Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ όσο για τα λεφτά..δε κατάλαβα ρε παιδιά..απο τη τσέπη σας τα βάζετε????!

Ήμαρτον δηλαδη...οι καβουρογιάννηδες αποφάσισαν να τα σκάσουν μετά από 20 χρόνια.Εσείς που κολλάτε???Τα οικονομικά αφήστε τα στους λογιστες της ΠΑΕ..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον συμφωνω με τον φιλο τον παραπανω για τα οικονομικα και θελω να πω δυο πραγματακια.Δεν λεω οτι ο Γκεκας ειναι τοσο αμπαλος αλλα μου φαινεται οτι τα πραγματα αλλαζουν προς το καλο για την ομαδα.Βλεπω εναν Μαλεζανι (τουβλο απο μπαλα) να ψωφαει για παιχτες σαν τον Γκεκα,Βοουτερ,Κωτσιο,Αντριτσ και βλεπω εναν Μπακε οπου βλεπει οτι μερικοι παιχτες οπως ο Γκεκας δεν αρμοζουν στο επιπεδο και στις απαιτησεις μια μεγαλης ομαδας.Δεν μπορεις βρε παιδι μου να βασιζεσαι στην Ελλαδα,ποσο μαλλον στην Ευρωπη σε παιχτες οπως ο Γκεκας,Αντριτσ,Χαραλαμπιδης,Κωτσιος,Σεριτς!!!Και απο φετος βλεπω μια αλλαγη.Ο Μπακε δεν παιρνει και δεν τσιμπαει απο μαλακιες.Ξερει μπαλα ο ανθρωπος.Ηρθε και περναει και κανει το δικο του.Δεν θελει Γκεκα,Σουτ!!Δεν ισχυει βεβαια μονο για αυτον.Ακουστηκε να φυγει και ο Αντριτς δανεικος(για ξεφορτωμα),ο Χαραλαμπιδης δανεικος,Ο Σεριτσ να παει στη σαλτσμπουργκ και εχει ο Θεος και για τους υπολοιπους.Ο ανθρωπος κανει ξεσκαρταρισμα και πολυ σωστο μαλιστα!!

Δημοσ.

Τέτοιο κελεπούρι δα ο Σάλπι και δεν τον ανακάλυψε ακόμα η Μπάρτσα?! :P

Δεν τον απαξιώνω ως παίχτη, αλλά από Μεσσίες του ποδοσφαίρου χορτάσαμε και μάλλον πάψαμε να είμαστε ιθαγενείς με το ζόρι. Στο τέλος θα μας ζητήσουν και τη μικτή κόσμου για να τον αποκτήσουμε (ο πρώτος πληθυντικός είναι αόριστης φύσεως).

Καραγκιοζιλίκια ανύπαρκτων διοικήσεων που προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα χρόνων με ένα μπαμ.

Δημοσ.

Μπορεί να μην κάνει για μπάρτσα αλλά από πότε συγκρινόμαστε με αυτήν κ δεν το κατάλαβα..Κ για μεσσίες δε ξέρω,αλλά από κάτι κροάτες κ κάτι περίεργους "ηγέτες" αργεντίνους τον εκτιμώ περισσοτερω.Κ επιμένω...κ τι σας νοιάζουν τα σπασμένα ξένων διοικήσεων???κ τι σας νοιάζουν τα πορτοφόλια των εφοπλιστάδων? Ή μήπως θα μας λείψουν ο μπίδης κ ο Άντριτς..?

Δημοσ.

Κι από πότε πρέπει να με νοιάζει η τσέπη του ενός και του άλλου για να κρίνω με τα δικά μου πάντα στάνταρ, αν ένας παίχτης αξίζει τόσο ντόρο για να σφάζονται παληκάρια στα πόδια του; Αν αύριο μεθαύριο έσκαγε η Τσέλσι 17 δις για να αποκτήσει τον Πάντο, κράξιμο θα έριχνα και θα μιλούσα για σκάνδαλο...λες και το πρωτεύον θα ήταν να εξετάσω αν βάζω εγώ το χρήμα ή ο Αμπράμοβιτς.

Δημοσ.

Η λογική είναι απλή.Ας έρθει.Ας δώσει ο Τζιγγερ αυτά που ζητάνε.Κ αν βγεί η μεταγραφή βγήκε!Εμείς τι έχουμε να χάσουμε;Παίκτες στη θέση του έχουμε(Βίκτορ ή ρομέρο).Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το κάζο με τον Κωνσταντίνου που πήγατε και δώσατε της Παναγιάς τα μάτια για έναν καλό μεν παίκτη αλλά όχι για τόσα χρήματα και τον κάνατε Μεσσία, δεν έγινε μάθημα.

