Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να παιζει στην καλυτερα ομαδα του κοσμου.

* Πρωταθλητης ηπειρου δεν ηταν καποτε και η Λιμοζ;

Δημοσ.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι οι Σπερς ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τον Σπανούλη να αποδείξει ότι αξίζει... αλλά δεν πειράζει...εμείς το ξέρουμε ότι αξίζει...το θέμα είναι αυτός τι θέλει... Αν όντως δεν του αρέσει...τι να κάνουμε καλύτερα να επιστρέψει και να παίζει στην Ελλάδα... να τον χαιρόμαστε (ακόμα κι εμείς οι Ολυμπιακοί) από κοντά... Γιατί όπως και να το κάνουμε χρειάζετε να παίζουν στην Ελλάδα οι καλοί Έλληνες...και ας παίζουν μόνο στους 2 εφόσον δεν μπορούν να ακολουθήσουν οι υπολοιποι...

Δημοσ.

Nαι ρε παιδια, να θελει να ερθει αμα λαχει και ο Ντανκαν και να λεμε "Μην φυγεις απο τους Σπερς"

Οι ουδετεροι τον βλεπεται σαν Ελληνα. Εμεις ειμαστε Παναθηναικοι και χεστηκα αν στους Σπερς παιζουν 10 Τουρκοι και αν δεν υπαρχει Ελληνας ουτε στο NΒDL. Ε ρε και να ριξουμε καμια ξεγυρισμενη στους Σπερς να δω τι θα λετε(λεμε και καμια μαλακια βραδιατικα)

Δημοσ.
Nαι ρε παιδια, να θελει να ερθει αμα λαχει και ο Ντανκαν και να λεμε "Μην φυγεις απο τους Σπερς"

Οι ουδετεροι τον βλεπεται σαν Ελληνα. Εμεις ειμαστε Παναθηναικοι και χεστηκα αν στους Σπερς παιζουν 10 Τουρκοι και αν δεν υπαρχει Ελληνας ουτε στο NΒDL. Ε ρε και να ριξουμε καμια ξεγυρισμενη στους Σπερς να δω τι θα λετε(λεμε και καμια μαλακια βραδιατικα)

Εγώ σαν Παναθηναϊκός από τη μια μεριά συμφωνώ με αυτό που λες αλλά από την άλλη επειδή τον Σπανούλη τον πάω πάρα πολύ και θα ήθελα να τον δω να κάνει μεγάλη καριέρα στο nba το παίζω αδιάφορος και λέω ας διαλέξει ότι θέλει:)

Και στο τέλος ό,τι και να κάνει θα λέω και αν έκανε το αντίθετο; :)

Δημοσ.

Ο λογος που υποστηριζω οτι ειναι καλο για τον ιδιο να μεινει στο ΝΒΑ ειναι γιατι πιστευω οτι μπορει να πετυχει. Αλλα ως Ελληνας ο Σπανουλης ειναι εκπροσωπος ολων των Ελληνων Αθλητων του Μπασκετ αν τα καταφερει θα ανοιξει ο δρομος για τους υπολοιπους (Πριντεζης κ.α.) αν μεινει και δεν τα καταφερει θα φυγει αλλα τουλαχιστον θα μεινει σε ολους η αισθηση οτι προσπαθησε. Αν φυγει ομως φετος με τον τροπο που προσπαθει να το κανει μενει στιγμα οτι οι Ελληνες δεν μπορουν να προσαρμοστουν και να παιξουν μπασκετ στις ΗΠΑ κατι που εχει αντικτυπο σε ολους τους συναθλητες του και κανει τις ομαδες του ΝΒΑ σκεπτικες απεναντι στους Ελληνες. Επισης οι Σπερς ειναι ομαδα με πολλους ξενους και εχουν διαφορετικο τροπο παιχνιδιου σε σχεση με το Χιουστον. Περα απο Παρκερ και Τζινομπιλι οι οποιοι δεν παιζουν 40+ λεπτα αλλα 30+ και 25+ αντιστοιχα υπαρχουν βετερανοι παικτες οι οποιοι θα χρησιμοποιηθουν κυριως στα playoff αρα υπαρχει αρκετος χρονος και για τον Σπανουλη. Επισης ο Ποποβιτς ειναι τεραστιος προπονητης. Τελος ο Παρκερ δεν ειναι πολυ καλυτερος του Σπανουλη.

