείνω τόσο καιρό μακριά από το Οχάιο, για την προετοιμασία και τους αγώνες. Στο πανεπιστήμιο με θέλουν από τον Ιούνιο και αυτήν τη στιγμή οι πιθανότητες να έλθω είναι φίφτι-φίφτι», αποκάλυψε στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στο Jordan Brand All American Classic.

Το 50%-50% είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη, αλλά ο Κουφός δεν θέλει να χάσει αυτήν την πρώτη ευκαιρία και όπως είπε στον (μελλοντικό συμπαίκτη του στην Εθνική εφήβων) Ζήση Σαρικόπουλο, «ελπίζω να συναντηθούμε τον Ιούλιο και να παίξουμε μαζί».

Το ότι (μπορεί) να παίξουν μαζί σημαίνει ότι οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας κινδυνεύουν να πάθουν βέρτιγκο! Μαζί ο Κουφός και ο Σαρικόπουλος φτάνουν στα τέσσερα μέτρα και 28 εκατοστά!

Τρεις μέρες στη Νέα Υόρκη, ο Κουφός ήταν δακτυλοδεικτούμενος. Αυτό, άλλωστε, δεν του είχε λείψει ποτέ!

Το να βλέπεις ένα παιδί με μπόι 2,15 μ. να παίζει μπάσκετ είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δεν είναι φυσιολογικό όταν το βλέπεις να παρελαύνει με τη φουστανέλα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να χορεύει ζεϊμπέκικο στις γιορτές της τοπικής κοινότητας ή να συμμετέχει σε διαγωνισμούς πιάνου με ρεπερτόριο γεμάτο από Μπετόβεν!

Επίσης, δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις το παιδί ντυμένο παπαδάκι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας του Κάντον. Ή (το χειρότερο) να παίζει μπάσκετ στις παιδικές χαρές με τον παπά της ενορίας του, τον Σέρβο Ντανιέλ Ρόγκιτς!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, για ένα παιδί που δηλώνει οπαδός των Καβαλίερς όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά...

Εχουν περάσει επτά χρόνια από τη μοναδική επίσκεψη του Κώστα στην Ελλάδα. Τη φχαριστήθηκε για τα καλά τότε περιδιαβαίνοντας στην Κέρκυρα, στο Πόρτο Ράφτη, στην Κόρινθο, στο Λουτράκι, στην Ολυμπία, στην Καλαμάτα.

Και, φυσικά, στην εξωτική Πιπερίτσα, έξω από τη Μεσσήνη!

Τότε, ο 11χρονος Κώστας ήταν απλώς ο γιος της Καίτης Αλευρά, που έφυγε κοριτσάκι από το χωριό για να κάνει την τύχη της στην ξενιτιά...

Πήγε κι εκείνη στην... Αστραλία, που έλεγε και η Βασιλειάδου!

Τώρα, ο Κώστας είναι 18 χρόνων κι όταν θα ξανασκίσει μύτη στην Πιπερίτσα μπορεί να τύχει της ίδιας υποδοχής με τον Αγκνιου στους Γαργαλιάνους!

Θα απλώσουν πανό, θα τον υποδεχτούν διά ξηράς και θαλάσσης ο κοινοτάρχης, ο παπάς και ο δάσκαλος, τα κοριτσάκια του σχολείου θα του προσφέρουν λουλούδια και οι συχωριανοί θα αρχίσουν να του ζητούν ρουσφέτια...

Σύμφωνοι, όλες αυτές οι σκηνές είναι βγαλμένες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο...

Αλλά και η (μελλοντική) ζωή του Κώστα μπορεί να είναι βγαλμένη από τα έργα!

Βασίλης Σκουντής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...