Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

adi,με τα δικα σου επιχειρηματα(ποια???),δε θα ασχοληθω καθολου!

IOCTL,αν διαβασεις προηγουμενα μηνυματα μου,θα δεις τι συμπαθεια(!) τρεφω για τον ταριφα!!!

ομως,το να μην του αναγνωρισω οτι τα τελευταια 2 χρονια προσπαθει με τις μεταγραφες θα ειναι αδικο... κανει ΠΟΛΛΑ επικοινωνιακα λαθη,κ ενα ακομα πιο σοβαρο....ΔΕΝ παιρνει εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ προπονητη...

(ασε που ολο το προηγουμενο υστερογραφο,ηταν για να (απο)δειξω κυριως τη διαφορα μεταξυ των οπαδων των 2 ομαδων,και κυριως τη διαφορα αντιμετωπισης απο τους δημοσιογραφους(οι οποιοι ως γνωστον,διαμορφωνουν κ την κοινη γνωμη)!

ΥΓ:μιλωντας ως οπαδος,κ οχι ως φιλαθλος,βλεπω κ αλλα λαθη...σημαντικοτερο αυτων??ΔΕ δειχνει σεβασμος στους οπαδους...κατι δειχνει να αλλαζει φετος...για να δουμε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα μια ευχη εκανα

αφηνω να σου απαντησουν καποιοι αλλοι βαζελοι απο εδω μεσα που δεν χρειαζονται την ευχη μου

Δημοσ.

Μ' αυτά τα μυαλά του σκλαβοπάζαρου και του δουλεμπορίου πορευόμαστε, ότι ο πρόεδρος είναι βασιλιάς δικτάτορας Θεός και κοσμοκράτορας και ότι του γουστάρει θα κάνει και τα παικτάκια είναι εργαλεία και πρέπει να πουν και ευχαριστώ.

Μέγιστο λάθος του Γκέκα που δεν ήθελε να πάει στην Μπαοκάρα, την Λυών της Β. Ελλάδας με τους καλύτερα πληρωμένους παικτες και με τον καλύτερο πρόεδρο της Ελλάδας. Ακόμα πιο μεγάλο το λάθος που ξεμπρόστιασε τα λαμόγια που θέλανε να του τη φέρουν απο πίσω.

Δημοσ.
Οσο για το οτι ανεβάζεις το ύψος των διαπραγματεύσεων ε αυτό εκανε αλλα ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει :-D .

Τελειωμένη υπόθεση ήταν η περίπτωσή του, πριν ακόμα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...φαντάζομαι στιχομυθία:

Ραλίστας: Αύριο πας πεσκέσι στον ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε το σωματείο να αναρρώσει οικονομικά και να μου στήσουν ανδριάντα έξω από το Λευκό Πύργο. Έχω κάνει τα κουμάντα μου και μεθαύριο ανεβαίνεις. Τι με ήθελες;

Γκέκας: Εχμ...ξέρετε...σκεφτόμουν να ζητήσω αύξηση!

Ραλίστας: Με βάση αυτήν την εξέλιξη είμαι αναγκασμένος να επισπεύσω την άνοδό σου...ετοίμασε τις βαλίτσες, φεύγεις αύριο.

LOL!

Να έχουμε κι ένα σεβασμό σε έβγαλε απο την αφάνεια της καλλιθέας, όπως και κάθε άσιμος παίχτης που τον παίρνει μεγάλη ομάδα.

Ο σεβασμός πρέπει να έχει και μια αμοιβαιότητα. Όταν δίνεις δανεικό τον πρώτο σκόρερ σου ή βγάζεις ανακοίνωση πως δεν τον υπολογίζεις, όταν αυτός έβγαλε τα κάστανα απ' τη φωτιά την προηγούμενη χρονιά υπερβάλλοντας εαυτόν, τότε προφανώς και δε δείχνεις να τον σέβεσαι και τόσο.

Ο Γκέκας σεβάστηκε το ψωμί του, αποδίδοντας πολλαπλάσια από αυτό που ανέμενες...τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, για να σταθεί έστω ως αλλαγή?!

