Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντος επιμένω ότι οι πιο πολλοί μάθανε για αυτόν αφού έκλεισε στον ΟΣΦΠ.'Οπως και ότι οι περισότεροι δεν ξέρουν τον Μάτο.

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι έστω και αν έχεις ακούσει για κάποιον ποδοσφαιριστή,δεν μπορείς να έχεις σχηματίσει άποψη γι αυτόν αν δεν τον έχεις δει να παίζει

(εκτός και αν τον έχεις δει οπότε πάσο)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντος επιμένω ότι οι πιο πολλοί μάθανε για αυτόν αφού έκλεισε στον ΟΣΦΠ.'Οπως και ότι οι περισότεροι δεν ξέρουν τον Μάτο.

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι έστω και αν έχεις ακούσει για κάποιον ποδοσφαιριστή,δεν μπορείς να έχεις σχηματίσει άποψη γι αυτόν αν δεν τον έχεις δει να παίζει

(εκτός και αν τον έχεις δει οπότε πάσο)

ΟΚ αν επιμένεις.

Αυτό που λες σχετικά με τον αν τον έχεις δει είναι εντελώς διαφορετικό.Εγώ τον Γκαλέτι τον είχα δει καμιά δεκαριά φορές τις περισσότερες με την Ατλέτικο.Ολοκληρωμένη άποψη δεν μπορώ να έχω σχηματίσει διότι δεν παρακολουθούσα τους αγώνες για τον Γκαλέτι,δεν είχα στραμένη την προσοχή μου πάνω του.Αυτό που μου έχει μείνει έιναι οτι είναι ένας πολύ ποιοτικός και γρήγορος ποδοσφαιριστής.Εξάλλου αν δεν είχε τα στοιχεία αυτά δεν θα είχε τόσες συμμετοχές βασικός και σε Σαραγόσα και σε Ατλέτικο.

Δημοσ.

Δεν πειράζει έχουμε και Βίκτορ (μάλλον τον ξέρουν οι περισσότεροι ...) ,αν τελικά είναι υγίής θα έχουμε πολύ δυνατό κέντρο ...Τουλάχιστον σήμερα προπονήθηκε κανονικά .

Δημοσ.

Αυτός(Ο Βίκτορ..) συννενοήθηκε λέει να παγώσει το θέμα της απομάκρυνσης του από την ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη.

Είπε στα αφεντικά να τον αφήσουν να παίξει μπάλα ως τον Δεκέμβρη και αν και τότε δεν έχει προσφέρει στην ομάδα να την κάνει.

Ξέρω γω....

Γονατιστός θα την παίξει τη μπάλα..;

Αλλά κ πάλι τόσο πείσμα να αποδείξει πως δεν είναι άλογο για ευθανασία ή απλά δεν έβρισκε καμία ομάδα να πάει;

Κρίμα πάντως ρε πστη μου γιατί είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα μετά τον ριβάλντο και δεν μπορείς να πάρεις από αυτόν ούτε 30 λεπτά αγώνα.

Δημοσ.

Μακάρι να είναι υγιής γιατί είναι τρομερή παιχτούρα ,έβλεπα πριν λίγο γκολ στο : http://www.youtube.com/watch?v=qReijB7PJ4k

καλά η Ντεπόρ έπαιζε πολύ μπάλα τότε όμως ...

Για Σπανούλη πάλι ο τζένεραλ τον ρόκετς επιμένει οτι τον θέλουν πίσω :

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38639

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γαμω τον Καπιταλισμο τους τους Ροκετς. Μα για ανταλλαγη, μα γιατι δεν τους βγαινει το σαλαρι καπ, δηλαδη θα ειχα εγω τον Ξανθοπουλο ή τον Παπανικολαου να θελουν να φυγουν για να παιξουν στην Φινλανδια και να ορυωνται και να φωναζουν και θα επεμενα οτι "Δεν εχεις να πας πουθενα, δεν μου βγαινουν τα οικονομικα"???

Ποσο μικρη ομαδα ειναι τελικα?

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γαμω τον Καπιταλισμο τους τους Ροκετς. Μα για ανταλλαγη, μα γιατι δεν τους βγαινει το σαλαρι καπ, δηλαδη θα ειχα εγω τον Ξανθοπουλο ή τον Παπανικολαου να θελουν να φυγουν για να παιξουν στην Φινλανδια και να ορυωνται και να φωναζουν και θα επεμενα οτι "Δεν εχεις να πας πουθενα, δεν μου βγαινουν τα οικονομικα"???

Ποσο μικρη ομαδα ειναι τελικα?

Έχω την υποψία ότι πλέον δεν είναι θέμα χρημάτων..

Δημοσ.

Ρε συ οτι και ναναι

Ανταλλαγη?

Πεισμωσαν?

Τα πηραν με Σπανουλη??

Μονο μικρες ομαδες κρατανε με το ζορι παικτες. Υπηρχε ποτε περιπτωση να πει παικτης φευγω απο τον Παναθηναικο και σε 1 ωρα να μην τον ειχαν στειλει?Ή εστω να μην λεγανε "Φερε προταση με τοσα και πηρες τον πουλο"?

Δημοσ.

Καλύτερος δεν ξέρω αν είναι (ανάλογα πως κρίνει ο καθένας τον Γιαφτόκας) σίγουρα είναι εξελίξιμος..είναι και Έλληνας οπότε σου αδειάζει μια θέση ξένου αν έρθει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...