Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ το πιστεύω. Η δυνατή πεντάδα θα είναι σίγουρα χειρότερη, αλλά το βάθος στον πάγκο θα είναι σαφώς μεγαλύτερο. Και το σύγχρονο μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι 5-6 παικτών, αλλά τουλάχιστον 9.

Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει τρομερά αν πάρει το Γιασικεβίτσιους.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν πάρει ο Ολυμπιακός τον Σάρας θα γίνουν μεγάλες μάχες!

Για εμάς είναι καλό που ο Μπετσίροβιτς και ο Βούγιανιτς δεν πάνε Ευρωμπάσκετ, οπότε θα έχουμε μόνο τους Έλληνες καταπονημένους.

Όλα ξεκίνησαν από ένα blog οπαδού που είπε ότι θα συνέφερε την ομάδα να τον διώξει. Αυτό έγινε από τους Έλληνες δημοσιοκάφρους βεβαιότητα ότι έρχεται στον Ολυμπιακό.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (όχι τον Γιάννη).

Δημοσ.
Ναι, κι εγώ το πιστεύω. Η δυνατή πεντάδα θα είναι σίγουρα χειρότερη, αλλά το βάθος στον πάγκο θα είναι σαφώς μεγαλύτερο. Και το σύγχρονο μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι 5-6 παικτών, αλλά τουλάχιστον 9.

Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει τρομερά αν πάρει το Γιασικεβίτσιους.

Αν δεν πάρει ..Ομπράντοβιτς δεν δυναμώνει αρκετα:-)

Δημοσ.

O μάνατζερ του Σάρας επιβεβαιωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά και αλλες ομάδες. Σίγουρα είναι δύσκολο να παραγματοποιηθεί.

Στα δικά μας, άντε να τελειώνουμε με το Σπανούλη, να τελειώσει και αυτό το άγχος!

Δημοσ.

1. Ο μανατζερ του Γιασικεβιτσιους ανεφερε ΚΑΙ τον Παναθηναικο! Ενιγουει, αυτα ειναι παιχνιδια μανατζερ, σχεδον αποκλειω να μην βρεθει ομαδα στο ΝΒΑ να δωσει τα λεφτα που θελει ο Γιασικεβιτσιους

2. Αν παρουμε Σπαν, για μενα η καλη μας 5αδα θαναι μια η αλλη, θα χασουμε αρκετα στο 3 αλλα θα κερδισουμε πολυ στο 2 ειδικα στο κατεβασμα της μπαλας και στην αμυνα

3. Ασχολειστε ακομα με μπαλα?Ειλικρινα?Γιατι?Τι ελπιδες εχουμε?Τον βριζει ενα γηπεδο και δεν πουλαει. Αρα δεν θα πουλησει ποτε. Δεδομενου πως δεν φευγει αυτος τι ελπιδες εχουμε να φτιαξουμε ομαδα?

Δημοσ.
Καιζερ εκατσες να δεις καθολου?

Εμενα στο 2ο ημιχρονο μαρεσε ο παναθηναικος

Εγω το είδα όλο, όσο και αν έλεγα κλείστηνε την γ*****νη, μην μου πείς ότι δεν είδες απουσία καθαρού CF και ενός που θα κατεβάζει με άνεση την μπάλα :(

Δημοσ.

Μα συγνωμη κιολας,αλλα αν τα εβλεπα αυτα δε θα ηταν αγωνας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ αλλα επισημος αγωνας.

Παιδια ηρεμα, ο παναθηναικος βγαζει καποια πραγματα στο γηπεδο, ο ματος να μου το θυμηθητε θα βγει παιχταρα.

εκτος αυτου εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ο καραγκουνης ΔΕΝ ειναι τωρα για μεγαλα πραγματα αλλα τι να κανω που βλεπω οτι ολη η ομαδα ξεκιναει κ τελειωνει απο αυτον??

Το μονο που ειδα εγω και δε μαρεσε ηταν τα τσαλιμακια του ματζιου aka wanna be ronaldinho.

Μια χαρα σας βλεπω ειδικα οπως ειπες και συ,αν παρετε ενα καλο επιθετικο περιοχης,ενα δεξι μπακ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και ενα αμυντικο.

με λιγα λογια με 3 ΣΟΒΑΡΕΣ ακομα μεταγραφες ειστε κυριλε

και δε καταλαβα δλδ ο ολυμπιακος θελει λιγοτερες?

Δημοσ.
Μα συγνωμη κιολας,αλλα αν τα εβλεπα αυτα δε θα ηταν αγωνας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ αλλα επισημος αγωνας.

Παιδια ηρεμα, ο παναθηναικος βγαζει καποια πραγματα στο γηπεδο, ο ματος να μου το θυμηθητε θα βγει παιχταρα.

για τον μάτος συμφωνώ,αλλά μην ξεχνάς ότι δεν μπορείς να χτίσεις πάνω του, έχει πολύ χαμηλή ρήτρα,φεύγει οποτε θέλει..

εκτος αυτου εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ο καραγκουνης ΔΕΝ ειναι τωρα για μεγαλα πραγματα αλλα τι να κανω που βλεπω οτι ολη η ομαδα ξεκιναει κ τελειωνει απο αυτον??