Δεν είπα οτι δε το άξιζε αλλα προφανώς οχι για τα λεφτά που ζήταγε. Προσωπικά εμένα μου ήταν συμπαθής, όχι σα παίχτης αλλα γενικότερα

Αποφάσισε πότε ο παράγοντας χρήματα έχει σημασία ή όχι, γιατί ως τώρα η επωδός είναι "εμείς θα τα δώσουμε κι αντιδράτε έτσι;". Κι αυτό γιατί 5 μύρια και 2-3 παίχτες για τη μούρη του Σαλπιγγίδη, το θεωρώ κι ο ίδιος σκανδαλώδες. Ελπίζω, για το καλό σας, να αποδειχθεί και στην πράξη 2 κόμμα κάτι φορές καλύτερος, μια και τόσα παραπάνω δόθηκαν για να αποκτηθεί και να μην αντιμετωπίσεις το φιάσκο του Μιχαλάκη.

Δημοσ.

μα όταν ο άλλος κοστολογεί τον εργαζόμενο του χ ευρώ κι ο άλλος του ζητάει 2*χ ευρώ λογικό δεν είναι να μη τον κρατήσει; δεν καταλαβαίνω. Εκτός τον άλλων ο γκέκας έχει ακόμα συμβόλαιο. Δεν πήγε ο ίδιο να ζητήσει αύξηση. Τον κάλεσαν για πρόωρη ανανέωση με τα διπλάσια λεφτά απ'ότι έπαιρνε. Αν ο ίδιο κοστολόγησε τον εαυτό του πολύ περισσότερο και δεν ειναι ικανοποιημένος μ'αυτά τα λεφτά δε σημαίνει οτι κι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να τα δώσει.

το τελευταίο quote που κολάει; εγώ είπα οτι άξιζε την ανανέωση που πήγαν να του κάνουν αλλα όχι με τα λεφτά που ζήτησε αυτό ειπα. Γιατι να αποφασίσω πότε ο παράγοντας χρήματα έχει σημασία; Δεν έχει για μένα απο τη στιγμή που δε τα δίνω εγώ και δε θα μου λείψουν.

Οσο για τα 5 εκκατομύρια και 2-3 παίχτες που τα είδες τα 5 εκκατομύρια δηλαδή; Ούτε τα μισά απο αυτά που είπες. Εκτός αν πας με τη λογική του ολυμπιακού που μετράει τα χρήματα που πάνε στην ομάδα συν το μισθο του παίχτη για 3-4 χρόνια. Οι 2-3 παίχτες που δώσαμε πολύ που θα μας λείψουν δηλαδή.

Οσο για το αν είναι σκανδαλώδες ή όχι ο λαός λέει όσα δε φτάνει η αλεπού...

Δημοσ.

Πόσα χρόνια έχει να φανεί παίκτης στη Παιανία της αξίας ενός Ρότσα,Ζάετς,Σαραβάκου κ.λ.π.Μιλάω γιά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν.Γιά να μην πάω πιό πίσω.Με παικτάκια της σειράς πού μόνο καί μόνο επειδή πήγαν στον ΠΑΟ φαντάζουν στο μυαλό σας παιχτούρες,δεν γίνονται οι μεγάλες ομάδες.Στην έλλειψη μεγάλων παικτών οφείλεται η φθίνουσα πορεία στην Ευρώπη.Κάποτε ο ΠΑΟ ήταν πάρα πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος γιά όλες της Ευρωπαικές ομάδες.Τα τελευταία χρόνια η ταρίφα γράφει συνεχώς τεσσάρες καί πεντάρες.Γιά το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν το συζητώ γιατί το θεωρώ ασήμαντο.Πρωταθλητής Ελλάδας γιά μένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Γιά να έχει αξία ένα πρωτάθλημα πρέπει να συντρέχουν δύο βασικοί λόγοι.Πρώτον να μην υπάρχουν παρατράγουδα με διαιτησίες-παράγκες πού πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα καί δεύτερον να συμμετέχουν τουλάχιστον πέντε ομάδες πρώτης γραμμής ώστε να υπάρχει δυνατή μάχη γιά την έκβαση τού πρωταθλήματος οπότε καί ο πρωταθλητής θα ήταν ισχυρός γιά τις Ευρωπαικές του υποχρεώσεις.Σαβιόλα,Γκαλέτι.Ζε Ρομπέρτο δεν γουστάρουν Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο Τουρέ μας άφησε νωρίς.

Δημοσ.

