Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έλυσαν το συμβόλαιο λέει , κρίμα ΄φαινόταν οτι γυρνούσε χωρίς προβλήματα (αν και όπως φάνηκε στο παρελθόν δεν μπορείς να ξέρεις) .Προφανώς θέλουν να βάλουν τα χρήματα του συμβολαίου του που είναι αρκετά να πάρουν κεντρικό αμυντικό ...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρίμα ρε γαμώτο! Μακάρι τουλάχιστον να βάζουν καθόλου τον Νίνη να παίζει φέτος. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση πως δε θα τον βάζουν να παίζει όσο πρέπει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο Βίκτορ ήτανε αγκάθι. Δε μπορείς να βασιστείς πάνω του. Το παραμικρό χτύπημα θα τον άφηνε έξω κανένα εξάμηνο πάλι. Δεδομένο ότι τα λεφτά δε ρέουν καλύτερα να πάρουμε ένα ακόμα παιχτακι μήπως και βγει, γιατί είναι σίγουρο ότι κάποιοι από τους μέσους που πήραμε δεν θα βγουν και εκεί να μας δω!

Δημοσ.

Μόνο που δεν βλέπω να παίρνουν άλλο μέσο!Μάλλον 2 κεντρ.αμυντικούς και τέρμα! Αυτό τον καραγκούμη θα τον κάνουν πασπαρτού εντελώς μου φαίνεται - όπως είχαν τον Κατσουράνη στην αεκ ...

Δημοσ.

ουτε κρυο ουτε ζεστη για τον Victor.. δε τον εκοβα ουτε φετος να βοηθουσε..

οποτε καλυτερα που μας χαιρετησε μπας και παρουμε κατι πιο χρησιμο...

αν παρουμε βεβαια.. :(

Δημοσ.

Ποιός τον γ@μ@ει το Βίκτορ....

Αυτός μπορείτε να μου πείτε γιατί έφυγε;

Οι δρόμοι του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Παναθηναϊκού χώρισαν οριστικά την Παρασκευή. Ο επι σειρά ετών συνεργάτης του Ζέλιμρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναλάμβανε την παρακολούθηση των αντιπάλων των "πρασίνων" δεν ανήκει πλέον στο τεχνικό τιμ των νταμπλούχων πρωταθλητών Ευρώπης.

πηγή : http://www.supersport.gr

Υποτίθεται πως είναι πολύ εργατικός και μεθοδικός.

Άσε που ήταν κ πολύ δημοφιλής στους παίκτες της ομάδας..

Έχει ακούσει κανένας λεπτομέρειες;

Δημοσ.

Οι δρόμοι του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Παναθηναϊκού χώρισαν οριστικά την Παρασκευή. Ο επι σειρά ετών συνεργάτης του Ζέλιμρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναλάμβανε την παρακολούθηση των αντιπάλων των "πρασίνων" δεν ανήκει πλέον στο τεχνικό τιμ των νταμπλούχων πρωταθλητών Ευρώπης.

Φαντάζομαι γιατί έχει φιλοδοξία να γίνει πρώτος προπονητής σε μικρή ομάδα.

Δημοσ.
Ποιός τον γ@μ@ει το Βίκτορ....

Και εγώ χάρηκα νόμιζα ότι έφυγε ο Δημ. Παπαδόπουλος από το ποδόσφαιρο!!!

Μην πέσετε να με φάτε αλλα δε μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Ούτε κανένας επιθετικός μας γιατί μπορεί να τρέχουν το ένα το άλλο αλλά αν δεν βάζεις τη μπάλα στο δίχτυ τι το θες!!!

Δημοσ.
Και εγώ χάρηκα νόμιζα ότι έφυγε ο Δημ. Παπαδόπουλος από το ποδόσφαιρο!!!

Μην πέσετε να με φάτε αλλα δε μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Ούτε κανένας επιθετικός μας γιατί μπορεί να τρέχουν το ένα το άλλο αλλά αν δεν βάζεις τη μπάλα στο δίχτυ τι το θες!!!

Τι εννοει ο ποιήτης οταν λέει ''δεν βάζουν την μπάλα στο δίκτυ'';;:-? Παπαδοπουλος = 12 γκολ και Σαλπιγκιδης = 14 γκολ . Πόσα θελεις να

βάλουνε ρε φίλε 50 γκολ για να πεις οτι βαζουν την μπάλα στο δίκτυ:-?:-? Ή θες να φέρουμε πίσω τον Κωνσταντίνου που έβαζε τέσσερα γκολ κάθε χρονια και ελεγαν οοι εφημεριδες οτι ''είναι ψηλός '' ''κόβει την μπαλα δεξια κ' αριστερα'' ''γεμίζει την περιοχή''.

