1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μπα, μια χαρα παραδειγμα ειναι. Και γω και συ τον εχουμε δει να παιζει, δεν ηταν τοσο καλος αμυντικος, ηταν ενας ΦΟΒΕΡΟΣ επιθετικος, ενας ΚΑΛΟΣ αμυντικος, ενας ULTIMATE STAR και επερνε πολλες αμυντικες διακρισεις επειδη ακριβως ηταν ενας τοσο μεγαλος παικτης που εκανε εντυπωση οτι μπορουσε να παιξει και αμυνα. την αμυνα πανω στον ντρεξλερ στους τελικους με το πορτλαντ την θυμασαι? εγω νομιζω ηταν φοβερος και στην αμυνα απλα επαιζε αμυνα μονο οταν ηταν αναγκαιο η οταν το επαιρνε προσωπικα και εγωιστικα για να μηδενισει τον αντιπαλο του. σε αλλες περιπτωσεις κραταγε δυναμεις για να βγαζει ολη την ενεργεια του στην επιθεση.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 την αμυνα πανω στον ντρεξλερ στους τελικους με το πορτλαντ την θυμασαι? εγω νομιζω ηταν φοβερος και στην αμυνα απλα επαιζε αμυνα μονο οταν ηταν αναγκαιο η οταν το επαιρνε προσωπικα και εγωιστικα για να μηδενισει τον αντιπαλο του. σε αλλες περιπτωσεις κραταγε δυναμεις για να βγαζει ολη την ενεργεια του στην επιθεση. What he said.
fanpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς τί ώρα είναι το παιχνίδι αύριο με τη Λε μάν και αν το δείχνει η TV?
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 την αμυνα πανω στον ντρεξλερ στους τελικους με το πορτλαντ την θυμασαι? εγω νομιζω ηταν φοβερος και στην αμυνα απλα επαιζε αμυνα μονο οταν ηταν αναγκαιο η οταν το επαιρνε προσωπικα και εγωιστικα για να μηδενισει τον αντιπαλο του. σε αλλες περιπτωσεις κραταγε δυναμεις για να βγαζει ολη την ενεργεια του στην επιθεση. Θυμαμαι και Τζον Σταρκς να βαζει 20αρες
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 γεια σας μαγκες... sorry για την ενοχληση, αλλα μια ερωτηση μονο..Η εργοτελαρα μου πηρε τον θεοδωριδη.. Τι λεει σαν παικτης?? Καναμε τπτ καλο?? Thanxxxx
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Θυμαμαι και Τζον Σταρκς να βαζει 20αρες Ενώ έτρωγε στη μούρη πόοοοοοσους; Ρε συ, all time second σε κλεψίματα στο ΝΒΑ και με πολλά κοψίματα ΔΕΝ μπορεί να είναι μέτριος αμυντικά.
Harkon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 γεια σας μαγκες...sorry για την ενοχληση, αλλα μια ερωτηση μονο..Η εργοτελαρα μου πηρε τον θεοδωριδη.. Τι λεει σαν παικτης?? Καναμε τπτ καλο?? Thanxxxx μια χαρά παίκτης είναι κατ εμε! και σε εσάς θα βγάλει μάτια! τον Ογκουνσότο να φέρετε πίσω να γελάμε ρε γμτ..
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ζωντανή ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ρε συ, δεν το ξές;
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 A στο καλό, διάβασα αυτό το "μπουγατσοκιμάδες" στο παραπάνω link και πείνασα βραδιάτικα! Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως ο Θεοδωρίδης μια χαρά μεταγραφή είναι για τον Εργοτέλη. Σε καλή ηλικία, αν θυμάμαι καλά, με αρκετά καλή τεχνική και ακόμη πιο καλό σουτ.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενώ έτρωγε στη μούρη πόοοοοοσους;Πολλους αλλα εδω δεν μιλαμε για την αμυνα του Σταρκς, σωστα? Ρε συ, all time second σε κλεψίματα στο ΝΒΑ και με πολλά κοψίματα ΔΕΝ μπορεί να είναι μέτριος αμυντικά. Την παλευεις ρε μαλακα?Ειπα εγω οτι ήταν μετριος αμυντικα? Ηταν καλος αμυντικα. ΟΧΙ ομως τοσο καλος οσο λενε οσοι στηριζονται μονο στα νουμερα και τις διακρισεις Και για να γυρισουμε εκει που ξεκινησαμε. Και ο Ντανιελ Αλβες δεν ειναι μετριος αμυντικος, ειναι ΚΑΛΟΣ αμυντικος, ΟΜΩΣ εκει εξω υπαρχουν το ιδιο ίσως και περισσότερο καλοι ακραιοι αμυντικοι, απλα αυτος ειναι και πολυ καλος επιθετικα, που ειναι σπανιος συνδιασμος. Τι λεω λοιπον σε τοσα ποστ. Ο αμ.χαφ θες να κοβει και να μαρκαρει ετσι? Αμα ξερει και μπαλιτσα στυλ Βιειρα εδεσες,σωστα?Aυτο το combo χαφ του τα σκας χοντρα. Το ιδιο και το ακραιο μπακ. ΟΜΩΣ, επειδη υπαρχουν πολυ περισσοτερα αμυντικα χαφ που ξερουν μπαλιτσα αποτι ακραια μπακ που ξερουν μπαλιτσα λειτουργει ο Παγκοσμιος Νομος της Προσφορας και της Ζητησης, τα πληρωνεις περισσότερο πότι θα πληρωνες το αμ.χαφ
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Όχι τόσο καλός αλλά δεύτερος όλων των εποχών...
1980 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Θυμαμαι και Τζον Σταρκς να βαζει 20αρες γιατι εγω θυμαμαι τζον σταρκς να τον εχει ο σκοτι πιππεν στην αμυνα και σε εκεινους τους αξεχαστους ημιτελικους να σκιζουν ο ενας την φανελα του αλλου απο τα τραβηγματα? αν κανω λαθος διορθωσε με σοβαρα απλα θυμαμαι οτι ο πιππεν τον ειχε το σταρκς.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 γιατι εγω θυμαμαι τζον σταρκς να τον εχει ο σκοτι πιππεν στην αμυνα και σε εκεινους τους αξεχαστους ημιτελικους να σκιζουν ο ενας την φανελα του αλλου απο τα τραβηγματα? αν κανω λαθος διορθωσε με σοβαρα απλα θυμαμαι οτι ο πιππεν τον ειχε το σταρκς. Εγω θυμαμαι περισοτερο Πιπεν σε Σμιθ. Αλλα αν εχεις δικιο τι δειχνει αυτο για την αμυνα του Τζορνταν οταν στον καλυτερο περιφερειακο σκορερ του αντιπαλου ριχνεις τον Πιπεν και οχι τον ΣΜιθ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.