Μακάρι, αλλιώς Κωνσταντίνου reloaded. Αν δεν βάλει 20 και πάνω γκολ του χρόνου, ΔΕΝ δικαιολογείται όλη αυτή η επιστράτευση για να τον αποκτήσουμε.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά σε Γκέκα, ανεξαρτήτως της ιστορίας Σαλπιγγίδη. Η φετινή ιστορία χρονικά είναι αυτή: Ο Τζίγγερ κάνει πρόταση πρόωρης ανανέωσης στα 450.000 ευρώ στον Γκέκα, τη στιγμή που ο Βύντρα παίρνει περισσότερα (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ). Ο Γκέκας αρνείται και ο Τζίγγερ στραβώνει. Τον προωθεί για αντάλλαγμα ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι θα αρνηθεί (ποιός φιλόδοξος νέος ποδοσφαιριστής θα δεχόταν να πάει στον υπό καταστροφή ΠΑΟΚ;), αυτός αρνείται και η ΠΑΕ του χρεώνει α) την άρνηση και β) την διαρροή των λεπτομερειών, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει προκληθεί από την ίδια την ΠΑΕ (και ο Γκέκας αρνήθηκε την διαρροή)! Η ΠΑΕ αλλάζει τα ανταλλάγματα και δίνει Τσίγκα, Τόργκελε (τον οποίο αγόρασε εκ νέου από Κρίσταλ Πάλας για να τον δώσει στον ΠΑΟΚ!) και Μπίδη (δανεικό για 2 χρόνια) ο οποίος, φοβούμενος μην έχει την τύχη του Γκέκα, δέχθηκε. Ο Γκέκας παραγκωνίζεται και μπαίνει στον πάγο μέχρι να μείνει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι, εκτός και αν φέρει πρόταση από ξένη ομάδα (γιατί ο Τζίγγερ δεν θέλει να τον πουλήσει στην ΑΕΚ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να μην μας τα καρφώνει εκτός από Λύμπε, και άλλος άχρηστος πρώην παίκτης μας...), μέχρι το βράδυ ή τον Γενάρη. Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε άλλον έναν ποδοσφαιριστή, και μάλιστα τον πρώτο περσινό μας σκόρερ, για τα τερτίπια του μαλάκα.

Το λυπηρό πάντως είναι ότι οι περισσότεροι βάζελοι έπεσαν στην επικοινωνιακή παγίδα Σαβιόλα, και είπαν "εντάξει μωρέ, προσπαθεί". Ο Σαβιόλα antreaslam δεν θα ερχόταν ποτέ Ελλάδα, και το ήξερε ο Τσίγγερ αυτό.

Κατά τα άλλα θέλω να δω την άμυνά μας του χρόνου με Βύντρα/Νίλσον-Άντονσον-Κώτσιο-Γκούμα-Δάρλα/Σέριτς, και ευτυχώς που δεν είμαστε στο Champions League, γιατί θα γινόμασταν αιτία για ανέκδοτα με αριθμούς μεγαλύτερους του 5.

Δυστυχώς οι γαλουχημένοι από το STAR και τους Βαρδινογιάννηδες οπαδοί μας είναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ (τουλάχιστον όπως εκφράζεται σ' αυτό το τόπικ) από τις κινήσεις του Τζίγγερ, και δεν βλέπουν τον εμπαιγμό, οπότε δεν θα αλλάξει σύντομα η κατάσταση. Αλλά ίσως αυτό τους (και μας) αξίζει.

Δημοσ.

@andrip:

Δηλαδή, για να καταλάβω, συμφωνείς με την λογική της ΠΑΕ ότι ο Γκέκας έπρεπε να παίρνει λιγότερα χρήματα από τον Βύντρα; Δηλαδή, εκεί τον κοστολογείς και εσύ;

@geovard:

Επειδή δηλαδή ο Γκέκας δεν είναι Σαραβάκος, σε χαλάει στην τωρινή ομάδα να τον έχεις στον πάγκο για αλλαγή; Και σου θυμίζω ότι πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας, ΟΚ; Ή πιστεύεις ότι το τωρινό επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι ασύλληπτα ψηλό για να χωράει παίκτες σαν τον Γκέκα; Επίσης, αν σου θυμίσω ότι πέρυσι ο Σαλπι έβαλε 3 ολόκληρα γκολ παραπάνω από τον Γκέκα.

Όσο για τις 5άρες κτλ., ΟΚ, το έγραψα και από πάνω: με αυτήν την (εκτός του Άντονσον, ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ) άμυνα, πάλι καλά που δεν παίζουμε champions league. Πάλι καλά...

Δημοσ.

Δεν θέλω να σταθώ σε λεπτομέρειες στις υποθέσεις Γκέκα, Σαλπιγγίδη ή άλλου...

Συντάσσομαι με εκείνους που διαφωνούν - να το πω επιειικά - με τον ραλάκια...