Αν δεν κάνω λάθος, αυτός που ειναι στην ανάγκη είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟ. Στην λογική των επιχειρήσεων, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το πάνω χέρι. Ξέρουν πολύ καλά οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας ότι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τον Σαλπιγγίδη και κοιτάνε να τον δώσουν αλλά επειδή απ' τη μια φοβούνται τον κόσμο ενώ απ' την άλλη είναι κουτοπόνηροι, ψάχνουν για θύματα. Αν θέλετε τώρα να βγείτε θύματα σπαταλώντας τόσα χρήματα, be my guest.

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα ο Γκεκας τι εφταιξε?

μαλλον οσο και οι Νικοπολιδης Κωνσταντινου Σειταριδης Μπασινας Λυμπεροπουλος.....................................

Δημοσ.

Τι έφταιξε ο Γκέκας??

Λίγο είναι το οτι ήθελε να μείνει στον παναθηναικό?:D

Αν θυμάμαι αυτός δεν ήταν πέρισυ πρώτος σας σκόρερ?

Η μλκίες λέω??

Δημοσ.

Διαβάστε εδώ περί Γκέκα, και την πρόταση που του έκαναν για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2009 με απολαβές μικρότερες του Βύντρα, ΠΡΙΝ το όλο σκηνικό με τον ΠΑΟΚ, που μάλλον και αυτοί ΗΞΕΡΑΝ ότι δεν γινόταν ποτέ η μεταγγραφή. Απλά ήθελαν να έχουν μια δικαιολογία για να "αποσύρουν" τον Γκέκα. Ναι, τον 1ο περσινό μας σκόρερ. Ε, και μετά άρχισε ο ψυχρός πόλεμος...Και η διοίκηση συνεχίζει το έργο της. Πως την έχουνε δει ρε γαμώτο; Μιλάμε για κλίμα τρομοκρατίας στην ομάδα.

gvaggis, αν διάβαζε ο Βαρδινογιάννης τα post σου θα έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Δημοσ.

ο γκέκας έφταιξε στο οτι ζήτησε να παίρνει τα λεφτά που παίρνει παπαδόπουλος και γκονζάλες ενώ του έκαναν πρόταση με 200 χιλιάρικα παραπάνω και δε δεχτηκε. Ετσι λένε τουλάχιστον τα μέσα τώρα ισχύει δεν ισχύει μακάρι να ξερα. Αυτό έγινε. Προσωπικά δε με χαλάει σαλπιγγίδης αντι για γκέκας. Και στην τελική το κάζο με κωσταντίνου και που δε βγήκε εμένα τι με ενδιαφέρει σα φίλαθλο; Εγώ τον πλήρωσα;

Δημοσ.

bardinogiannis keep walking... Δεν απορώ αν σε 2-3 χρόνια δεν θα θέλει να έρθει κανένας παίχτης στον Παναθηναικό ,Έλληνας ή ξένος. και θα παίζουμε με τα τσικό των ακαδημιών.

Κάψαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης σαν loosers , καίμε τον πρώτο σκόρερ μας σαν ΤΙ? Ξύπνησε άσχημα ο ΤΣΙΓΚΕρ και λέει ποιον να φάω σήμερα για πρωινό? Τον Γκέκα που δεν μου αρέσει το χτενισμά του.

Ενώ Ο ΒΥΝΤΡΑ η Σάρα και η Μάρα απολαμβάνουν απόλυτης προστασίας...

Για άλλη μια χρονιά τίποτα δεν άλλαξε ... αντιθέτως φαίνεται οτι το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Δημοσ.

o Γκεκας ας παει στον αγυριστο.

εχει δηλωσει μονος του (!) οτι βαζει 1 γκολ σε 7 ευκαιριες

εχει βρισει μανες οπαδων μας

θελετε κι αλλα?

Δημοσ.

αν ηταν στην καλλιθέα ο γκέκας κι ήταν να πάρουμε εναν απτους δύο να δεις τι βρισίδι θα έτρωγε ο βαρδινογιάννης που έφερε τον γκέκα και όχι τον σαλπιγγίδη. Ποτε δε με ενθουσίασε ο γκέκας, στο καλό να πάει, όταν η ομάδα σου σε προτείνει να πας για αντάλλαγμα δε τσινάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...