Τα παραπανω τα λεω ως ουδετερος αν ηταν να ερθει στον Αρη ισως ειχα αλλη αποψη.

* Σε ενα φιλικο αγωνα ισως κερδιζατε τους Σπερς. Σε σειρα 4-5 αγωνων με καποια σημασια ισως κλεβατε ενα παιχνιδι. Παντα με Ευρωπαικους κανονισμους.

Δημοσ.

Και γιατί ο Σπανούλης 'με τον τρόπο που φεύγει' είναι εκπρόσωπος όλων των Ελλήνων και δεν ήταν ο Φώτσης ή δεν είναι ο Παπαλουκάς που δεν πάει επειδή 'φοβάται τα αεροπλάνα';

Δημοσ.

Γιατι ο Φωτσης πηγε 20 χρονων χωρις εμπειρια και χωρις κανεις στις ΗΠΑ να περιμενει τιποτα απο αυτον. Επαιξε δεν μπορεσε τον εδιωξαν/εφυγε. Τον Σπανουλη τον παρακαλουσαν να μεινει τον επαιρναν τηλεφωνα και αυτος ηθελε να γυρισει για να τρωει μουσακα απο τη μαμα του.

Ξεχασα να το γραψω στο προηγουμενο ποστ.

Ειναι λογικο οτι ενας παικτης που οπου επαιζε ηταν βασικοτατος και ηγετης της ομαδας να αισθανεται ασχημα στον παγκο και σε συνδυασμο με την αλλαγη στον τροπο ζωης του να θελει να φυγει. Ηξερα οτι ειναι πεισματαρης αλλα περιμενα να πεισμωσει και να κανει τα παντα να πετυχει όχι να πεισμωσει και να προσπαθει με καθε τροπο ναφυγει.

Δημοσ.

Ε ετσι ειναι αυτα τα πραγματα... Κατι τον χαλασε, πηγε με αλλα ονειρα και δεν βρηκε αυτο που ειχε φανταστει. Αρα προσπαθει να την κανει οσο ειναι νωρις.

Δημοσ.

Πάντως...αν και ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιεί για να φύγει δεν είναι και τα καλύτερα...επιλογή του είναι... αν δεν θέλει να μείνει...γιατί δεν του αρέσουν οι ΗΠΑ τι να κάνουμε...με το ζόρι δεν γίνεται να μείνει... (δηλαδή γίνεται αλλά δεν οφελεί κανέναν απολύτως)

Δημοσ.
Γιατι ο Φωτσης πηγε 20 χρονων χωρις εμπειρια και χωρις κανεις στις ΗΠΑ να περιμενει τιποτα απο αυτον. Επαιξε δεν μπορεσε τον εδιωξαν/εφυγε. Τον Σπανουλη τον παρακαλουσαν να μεινει τον επαιρναν τηλεφωνα και αυτος ηθελε να γυρισει για να τρωει μουσακα απο τη μαμα του.

Ξεχασα να το γραψω στο προηγουμενο ποστ.

Ειναι λογικο οτι ενας παικτης που οπου επαιζε ηταν βασικοτατος και ηγετης της ομαδας να αισθανεται ασχημα στον παγκο και σε συνδυασμο με την αλλαγη στον τροπο ζωης του να θελει να φυγει. Ηξερα οτι ειναι πεισματαρης αλλα περιμενα να πεισμωσει και να κανει τα παντα να πετυχει όχι να πεισμωσει και να προσπαθει με καθε τροπο ναφυγει.

