Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Νινης

Φυγε παλικαρι μου να σωθεις, φυγε μακρια...

Ακομα και στην μαυρη 7ετια τετοια απογοητευσει δεν ειχα και αρα δεν θα ηθελα να φυγει πχ ο Σειταριδης. Ομως το καραβι βυθιζεται και δεν το σωζει τιποτα. Να φυγει ο μικρος μην καταστραφει

Γιαφτοκας τελος, τον πουλο πανιβλακα.

υγ. Ο ενας πουλησε στην μπαλα τον Αντονσον, ο αλλος στο μπασκετ τον Γιαφτοκας. Σε θεματα Μανατζμεντ ΓΑΜΑΜΕ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά το ΓΑΜΑΤΟ ματσάκι της Εθνικής νέων( αααα ρε Νίιιιινη παικταρααααα!)

είπα να κάτσω να χαζέψω 2 λεπτά το φιλικο του παναθηναικού στην ΕΤ1..

Βλέπω στη σέντρα τον Μάντζιο με τον Ρομέρο....

Πίσω αριστερά τον Σέριτς.

Μια αναγούλα διαπέρασε το στομάχι μου..

Η τηλεόραση έκλεισε!

Κοίτα να δείς.Τα ίδια συμπτώματα έννοιωσα κι εγώ.Τελικά πρόκειται γιά λοιμώδες νόσημα ρε γμτ.

Α καί γιά τον Νίνη.Γεμάτο υγεία καί χαρά είναι αυτό το παιδί.Χαίρεσαι καί μόνο να το βλέπεις.Σού φτειάχνει τη μέρα!Σε αντίθεση με κάτι Λεοντίου(ή Καστίγιο πού είναι μόνο καλός παίχτης) πού σού πιάνει κόμπο το στομάχι.

Ο Νίνης έχει τσαγανό.Είναι από τα παιδιά πού δεν γεννιώνται κάθε μέρα τέτοια.Πόση ρήτρα έχει βάλει ο Παναθηναικός είπε?δεκετέσσερα μύρια?Βάλε κάτι ακόμη ρε!

Δημοσ.

Ρε μάγκες είδα αυτόν τον Ντογιέ στο ά ημίχρονο.

Πώς τον έχουν βγάλει οι κ@λοφυλάδες παιχταρά δεν μπορώ να καταλάβω.

Μας δουλεύουν ρε....

Δημοσ.
πες μου οτι παιζει και ο λουκας?

Γιατί να μην παίξει το Λουκά ντον Βύντρα ρε.

Μετά το τέλος του φιλικού από ότι έμαθα από καλό φίλο μες στην ομάδα, ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό ένας εκ των scouter της Barcelona και είπε ότι εισηγήθηκε για την απόκτηση του Λουκά.

Πριν λίγο όντως έφτασε στην Παιανία fax από την Barca με πρόταση απόκτησης του νεαρού ταλέντου του Παναθηναϊκού, Λουκά Βύντρα από την Barcelona συνολικού ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επειδή ο Βύντρα όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν είναι αναντικατάστατος για την ομάδα μας.

Δημοσ.
Γιατί να μην παίξει το Λουκά ντον Βύντρα ρε.

Μετά το τέλος του φιλικού από ότι έμαθα από καλό φίλο μες στην ομάδα, ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό ένας εκ των scouter της Barcelona και είπε ότι εισηγήθηκε για την απόκτηση του Λουκά.

Πριν λίγο όντως έφτασε στην Παιανία fax από την Barca με πρόταση απόκτησης του νεαρού ταλέντου του Παναθηναϊκού, Λουκά Βύντρα από την Barcelona συνολικού ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επειδή ο Βύντρα όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν είναι αναντικατάστατος για την ομάδα μας.

Μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Μου το είπε γνωστός μου μέσα από την διοίκηση της Μπάρτσα.

Δημοσ.

Koροιδευετε αλλα για σκεφτειτε λιγο...Ειναι ή δεν ειναι αναντικαταστατος?

ΚΟΙΝΩΣ μπορει να βρεθει παικτης να τον αντικαταστησει?

Δημοσ.
Koροιδευετε αλλα για σκεφτειτε λιγο...Ειναι ή δεν ειναι αναντικαταστατος?

ΚΟΙΝΩΣ μπορει να βρεθει παικτης να τον αντικαταστησει?