Θέλω πίσω τα πρωτεία μου(μια που εγώ τα έλεγα,από πριν....να έρθει,κάθε φορά που ερχόταν η κουβέντα στα της προηγούμενης φουρνιάς)!!!

Δυστυχώς όμως, του δίνουν ΟΛΑ τα κόρνερ (που τα εκτελεί απαισια), όλα τα φάουλ σε -σχετική-θέση για γκολ, που τα στέλνει γκολ,αλλά σε τέρμα ράγκμπι, και όλα τα φάουλ για σέντρες επισης... Με άλλα λόγια, γκολ από στημένο,δε βάζουμε! αν δούμε τα στατιστικά πέρυσι,του οσφπ, ότι 40% των γκολ του με τις μικρές ομάδες,ήταν από στημένα,είναι ένα χρήσιμο συμπέρασμα για το τι θα πάρουμε φέτος!

Το μονο που ειδα εγω και δε μαρεσε ηταν τα τσαλιμακια του ματζιου aka wanna be ronaldinho.

χαχαχαχαχαχχα, άκουσα και εγώ ότι υπάρχει ένας μάντζιος που δηλώνει επιθετικός,αλλά νόμιζα ότι είναι από τη φουρνιά νίνη-τσίτση-σιόντη κλπ,και όχι αυτός ο βλάκας,της γενιάς βαγ.μάντζιου-τζιόλη,κλπ!!!!

Μια χαρα σας βλεπω ειδικα οπως ειπες και συ,αν παρετε ενα καλο επιθετικο περιοχης,ενα δεξι μπακ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και ενα αμυντικο.

θέλουμε, ένα σεντερ μπακ βαρβάτο- ΑΝ είναι βαρβάτος ο ανκαραχίρε-, ένα σέντερ φορ περιοχής γαμάτο, ένα αριστερό μπακ,και ένα δεξί μπακ! 4 παίχτες 11άδας δηλαδή! επίσης,ένα ακόμα αμυντικό χαφ(εκτός αν πιστεύουμε ότι θα βγάλουμε τη χρονιά με μάτος-τζιώλη)! κατά τα άλλα, είμαστε έτοιμοι!

το άλλο καλό νέο το ακούσαμε? το γήπεδο,το 2010 έτοιμο!!!!

ΑΝ ο οσφπ πάρει τον γιασκεβίτσιους, θα κάνει μεγάλη μεταγραφή! αλλά δε νομίζω ότι θα τον πάρει.

μην ανησυχείτε για την επιστροφή οτυ μπίλυ! καθαρά τυπικό θέμα!!!!

και γενικότερα,μην ανησυχείτε για το μπάσκετ! καθαρά τυπικό θέμα (ζέλικο θέλοντος, και παύλου επιτρέποντος)!!!!

Δημοσ.

με λιγα λογια με 3 ΣΟΒΑΡΕΣ ακομα μεταγραφες ειστε κυριλε

και δε καταλαβα δλδ ο ολυμπιακος θελει λιγοτερες?

Και εγω παιδια συμφωνω με τον revil...μια χαρα ειστε ετσι και εγω το παω πιο περα και λεω οτι δεν χρειαζεστε ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!:lol:

Δημοσ.

Έγω παιδια δεν το ειδα τον αγωνα αλλα νομιζω πως η ομαδα δεν πονα στο κεντρο της αμυνας. Ο Ενακαχιρε με τον μορις ειναι αρκετοι για την ελλαδα αλλα αμα απο τα αριστερα και δεξια μπακ που εχουμε μπαινουν ολοι μεσα στην περιοχη και Νεστα - Καναβαρο να ειχαμε παλι θα φαινοταν οτι εχουμε κακη αμυνα.

Επισης άκουσα οτι ο Σεριτς βγηκε 4-5 φορες σε θεση για σεντρα και η μπαλα πηγαινε εξω απο το γηπεδο :-D

Απορω, εναν παιχτη τυπου Μυνχ δεν μπορουσαμε να παρουμε?

Σχεδον ολες οι ευκαιριες που εκανε η Αεκ ηταν απο τα ανεβασματα του Ραμος και Αραουμπαρενα!!

ΠΑλι θα δουμε το ιδιο εργο με τις μικρες ομαδες 0-0,0-0....0-0 και αντιο δευτερη θεση :)

Δημοσ.
Καιζερ εκατσες να δεις καθολου?

Εμενα στο 2ο ημιχρονο μαρεσε ο παναθηναικος

60', μετα το εριξα στο Μανατζερ(εκει που η Παναθα παιζει σημερα τον δευτερο συνεχομενο τελικο ΤΛ)

ΑΘΛΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

3χαφ της φαπας στο κεντρο, ο Γκουμας καλυτερος απικτης αν ειναι δυνατον, ο Μαντζιος για τσιρκο, χεσε μεσα. Στο 2ο η Ιπσουιτς καθισε γιατι εχουν και πρωταθλημα το αλλο Σαββατο

Χαλια, χαλια χαλια, μοναδικη ελπιδοφορα εμφανιση η σχετικα καλη του Μαλαρτζ και η ορεξατη του Λεοντιου(που στα φιλικα δειχνει ο μονος βελτιωμενος απο τα ρεμαλια Τζιολη-Μαντζιου-Βυντρα-Δαρλα που δειχνουν τα ιδια σκατα και φετος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...