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό... Ο πιο σημαντικός όμως είναι ότι αντιμετωπίζει το έμψυχο υλικό της ομάδας σαν να έπαιζε football manager...

Τόσοι και τόσοι έφυγαν απ' την ομάδα και δυστυχώς όπως φαίνεται διαρκώς θα φεύγουν...Το αποτέλεσμα είναι ότι και αυτοί που είναι στην ομάδα νιώθουν ότι στη πρώτη στραβή κινδυνεύουν...Έτσι ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ...

Το πρόβλημα λοιπόν είναι η ηγεσία...Και δυστυχώς φαίνεται ανίατο...

Προτείνω λοιπόν στους φιλάθλους - οπαδούς της ομάδας μας να μην χάφτουν τα παραμύθια του ραλάκια (θυμίζω αποπομπή νταμπλούχου Σουμ, πενταετή πλάνα, μεταγραφές κ.λ.π.) και να ΑΠΕΧΟΥΝ από το γήπεδο...

ΥΓ. Άσε που δεν πιστεύω με τίποτα τα ποσά που γράφονται για τις μεταγραφές...Σιγά μη βάλει το χέρι στη τσέπη ο ραλάκιας...Αφήνουν τα καβούρια στα οποία άλλωστε έχει παράδοση η οικογένεια...Εδώ δεν το έβαλε όταν έπεφταν τα πακέτα του CL...

Δημοσ.

"Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι". Την ξέρετε αυτή την παροιμία?

Πολύ απλά, ο πρόεδρος βλέπει τους παίκτες σαν δεδομένα δουλάκια που άπαξ και βρίσκονται στην ομάδα τα κάνει ότι θέλει. Αυτή είναι η νοοτροπία.

Ξέρει ότι ο Γκέκας ή ο Παπαδόπουλος δεν θα του προσφέρουν λαϊκό έρεισμα όπως ο Σαλπιγγίδης διότι δεν είναι "φρέσκα κουλούρια" που θα δέιξουν ότι και καλά ο πρόεδρος κινείται για το καλό της ομάδας και φέρνει παιχταράδες. Βέβαια, στην περίπτωση Παπ χάλασε λίγο το γλυκό γιατί επαναστάτησαν -και πολύ σωστά έκαναν- οι φίλαθλοι και αναγκάστηκε να βάλει νερό στο κρασί του.

Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα μεγαλοπαράγοντα : "Είμαι ο γαμεύς του σύμπαντος και χάρη τους κάνω που τους πήρα στην ομάδα" και ειδικότερα της Οικογένειας αλλά και του δικού μας οπως έχει δείξει κατά καιρούς.

andrip : Το λες στ' αλήθεια σοβαρά ότι "όσα δε φτάνει η αλεπού"? Με αυτούς τους παίκτες που έχεις θεωρείς ότι ο πρόεδρος σου όποιον θέλει τον χτυπάει και τον παίρνει?

Δημοσ.

πες μου λίγο πόσα παίρνει ο βύντρα; δηλαδή πρέπει να γίνετε σημείο αναφοράς ο βύντρα κι οι πιο άσχετοι απ'αυτόν να παίρνουν λιγοτερα κι οι καλύτεροι περισσότερα; εσύ στη δουλειά σου δεν έχεις άτομα τα οποια εσύ πιστεύεις οτι αξίζουν λιγότερο απο σένα όμως πληρώνονται καλύτερα;

ναι θα γούσταρα πολύ περισσότερο τον παλιό σειταρίδη (γιατι δε ξερω τι μπαλα παιζει τώρα) όμως βύντρα έχουμε. Δε σε υποψιάζει που τόσοι προπονητές αλλάξαν και κανένας δεν έβαλε άλλο παιχτη εκει αλλα ούτε και ζήτησε παίχτη γι αυτή τη θέση; Τι θέλουμε δηλαδή; Να ήταν ο δεξιοπόδαρος γεωργάτος στα νιάτα του;

επίσης τα λεφτά που δόθηκαν ήταν πολύ λιγότερα απο αυτά του κωσταντίνου οπότε δεν είναι ίδια η σύγκριση, και οι παίχτες που δόθηκαν δε θα έπαιζαν ποτέ μπάλα άμεσα.

Δημοσ.

Δηλαδή ο ΠΑΟ για να πάρει Σαλπιγγίδη, του κόστησε 3 παικτες (+Γκεκα που δεν υπολογίζεται πλέων) και ~3εκ Ευρω...

Χμ... δεν τη βλέπω και πολύ συμφέρουσα συμφωνία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...