Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θέλω έναν επιθετικό που να έχει την ικανότητα να σκοράρει, έναν γκολτζή πως το λένε, και μη μου πεις ότι έχουμε τέτοιο παίχτη

Βούτυρο στο ψωμί σου δικέ μου.

Καθαρός γκολτζής στον Παναθηναϊκό από τότε που έφυγε ο μέγας ( Krzysztof ) δεν υπήρξε.

Παπ και Σάλπι καλά είναι, αλλά θέλουν έναν 3ο στο παιχνίδι, έναν καθαρό striker που φάνηκε πως μας λείπει σε άπειρα match.

Όσο για το κέντρο μας...τι είχαμε παντελάκη μου...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μαγκες, περσυ ειχαμε αθροισμα υψους στην επιθεση τα 3 μετρα και παιζαμε με τις γιομες του Μποβιο και του Τζιωλη, τι να λεμε...

ο Σαλπι πχ περασε μια κακη περιοδο στο τελος αλλα γενικα ρε σεις τι δεν σκοραρε???Με την ΑΕΚ με την Λανς κτλ οποτε το παιδι ειχε την μπαλα κατω ηταν μια χαρα, αλλα οι αλλοι καναν 1 πασα στο ματς και 70 γιομες

Ειλικρινα πχ αν φερναμε τον Σαβιολα περσυ ποιος πιστευει οτι θα εβαζε πανω απο 14-15 γκολ???

Δημοσ.

Συμφωνα με δημοσιευματα του γαλλικου τυπου ο Παναθηναικος κινειται για Κασαπα της Lyon...

Ρε λετε??? :-D

Δημοσ.
Συμφωνα με δημοσιευματα του γαλλικου τυπου ο Παναθηναικος κινειται για Κασαπα της Lyon...

Ρε λετε??? :-D

xiosbank visa.... το εκρου του νεκρου που λενε τοσο χλωμο το βλεπω. και τωρα που μου το θυμησες τι θα γινει ρε καραφλε κανα σεντε μπακ που λεει και ο αλεφαντος θα παρουμε ? κανενα δεξι μπακ???? παλι με τον λουκα θα την βγαλουμε τι βυσμα εχει το παλικαρι δεν θα τον αντεξω και αλλη μια χρονια μου σπαει το νευρικο συστημα.

Δημοσ.

Παικταράς... !

Δεν θυμάμαι πόσο χρονών είναι, πάντως άμα δεν είναι πάνω από 32 δεν έρχεται ούτε μια στο εκατομ. Και τόσο να είναι δηλαδή, πάλι δύσκολο να έρθει...

Πιστεύω επειδή όλοι βλέπουν ότι ο παναθηναικός θέλει σέντερ μπακ πετάνε ότι ονόματα τους έρθουν..

Όσο για τα μπακ, γενικά ο παναθηναικός άμα δεν αποκτήσει μια καινούρια τετράδα στην άμυνα πάλι δεν θα βλέπεται του χρόνου.

Δημοσ.
Γιάααααννης ΓΚΟΥΜΑΣ οεοεοοε εοεοοεο οεοεοε!!

Λίγα λόγια για τον αρχηγό...12 μέτρα ματωμένους επιδέσμους έχει (σύμφωνα με τον Μένιο....):-D:-D:-D

Δημοσ.
Παικταράς... !

Δεν θυμάμαι πόσο χρονών είναι, πάντως άμα δεν είναι πάνω από 32 δεν έρχεται ούτε μια στο εκατομ. Και τόσο να είναι δηλαδή, πάλι δύσκολο να έρθει...

Πιστεύω επειδή όλοι βλέπουν ότι ο παναθηναικός θέλει σέντερ μπακ πετάνε ότι ονόματα τους έρθουν..

Όσο για τα μπακ, γενικά ο παναθηναικός άμα δεν αποκτήσει μια καινούρια τετράδα στην άμυνα πάλι δεν θα βλέπεται του χρόνου.

Είναι 31 ετών, έφυγε από την Λυών πέρυσι και παίζει στην αραβική Αλ Ραγιάντ (ή κάτι τέτοιο)..

Απο την μία το επίπεδο της χώρας είναι χαμηλό, αλλά για να παίζει σε μια τόσο καλή ηλικία εκεί, είτε στέρεψε από φιλοδοξίες, είτε τα πετροδόλλαρα είναι πολλά..

Τί λέτε?

Δημοσ.
Λίγα λόγια για τον αρχηγό...12 μέτρα ματωμένους επιδέσμους έχει (σύμφωνα με τον Μένιο....):-D:-D:-D

ναι μεχρι και ο λουκας τον πηρε στο ψιλο που του ειπε ασε ρε γιαννακη ολη η ελλαδα γελαει μαζι σου....φαντασου αρχηγος τωρα ....σαν να πει ο γιανκουλοφσκι στον μαλτινι αντε ρε κολογερε πηγαινε σπιτι σου....

Δημοσ.

Kασαπα και Κασαπης και @@ μεντολες

Φυντανιδης-Παπαζαχαριας θαναι το διδυμο μαγκες....

Αλλα ειπαμε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!(Και σκατα στα ματια μας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...