Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Εντογιέ σε ποια θέση παίζει?

Βασικά χαφ δηλώνει. Αλλά πολύ λένε ότι μπορεί να παίξει και σαν φορ αν χρειαστεί ή και αμυντικός μέσος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτι νάνε δηλαδή.Μας βλέπω να παλεύουμε για το uefa.Ευτυχώς ήρθε και Γιώργαρος και θα σώσουμε λίγο την κατάσταση.Τζίγκερ γερά δώσε κούπα στο Καραΐσκάκη.

ΥΓ. Δεξί και αριστερό μπάκ πότε θα πάρουμε?Αλλά ξέχασα έχουμε τον Λουκά πίσω.ΕΓΓΥΗΣΗ.Ούτε ο Κοτσόβολος τέτοια εγγύηση.

Δημοσ.

εεεεελα μωρε δε μασατε εσεις.

Μηπως θες μπραβο τοροσιδη για μπακ??:D:D:D:D

κοιτα να δεις που χαιρομαι με την ομαδα ποδοσφαιρου, αν ειναι ποτε δυνατον

Δημοσ.
Βασικά χαφ δηλώνει. Αλλά πολύ λένε ότι μπορεί να παίξει και σαν φορ αν χρειαστεί ή και αμυντικός μέσος.

Και ακόμα περισσότεροι λένε πως μαρκάρει με τα μάτια κ πολές φορές βαριέται να γυρίσει πίσω....

Αλλά αποκλείεται,δε νομίζω..

Άλλωστε να έχει κάνει λάθος το σκάουτινγκ του παναθηναικού;;

Μπα..

Χλωμό..

Τεσπα..για να μη γίνω υπεργραφικός,ας τον δω πρώτα.

Μπορεί να έιναι ένας βελτιωμένος Εσσιέν..:-D

Δημοσ.

μαγκες πλακιτσα κανουμε, σιγα.

και μενα μου τη σπαει που αποτι φαινεται θα ειστε πολυ χειροτεροι απο μας,διοτι αν δε μπορει να μας κοντραρει ο αιωνιος,τοτε ποιος μπορει ο εργοτελης?(σορρυ vlachaquito)

τουλαχιστον δυναμωνει η αεκ

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει, ας κάνουμε λίγο διάλειμμα στο κράξιμο.Οι δύο μεταγραφές που κάναμε δεν μετράνε ? Να δούμε πόσο ακόμα θα ενισχυθούμε και αν δεν γίνει αυτό συνεχιζουμε το χώσιμο

Δημοσ.

Revil να σου θυμίσω πως σας έφυγαν οι 2 παίχτες που πήραν το πρωτάθλημα.καστίγιο - Ριβάλντο.Να δούμε χωρίς αυτούς και με τον τάκαρο στον πάγκο τι θα κάνετε.

Δημοσ.

Ρε revil που έβγαλες το συμπέρασμα ότι θα μαστε πολύ χειρότεροί σας?

Ο Γκαλέτι για παράδειγμα είναι ποιό γνωστό όνομα από το Μάτο ?

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα οι επόμενες κινήσεις θα δείξουν ποιός θα είναι πιο δυνατός και ποιός όχι.

Δημοσ.
Ρε revil που έβγαλες το συμπέρασμα ότι θα μαστε πολύ χειρότεροί σας?

Απο πουθενα μαλακιες λεω.

Ο Γκαλέτι για παράδειγμα είναι ποιό γνωστό όνομα από το Μάτο ?

Οχι ρε πας καλα?

Καταρχας ο ενας εχει παιξει εθνικη βραζιλιας ενω ο αλλος την εθνικη αργεντινης τη βλεπει με τα κυαλια δευτερον ο ματος επαιζε σε πολυ καλυτερο πρωταθλημα απο το γκαλεττι και τριτον εγω δεν ειμαι αυτος που πριν κανα δυο σελιδες ειπα οτι ο ματος θα ειναι η χειροτερη μεταγραφη σας?

• Members
Δημοσ.

Τουλάχιστον το θετικό με τις μεταγραφές μας είναι ότι με Μάτος και Δημούτσο ελπίζω πως θα έχουμε ευρηματικά συνθήματα. :) :)

Δημοσ.

Απ' όσα έχεις διαβάσει μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο site δεν έχεις καταλάβει ότι δεν πρέπει να το παίρνεις στα σοβαρά; Sportdog, ή αλλιώς "Ένα Κάρο Μπούρδες".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...