Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μάγκες δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλα εγώ ξέρω οτι ο Ζοτς εκτός του να παίρνει καλούς παίχτες ξέρει κ να φτιάχνει...(θυμάστε όταν είχε ο Μπατιστ δεν ήξερε καθόλου μπάσκετ κ τώρα απλα γαμ..ει!! το ίδιο ισχύει αλλα σε μικρότερο βαθμό με Διαμαντίδη V-Span Λάκοβιτς Τσαρτσαρή ακόμα και Παπαδόπουλο!)

Ο άνθρωπος είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!

Καλά μην είμαστε υπερβολικοί...

Κανένας απ' αυτούς που ήρθαν δεν ήταν άσχετος...

Απλά μπορεί, αντί να προσαρμόζει την ομάδα στους παίχτες, να προσαρμόζει τους παίχτες στην ομάδα...

Και αυτό κάνει τη διαφορά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπο τον ΕΣΑΚΕ

Δημητριος Διαμαντιδης=619' σε 26 ματς=23,8 λεπτα= 23' 48'' ανα ματς

Δηλαδη 1 ημιχρονο και 3 λεπτα...Πωπωπωπωπω

Αποψη μου και αυτο που θελω να πω. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΦΕΤΟΣ. Ναι, δεν ειχαμε ιδια αποδοση χωρις αυτον. ΑΛΛΑ δεν ειναι οτι επαιζε 35' σε καθε ματς (βαλτε μεσα και 2 παρατασεις που θυμαμαι ετσι προχειρα). ΑΠλα χαναμε χωρις αυτον. Δεν ειναι οτι τον σκασαμε και παλι τζιφος

Δημοσ.

Δε θυμάμαι πάντως αν το διάβασα ή το άκουσα αλλά η είδηση ήταν ότι πιθανόν να τον αποδεσμεύσουν ακόμα και σήμερα.

Δημοσ.
Δε θυμάμαι πάντως αν το διάβασα ή το άκουσα αλλά η είδηση ήταν ότι πιθανόν να τον αποδεσμεύσουν ακόμα και σήμερα.

Εγώ στην ΕΡΑ σπορ το άκουσα.

Δημοσ.
Εγώ στην ΕΡΑ σπορ το άκουσα.

Και εγώ θυμήθηκα μόλις ότι το άκουσα από τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στον Κοτζιά.

Δημοσ.

Ακόμα πιο κοντά V span.Ουσιαστικά τελείωσε και το θέμα και θα πρέπει να θεωρείτε δικός μας.Κάπου διάβασα σήμερα οτι πάμε για Ζίζιτς χωρίς να περιμένουμε την αποδέσμευση Γιαφτόκας και στο ίδιο άρθρο οτι κλείνουμε Τεοντσίτς.Αν θυμάμε καλά ηταν σε πρωτοσέλιδο.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=39277

Δημοσ.

Εγώ για τον Μάτος θέλω να μάθω γιατί δεν ανακοινώνεται ακόμη... Κάτι λέει για λίζινγκ μια εταιρία και κάτι τέτοια τρελά.

Δημοσ.

Ποια μεταγραφη εχει κολλησει?Προχθες υπεγραψε, τιποτα δεν εχει κολλησει, ο Αντζας ανακοινωθηκε 1 βδομαδα μετα τον Γκαλετι και εκλεισε 2 μηνες πριν

Πιθανως περιμενουν πακετο τον 1ο αμυντικο(απο τους 2 βασικους που θελουμε τωρα που εκανε επεμβαση ο Μορρις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...