andrip Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Γιατί? Δούλος είναι? όχι αλλα αν το αφεντικό σου στη δουλειά σου σου πει οτι δε σε υπολιγίζει εσυ τι θα πείς; όχι θα μείνω στην εταιρία με το ζόρι; μια αποζημείωση θα παρεις και στο καλό
Harkon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 κάτι από Κωνσταντίνου μου θυμίζει η δουλειά... δε μ'αρέσει και φοβάμαι πως πάλι βλακίες κάνουν στην διοίκηση... γιατί τον Μπίδι; γιατί να θέλει να διώξει Γκέκκα; 3 παίκτες + λεφτά για ποιόν; τόσο απίστευτα καλός είναι και δίνουμε γη και ύδωρ; οοοοουφ ... πάλι...
klog Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Καλά, ας μην ήταν ο Γκέκας και θα το συζητάγαμε αν θα βγαίνατε και ΟΥΕΦΑ. Είπαμε, απέχει μακράν απ' το να θεωρείται μπαλαδόρος αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι ρε παιδιά. Μπάλα για 60 ξέρει και έπαιξε 70 στον ΠΑΟ. Ας μην ήταν ο Γκέκας και το θέμα CL μπορεί να είχε τελειώσει για τον Παναθηναικό νωρίτερα.Ας όψεται το κεφάλι του Λύμπε. Για το πέναλντι λέω.Ας πάει στο καλό.
klog Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ας μην ήταν ο Γκέκας και το θέμα CL μπορεί να μην είχε τελειώσει για τον Παναθηναικό νωρίτερα.Ας όψεται το κεφάλι του Λύμπε. Για το πέναλντι λέω............................................... Ας πάει στο καλό.Αξίζουμε κάτι καλύτερο εκεί μπροστά και δεν εννοώ τον Σαλπιγγίδη....
john1987 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Καλά' date=' ας μην ήταν ο Γκέκας και θα το συζητάγαμε αν θα βγαίνατε και ΟΥΕΦΑ[/quote'] Κωλογαυρε!(πλακιτσα ) Παντως,επειδη ο ΠΑΟ εχει τα μαυρα του τα χαλια(Παο ειμαι μη νομιζετε)δε σημαινει οτι μετριοτατοι παικτες σαν το Γκεκα ειναι και φοβεροι ετσι? Δηλαδη τη δουλεια του Γκεκα θα μπορουσε να την κανει και πολυ καλυτερα κιολας ενας αλλος...
Mystirios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ο Γκέκας , κατ'εμέ πάντα , εκτος απο ψιλοάμπαλος , δεν έχει και ψυχολογία.Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο του παιχνίδι με εθνική και το πρώτο του παιχνίδι CL.Του'χανε κοπεί τα πόδια!Απο τότε είχε πέσει ακόμη χαμηλότερα στην υπόληψη μου.Για καμιά Καλλιθέα για να τη σώσει απο υποβιβασμό μια χαρά είναι... οχι για Παναθηναικό. ΥΓ. Η Καλλιθέα αναφέρεται ενδεικτικά
gvaggis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ο Λεοντίου φέτος δε θα παίξει μπάλα,DE FACTO.. Ο Τοργκελε μας είναι αδιάφορος.. Μέχρι κ Σανμαρτεάν ζήτησε ο Ντουμιτρέσκου(έχουμε ακόμα δικαιώματα..) Ο Άντριτς εκτός πλάνων. Ο Άντερσον το ίδιο. Τι σας πειράζει όποιος από αυτούς πάει δανεικός καπου; Τουλάχιστον να παίξουν μπάλα τα παιδια...Το κακομοίρη τον Θεοδωρίδη τον θυμάται κανείς;..
