vastravoud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Η ΤΣΣΚΑ δε νομίζω ότι θα χωνόταν, έχει ήδη υπερπλήρη περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό, και ένας Σπανούλης είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που του λείπει. Το προσύμφωνο είναι καλό, έχει όμως δεσμευτική ισχύ;
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 1)το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο=>ότι θέλει ο Παναθηναικός,δεν μπορεί να του το πάρει ο οσφπ 2)ο σπανούλης δεν είναι ηλίθιος να πάει στον οσφπ 3)στα @ρχιδι@ μου αν θα πετύχει ποτέ έλληνας στο ΝΒΑ,και αν ο μπίλυς είναι εκπρόσωπός της ελλάδας. αν γινόταν να πάρουμε τους (λέμε τώρα) 10 καλύτερους έλληνες παίχτες,που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ,δε θα με χαλούσε καθόλου! Αν θέλει να φύγει ο Χ από ΑΛΛΗ ομάδα,και να πάει στο ΝΒΑ,μαγκιά του,και καλή του επιτυχία! 4)ο σπανούλης δεν έιναι περίπτωση γεωργάτου,να γυρίσει για τον φραπέ-μουσακά! Το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία,γιατί δε θέλει να μείνει εκεί. τέλος! (πες μου που είσαι τώρα,και τι ..κάνιεις)!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Θα μπορουσε να τον κλεψει η Μπαρτσελονα φευγει ο Ναβαρο ή ο οσφπ (δυσκολα) αλλα λογικα αν αποδεσμευτει απο Σπερς την επομενη θα υπογραψει ΠΑΟ αν δεν εχει ηδη υπογραψει.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ο Ναβαρο ειναι πολυ κοντα στο να μεινει, περιπτωση Παπαλουκα, θελει ΝΒΑ αλλα δεν εχει ερθει προταση απο καλη ομαδα Επναλαμβανω, καμια ομαδα πλην ΤΣΣΚΑ (που εχει τιγκαρει στην περιφερεια αρα εκτος) δεν μπορει να κοντραρει τον Παναθηναικο στα χρηματα, ΑΡΚΕΤΑ ωστε να υπερκερασουν την επιθυμια του παικτη. Συμπεριλαμβανω Μπαρτσα και γαυρο. Δηλαδη ποσα να του δωσουν οι Αγγελοπουλοι?2,5-3μ?Ε με 500χιλ λιγοτερα θα ερθει τρεχωντας στον Πρωταθλητη Ευρωπης(οχι οτι δεν μπορει να δωσει ο Παυλος 3 αλλα δεν υπαρχει λογος, με τοσα ερχεται παικταρας απο το ΝΒΑ)
vastravoud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ωστόσο παραμένει γεγονός ότι όσο δεν κλείνει υπάρχει μια "α" αβεβαιότητα, και ενδεχομένως ανησυχία.
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 την ώρα που στο μπάσκετ έχουμε τουλάχιστον 3 παίχτες που τους θέλει Η ΚΑΘΕ ευρωπαική ΟΜΑΔΑ (μήτσος, μπίλυς, μπατίστ, είναι οι αδιαμφισβήτητοι),στη μπάλα, μαλώνουμε για το αν θα πάρουμε σέντερ μπακ,ή θα παίξει ο κατράνας! ΥΓ:για χάρη του διαλόγου,θεωρώ ότι ο ανκουραχίρε,είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίχτης! Για χάρη του διαλόγου επίσης, θεωρώ ότι θα πάρει κ τον βραζιλιάνο σεντερ μπακ, ο οποίος είναι επίσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίχτης! Προσπαθεί να με πείσει,ότι θα έχει κεντρικό δίδυμο που θα του κοστίσει 10 εκατ ευρώ(5+την εγγύηση ο ενκαρίχέρε,κ 4,5 ο βραζιλιάνος) οι 2 μεταγραφές,κ 1,5 μύριο το χρόνο οι 2 παίχτες? Σιγά ρε μπάρτσα,σιγά! Επίσης, με δεδομένο ότι αποκλείεται να μείνει ο ίβανσιτς το καλοκαίρι (θέλει πάνω από 3 η ομάδα του),και την πολύ χαμηλή ρήτρα του μάτος,του χρόνου,κ πάλι θα πρέπει να φτιάξεις καινούργια ομαδα! ΥΓ2: Ακόμα, θεωρώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι δε θα πάρει σέντερ φορ...Η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή! ΥΓ3: ειλικρινά, όποιος βλέπει πόσο πολύ θέλουν να έρθουν παίχτες από ΠΑΝΤΟΥ στον μπασκετικό παναθηναικό,και κάνει μετά τη σύγκριση με τον ποδοσφαιρικό, πρέπει να πέφτει σε μελαγχολία....
Ic3m@N Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ (αν εννοείς τον Ζελάο) είναι...απλά...καλούτσικος...ούτε πολύ καλός ούτε φοβερός...ούτε παίχτης που θα κάνει την διαφορά όπως διάβασα σε μια εφημερίδα...
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 τον ζελάο εννοώ,και δεν ξέρω αν είναι ή όχι καλός,δνε τον έχω προσέξει,παρότι έχω δει παιχνίδια της κορίνθιανς. Απλά,για χάρη του διαλόγου,ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ο νέος νέστα!
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΕΣ Για να ανάψουν λίγο τα αίματα, μια που έπεσα πάνω σήμερα,και δεν έχω δουλειά!!!
