Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι ναι σα τον ολυμπιακο του μπασκετ ξερω..

απλα πιστευω οτι οι τιτλοι κερδιζονται απο τα χαφ..

τοσα χρονια ο ολυμπιακος επερνε πρωταθληματα απο το τζολε το ριμπο το καρεμπε το γιαννακοπολο το καραπιαλη πιο παλια.

Ομαδα με πολυ δυνατο κεντρο και φυσιολογικους επιθετικους-αμυντικους(αλεξανδρης,κωσταντινου,ανατολακης,κωστουλας) στην ελλαδα ΜΠΟΡΕΙ να παρει πρωταθλημα.

το πρόβλημα είναι,ότι από την επιθετική μου γραμμή, θα πάρω το μέγιστο 25 γκολ του χρόνου (15 ο σάλπι,7 ο παπ, 2-4 τσίγκας κ μάντζιος).

άρα,για να πάρω πρωτάθλημα,θα πρέπει να πετυχουν κέντρο κ άμυνα,περίπου 40 γκολ το λιγότερο,κάτι υπερβολικά δύσκολο,ειδικά αν ξέρεις ότι από τα 4 πλάγια μπακ δεν παίρνω κανένα γκολ,εκτελεστή στημένων δεν έχω καλό,οπότε θα μου λείψουν και τα απευθειας γκολ (ο καραγκούνης έχει ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ),και τα γκολ από στημένες μπαλες (άρα αφαίρεσε γκολ από τα σέντερ μπακ ), οπότε, πως στο διάολο θα πετυχαίνω γκολ?με αίτηση του νόμου 105!

(άσε που με αγχώνει τρομερά την 1η αγωνιστική,οι 5 κάθετες πάσες του πολύ καλού κέντρου του οσφπ, σε κάτι....αργούς νούνιες κ ντελγκάδο(αν ερθει),και το τι συννενοηση μπορει να γίνει μεταξύ 2 αγνώστων -ανακαρχίρε(!),κ του καινούργιου,κ 2 ηλιθίων στα πλάγια -διάλεξε εσύ ποιους)!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα και το κεντρο του ολυμπιακου αγνωστο θα ειναι ρε συ.

Λεντεσμα νενε(αν ερθει) γκαλετι Τοροσιδης δε θα εχουν παιξει ποτε τους επισημο αγωνα.

Ειναι πρωτος αγωνας δε ξερεις τι θα γινει.

Ο ανακαρχιρε που πηρατε καπου ακουσα οτι εχει ρητρα 5 εκατομυρια απο την ομαδα του.Αληθευει??

Στα μπακ εχεις δικιο ειμαστε πολυ καλυτεροι(μπραβο και (η) τοροσιδης (η)πατσατζογλου (η) Ζεβλακοφ)

Στους αμυντικους ομως με αντζα και σεζαρ ε εχω ακομα καποιες επιφυλαξεις.

Δημοσ.

κοίτα,στην μπορντώ λένε ότι ικανοποίησε ο ανκαραγκούτσου,αλλά δεν τον κράτησε γιατί είχε ρήτρα 6 εκατ(!!!!)!!!!(λες κ είναι ο νέστα)!

οι φήμες,έτσι λένε για εμάς,για 5εκατ ρήτρα!!! (κ επαναλαμβάνω,άλλα 4,7 ο ίβανσιτς,και υποτίθεται ότι έδινε άλλα 3,5 για τον λεζάο)!!!

Το κέντρο σας,είναι πολύ καλού επιπέδου,απλά όχι δεμένο! Συνήθως 1η αγωνιστική, και ντέρμπυ,δεν παίζει ρόλο η ομάδα,αλλα΄οι μονάδες....

Κ τέλος,σε αντίθεση με τον ΠΑΟ κ τους σχεδόν 2 επιθετικούς του *(΄σαλπι,κ παπ), ο οσφπ έχει πολύ περισσότερες λύσεις....

Δημοσ.

Τι είναι αυτό που γράφει η Αθλητική Ηχώ; Υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Μίκολι;

Έτσι όπως είναι γραμμένο, μοιάζει με σίγουρο. Μα είναι δυνατόν;:o

Δημοσ.
Τι είναι αυτό που γράφει η Αθλητική Ηχώ; Υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Μίκολι;

Έτσι όπως είναι γραμμένο, μοιάζει με σίγουρο. Μα είναι δυνατόν;:o

η ηχω δεν έχει καμία εσωτερική πληροφόρηση από την παε,συνέχεια μπούρδες γράφει για τους παίχτες.

μην της δίνεις σημασία,σχεδόν ποτέ δεν πετυχαίνει κάτι στη μπάλα...

Δημοσ.
Μα είπα κι εγώ. Τέτεοια μεταγραφή και μόνο αυτοί το μυρίστηκαν...:mrgreen:

Αύριο θα γράφουν ότι θα πάρουμε τον Davor... που τόσα χρόνια παίρναμε :P

Δημοσ.

ααααχ τι μου θυμιζεις, ωραιες στιγμες, εμεις Πρωταθλητες Ευρωπης, ο μυτογκας να κλαιει, 20,000 κοσμος "Παπαλουκα, Παπαλουκα, π... γιε, Παπαλουκα π... γιεεεεε"

Ωραιες μερες...

Δημοσ.

KaizerSoze είσαι πολύ σκληρός.Θέλω να σε βλέπω όταν θα χειροκροτείς τις προσπάθειες τού Παπαλουκά στην Ισπανία.

Κι εγώ δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον χαρακτήρα του αλλά ότι έγινε έγινε.Πάμε γι' άλλα..

Δημοσ.
KaizerSoze είσαι πολύ σκληρός.Θέλω να σε βλέπω όταν θα χειροκροτείς τις προσπάθειες τού Παπαλουκά στην Ισπανία.

Κι εγώ δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον χαρακτήρα του αλλά ότι έγινε έγινε.Πάμε γι' άλλα..

Ωπα, μισο

Αυτη ειναι η διαφορα μου με τον Παπαδομαλακα και τους Πελαργους και τα υπολοιπα φ/π-τηνα

Οτι μπορω να ξεχωρισω μεταξυ ομαδας και Εθνικης. Δεν θα πω σε καμια περιπτωση "Ελα παικταρα μου Θοδωρη" αλλα φυσικα και θα τον χειροκροτησω. Για τον απλουστατο λογο οτι απο το Φ4 εχω παθει εξαρθρωση καρπου να γραφω οτι εγω δεν εβριζα τον Παπαλουκα επειδη εχω προσωπικα μαζι του ουτε επειδη επαιζε στον γαυρο παλια, αλλα επειδη επαιζε στην ΤΣΣΚΑ φετος. Εκεινη την στιγμη ηταν ο μοναδικος που επαιζε για τους Ρωσσους εναντια στην ομαδα μου και μαλιστα τυγχανε να ξερει Ελληνικα, ακομα καλυτερα.

Απο την στιγμη λοιπον που το καλοκαιρι ο Παπαλουκας δεν παιζει εναντιον του Παναθηναικου, χεστηκα. Επειδη παιζει με την Εθνικη μαλιστα, θα τον χειροκροτησω

Δημοσ.

Αν πάρει ο Ολυμπιακός τον Σάρας θα γίνουν μεγάλες μάχες!

Για εμάς είναι καλό που ο Μπετσίροβιτς και ο Βούγιανιτς δεν πάνε Ευρωμπάσκετ, οπότε θα έχουμε μόνο τους Έλληνες καταπονημένους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...