Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ήθελες τώρα καί συ κάτι να πείς έτσι γιά να υπάρχει.Ξαναδιάβασε αυτά πού έγραψες να μας πείς αν νοιώθεις υπερήφανος γιά το βαθυστόχαστο πνεύμα σου!

αναθεμα και αν καταλαβες τι εγραψα. αλλα επρεπε να απαντησεις. δεν ξαναμπαινω στο τριπακι να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα γιατι ειναι μια ανυπαρκτη αντιπαραθεση σε μη πραγματικες διαστασεις. αυτο απο εμενα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα καλο ειναι να μιλαμε για το καθε θεμα εκει που πρεπει αλλιως θα υπηρχε μια γενικη κατηγορια για ολα (καρτες γραφικων μαζι με χοκευ συνταγες για παστιτσιο....)

αλλωστε στο θεμα του ΝΒΑ μπορει να ηθελαν κι αλλοι να λαβουν μερος και χανεται μεσα σε ενα αλλο θεμα

οπως και ειναι αλλοι που θελουν να δουν καποια θεματα του Παναθηναικου και βλεπουν αλλα αντ αλλων

δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο στην κατανοηση ουτε πρεπει να τσακωνομαστε

Δημοσ.
απλα καλο ειναι να μιλαμε για το καθε θεμα εκει που πρεπει αλλιως θα υπηρχε μια γενικη κατηγορια για ολα (καρτες γραφικων μαζι με χοκευ συνταγες για παστιτσιο....)

αλλωστε στο θεμα του ΝΒΑ μπορει να ηθελαν κι αλλοι να λαβουν μερος και χανεται μεσα σε ενα αλλο θεμα

οπως και ειναι αλλοι που θελουν να δουν καποια θεματα του Παναθηναικου και βλεπουν αλλα αντ αλλων

δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο στην κατανοηση ουτε πρεπει να τσακωνομαστε

ενταξει απλα πιασαμε την συζητηση για το μπασκετ και δεν καταλαβα γιατι εγινε ανακατοσουρα.

Δημοσ.

Eνακαχιρε απο Μπορντο δανεικος για ενα χρονο!!!ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ!

Ερχεται νεα 4αρα στις 26 ρεεεεεε...Γιαννης Γκουμας ΟΕΟΕΟΕ, Λουκα Βυντρα ΟΕΟΕΟΕΟΕ

Αποσυρομαι απο την ποδοσφαιρικη περιοδο που ερχεται, ειλικρινα ΡΕΖΙΛΙ, δεν εχει νοημα, δηλαδη ρε πουστη μου αμα ημουν γαυρος θα ξενερωνα. Πηρα Γκαλετι και Μπραβο για να ριξω 4 σε ποιον?Τον Ενακαχιρε και τον Ν'Ντογιε και τον Λουκα????Ε χαιρω πολυ, εχω κατι παικτακια στο 7χ7 που τους ριχνανε 4 και αυτοι

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Δημοσ.

Νιγηριανος, δανεικος απο Δυναμο Μοσχας και οχι απο Μπορντο οπως ειχε βγει αρχικα. ΠΡΟΣΟΧΗ, ουτε κανα απο Σπαρτακ ή ΤΣΣΚΑ Μοσχας. Δηλαδη η Δυναμο Μοσχας 2 χρονια τον γυροφερνει δανεικο. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥΛΑ

Δημοσ.

Ελεος..τι μαθαινει κανεις στις 6.30 το πρωι! Ελεος !

2 μηνες για εναν παικτη ΔΑΝΕΙΚΟ? :evil:

Βαλτε μεσα ολα τα πιτσιρικια ρε! Σιοντης βασικος,Μπουτζικος βασικος,βαλτε μεσα αυτους παρα αγνωστους Ξενους που ερχονται για τα λεφτα και μονο

Δημοσ.

ορίστε.... γυρίζω μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες εκτός πολιτισμού , μια που δεν εμπαινα νετ,δε διάβαζα φυλλάδες,κλπ, και τι βλέπω?ενεκαχύρε, ή όπως στο διάολο λέγετε!

και θα πω και πάλι,αυτό που είχα πει κ για τον ν'ντογιέ.

ΕΣΤΩ,ότι και οι 2 , είνια παιχταραδες (λέμε καμιά μλκια να περάσει η ώρα)!

Πως μπορείς να στηρίξεις ομάδα επάνω τους, όταν θα σου λείψουν 2 μηνες , μέσα στη μέση της χρονιάς?(add morris,άρα μείον 3 παίχτες)!

ΕΛΕΟΣ!

Τουλάχιστον το σαν αντονιο ζήτησε τη διακοπή συμβολαίου με τον μπίλυ!

Δημοσ.

νιγηριανο αμυντικο και απο την δυναμο μοσχας. μαλιστα. τι να πω οτι και να πω λιγο θα ειναι δεν λεω τιποτα. φαντασου το δευτερο στοπερ τι θα ειναι.

