KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εεεεεεεεελα ρε παιδια τωρα, εχω την εντυπωση οτι τον υποτιματε καπως το ζιζιτς. Ενταξει δε ξερω αν και κατα ποσο θα ταιριαξει στη νοοτροπια του ζοτς αλλα ειναι μια χαρα παιχτης. Για ρεζέρβα καλός. Αλλά μέχρι εκεί. Και στα συστήματα του Ζοτς δεν ταιριάζει και άσχημα.
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ρε συ kwsn για ποιες ρεζερβες μιλας? Ο Ζιζιτς ειναι ενας ανθρωπος που ΞΕΡΕΙΣ οτι θα δωσει πιο πολλα απτον κουρνικοβα. Και γενικα ποιες ρεζερβες και ποιοι βασικοι στο συγχρονο μπασκετ?
giolefpatceid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω λίγο το άλλο??Τελικά θα πάρουμε 3αρι στυλ Σισκάουσκας ή θα πάρουμε το Σπανούλη και θα επιστρέψουμε στην κοντή περιφέρεια των προηγουμένων ετών??
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 φιλτατε νομιζω οτι τον σπανουλη θα πρεπει να τον ξεχασεις σιγα σιγα.. Οι ροκετς δε τον αφηνουν να φυγει με τπτ. οποτε νομιζω πως θα πρεπει να περιμενεις καποιο ασσο στο μανικι του ζοτς
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 φιλτατε νομιζω οτι τον σπανουλη θα πρεπει να τον ξεχασεις σιγα σιγα..Οι ροκετς δε τον αφηνουν να φυγει με τπτ. οποτε νομιζω πως θα πρεπει να περιμενεις καποιο ασσο στο μανικι του ζοτς Το σπανούλη τον ξεχνάμε.Οσο για τον άσο απο το μανίκι, εγώ πιστεύω θα τον βγάλει μέσα απο τους ήδη υπάρχοντες. http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=54184
firewalker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ποιο καλό παιδί θα μας κάνει μια σούμα με ποιους έχουν φύγει - ήρθαν στο basket γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα. Με τον Μάτος τι έγινε;
giolefpatceid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ήθελα να πω κάποιον σαν το Σπανούλη...Στο θέμα μας λοιπον:Ο Παναθηναϊκός ψάχνει περιφερειακό παίχτη στο στυλ του Σισκάουσκας ή στο στυλ του Σπανούλη??
1980 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Γιώργος Γεωργίου / Το καφενείο των φιλάθλων " Ανήκω στους θαυμαστές του Καραγκούνη, αλλά μπορεί να μου πει κανείς πόσα πρωταθλήματα πήρε ο Παναθηναϊκός με Καραγκούνη; Για να ξαναγίνει κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα και αξιοπρεπής στην Ευρώπη, πρέπει να πάρει καλούς παίκτες. Χρειάζεται δύο ακραία μπακ, χρειάζεται ένα στόπερ κολοσσό, χρειάζεται ακόμα ένα χάφαρο στο κέντρο και κυρίως χρειάζεται έναν κυνηγό γκολτζή. " γιατι δεν τον ακουει κανεις αυτο τον ανθρωπο ρε πουστη μου.... οχι αλλος βυντρα ρε γαμωτο. παρτε ακραια μπακκκκκκκκκκκκκκκκκ
vastravoud Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Φεύγουν: Σισκάουσκας(σίγουρα) - Γιαφτόκας/Παπανικολάου(σχεδόν σίγουρα) - Σάκοτα(λογικά δανεικός) Έρχονται: Ουίνστον/Περπέρογλου(άρα δεν το κόβω να παίρνουμε τριάρι) Από εκεί και πέρα έχουμε πρόβλημα μιας και οι ξένοι μας θα είναι: Μπατιστ, Τομάσεβιτς, Ουϊνστον, Μπετσιροβιτς, Βούγιανιτς και έχουμε χώρο για άλλον ένα. Τι θα είναι αυτός; Περιφερειακός ή ψηλός; Εδώ είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Για να είμαι ειλικρινής, όπως έχω ξαναπεί αυτός που δε μου κάθεται και πολύ καλα είναι ο Μπετσίροβιτς. Χάρηκα που ανανέωσε ο Μίλος, και δε θα με χάλαγε καθόλου να ερχόταν ο Σπανούλης και ο Τεοντόσιτς αντί του Μπετσίροβιτς, έτσι με Έλληνα κοντό θα έκλεινες το ρόστερ και θα μπορούσαμε να ψαχτούμε για ξένο ψηλό. Η ΤΣΣΚΑ κινήθηκε καλύτερα από όλους νομίζω, έκλεισε από πολύ νωρίς δύο παίκτες που κάνουν πανίσχυρη την περιφέρειά της, και μάλλον ανανεώνει και τον MVP της. Τώρα τα περιθώρια στενεύουν! Όσο για τον Ζίζιτς, κακώς τον υποτιμάτε. Είναι αθόρυβος αλλά και πολύ αξιόλογος ψηλός. Από τον Ντικούδη θα τον προτιμούσα. Έκανε καλή χρονιά ο Δήμος(εξαιρετικό FF), αλλά ίσως τον περιμένα λίγο πιο καλό.