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 2 μήνες έξω ο ίβανσιτς (είναι που είναι στραβό το κλίμα, είναι κ γκαντεμιά)!
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 κοιτα αντρεαςλαμ. αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι ειναι αβασιμο-ειδικα παο κ οσφπ-να λενε οτιδηποτε. Γιαυτο αλλωστε και ποτε δεν εχω πει τπτ για διαιτησιες και ιστοριες. δλδ αφου εγω εχω κανει τα χειροτερα τι να κατσω να πω στον πανιωνιο πχ που του δωσαν -αθελα τους- ενα πετσινο πεναλτυ?? Με πιανεις?? Επειδη και εγω και εσυ εχουμε κανει τα χιλια μυρια πιστευω οτι πρεπει να το ραψουμε και να ευχομαστε να μη τα ξανακανουμε. ps Λεγε οτι θες εσυ για την ομαδα σου, εγω πιστευω οτι θα φτιαξετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομαδα τελικα. Ματος, καραγκουνης, Ιβανσιτς, Ντογιε στο κεντρο τι αλλο θες?? Και εκτος παιχτες σα το γκονζαλεζ και το νινη, ετσι?? Τι στιγμη που εμεις εχουμε-ισως-καλυτερο(βασικο) κεντρο αλλα για παγκιτη εχουμε το νε.τι να το κανεις λοιπον??
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 κοίταξε,δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια. Δηλαδή... τη χρονιά του σπανέα, είχαμε αυτήν την απόφαση που έβγαλε μάτια υπέρ του παο,και άλλη μία με τον πανηλειακό. Γυρνώντας πιο πίσω,σε κατακτήσεις του παναθηναικού,θα βρεις παρόμοια παραδείγματα, ενώ δε θα βρεις σφαγές του οσφπ από τον παο σε ντέρμπυ. Αντίθετα,στην αντίστοιχη κυριαρχία οσφπ, έπαιξε το σενάριο "σε παίρνω από παντού,κ πρέπει να σου αρέσει κιόλας"! Φυσικά έχουν συμβεί πράσινα "όργια". Όμως, σου ξαναλέω, προτιμώ να μην σταθώ τόσο πολύ σε διαιτήσιες (εντάξει, κάποια πράγματα,στυλ κουκούλα,ευθυμιάδη,παπουτσέλη,νίκου κλπ,δε μπορώ να τα ξεχάσω ΠΟΤΕ),όσο σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της "προπαγάνδας"...Χούντες, στησιματα,προσκείμενες ομαδες,κρατικές επιχορηγήσεις,κλπ κλπ
geovard Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΕΣΓια να ανάψουν λίγο τα αίματα, μια που έπεσα πάνω σήμερα,και δεν έχω δουλειά!!! Είναι τόσο γνωστά καί αναμενόμενα όλα αυτά πού δεν συγκινούν πιά κανένα!Αυτό είναι το κακό.Έβγαλέ καί έδειξε ο Τριανταφυλλόπουλος τότε με την παράγκα χειροπιαστά πράγματα.Καί τι έγινε αδερφέ?Απολύτως τίποτα.Στην Ελλάδα οι νόμοι είναι γιά να υπάρχουν.Ή μάλλον είναι μόνο γιά να εφαρμόζονται στούς αδυνάτους.Όταν μιά κοινωνία ανέχεται καί δεν τιμωρεί τις παρανομίες τότε η δικαιοσύνη δεν είναι απλά τυφλή αλλά θεόστραβη!
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ps Λεγε οτι θες εσυ για την ομαδα σου, εγω πιστευω οτι θα φτιαξετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομαδα τελικα. Ματος, καραγκουνης, Ιβανσιτς, Ντογιε στο κεντρο τι αλλο θες?? Και εκτος παιχτες σα το γκονζαλεζ και το νινη, ετσι?? Τι στιγμη που εμεις εχουμε-ισως-καλυτερο(βασικο) κεντρο αλλα για παγκιτη εχουμε το νε.τι να το κανεις λοιπον?? κοίταξε...δυστυχώς,δεν ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ σεντερ-φορ. Επίσης,σε 20 ημέρες παίζω με τον οσφπ,και δεν έχει κάνει καμία προπόνηση ούτε με τον ένα βασικό ΄σεντερ μπακ,και μου λείπει το 2ο σέντερ μπακ! έχω δύο ανύπαρκτα πλάγια μπακ (ή μάλλον 4 ),και 3 αρκετά βασικοί μου παίχτες,θα μου λείπουν για ενάμιση μήνα. Ακόμα, από τους βασικούς μου παίχτες, του χρόνου κατά 95% του χρόνου ΔΕΝ θα έχω τουλάχιστον 5: νίλσον,σέριτς(ευτυχώς),και μάτος,ιβανσιτς,ανκαραχίρε. δηλαδή για πολλοστή φορά,φτιάχνω ομάδα για 1 χρόνο μόνο...
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ναι ναι σα τον ολυμπιακο του μπασκετ ξερω.. απλα πιστευω οτι οι τιτλοι κερδιζονται απο τα χαφ.. τοσα χρονια ο ολυμπιακος επερνε πρωταθληματα απο το τζολε το ριμπο το καρεμπε το γιαννακοπολο το καραπιαλη πιο παλια. Ομαδα με πολυ δυνατο κεντρο και φυσιολογικους επιθετικους-αμυντικους(αλεξανδρης,κωσταντινου,ανατολακης,κωστουλας) στην ελλαδα ΜΠΟΡΕΙ να παρει πρωταθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.