Absinthe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Αυτονόητο.Ζοτς είναι σέρβος. Δηλαδη αν ο βουισιτς εφευγε απο την μακαμπι ο ζοτς δεν θα τον ηθελε γιατι ειναι κροατης?Αυτο που λες δεν παιζει... Εμενα παντως αν δεν καταφερουμε να φερουμε τον βουισιτς που ειναι παιχτουρα, θα μου αρεσε ο ζιζιτς..νομιζω ειναι καλος παιχτης..
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Αυτονόητο.Ζοτς είναι σέρβος. αυτονοητο.Ο Ζοτς ειναι μεγαλος προπονητης και δε κολλαει σε τετοια "μικρα" πραγματα
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μακάρι να είμαι λάθος και να είναι έτσι. http://euroleaguequiz.euroleague.net/faceOff/home.php air massey
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μακάρι να είμαι λάθος και να είναι έτσι. http://euroleaguequiz.euroleague.net/faceOff/home.php air massey Έτσι είναι, δεν έχει κολλήματα. Αφού πέρσυ είχε να συμφωνήσει να φέρει τον Βούισιτς και φέτος τον ζητάει πάλι. Πάντως ο Ζίζιτς δε μου πολυαρέσει.
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω να έχει θέση στην ομάδα έτσι και αλλιώς.Σε αυτή τη θέση είμαστε πλήρης.Μπατίστ, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Σάκοτα.Αν και ο τελευταίος παίζει για δανεικός αλλά το προτιμώ απο τον Ζίζιτς.
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ελα ντε ρε παμε καλα?? Ο ενας ειναι(το πολυ) ελαφρυ 4αρι και 3αρι σε μερικες περιπτωσεις και ο αλλος ειναι 5αρι και με το πολυ ζορι 4αρι. Εκτος αυτου υπαρχει ανθρωπος που να προτιμαει το Σακοτα απο το Ζιζιτς? ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγώ προτιμώ τον Σάκοτα γιατί έχει πιο flamboyant αυτιά...
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 χαχαχα.Ελεος ρε σεις.Δεν είπα οτι είναι ίδιοι.Ο σάκοτα 3? Πολύ ψηλός δεν είναι για 3άρι?anyway για να μην αρχίσουμε το τι είναι ο καθένας γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.Απλά είχα την εντύπωση οτι παίζανε στην ίδια θέση.
talikra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 χαχαχα.Ελεος ρε σεις.Δεν είπα οτι είναι ίδιοι.Ο σάκοτα 3? Πολύ ψηλός δεν είναι για 3άρι?anyway για να μην αρχίσουμε το τι είναι ο καθένας γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.Απλά είχα την εντύπωση οτι παίζανε στην ίδια θέση. Όλες οι διαφωνίες γιατί το τι αν είναι κάποιος 5 ή 4αρι ψιλοδεκτές είπαμε πως πλέον στον σύγχρονο μπακσετ έχουμε 2 θέσεις παίκτες που παίζουν με πλάτη και παίκτες που παίζουν με πρόσωπο. Αυτά κατά την επίθεση Π.χ ο Ντιρκ είναι 3αρακι στην επίθεση δεν παίζει με πλάτη και είναι 5αρακι στην άμυνα Τρομερός συνδιασμός και τρομερός παίκτης Αντίθετα ο Γκασόλ που είναι στο ίδιο ύψος πάνω κάτω είναι 5αρακι και στην άμυνα και στην επίθεση. ΤΛΠ όχι ότι έχουν και μεγάλη σημασία όλα αυτά
fanpan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Πολύ στυλιάρι και ο Ζίζιτς ρε παιδιά.Με άριστα το 10 με το ζόρι του βάζεις το 6.
1980 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 δεν κανει κατα την γνωμη μου για παναθηναικο ο ζιζιτς. δεν ταιριαζει στην νοοτροπια του ζοτς. να κατσει εκει που καθετε.
giolefpatceid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν είναι μόνο ότι δεν ταιριάζει στη νοοτροπία του Παναθηναϊκού...Είναι επίσης και αρκετά χαμηλότερου επιπέδου παίχτης κατ εμέ..
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εεεεεεεεελα ρε παιδια τωρα, εχω την εντυπωση οτι τον υποτιματε καπως το ζιζιτς. Ενταξει δε ξερω αν και κατα ποσο θα ταιριαξει στη νοοτροπια του ζοτς αλλα ειναι μια χαρα παιχτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.