crach13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ΝΑ φυγουν.Οσο πιιο πολλοι τοσο χειροτερα.Πονεκεφαλιαζει και τον προπονητη μια τετοια κατασταση...(οχι παντα)
nfs11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 2 εκατομμύρια για τον Σαλπιγγίδη και 2 παίχτες !!!!! 'Ελεος ρε παιδιά. Πώς να μη ζητήσει μετά και ο Γκέκας μετά 700.000. Και μιλάμε για μια διοίκηση που πήγε να χάσει το Παπαδόπουλο για 200.000 και αν δεν έτρωγαν το κράξιμο του αιώνα, θα τον βλέπανε στον γαύρο τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ο Γκέκας ' date=' κατ'εμέ πάντα , εκτος απο ψιλοάμπαλος , δεν έχει και ψυχολογία... Για καμιά Καλλιθέα για να τη σώσει απο υποβιβασμό μια χαρά είναι... οχι για Παναθηναικό. ΥΓ. Η Καλλιθέα αναφέρεται ενδεικτικά[/quote'] Ωραία! Άρα έχουμε ελπίδες στην ΑΕΛ να τον φέρουμε (κάτι που συζητιέται μεταξύ των οπαδών, δεν ξέρω αν σκέφτεται τίποτα η διοίκηση). By the way, η Καλλιθέα έχει ήδη πέσει :-p By the way 2, εγώ στο FootballManager, πήρα πρωτάθλημα όταν έφερα τον Γκέκα στην ΑΕΛ!
blueviper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 όχι αλλα αν το αφεντικό σου στη δουλειά σου σου πει οτι δε σε υπολιγίζει εσυ τι θα πείς; όχι θα μείνω στην εταιρία με το ζόρι; μια αποζημείωση θα παρεις και στο καλό Να υποθέσω πως δεν αντιλαμβάνεσαι πως η ένστασή μας αφορά το "δεν τσινάς" που ανέφερες; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν κρίνεις πως αδικείσαι, όχι μόνο τσινάς, αλλά του σηκώνεις και το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο ταβάνι άμα λάχει. Πρέπει να καταλάβεις πως οι εποχές που έσκυβες το κεφάλι κι έκανες μόκο, με το χαλκά στη μύτη, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν ο εργοδότης σου σε απολύσει στα καλά καθούμενα ή σε ρίξει στην ιεραρχία, χωρίς να του έχεις δώσει δικαιώματα, 2 είναι οι επιλογές σου: α) του ρίχνεις μια χριστοπαναγία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις β) του υπενθυμίζεις πως σύμφωνα με το συμβόλαιό σου, δικαιούσαι να αράξεις στην καρέκλα σου μέχρι το Καλοκαίρι του 2007, στην οποία κι επιστρέφεις μετά το τέλος της συζητήσεως. Δεν έχω δει πάντως πολλούς πρώτους σκόρερ που χάρηκαν με την αποπομπή τους από την ομάδα την επόμενη χρονιά.
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 καταρχην,να πω οτι ενω ειμαι απο τους πολυ μεγαλους "αντιπαλους" του ταριφα,ειμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημενος απο τις μεταγραφικες κινησεις (κ ελαχιστα απο τη δουλεια που γινετε στην ομαδα,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,τωρα θελω να πω για τις μεταγραφες)! οπως ευχαριστημενος ημουν κ περυσι βεβαια(που τελικα,3 στους 4 αποδειχθηκαν σαπακια-σεριτς,νιλσον,κονσεισαο),φετος ειμαι περισσοτερο. ακουσε τον κοσμο,κρατησε τον παπ,προσπαθησε (κ αυτο το πιστευω) να φερει το σαβιολα,και ολες οι μεταγραφες του ειναι απο αρκετα ως πολυ καλοι παιχτες (ακομα κ ο αντονσον,ο οποιος ειναι λιρα 100 τελικα)!