Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως πότε θα μένουν ατιμώρητοι;

Δυστυχώς η απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Παναθηναϊκό και μία τον Ολυμπιακό και να απαλλαχτούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι προκαλεί για μία ακόμη φορά πολλά ερωτηματικά. Τα επεισόδια προκλήθηκαν και από τις δυο πλευρές και το επιχείρημα ότι ο Ζαβλανός χτυπήθηκε από "πράσινο" αντικείμενο οπότε ο ΠΑΟ να τιμωρηθεί παραπάνω, προκαλεί μόνο γέλιο. Απ' την άλλη, οι Γιαννακόπουλοι την σκαπούλαραν πάλι παρ' όλο που για μία ακόμη φορά μπορεί να θεωρηθούν ηθικοί αυτουργοί.

Μ.Μπορ.

Εντάξει όλο τα άρθρο είναι για γέλια αλλά εγώ θέλω να σταθώ στο αν ισχύει αυτό που έχω υπογραμμισμένο.Αν όντος ισχύει είμαστε για γέλια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ως πότε θα μένουν ατιμώρητοι;

Δυστυχώς η απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Παναθηναϊκό και μία τον Ολυμπιακό και να απαλλαχτούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι προκαλεί για μία ακόμη φορά πολλά ερωτηματικά. Τα επεισόδια προκλήθηκαν και από τις δυο πλευρές και το επιχείρημα ότι ο Ζαβλανός χτυπήθηκε από "πράσινο" αντικείμενο οπότε ο ΠΑΟ να τιμωρηθεί παραπάνω, προκαλεί μόνο γέλιο. Απ' την άλλη, οι Γιαννακόπουλοι την σκαπούλαραν πάλι παρ' όλο που για μία ακόμη φορά μπορεί να θεωρηθούν ηθικοί αυτουργοί.

Μ.Μπορ.

Εντάξει όλο τα άρθρο είναι για γέλια αλλά εγώ θέλω να σταθώ στο αν ισχύει αυτό που έχω υπογραμμισμένο.Αν όντος ισχύει είμαστε για γέλια.

επειδη ημουν μεσα και καθομουν πολυ χαμηλα οποτε την ειδα καλα την ολη φαση εγω δεν ειδα να τρωει ξυλο ειδα απλα να τον πλησιαζει απειλητικα αρκετος κοσμος εντος του παρκε και τον θαναση να τσαμπουκαλευετε ασχημα και τον παυλο να τον τραβαει αν θυμαμαι καλα. οτι εφαγε κονταρι κερμα και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις το εφαγε.τωρα εσεις θα εχετε καλυτερη εικονα λογικα γιατι εχει ζουμαρει ο φακος πανω του. οντως οι προεδροι πρεπει να μαθουν να συγκρατουν τα νευρα τους γιατι ειναι οπαδοι αλλα ειναι και προεδροι και δεν μπορεις να το κανεις αυτο το πραγμα παροτι εγω το γουσταρω γιατι εκφραζει εμενα που αν μπω μεσα θα με κυνηγανε τα μπλε αγορια. ακομα και στο φιναλ4 ο θανασης ειχε παει πισω απο τον παγκο και μουτζωνε διαρκως τον διαιτητη απορω πως κρατηθηκε και δεν μπηκε παλι μεσα. εντωμεταξυ αν εχεις προσωπικη επαφη μαζι τους οι ανθρωποι ειναι γλυκυτατοι και ευγενεστατοι απλα την ωρα του αγωνα γινονται οπαδοι οπως ολοι μας.

Δημοσ.
επειδη ημουν μεσα και καθομουν πολυ χαμηλα οποτε την ειδα καλα την ολη φαση εγω δεν ειδα να τρωει ξυλο ειδα απλα να τον πλησιαζει απειλητικα αρκετος κοσμος εντος του παρκε και τον θαναση να τσαμπουκαλευετε ασχημα και τον παυλο να τον τραβαει αν θυμαμαι καλα. οτι εφαγε κονταρι κερμα και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις το εφαγε.τωρα εσεις θα εχετε καλυτερη εικονα λογικα γιατι εχει ζουμαρει ο φακος πανω του. οντως οι προεδροι πρεπει να μαθουν να συγκρατουν τα νευρα τους γιατι ειναι οπαδοι αλλα ειναι και προεδροι και δεν μπορεις να το κανεις αυτο το πραγμα παροτι εγω το γουσταρω γιατι εκφραζει εμενα που αν μπω μεσα θα με κυνηγανε τα μπλε αγορια. ακομα και στο φιναλ4 ο θανασης ειχε παει πισω απο τον παγκο και μουτζωνε διαρκως τον διαιτητη απορω πως κρατηθηκε και δεν μπηκε παλι μεσα. εντωμεταξυ αν εχεις προσωπικη επαφη μαζι τους οι ανθρωποι ειναι γλυκυτατοι και ευγενεστατοι απλα την ωρα του αγωνα γινονται οπαδοι οπως ολοι μας.

Συμφωνώ. Προσωπικά τους θεωρώ ως το καλύτερο δίδυμο προέδρων, αλλά....όταν το ματς πάει στα άκρα καλύτερα να μην είναι κοντά στην γραμματεία ή στον διαιτητή...

Πάντως ψιλοσκάνδαλο μου φαίνεται η απόφαση:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Ρε με κοινη την υποθεση της Λαυριου τι γινεται???Πιασανε κανενα ή ο μπαμπας Κοκκαλης τον προστατεψε και αυτον???

Παρεπιπτοντως περιμενω να μαθω ΠΟΙΑ ειναι τα επισοδεια που προκαλεσαν οι 2 πλευρες, γιατι μεσα ημουν και ειδα τους γαυρους να σπανε το μισο γηπεδο και εμας να τους φωναζουμε "Χου-χου-χουλιγκανς". Εγινε μια μανουρα για 5 λεπτα στο ημιχρονο αλλα αυτοι σπαγανε 15' καρεκλες. Και τρωμε 3 εμεις και 1 αυτοι!!!

Ασχετο, καποια στιγμη να κοπει το παραμυθι με τους τραυματισμους, μου την σπαει απιστευτα.

Α. Πετιεται ενα κερμα, πετυχαινει καποιον, τρως 1-2 αγωνιστικες (λεμε τωρα...)

Β. Σπαει το μισο γηπεδο, δεν πετυχαινεις κανενα, παραητηρηση

Οι ποινες ειναι τυχαιες, δεν καταλαβαινω γιατι ενα μεμονωμενο περιστατικο μπορει να επιφερει μεγαλυτερη ποινη απο ενα μαζικο σκηνικο απλα επειδη στην 2η περιπτωση ετυχε να μην χτυπησει κανεις

(βεβαια αυτα τα λεει καποιος που δεν καταλαβαινει γιατι η ανθρωποκτονια και η αποπειρα ανθρωποκτονιας εχουν διαφορετικες ποινες οποτε ισως απλα παραληρω)

Δημοσ.

αχαχαχαχα... το sportline λεει για ενδιαφερον του γαυρου για β-λακοβιτς...

θα πεσει πολυ γελιο αν γινει κανα τετοιο... :)

Δημοσ.

Έχουμε κανά νέο από τις δηλώσεις του Καρά?Σήμερα δεν ήταν να κάνει συνέντευξη?Όποιος τις άκουσε ας ρίξει καμιά περίληψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...