Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, στα αποδυτήρια μαζί με τα παπούτσια και την φανέλα θα έχει κρεμασμένη και τη μαγκούρα...πάντως μπράβο του που άντεξε μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Ήρθαν λίγο ανάποδα τα πράγματα ε;

Αντί για Σπανούλη, Ρούντυ, Βούισιτς.... Γουίνστον, Περπέρογλου και Ζίζιτς....Χμμμμ όχι ακριβώς ότι περιμέναμε...

Δημοσ.

Δν ξέρω αν θα βγουν οι μεταγραφές, αλλά προσωπικά έχω ξενερώσει με τα ονόματα που πήραμε...Προσωπικά περίμενα μεγάλο μπαμ στις μεταγραφές...

Δημοσ.

Η δικαίωση τού οπαδού.

Κάποτε ο Τζίγγερ αποφάσισε να διαλύσει μιά πολύ καλή ομάδα.Την γνωστή πλέον ομάδα της Ριζούπολης με τον χαρακτηρισμό λούζερ.Σε μιά εποχή πού καί η Ρεάλ Μαδρίτης να συμμετείχε στο πρωτάθλημά μας τίτλο δεν επρόκειτο να δεί (Ο Ολυμπιακός καί το Αιγάλεω να είναι καλά καί οι άλλοι να πάνε να γ.... Το θυμάστε ε?)

Τι συνέβη λοιπόν με τον Καραγκούνη?Μήπως εκεί στο εξωτερικό βρήκε κανένα κοκκαλάκι νυχτερίδας ή μήπως έμαθε ξαφνικά μπάλλα?

Καί γιατί τόσος θόρυβος γιά τον Γιωργάρα λες καί ο Παναθηναικός απέκτησε τον Κακά?

Μα γιατί βγήκε η πίεση πού έννοιωθε ο οπαδός από το άδικο της μεταχείρισης ενός παίχτη πού είναι πιό Παναθηναικός από τον ίδιο τον πρόεδρό του.

Τώρα τρέχει ο Τζίγγερ να διορθώσει ότι μπορεί καί μην απορήσετε να δείτε στο μέλλον καί κανέναν άλλο από την ομάδα της Ριζούπολης να επιστρέφει.

Η ηδονή λοιπόν τη δεδομένη στιγμή έινα η διαπίστωση ότι ο Βαρδινογιάννης σκύβει το κεφάλι καί παραδέχεται τις μλκς πού έκανε κατ' εξακολούθησιν καί ενώ οι οπαδοί διαμαρτύρονταν αυτός αλλού κοίταζε.

Η επιστροφή Καραγκούνη φαίνεται να δρομολογεί νέα νοοτροπία στην ομάδα.

Κατ΄ευθείαν πήγε καί αγκάλιασε τούς μικρούς να τούς συμβουλέψει.Αν σκεφτούμε ότι πέρυσι με εξαίρεση τον Ίβανσιτς όλοι οι άλλοι έβλεπαν σχεδόν σαν αντίπαλο τον Νίνη πού απειλούσε την θέση τους!

Γι' αυτό σας λέω ότι πέρα από την εγνωσμένη ποδοσφαιρική αξία τού Καραγκούνη η βοήθεια πού θα προσφέρει θα είναι στο δέσιμο της πράσινης οικογένειας.

• Members
Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία, αλλά νέα τροπή στο σήριαλ Σπανούλη: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=93208

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό. Με μία αιφνίδια κίνηση τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Χιούστον Ρόκετς παραχώρησαν τα δικαιώματα του Έλληνα γκαρντ στους Σαν Αντόνιο Σπερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα από τους πρωταθλητές τον σέντερ Τζάκι Μπάτλερ, τα δικαιώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ της Τάου Κεράμικα, Λουίς Σκόλα, που είχαν επιλέξει στο νούμερο 56 των ντραφτ το 2002, καθώς επίσης και μία επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ του 2009.

Θα περίμενε κανείς η προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ να δελέαζε τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο εκείνος είναι ανένδοτος και μιλώντας τα ξημερώματα σε τηλεοπτικό σταθμό του Χιούστον («KRIV») τόνισε πως εμμένει στην απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. «Κοιμόμουν. Είναι αργά εδώ στην Ελλάδα. Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Έχω πολλά να σκεφτώ. Είναι πολύ περίεργο. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Δεν αλλάζει όμως την απόφασή μου. Θέλω να μείνω στην Ελλάδα», δήλωσε ο 25χρονος άσος, ενώ ερωτηθείς αν δεν τον συγκινεί το να φορέσει τη φανέλα των «σπιρουνιών», απάντησε και πάλι: «Τίποτα δεν αλλάζει τη γνώμη μου. Θέλω να παραμείνω στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίοντραγκ Ραζτάνοβιτς, μιλώντας στη «Houston Chronicle» είχε τονίσει... προφητικά: «Ακόμη και αν τον έδιναν με ανταλλαγή στους Σαν Αντόνιο Σπερς και του έδιναν τη θέση του βασικού γκαρντ, πάλι θα έλεγε όχι».

Η νέα ομάδα του «V-Span» πιθανότατα δεν θα τον κρατήσει… δέσμιο στο Τέξας, όπως συνέβη με τους Χιούστον Ρόκετς και μένει να βρεθεί η φόρμουλα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του ο Σπανούλης και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Τα αμερικανικά ΜΜΕ και ειδικά αυτά του Σαν Αντόνιο αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος αναμένεται να παραμείνει στην πατρίδα του.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Δημοσ.

Ο Ζίτζιτς δεν με χαλάει καθόλου σαν παίχτης.Απο τον Γιαφτόκας θα είναι πολύ καλύτερος, θα βάζει και κανένα πόντο.Οσο για τον Vspan δεν ξέρω τι να πώ έχουμε χάσει την μπάλα.

Δημοσ.
Ο Ζίτζιτς δεν με χαλάει καθόλου σαν παίχτης.Απο τον Γιαφτόκας θα είναι πολύ καλύτερος, θα βάζει και κανένα πόντο.Οσο για τον Vspan δεν ξέρω τι να πώ έχουμε χάσει την μπάλα.

ε δεν νομιζω τωρα οι πρωταθλητες να κατσουν να παρακαλεσουν τον σπανουλη

η να τον εκβιασουν. το χιουστον ειναι εντελως τραγικο τελικα. ολα αυτα για να παρουν παιχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...