αν θα παιξουν,δεν ξερω,αλλα σαν μεταγραφες μου αρκουν! (αν επαιρνε κ ενα αριστερο μπακ κ πουλουσε κ το σεριτς,τι ωραια που θα ηταν!)!!!! για το σαλπιγγιδη,δεν ξερω γιατι σκισαμε τα ρουχα μας,και ξεβρακωθηκαμε για να τον παρουμε.ενας απλα καλος παιχτης ειναι,και ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ! με τοσο καλο κεντρο που εφτιαξε,ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ να μην εχει ενα σεντερ φορ αυτη η ομαδα.. στο θεμα του γκεκα(επιβεβαιωνω κ εγω οτι ειναι αρρωστος παναθηναικος)... δεν ειναι μονο οτι αρνηθηκε να παει δανεικος (δικαιωμα του). ειναι οτι το εβγαλε στον αερα(εχασε ο παναθηναικος το στοιχειο του αιφνιδιασμου στη μεταγραφη),κ οτι ληγει του χρονου το συμβολαιο του,και ζητησε περισσοτερα χρηματα απο οτι η ιδια η ομαδα τον κοστολογει.επισης,ναι,οκ, πρωτος σκορερ (πραγματικα αρκετα καλες τοποθετησεις),αλλα απο κοντρολ...ελαχιστα καλυτερος απο εμενα,θελει 2 στρεμματα να κοντρολαρει. τελος παντων,εδω δε χαθηκε ο παναθηναικος οταν εφυγαν ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΟ,θα χαθει τωρα που φευγει ο φανης γκεκας,που μεχρι προπερσι επαιζε στην καλλιθεα?μην τρελλαινομαστε! ΥΓ1: εχω την εντυπωση οτι η μεταγραφη σαλπιγγιδη εγινε μονο για επιδειξη δυναμης απεναντι στο σωκρατη ΥΓ2: οποιος παιζει μανατζερ,σιγουρα εχει παρει τον ιβαντιτς στην ομαδα του(τον δινει παιχταρα) ΥΓ3: φανταστειτε την εξης εικονα: μεταγραφες Παναθηναικου : 1)γαλλος αριστερος μπακ,αναπληρωματικος της εσπανιολ... 2) δεξι μπακ,πολωνος,στην ταχυτητα του γκουμα,με τη σεντρα του βυντρα... 3) αμυντικο χαφ απο τη λοκερεν,απο ακτη ελεφαντοστου,που τελικα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι αμυντικο χαφ,αλλα δεκαρι! 4) αναπληρωματικος επιθετικος του εκουαδορ 5) να κανει πισω 2 ημερες πριν αποφασισει το μεγαλο ονομα που χτυπαει (βλ. βραζιλιανο βασικο στην εθνικη),ενω ο παιχτης εχει μεινει χωρις προταση 6) να πουλαει το βασικο αμυντικο του χαφ (ή αντιστοιχα σε εμας,να πουλαει τον παπαδοπουλο για παραδειγμα) (για σεντερ μπακ δε μιλαω,γιατι μου αρεσουν τα 2 που πηραν) κ μεταγραφες ολυμπιακου: 1) βασικος δεξιος χαφ της λα κορουνια,με 10 χρονια συμμετοχες στην πριμερα ντιβιζιον 2) σαλπιγγιδης 3) ο νεος πελε της αυστριας,αρχηγος,μολις 23 ετων (ετσι θα τον παρουσιαζαν οι αντικειμενικες φυλλαδες,δε λεω οτι ειναι ετσι,για να εξηγουμαστε) 4) τρια χρησιμα εργαλεια στην ομαδα,αργεντινος χαφ που παιζει σε ολες τις θεσεις μπροστα,με αισθηση του γκολ, ενας αμυντικος δυνατος κ ψυχραιμος,απο το βορρα,και ενα βραζιλιανο αμυντικο χαφ απο ισπανια κ παλι (που φυσικα θα παρουσιαζοταν ως ο νεος εμερσον)! ελατε κ πειτε μου,ψυχραιμα,θα ειχε πανω απο 1000 εισητηρια ο παναθηναικος,αν ισχυαν τα παραπανω? θα ηταν σε οργασμο ολοι οι υπολοιποι,δημοσιογραφοι κλπ,για την υπερομαδα του θρυλου|????
