serafeim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αυτο θα παρουμε φετος παλι εναρχιδι. ηρθε και εδεσε το γλυκο. ειμαστε για τον Δη....Μούτσο εντελώς μου φαίνεται!!!! Πραγματικά πάντως ήρθε και έδεσε
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο Νίνης σέρνει καράβι κι ότι έχουμε και τον Σαλπιγγίδη. Κρίμα μόνο που έφυγε ο Μουνιόθ, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε την πιο ...ερωτική ομάδα! :neutral:
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο Νίνης σέρνει καράβι κι ότι έχουμε και τον Σαλπιγγίδη. Κρίμα μόνο που έφυγε ο Μουνιόθ, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε την πιο ...ερωτική ομάδα! :neutral: πρεπει να παρουμε και τον μουνιτις. α ναι και τον ζμπουτσαμ
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Kαι τον Καπουτσο Και να φερουμε πισω το Μουνιοθ και τ.δ. τον Καπελο Πλακα πλακα η Μπορτνο εχει επιθετικο ενα Περουκινι. Αυτος γιατι δεν τον πηρε ο Βελιτς?Χαρχαρ
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 και φυσικα τις περιγραφες των αγωνων να κανει ο αντρεα κολομπαρινι. ε ρε γλεντια φετος. αρχισανε νωρις τα πανηγυρια. γιαννης γκουμας οεοεοεοοεοεε.
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Kαι τον Καπουτσο Και να φερουμε πισω το Μουνιοθ και τ.δ. τον Καπελο Πλακα πλακα η Μπορτνο εχει επιθετικο ενα Περουκινι. Αυτος γιατι δεν τον πηρε ο Βελιτς?Χαρχαρ δηλαδη θα εχουμε διδυμο στον παγκο μουνι-καπελο. αυτα ειναι. αμα δεν το φαω το μπαν εγω σημερα δεν θα το φαω ποτε. αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω ειδα και την μαλακια του ταραντινο και εχω σεληνιαστει.
antreaslam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 μάλιστα! υποτίθεται ότι θα δώσει του χρόνου το καλοκαίρι,με αυτόν τον ανγκαραγκούτσου,5 μύρια.... επίσης,αν παίξει συμπαθητικά φέτος ο μάτος,θα πάρει το πολύ όσα έδωσε,και θα του φύγει και αυτός. Ακόμα, το χειμώνα,ο αμπντουλαακναγορα,των 5 μυρίων,θα οτυ λείψει 2 μήνες! Συνεχίζουμε,με τον μόρρις κ τον σιόντη,που τραυματίστηκαν και χάνουν όλη την πρεοτοιμασια,καθώς κ με το 2ο σεντερ μπακ,που επίσης θα τη χάσει σχεδόν όλη,ενώ ο ενανκαρααρχιδις, έχει ήδη χασει τη μισή!!! Τρομερός μεταγραφικός σχεδιασμός, έχω μείνει άναυδος! (υπενθυμίζω...1η αγωνιστική με οσφπ παίζουμε,όχι στις 25/10,αλλά τον αύγουστο!!!!)! από την άλλη,τέλος της άλλης εβδομάδας το πολύ,θα έχει κλείσει το ρόστερ το μπάσκετ,που ξεκινάει πολύ αργότερα,και θα ξέρουμε ότι και πάλι ανήκουμε στις 3-4 καλύτερες ομάδες της ευρώπης....
