firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι απλώς δεν την παλεύει στην Αμερική. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Αν το ΝΒΑ είχε παίχτες δεν θα παίζανε οι 40+ μέσα.Αν ο οποιοσδήποτε Σπανούλης περίμενε να πάει 30 για να παίξει, φέξε μου και γλίστρησε.Φαντάσου να κάνανε τις ίδιες @@ες και στο ποδόσφαιρο τι θα γινότανε.Αν κάποιος δεν παίξει στα 20-25 πότε θα παίξει?Εγώ τα rookie και τα διάφορα Αμερικάνικα κόλπα τα ακούω βερεσέ. Αξίζεις ? παίζεις. Δεν αξίζεις ? άντε γειά. ορίστε και ένα video για να δείτε όταν έπαιζε τι έκανε. που να έπαιρνε και χρόνο.
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Επειδή στην Μαγνησία πιάνουμε Sport Plus χωρίς αποκωδικοποιητή έβλεπα NBA συνεχώς. Αυτό που του έκανε ο προπονητής ήταν πολύ σπαστικό... Μόλις ζεσταινόταν, αλλαγή.
the_end Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Αν το ΝΒΑ είχε παίχτες δεν θα παίζανε οι 40+ μέσα.Αν ο οποιοσδήποτε Σπανούλης περίμενε να πάει 30 για να παίξει, φέξε μου και γλίστρησε.Φαντάσου να κάνανε τις ίδιες @@ες και στο ποδόσφαιρο τι θα γινότανε.Αν κάποιος δεν παίξει στα 20-25 πότε θα παίξει?Εγώ τα rookie και τα διάφορα Αμερικάνικα κόλπα τα ακούω βερεσέ. Αξίζεις ? παίζεις. Δεν αξίζεις ? άντε γειά. ορίστε και ένα video για να δείτε όταν έπαιζε τι έκανε. που να έπαιρνε και χρόνο. κοίτα, αν επιμένεις ότι το nba δεν έχει παίχτες τότε μάλλον δεν το κατέχεις και πολύ το άθλημα. να μου πεις ότι πχ δεν έχει ποιοτικούς ψηλούς τα τελευταία χρόνια και γι'αυτό έχουν βγει παγανιά στην ευρώπη το δέχομαι. αλλά οτι "το nba δεν έχει παίχτες και παίζουν οι 40αρηδες" είναι αστείο. σχετικά με τους rookie. μιλάω για ευρωπαίους παίχτες που παίζουν στην ευρώπη. οι οποίοι έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία. γιατί αν έχεις προσέξει τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλοί που φεύγουν απ'τα κολλέγια πριν τελειώσουν τα 4 χρόνια. και πλέον έχει γίνει σύνηθες παιδιά απ'τα highschools να πηδάνε το κολλέγιο και να μπαίνουν κατευθείαν στο nba. αυτά σχετικά με τους rookies. όσο για το βιντεάκι, ναι, πολύ ωραίο και δείχνει τις ικανότητες του σπανούλη. αλλά α) από πότε είναι ασφαλές να βγάζεις συμπεράσματα για έναν παίχτη απ'τα highlights? και β) από πού προκύπτει ότι αν είχε παραπάνω χρόνο συμμετοχής θα έκανε περισσότερα πράγματα? δε λέω, μπορεί και να έκανε. αλλά δε μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά. ξαναλέω, ίσως πήρε λιγότερες ευκαιρίες απ'ότι θα'πρεπε. αλλά δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα. και στο φινάλε, αν ο σπανούλης αισθάνεται ριγμένος, ας κάτσει στο nba κι ας αποδείξει ότι έχει θέση ανάμεσα στους καλύτερους. η κλάψα δεν τον βοηθάει σε τπτ πιστεύω.
fanpan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Σε όλα τα επαγγέλματα το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που γουστάρεις Και επειδή ο Σπανούλης για κάποιους λόγους δεν γουστάρει να συνεχισει στις ΗΠΑ,οπότε καλά κάνει και σηκώνετε και φεύγει...
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δεν συνεχίζω την συζήτηση γιατί είναι ανώφελο.Εχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις.
lalanis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ο Bill λέει τα αυτονόητα... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=93474
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Εντάξει μωρέ, δεν προσαρμόστηκε και θέλει να γυρίσει. Όπως είπε και κάποιος, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Απλώς, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε ότι για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό να ζουν σε μια πόλη/χώρα που γουστάρουν. Για άλλους όχι. Το λέω και με αφορμή κάποια σχόλια που είχαν γίνει για τη φυγή του Σισκάουσκας, που κάποιοι τον έλεγαν φιλοχρήματο κτλ. Ας σκεφτούν όσοι τα έλεγαν ότι ο άνθρωπος μπορεί να θεωρεί απείρως καλύτερη τη ζωή στη Μόσχα σε σχέση με την Αθήνα. Λιθουανός είναι, απολύτως λογικό μου φαίνεται. Το "κακό" σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι καμιά φορά παίκτες δεν φτάνουν εκεί που θα μπορούσαν, επειδή δίνουν προτεραιότητα στον τρόπο ζωής (π.χ. Φάνης Χριστοδούλου, αν και σε κάπως διαφορετικό επίπεδο). Καλό θα ήταν να μην υπερβάλλουμε γενικά. Ο Σπανούλης ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που δεν έπιασαν ως μεταγραφές.
firewalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ανταλλαγή Κυριάκου με τον Μάντζιο πως την βλέπετε;
alani_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δεν μας χαλαγε! Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα με χάλαγε μόνο κ μόνο για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα.... Δεν μπορώ να πω οτι δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την ομάδα(εδώ παίζει ο Βύντρα!!)αλλά πιστεύω και έτσι έχει δείξει και ο Παναθηναίκος οτι παίχτες που φεύγουν(βλέπε Γεωργιάδη) δεν τους ξαναπαίρνει...
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Αυτά είναι για να πουλάνε οι εφημερίδες... Σιγά μην δώσουν τον κυριάκο ρε παιδιά για τον μάντζιο !
crach13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Αυτά είναι για να πουλάνε οι εφημερίδες... Σιγά μην δώσουν τον κυριάκο ρε παιδιά για τον μάντζιο ! συμφωνω.ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατο.Εκτος απο αυτο ο Καραγκουνης ηταν αλλη περιπτωση.
alani_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Με αυτο συμφωνώ κ εγώ!! Το θέμα είναι να φτιάξουμε ομάδα και όλα τα άλλα να πάνε στο διά...λο!! Ας έρθει όποιος να'ναι...αρκεί να έχουμε ομάδα!!!Τα υπόλοιπα στο γήπεδο... Στο μπάσκετ γιατί δεν κάνουμε έτσι?Γιατι ξέρουμε οτι όποιος και να έρθει ομάδα θα έχουμε...
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Σε 3-4 χρόνια ο Διαμαντίδης θα είναι με το Π και δε θα μπορεί... Ρε τι λένε οι άνθρωποι... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=93236
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.