Ο άνθρωπος δεν έπαιζε και δεν είναι περίπτωση Γιασικεβίτσιους, κάθομαι στο συμβόλαιό μου και δεν παίζω/περιμένω μήπως και παίξω αλλά την έκανε. Ούτε ο μουσακάς ήταν ούτε τίποτα. Ο Ματσιγιάουσκας που την έκανε γιατί δεν έκανε λάθος; Τα περί μουσακά κτλ, όπως καταλαναίνεις ήταν μια τακτική για να τους πιέσει από τη μεριά του. Ο Παπαλουκάς που πήγαινε με μυθικό συμβόλαιο και στους Lakers, που τον παρακαλούσαν πάνω από 3 ομάδες (ή 10 αν πιστέψουμε τους δημοσιοκάφρους) γιατί δεν πήγε; Μήπως γιατί θέλει να παίζει;

Πάντως...αν και ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιεί για να φύγει δεν είναι και τα καλύτερα...επιλογή του είναι... αν δεν θέλει να μείνει...γιατί δεν του αρέσουν οι ΗΠΑ τι να κάνουμε...με το ζόρι δεν γίνεται να μείνει... (δηλαδή γίνεται αλλά δεν οφελεί κανέναν απολύτως)

Και πώς αλλιώς μπορούσε να φύγει δηλαδή;

Δημοσ.

Ρε παλι τα ιδια???

Πιπες στον Τζινομπιλι μπορει να κανει για να ερθει?Να κανει(δεν λεω στον Παρκερ γιατι αυτος εχει την Λονγκορια)

Στα @@ μου και οι Ελληνες αθλητες και το ΝΒΑ, ας παει ο Σοφοκλης ή ο Παπαλουκας ή ο Πριντεζης ή ο Βασιλοπουλος να τους εκπροσωπησουν. Εγω ξερω οτι εχασα το 3αρι μου το καλο και πως θελω να το αντικαταστησω με εξισου καλο ασο-δυο(αφου δεν βρηκα 3αρι)

Τι μου λετε μουσακαδες και ιστοριες τωρα, να μου και μενα σαν Παναθηναικος(διοτι να θυμισω οτι ειμαστε στο τοπικ του Παναθηναικου, οχι της Εθνικης), εγω θελω να γυρισει ο Μπιλ(και ακομα περισσοτερο διοτι δεν βλεπω Ευρωπαικη εναλλακτικη οποτε αν λακισει παμε ξανα στο ρισκο ΝΒΑ)

Δημοσ.

Εγώ το ξαναλέω: Σαν Παναθηναϊκός θέλω οπωσδήποτε να γυρίσει, σαν Έλληνας όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να κυνηγήσει το όνειρο εκεί.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που με τριβελίζει; Πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα έρθει σε εμάς ο Σπανούλης; Τα λόγια και οι προφορικές συμφωνίες είναι οπωσδήποτε καλά, αλλά αν δεν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, πάντα θα έχουμε τον κίνδυνο να μας τον "κλέψει" κάποιος άλλος, και αυτό το ενδεχόμενο δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Δημοσ.
Εγώ το ξαναλέω: Σαν Παναθηναϊκός θέλω οπωσδήποτε να γυρίσει, σαν Έλληνας όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να κυνηγήσει το όνειρο εκεί.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που με τριβελίζει; Πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα έρθει σε εμάς ο Σπανούλης; Τα λόγια και οι προφορικές συμφωνίες είναι οπωσδήποτε καλά, αλλά αν δεν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, πάντα θα έχουμε τον κίνδυνο να μας τον "κλέψει" κάποιος άλλος, και αυτό το ενδεχόμενο δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

ΠΟΙΟΣ???

Ο μονος που θα μπορουσε ισως ειναι να υπερκερασει την συμφωνια και το δεσιμο με μας ειναι η ΤΣΣΚΑ λογω χρηματων και αυτη εχει υπερπληρη περιφερεια

Επισης ο ιδιος θα γινει ρομπα διοτι εχει πει θελω να γυρισω Ελλαδα και μονο. Εκτος αν εννοεις τους γαυρους αλλα δεν νομιζω οτι οι ΑΓγελοπουλοι μπορουν να δωσουν τοσα παραπανω ωστε να προδωσει την συμφωνια του και να αφησει τους πρωταθλητες Ευρωπης.

Για να μην ανησυχεις, επειδη ο πατερας μου δουλευει σε αθ.εφημεριδα, ο Σπανουλης εχει υπογραψει προσυμφωνο που με το αποδεσμευτει θα γινει συμβολαιο-κοινως τα εχουν βρει σε ολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...