Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ με αφορμή το ποστ του αγαπητού konnak, ήθελα εδώ και μέρες να σας ρωτήσω ποια θεωρείτε αξιόλογα αθλητικά site για την ενημέρωσή σας και ποια ΓΤΠ. πχ το sportdog δεν το ήξερα, το ανακάλυψα από τις αναφορές σας εδώ.

Σόρρυ για το εμβόλιμο off topic στο thread του ΠΑΟ, αλλά μιας έκατσε η αφορμή, το ρωτάω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

punky, προσωπικά πλέον διαβάζω και πιστεύω μόνο το http://www.sport-fm.gr στο οποίο μπορείς να βρεις και αξιόλογα άρθρα κατά καιρούς (εντάξει, ας μην μου πείτε για το χτεσινό άρθρο του Νικολογιάννη που είναι γραμμένο για να μας πείσει ότι δεν πήραμε τον Καραγκούνη αλλά τον Λαμπάρντ :-D). Αποδείχθηκε μεσ' το καλοκαίρι το πιο έγκυρο και πιο συγκρατημένο (όσον αφορά την μεταγραφολογία) αθλητικό site. Και τα γραπτά του είναι ολίγον τι πιο καλογραμμένα και σοβαρά από τα υπόλοιπα.

Στον πάτο θεωρώ πως πάει το Contra.gr, και απορώ με την προσέλευση που έχει. Επίσης, το Sportime.gr είναι μια ηλεκτρονική έκδοση της ασόβαρης φυλλάδας που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι το γάμησε τελείως, αναξιόπιστο, το μόνο καλό είναι ότι ενημερώνει γρήγορα τα live scores.

ΥΓ: Σε sportdog κλπ. φυσικά δεν πρόκειται καν να αναφερθώ, μόνο και μόνο όσα έχω διαβάσει μετά από link του johnyboy αρκούν για να σχηματίσω άποψη για την αξιοπιστία του site, που δεν ξεπερνά αυτήν του Καζαμία.

Δημοσ.

Sport24.gr έχω για homepage....

κυρίως λόγω εμφάνισης και ότι είναι ευχάριστο στο μάτι...

Το sport-fm.gr είναι πιο έγκυρο νομίζω, κυρίως γιατί έχει το επιτελείο της SportDay από πίσω...

Δημοσ.

Η αξιοπιστία έχει να κάνει με το ότι είναι χρωματισμένα κάποια sites οπαδικά ή απλά ότι είναι κακής ποιότητας γενικά;

Η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω τα άρθρα, ίσα που μπαίνω στο sportime για να δω τα εξώφυλλα των εφημερίδων και να γελάσω.

Σπάνια διαβάζω κάνα άρθρο στο http://www.sport-fm.gr/ κι εγώ. Και πάλι σόρρυ για το off topic.

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να μας πλασάρουν την κάθε μπούρδα του xyz μάνατζερ ως είδηση. Έλεος πια. Έψαχνα χθες να βρώ ένα site, που να μην αναπαράγει τα καραγκιοζιλίκια για τον καστίγιο. Ούτε ένα. Μόνο οι υπογραφές έμεναν λέει. Ναι ντάξει...

Τα άρθρα πάνω κάτω τα ίδια. Ένας ρεπόρτερ πουλάει πράσινα παραμύθια, άλλος κόκκινα, κίτρινα, βυσσινί. Παίρνει π.χ τυχαίο παράδειγμα ο παναθηναικός τον μάτος. Θέλω ρε σεις να βγει ένας και να πει: αυτός είναι καλός παίκτης ή όχι δεν είναι. Για τον καραγκούνη ξέρω και εγώ να γράψω. Ο σκοπός είναι να γράψετε για αυτούς που δεν ξέρουμε. Αλλά γράφουμε ότι είναι καλός παίκτης, αλλά όχι και τόσο καλός, κάνει αυτό, αλλα μερικές φορές δεν το κάνει κιόλας, και έτσι είμαστε στάνταρ μέσα.

Δημοσ.