andrip Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Να υποθέσω πως δεν αντιλαμβάνεσαι πως η ένστασή μας αφορά το "δεν τσινάς" που ανέφερες; Όχι τίποτα άλλο' date=' αλλά αν κρίνεις πως αδικείσαι, όχι μόνο τσινάς, αλλά του σηκώνεις και το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο ταβάνι άμα λάχει. Πρέπει να καταλάβεις πως οι εποχές που έσκυβες το κεφάλι κι έκανες μόκο, με το χαλκά στη μύτη, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν ο εργοδότης σου σε απολύσει στα καλά καθούμενα ή σε ρίξει στην ιεραρχία, χωρίς να του έχεις δώσει δικαιώματα, 2 είναι οι επιλογές σου: α) του ρίχνεις μια χριστοπαναγία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις β) του υπενθυμίζεις πως σύμφωνα με το συμβόλαιό σου, δικαιούσαι να αράξεις στην καρέκλα σου μέχρι το Καλοκαίρι του 2007, στην οποία κι επιστρέφεις μετά το τέλος της συζητήσεως. Δεν έχω δει πάντως πολλούς πρώτους σκόρερ που χάρηκαν με την αποπομπή τους από την ομάδα την επόμενη χρονιά.[/quote'] στο β έχεις λάθος. Σου χώνει μια αποζημίωση και σε στέλνει δεν είναι υποχρεωμένος να σε κρατήσει. Οπως και τώρα, δε του είπε οτι δε θα τον πληρώνει, του είπε απλα οτι δε τον υπολογίζει, μεχρι να λήξει το συμβόλαιο κανονικά θα τον πληρώνει. Οσο για το οτι ανεβάζεις το ύψος των διαπραγματεύσεων ε αυτό εκανε αλλα ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει . Να έχουμε κι ένα σεβασμό σε έβγαλε απο την αφάνεια της καλλιθέας, όπως και κάθε άσιμος παίχτης που τον παίρνει μεγάλη ομάδα. Δεν είπα οτι δε το άξιζε αλλα προφανώς οχι για τα λεφτά που ζήταγε. Προσωπικά εμένα μου ήταν συμπαθής, όχι σα παίχτης αλλα γενικότερα
IOCTL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ΥΓ1: εχω την εντυπωση οτι η μεταγραφη σαλπιγγιδη εγινε μονο για επιδειξη δυναμης απεναντι στο σωκρατη ΥΓ2: οποιος παιζει μανατζερ' date='σιγουρα εχει παρει τον ιβαντιτς στην ομαδα του(τον δινει παιχταρα) ΥΓ3: φανταστειτε την εξης εικονα: μεταγραφες Παναθηναικου : 1)γαλλος αριστερος μπακ,αναπληρωματικος της εσπανιολ... 2) δεξι μπακ,πολωνος,στην ταχυτητα του γκουμα,με τη σεντρα του βυντρα... 3) αμυντικο χαφ απο τη λοκερεν,απο ακτη ελεφαντοστου,που τελικα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι αμυντικο χαφ,αλλα δεκαρι! 4) αναπληρωματικος επιθετικος του εκουαδορ 5) να κανει πισω 2 ημερες πριν αποφασισει το μεγαλο ονομα που χτυπαει (βλ. βραζιλιανο βασικο στην εθνικη),ενω ο παιχτης εχει μεινει χωρις προταση 6) να πουλαει το βασικο αμυντικο του χαφ (ή αντιστοιχα σε εμας,να πουλαει τον παπαδοπουλο για παραδειγμα) (για σεντερ μπακ δε μιλαω,γιατι μου αρεσουν τα 2 που πηραν) κ μεταγραφες ολυμπιακου: 1) βασικος δεξιος χαφ της λα κορουνια,με 10 χρονια συμμετοχες στην πριμερα ντιβιζιον 2) σαλπιγγιδης 3) ο νεος πελε της αυστριας,αρχηγος,μολις 23 ετων (ετσι θα τον παρουσιαζαν οι αντικειμενικες φυλλαδες,δε λεω οτι ειναι ετσι,για να εξηγουμαστε) 4) τρια χρησιμα εργαλεια στην ομαδα,αργεντινος χαφ που παιζει σε ολες τις θεσεις μπροστα,με αισθηση του γκολ, ενας αμυντικος δυνατος κ ψυχραιμος,απο το βορρα,και ενα βραζιλιανο αμυντικο χαφ απο ισπανια κ παλι (που φυσικα θα παρουσιαζοταν ως ο νεος εμερσον)! ελατε κ πειτε μου,ψυχραιμα,θα ειχε πανω απο 1000 εισητηρια ο παναθηναικος,αν ισχυαν τα παραπανω? θα ηταν σε οργασμο ολοι οι υπολοιποι,δημοσιογραφοι κλπ,για την υπερομαδα του θρυλου|????[/quote'] Ξεχνάς τα 10 τελευταία πρωταθλήματα και οτι ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη ομάδα και απλώς έδιωξε τους άχρηστους και πήρε στην θέση του άλλους. Ο Παναθηναικός κάθε χρόνο είναι σκορποχώρι και όσες μεταγραφές και να κάνει αν δεν δούμε λίγη μπάλα , αν δεν δούμε μερικά πρωταθλήματα , η γκρίνια δεν θα τελειώσει ποτέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.