εγω θα τον αντικαθιστουσα με οποιοδηποτε δεξι αμυντικο ο οποιος μπορει να κανει μια ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! και να ειναι ικανος να ξεπερναει εστω και εναν αντιπαλο και να κατεβαζει την μπαλα. οχι αλλο πλυντηριο που λεει και ο μεγιστος.

Δημοσ.
πες μου οτι παιζει και ο λουκας?

Ρε μάγκες ας το πάρουμε χαμπάρι..

Ο Βύντρα αποτελεί κανονική ΡΗΤΡΑ στο συμβόλαιο του εκάστοτε προπονητή.

Μαζί με τους στόχους που πρέπει να υλοποιήσει ο προπονητής υπογράφει την υποχρεωτική εκμετάλλευση του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΡΟΥ:Λουκάς Βύντρα..

ΑΑαα και κάτι άλλο..

Βλέπω πως στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε με αμυντικό δίδυμο τους Κατράνα, Σιόντη.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

Δημοσ.
Ρε μάγκες είδα αυτόν τον Ντογιέ στο ά ημίχρονο.

Πώς τον έχουν βγάλει οι κ@λοφυλάδες παιχταρά δεν μπορώ να καταλάβω.

Μας δουλεύουν ρε....

Μα βλέπεις τώρα πως ρίχνεις παραπληροφόρηση?Γιατί να δείς μόνο το πρώτο ημίχρονο καί να τον θάψεις τον άνθρωπο?Μιά χαρά μπάλα έπαιξε στο δεύτερο μέρος.Κάι έπαιξε καί όλο τον αγώνα ενώ οι άλλοι από ένα ημίχρονο.Λοιπόν εγώ τον είδα τεχνικά καλό, αρκετά δυνατό δεν έχανε εύκολα την μπάλα καί έχει μεγάλο διασκελισμό.Αλλά δεν είναι γρήγορος.

Δημοσ.
Μα βλέπεις τώρα πως ρίχνεις παραπληροφόρηση?Γιατί να δείς μόνο το πρώτο ημίχρονο καί να τον θάψεις τον άνθρωπο?Μιά χαρά μπάλα έπαιξε στο δεύτερο μέρος.Κάι έπαιξε καί όλο τον αγώνα ενώ οι άλλοι από ένα ημίχρονο.Λοιπόν εγώ τον είδα τεχνικά καλό, αρκετά δυνατό δεν έχανε εύκολα την μπάλα καί έχει μεγάλο διασκελισμό.Αλλά δεν είναι γρήγορος.

Κοίτα φίλε το να είσαι δυνατός και να μην χάνεις εύκολα την μπάλα δεν σε χαρακτηρίζει παιχταρά.Και ο Μάντζιος καλύπτει ωραία την μπάλα με το σώμα, χωρίς να μπορείς να του την πάρεις εύκολα, αλλά από μπάλα σταγόνα.

Δε λέω ότι είναι άσχετος μην παρεξηγηθώ αλλά ούτε είναι και αυτό που μας παρουσιάζανε.Τέλοσπάντων μακάρι να με διαψέυσει....

Δημοσ.
Κοίτα φίλε το να είσαι δυνατός και να μην χάνεις εύκολα την μπάλα δεν σε χαρακτηρίζει παιχταρά.Και ο Μάντζιος καλύπτει ωραία την μπάλα με το σώμα, χωρίς να μπορείς να του την πάρεις εύκολα, αλλά από μπάλα σταγόνα.

Δε λέω ότι είναι άσχετος μην παρεξηγηθώ αλλά ούτε είναι και αυτό που μας παρουσιάζανε.Τέλοσπάντων μακάρι να με διαψέυσει....

αυτο που λεγανε παντως ειναι οτι ειναι δυνατος δεν χανει την μπαλα στις μονομαχιες και εχει τεχνικη καταρτιση πολυ καλη .... απο οτι λετε εσεις που τον ειδατε χτες απο τεχνικη καταρτιση τιποτα ....ειδωμεν....

Δημοσ.
εγω θα τον αντικαθιστουσα με οποιοδηποτε δεξι αμυντικο ο οποιος μπορει να κανει μια ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! και να ειναι ικανος να ξεπερναει εστω και εναν αντιπαλο και να κατεβαζει την μπαλα. οχι αλλο πλυντηριο που λεει και ο μεγιστος.

You didn't get the joke...

Δημοσ.
You didn't get the joke...

το μισο επιασα αλλα οταν ακουω για τον λουκα μου βγαινει το συναισθημα μωρε

δεν προλαβαινω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...