γιατι εγω πιστευω οτι τουλαχιστον θα ειμαστε αξιοπρεπεις στην μπαλα φετος. λιγο τα καντηλια του τυπαρα στο κεντρο λιγο ο ματος που με κανει να ελπιζω αμα παρουμε και κεντρικο αμυντικο καλο τουλαχιστον δεν θα ειμαστε μπατε σκυλοι αλεστε.

• Members
Δημοσ.

Γκαλέτι??? Ποιός είναι αυτός; Εγώ μόνο τον μέγιστο Γκαλέτο θυμάμαι (που μας ζέσταινε τις κρύες νύχτες του χειμώνα)...:mrgreen:

Δημοσ.
ΕΛΕΟΣ ρε σεις....

Α εσυ δεν εισαι καθολου αντικειμενικος.

Σε λιγο θα μας πεις οτι ο ριβαλντο ειναι μεγαλυτερο ονομα απο το λουκα το βυντρα

Δημοσ.

Ρε άρρωστε 7 τον γνώριζες εσύ τον γκαλέτι δηλαδή πριν τον πάρετε?

Πρίν κανά χρόνο δηλαδή με το που σου λέγανε γκαλέτι το μυαλό σου πήγαινε στον τύπο που πήρατε.

Ήμαρτον δεν υπάρχει περίπτωση

Δημοσ.
Σε λιγο θα μας πεις οτι ο ριβαλντο ειναι μεγαλυτερο ονομα απο το λουκα το βυντρα

Τολουκάτοβύντρα να το αφήσεις ήσυχο..

έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Τζίγγερ το γουστάρει τόσο τολουκάτοβύντρα που φέρνει άμπαλους επίτηδες για να μην αισθάνεται άσχημα το κακόμοιρο

τολουκάτοβύντρα..

Δημοσ.
Ρε άρρωστε 7 τον γνώριζες εσύ τον γκαλέτι δηλαδή πριν τον πάρετε?

Πρίν κανά χρόνο δηλαδή με το που σου λέγανε γκαλέτι το μυαλό σου πήγαινε στον τύπο που πήρατε.

Ήμαρτον δεν υπάρχει περίπτωση

Επειδή φίλε μου τυχαίνει να ασχολούμε με το ποδόσφαιρο φυσικά και τον ήξερα.Εξάλλου πριν από ένα χρόνο τον ήθελε και η ομάδα σου,οπότε ακόμα και να μην τον ήξερα θα τον είχα μάθει.Ο άνθρωπος έχει παίξει 13 φορές με την Εθνική Αργεντινής έχει βάλει και 3 γκολάκια,και ήταν βασικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.Κάποιος που ασχολείτε στοιχειωδώς και παρακολουθεί ποδόσφαιρο τον ήξερε.

Τον Ραούλ Μπράβο τον ξέρεις ή μήπως και ο Νταγιέ είναι πιο γνωστός και από αυτόν?

Υ.Γ. Δηλαδή επιμένεις στην άποψή σου περί αναγνωρισιμότητας Γκαλέτι-Μάτου?

Δημοσ.

To σπορ-φμ σε θεματα ποδοσφαιρικου Παναθηναικου ειναι αρκετα εγκυρο λογο Νικολογιαννη-Γκοτζου. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι περιπτωσεις που καποια αρθρα ειναι βαλτα απο την διοικηση για να περασουν γραμμη

Το σπορταιμ ειναι πιο εγκυρο για Παναθηναικο στο μπασκετ

Πλακα πλακα το πιο εγκυρο ειναι το κοντρα για τον λογο οτι ειναι τοσο "γρηγορο" που αυριο θα γραψει οτι εκλεισε ο Ριβαλντο στον Ολυμπιακο ή οτι σταματαει το ποδοσφαιρο ο Δομαζος.Επομενως αν δεν σε νοιαζει η ταχυτητα αλλα η εγκυροτητα διαβασε κοντρα, 99% τα θεματα που βγαζει ως "πληροφοριες" εχει ήδη ανακοινωθει ο παικτης και τον εχουν παρουσιασει και στα ΜΜΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...