wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 έμεινα λίγο πίσω, αλλά από όσα διαβάζω εδώ, προβλέπω ότι στο derby με τον γαύρο στην 1η αγωνιστική, η βαζελίνη θα μας χρειαστεί.... για να πονέσει λιγότερο.... Μακάρι να βγω ψεύτης....
firewalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Χωρίς πλάκα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν παίκτες σαν τον Βύντρα (άσχετα αν δεν παίζει πολύ καλά ορισμένες φορές). Έχουμε πρόβλημα με τέτοιους παίκτες.
Freestyler83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Χωρίς πλάκα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν παίκτες σαν τον Βύντρα (άσχετα αν δεν παίζει πολύ καλά ορισμένες φορές). Έχουμε πρόβλημα με τέτοιους παίκτες. Πλάκα-πλάκα και εγώ αναρωτιέμαι πόσα αξιοπρεπή δεξιά μπακ κυκλοφορούν στην Ελλάδα...
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Γιατί, απαγορεύεται να αγοραστεί ξένος δεξί μπακ ... ;
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Χωρίς πλάκα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν παίκτες σαν τον Βύντρα (άσχετα αν δεν παίζει πολύ καλά ορισμένες φορές). Έχουμε πρόβλημα με τέτοιους παίκτες. αυτο μου ηρθε λιγο αποτομο.
Freestyler83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Γιατί, απαγορεύεται να αγοραστεί ξένος δεξί μπακ ... ; Φυσικά και δεν απαγορεύεται...Απλά μεσα στην συζήτηση κατάλαβα ότι όντως υπάρχει έλλειψη σε αυτή τη θέση στην Ελλάδα γενικώς
john1987 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Οντως υπαρχει ελλειψη.Αλλα πχ τον Ζεβλακοφ τον θεωρω 2 κλασεις πανω.
zaxoys Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ρε καλά τα λέει ο Kaizer - ο Βύντρα είναι αναντικατάστατος Κοινώς: Δεν μπορεί να βρεθεί παίχτης να κάνει αυτά που κάνει αυτός - Δεν γίνεται- ΔΕΝ υπάρχει παίχτης που να μπορεί να παίξει έτσι ... Ο Βύντρα με μέσο εθνική Ελλάδος γειά σου αλλά και αυτός ο Νίλσον με μέσο εθνικη Σουηδίας , ο δε Σέριτς με μέσο Κροατία ...από μέσα καλά πάμε ... Ο Ντογιέ καλός φάνηκε με μια πρώτη ματιά τώρα τι θέση παίζει κανείς δεν ξέρει ,εμένα μου έμοιαζε σαν τον μάρκο νε του ολυμπιακού ... Ο Μάτος πρέπει να είναι πολύ σκυλί ...τουλάχιστον με αυτόν και κάρα δεν θα αλωνίζουν στον άξονα οι αντίπαλοι όπως περσι που έβαζαν στην μέση τον τζιόλη και έτρεχε σαν χαζός ... btw τον Ζεβλάκοφ δεν τον θεωρώ 2 κλάσεις πάνω ,νομίζω οτι είμαστε εμπαθείς ,στα δύσκολα παιχνίδια και αυτός ήταν πολύ κακός και από σέντρα πολλές φορές και αυτός ήταν τραγικός ίσως είναι λίγο πιο σταθερός αλλά αν αρχίσει και τον κραει και αυτον όλο το γήπεδο δεν νομίζω οτι θα έχει διαφορες με το Λουκά το Βύντρα
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δυο κλασεις πανω ο ζεβλακοφ οχι αλλα πολυ πιο αξιοπρεπης και σταθερος.