Δημοσ.

2 μηνες? Κατσε γιατι ο Μορρις ειναι απο τους καλους Αφρικανους, που λειπουν οντως οσο διαρκει το Κοπα Αφρικα. Διοτι θυμαμαι κατι Οφορικουε, κατι Μποατενγκ που φευγανε 18 και γυρναγανε 19 χρονων, χαναν το αεροπλανο για AThens, Greece και κατεληγαν Athen, Georgia ή κατι τετοιο

Α ρε 4αρα που ερχεται στις 26. Μαγκες, λευκη πετσετα ο σωφερ. Ρε ολοι μπασκετ, με 150Ε να βλεπεις τον Πρωταθλητη Ευρωπης

Δημοσ.
δηλαδη ρε πουστη μου αμα ημουν γαυρος θα ξενερωνα. Πηρα Γκαλετι και Μπραβο για να ριξω 4 σε ποιον?Τον Ενακαχιρε και τον Ν'Ντογιε και τον Λουκα????

Αυτό το παιδί, αν και βάζελος, συχνά είναι πολύ εύστοχο.

Άμα είσαι τσίπης, τουλάχιστον ψώνισε ότι καλύτερο από την ντόπια αγορά της Β' Εθνικής ρε παιδί μου. Τι φέρνεις τον κάθε τυχάρπαστο;

Το management του ταρίφα μου θυμίζει το προσωπικό μου moto όταν είμαι στις μαύρες μου: Δεν υπάρχει πάτος.

Δημοσ.
2 μηνες? Κατσε γιατι ο Μορρις ειναι απο τους καλους Αφρικανους, που λειπουν οντως οσο διαρκει το Κοπα Αφρικα. Διοτι θυμαμαι κατι Οφορικουε, κατι Μποατενγκ που φευγανε 18 και γυρναγανε 19 χρονων, χαναν το αεροπλανο για AThens, Greece και κατεληγαν Athen, Georgia ή κατι τετοιο

Α ρε 4αρα που ερχεται στις 26. Μαγκες, λευκη πετσετα ο σωφερ. Ρε ολοι μπασκετ, με 150Ε να βλεπεις τον Πρωταθλητη Ευρωπης

καταρχήν, ο οφορίκουε,ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΤΕ! Είναι ο τσακ νόρρις των ποδοσφαιριστών!

Εχω την εντύπωση ότι είναι ακόμα 18χρονο ταλέντο!

Το κακό του μόρρις, είναι ότι είναι καλός αφρικανός,με "κάποιο" ταλέντο, σοβαρός (για αφρικανός),και ΠΑΛΙ στόκος!!!

Η πλάκα είναι, ότι στις 26 θα έρθει ένα ωραίο Χ, να μη μας πολυξενερωσει,γιατί ισχύει αυτό που είπες , ο γάβρος φέτος το θέλει,το δείχνει με τις κινήσεις του (εκτός λεμονή),και θέλιε να του δώσει περισσότερη αξία έτσι...

Δημοσ.

άσχετα με την κατάντια του ποδοσφαιρικού παναθηναικού, αν έχετε παρακολουθήσει τον μάτος να παίζει,είναι ένας πραγματικά ΠΟΛΥ καλός παίχτης, που παίζοντας στην κορίνθιανς, ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα,μαζί με τον τέβεζ κ τον μασεράνο.

μαγκιά λοιπόν που παίρνεις ένα τέτοιο παίχτη,ακόμα και αν το 40% ανήκει στην εταιρεία του αμπράμοβιτς.

Και σήμερα διαβάζω,ότι του έβαλε ρήτρα 4εκατ. Ρε φούστη μου,αφού σου ανήκει το 60%,πας για 2,4 δηλαδή?

και από ότι λένε, πληρωσε γύρω στα 3. θες να είναι ψέμματα,και να πλήρωσε 1,5? μπράβο ρε,συγχαρητήρια, φοβερη επιχειρηματική απόφαση!

στον ν'ντογιέ βέβαια, βάλαμε ρήτρα 15εκατ!!!!

Γάτουλας one more time!

Δημοσ.

Το φετινό μπάτζετ είναι πολύ μικρότερο και απο το περσυνό ανύρπακτο! Παρόλο που δεν έχω διάθεση να ασχολούμε γιατί πλέον βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια , φτιάξαμε μια ομάδα με τα εξής χαρακτηριστικά για μένα.

Κέντρο καλό.

Άμυνα ανύρπακτη, άκρα άμυνας ΕΝΤΕΛΩΣ ανύρπακτα.

Επίθεση πολύ λίγη.

Με λίγα λόγια και του χρόνου αν βγούμε τρίτοι να είμαστε χαρούμενοι.

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι αυτός ο Σέριτς ρε

Σε κάθε παιχνίδι που τον βλέπω είναι και πιο άθλιος . Καλά δεν τον βλέπει κανείς να του δώσει τον πο@λο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...