Υ.Γ και ο Van Nistelrooy γεμίζειτην περιοχη αλλα είχε 21 γκολ φέτος (αυτος βλέπεις δεν την γέμιζε χωρίς λόγο :mrgreen:)

Δημοσ.

xexe Ο Κωνσταντίνου είναι ότι χειρότερο αλλά αμφιβάλλεις ότι σε τετ α τετ ο Παπαδόπουλος είναι 70-30 να το χάσει ή να τον προλάβει αμυντικός επειδή διστάζει να σουτάρει. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος μπράβο!! Και ναι αν δεν προτίθεται ο πρόδρος να φτιάξει όλο το κέντρο και να βοηθάνε στο σκοράρισμα και οι μεσοεπιθετικοί θέλω έναν επιθετικό που να έχει την ικανότητα να σκοράρει, έναν γκολτζή πως το λένε, και μη μου πεις ότι έχουμε τέτοιο παίχτη

Δημοσ.

Ο σαλπι δηλαδή τι είναι? Μην ακούω βλακείες πρωί πρωί.Αμυνα θέλουμε και οχι επίθεση.2 καλά πλάγια μπάκ 2 σέντερ μπάκ και ένα μπαλαδόρο ΚΑΛΟ που να κατέχει το τόπι για να παίξει πίσω απο τους φόρ.Σάλπι και Παπ μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Εγώ απλός ήθελα να πω οτι δεν λειπει απο τους επιθετικούς αλλά από άλλους παίκτες λείπει.

Όταν ο σαλπι βάζει γκολ απο 20 μετρα με σουταρα στη λανς και κρατας την πρόκριση στα χέρια σου και έχεις γκαλινοβιτς κ' βυντρα!

Όταν ο γκαλίνοβιτς τρώει γκόλ με τον ιωνικό μεσα απο τα χερια!!

Όταν κάνει πάρτι η κέρκυρα μέσα στην περιοχή και χανουμε 3-1!!

Όταν ο άρης στο χαριλάου μας έχει επι 90 λέπτα μέσα στην περιοχή !!

Όταν ο πάοκ μας βάζει 2 άστεια γκολ του Εμπεντε !

Τι να σου κάνουν τότε ο σάλπι και ο παπ !!! Πάλι καλα να λέμε που έχουμε και αυτους για να πέρνουμε κανενα παιχνίδι με τις ενεργειές τους!

Δημοσ.
Εγώ απλός ήθελα να πω οτι δεν λειπει απο τους επιθετικούς αλλά από άλλους παίκτες λείπει.

Όταν ο σαλπι βάζει γκολ απο 20 μετρα με σουταρα στη λανς και κρατας την πρόκριση στα χέρια σου και έχεις γκαλινοβιτς κ' βυντρα!

Όταν ο γκαλίνοβιτς τρώει γκόλ με τον ιωνικό μεσα απο τα χερια!!

Όταν κάνει πάρτι η κέρκυρα μέσα στην περιοχή και χανουμε 3-1!!

Όταν ο άρης στο χαριλάου μας έχει επι 90 λέπτα μέσα στην περιοχή !!

Όταν ο πάοκ μας βάζει 2 άστεια γκολ του Εμπεντε !

Τι να σου κάνουν τότε ο σάλπι και ο παπ !!! Πάλι καλα να λέμε που έχουμε και αυτους για να πέρνουμε κανενα παιχνίδι με τις ενεργειές τους!

Ότι πρέπει να φύγουν πολλοί πριν τον Παπαδόπουλο συμφωνούμε πλήρως. Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι με καλύπτει ο Βύντρα ή η άμυνα γενικά. Και μάλιστα τόνισα ότι μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι μεσοεπιθετικοί μας είναι ανύπαρκτοι. Σε αυτά συμφωνούμε και πέρα από αυτά δε νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ που δεν μου αρέσει ο Παπαδόπουλος σαν παίκτης. Στο κάτω-κάτω δεν είπα ποτέ να πάρουμε επιθετικό είναι αστείο πριν φτιάξεις την άμυνα. Ένα τυπογραφικό λάθος έγινε στο post παραπάνω και σχολίασα. Αλλά αν κάποιος όντως έδινε φράγκα να πάρει έναν γερό επιθετικό με πατήματα και αίσθηση του γκολ, που να έδενε καλύτερα και με τον Σαλπι στη θέση του Παπ δε θα με χάλαγε καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...