geovard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι ξαφνικά το ψάχνεται να βρείτε καί καλά στοιχεία στον Βύντρα!Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα τόσο σύντομα.Από εκεί πού ήταν τού πεταματού καί έτρωγε όλη την καζούρα καί το βρισίδι λέτε σε σύγκριση με Ζεβλάκοφ κ.λ.π Ο Βύντρα κύριοι είναι αυτός πού είναι.Σπάνιο πάστα ποδοσφαιριστή.Είναι ο μόνος πού θέλει να κάνει τρίπλα καί δείχνει από πριν στον αντίπαλο με την κλίση τού σώματος προς τα πού θα κόψει την μπάλα!Προσέξτε το αυτό καί θα το δείτε.Αυτή την πολύ ανοιχτή τρίπλα την βαφτίζω Βυντροηλίθια.Δεν λέω συγκινητική η προσπάθεια τού παιδιού αλλά ουσία τίποτα. Οι μεγάλοι παίχτες πού έμειναν στην Ιστορία τού ποδοσφαίρου ήταν πρωτίστως έξυπνα άτομα.Μυαλά ξουράφια πού λέμε. Θα αναφέρω ως παράδειγμα τον Μπεκεμπάουερ πού όταν τον έβλεπες νόμιζες πως πήγαινε περίπατο με την μπάλα.Αλλά είχε τόση ουσία στο παιχνίδι του καί εγκεφαλικότητα πού το μειονέκτημα της ταχύτητας δεν φαινόταν καν.Καί βλέπεις τον Λουκά καί σκοτώνεται να τρέχει πάνω κάτω άφιονισμένος χωρίς αποτέλεσμα. Πάντως ρε παιδιά δεν μπορεί η ομάδα να πάει παρακάτω από πέρυσι.Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα να αλλάζει.Είμαι περίεργος να δω την ομάδα δεμένη σε πλήρη δράση καί επιπλέον με ένα υγιή Γκονζάλες δίπλα στον τυπάρα.Συμφωνώ κι εγώ γιά τον Μάτος ότι φαίνεται να συνεργάζεται άριστα με Καραγκούνη γιατί είναι απλά καλός παίχτης. Όσο γιά τον Ντιογέ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιά θέση τον προορίζει ο Πεσέιρο.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Kαι επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ δεν υπαρχουν καλα μπακ γενικα(γιαυτο ο Ντανιελ Αλβες, ενας απλα καλος ποδοσφαιριστης σε ΜΟ που ομως επειδη παιζει μπακ θεωρειται-και ειναι-ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΟΣ για την θεση του, κανει 40 και 50εκ ) το γεγονος οτι υπηρχε ενας Τοροσιδης και δεν κινηθηκες και τον αφησες να παει στον γαυρο δειχνει την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
revil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ο οποιος τοροσιδης-μετα το νινη-παιζει να ειναι ο πιο ελπιδοφορος ποδοσφαιριστης, δε περιμενα τετοια εξελιξη σαυτο το παλληκαρι,μπραβο μπραβο
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Kαι επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ δεν υπαρχουν καλα μπακ γενικα(γιαυτο ο Ντανιελ Αλβες, ενας απλα καλος ποδοσφαιριστης σε ΜΟ που ομως επειδη παιζει μπακ θεωρειται-και ειναι-ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΟΣ για την θεση του, κανει 40 και 50εκ ) το γεγονος οτι υπηρχε ενας Τοροσιδης και δεν κινηθηκες και τον αφησες να παει στον γαυρο δειχνει την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ξέρεις τι και ποιός φταίει:
zaxoys Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Έχετε δίκιο για Τοροσίδη και πέρα από την εξέλιξη αποπνέει και μια "υγεία" ,δεν ψάχνουμε να βρούμε καλά στοιχεία στον βύντρα ,όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε οτι έχει κραχτές αδυναμίες , απλώς φωνάζουμε και για τα άλλα μπακ και δεν τα ρίχνουμε μόνο σε αυτόν ,έχει κανείς υπόψη του πόσο παίρνει τον χρόνο ο Σέριτς?
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ο Σεριτς ΝΟΜΙΖΩ περνει 9 κατοσταρικα Λοιπον, κατι πηρε το αυτι μου σπορ-φμ οτι ο Σπανουλης τα βρηκε με Σπερς και μενει ελευθερος. Αντε με το καλο αυριο ναχουμε καλο ξημερωμα. ΕΠΙΣΗΣ βγαινει απο σπορταιμ οτι ο Ζιζιτς υπεγραψε και θα ανακοινωθει αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.