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ποιο καλό παιδί θα μας κάνει μια σούμα με ποιους έχουν φύγει - ήρθαν στο basket γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα. Με τον Μάτος τι έγινε; Εφυγαν Ντελκ Παπανικολαου Σακοτα δανεικος (νομιζω Μαρουσι) Σισκαουσκας Παιζει να φυγουν Γιαφτοκας Ξανθοπουλος Ανανεωσαν Διαμαντιδης Μπατιστ Βουγιανιτς Χ''βρεττας Περιμενουμε να ανανεωσουν Αλβερτης Τομασεβιτς Ηρθαν Περπερογλου Ουινστον Εχουν συμβολαιο και συνεχιζουν Τσαρτσαρης Ντικουδης (αυτος το σκεφτεται γιατι δεν παιζει) Μπετσιροβιτς ΔΕΝ παμε για 3αρι τυπου Σισκα γιατι πηραμε.2 μαλιστα. ΚΑΙ Περπερογλου (κυριως) και Ουινστον (παιζει και 2) ειναι τριαρια Ο Ματος θα ανακοινωθει αυριο μετα την συνεντευξη του Καραγκουνη
1980 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εγω συνεχιζω στο κοσμο μου .... παρτε ενα δεξι μπακκκκκκκκκκκ να φυγει ο λουκας οχι αλλη χρονια με αυτον τον καρκινο. ελεος προπονητες ερχονται και παρερχονται και αυτος ακομα εκει ειναι. τι κολοβυσμα εχει το ατομο. και τον καλουνε και στην εθνικη. δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
IOCTL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 εγω συνεχιζω στο κοσμο μου .... παρτε ενα δεξι μπακκκκκκκκκκκ να φυγει ο λουκας οχι αλλη χρονια με αυτον τον καρκινο. ελεος προπονητες ερχονται και παρερχονται και αυτος ακομα εκει ειναι. τι κολοβυσμα εχει το ατομο. και τον καλουνε και στην εθνικη. δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Η μόνη καλή μεταγραφή του ΠΑΟ για φέτος (ακόμη δεν έχει γίνει για μένα καμμία) θα είναι αν πάρει το Λουκά μεταγραφή και φύγει. Θα είναι σαν να πήραμε τον Ροναλντίνιο. Τέτοια η χαρά μου ! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82_%CE%92%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1
1980 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Η μόνη καλή μεταγραφή του ΠΑΟ για φέτος (ακόμη δεν έχει γίνει για μένα καμμία) θα είναι αν πάρει το Λουκά μεταγραφή και φύγει. Θα είναι σαν να πήραμε τον Ροναλντίνιο. Τέτοια η χαρά μου ! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82_%CE%92%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1 να φυγει ρε γαμωτο. να βαλουμε λεφτα ολοι μαζι να τον πληρωσουμε να παει καπου αλλου να παιζει. ειλικρινα δεν μπορω να βρω καμια λογικη εξηγηση για την οποια αυτος ο ανθρωπος παιζει δεξι μπακ στον παναθηναικο. ειναι απιστευτο. και τον καλει και ο αλλος στην εθνικη ελλαδος.
Panahs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 και τον καλει και ο αλλος στην εθνικη ελλαδος. Από τις μεγάλες μου απορίες.
zaxoys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έντάξει είπαμε το Λουκά το Βύντρα είναι άμπαλο αλλά είδαμε και τα άλλα δεξια μπακ στην ελλάδα ... Όσο για τον πάο εγώ θυμάμαι τουλάχιστον 2 φορές τον Νίλσον που υποτίθεται παίζει και εθνική σουηδίας κλπ όταν χρειάστηκε να πάει προς το κέντρο της άμυνας επειδή η άμυνα έχει μετατοπιστεί πχ προς τα αριστερά , να τον βάζει ο επιθετικός στα δίχτυα με κεφαλιά (στην κυριολεξία ) πχ ο Ζεβλάκοφ που μερικοί πιστεύουν οτι είναι αρκετά καλός για μπακ αν τον δεις σε κανένα δύσκολο παιχνίδι μην νομίζεις οτι θα παίζει διαφορετικά από τον βύντρα ... Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θέλω να φύγει αλλά αν είναι να παρουμε κάποιον εμφανώς καλύτερο γιατί και ο Νίλσον έχει χτυπητές αδυναμίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.