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 δηλαδη θα εχουμε διδυμο στον παγκο μουνι-καπελο. αυτα ειναι. αμα δεν το φαω το μπαν εγω σημερα δεν θα το φαω ποτε. αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω ειδα και την μαλακια του ταραντινο και εχω σεληνιαστει. Kαι θα αλλαζαμε και ονομα σε Κολο-Κολο Αθηνας
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 (υπενθυμίζω...1η αγωνιστική με οσφπ παίζουμε,όχι στις 25/10,αλλά τον αύγουστο!!!!)!Ρε μπας και νομιζουν του 2008?από την άλλη,τέλος της άλλης εβδομάδας το πολύ,θα έχει κλείσει το ρόστερ το μπάσκετ,που ξεκινάει πολύ αργότερα,και θα ξέρουμε ότι και πάλι ανήκουμε στις 3-4 καλύτερες ομάδες της ευρώπης.... Κοιτα, στο ενα σου λενε παιξε με τους Σπερς να βγει ο πρωταθλητης κοσμου, στο αλλο κερδιζεις την Λε Μαν σε φιλικο και ανοιγουν σαμπανιες. Ε τι να λεμε
gvaggis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Να χουμε το νου μας πως για τον Ενακαχίρε υπεύθυνος κατά μεγάλο ποσοστό είνα ο Πεσέιρο που τον είχε αμυντικό στην Σπορτινγκ όταν έφτασαν στους τελικούς του Ουέφα.. Κ μετά πήγε στη Δυναμό Μόσχας όπου και απογειώθηκε η καριέρα του παίζοντας λιγότερα από 10 παιχνίδια.. Κ στο καπάκι δόθηκε δανεικός στη Μπορντό η οποία έμεινε τόσο ευχαριστημένη που δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς.. Κ στο καπάκι δόθηκε δανεικός σε μικρομεσαία(κάποτε μεγάλη κ τρανή) ομάδα των νοτίων βαλκανίων.. Να μην ξεχαστούμε πάντως στο τέλος..Αν προκύψει να πέσει ντομάτα ΚΑΙ για την περίπτωση του νιγηριανού,η κασέλα θα πρέπει να γράφει το όνομα του Πεσέιρο.. Όχι μόνο του καράφλα..
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μού λέει τώρα ο άλλος ότι ο Πεσέιρο πήγε την Σπόρτιγκ στον τελικό τού uefa. Ξέχασε όμως να πεί ότι έχασε το κύπελο μέσα στο σπίτι του, όχι από καμμιά Σεβίλλη αλλά από τούς Ρώσους. Μάγκες τρίτοι πάλι θα βγούμε ελλείψει σοβαρής απειλής από πίσω.Οί υπόλοιπες ομάδες δεν ενισχύθηκαν σοβαρά οπότε μην ανησυχείτε.Το χάλκινο μετάλλιο δεν κινδυνεύει.
ata1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Να βγούμε δέκατοι ρε πο..στη μου να μάθουν μερικοί. Ο Ενακαρχιρέ πως τον λενε αν διαβάσετε τι λένε δημοσιογράφοι στις χώρες που έπαιζε(σε ένα από τα γνωστα site το διάβασα το πρωι δεν θυμάμαι που) τότε μιλάμε για ένα παίχτη που μπορεί να είναι δυνατός κτλ κτλ αλλά κάνει βλακείες που κοστίζουν βαθμούς!! Βάλε και Γκαλίνοβιτς από πίσω!! Βάλε και το Μόρις που μπορεί να τον γουστάρω αλλά το πνίγει το κουνέλι που και που!! Μάγκες του χρόνου θα τσούξουν κ...λοι.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Βάλε και Γκαλίνοβιτς από πίσω!! Θελω να ελπιζω Μαλαρτζ. Τουλαχιστον δεν ειναι φαβαδορος
firewalker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Για όλα τα παραπάνω πρέπει να εναντιωθούμε στον ραλάκια. Και περισσότερο από όλους οι σύνδεσμοι και οι κάτοχοι διαρκείας. Ρε που πάμε με Καραγκούνη και την παρέα του... Άκου Ενακαρχίρε... Άσχετα από το τι αποτέλεσμα θα έχουν οι κινήσεις αυτές (μπορεί να πάμε τρένο και να τα σαρώσουμε όλα) η διοίκηση δείχνει για ακόμη μία φορά ότι είναι αλλού για αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.