Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβάζω ότι ο Παναθηναικός μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον ΟΣΦΠ.

Κάτι όμως που δεν πρόκειτε να έχει αποτέλεσμα γιατί ο ραλλάκιας δεν είναι Παυλάρας....

πες μας λίγο που το διαβάζεις;

κι είναι και καλοκαίρι ρε παιδί μου οι αρβύλες όμως φοριούνται περισσότερο απο ποτέ!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προς στιγμην ανησυχησα που ειδα οτι μπηκατε σφηνα για το μπραβο γιατι ειναι η καλυτερη μεταγραφη μας μετα το ριμπο.

Αλλα μετα θυμηθηκα οτι ο προεδρος σας δε λεγετε παυλος ουτε καν θανασης.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92474

στο ντερμπι γραφει??

Δημοσ.
Προς στιγμην ανησυχησα που ειδα οτι μπηκατε σφηνα για το μπραβο γιατι ειναι η καλυτερη μεταγραφη μας μετα το ριμπο.

Αλλα μετα θυμηθηκα οτι ο προεδρος σας δε λεγετε παυλος ουτε καν θανασης.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92474

στο ντερμπι γραφει??

"Η καλύτερη παρουσία έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.":shock::shock:

Δύο χρόνια στην Ίντερ μηδέν (0) εμφανίσεις βασικός.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον οπαδό-δημοσιογράφο.

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι.Και για να γίνω κακός να θυμίσω οτι σε ψηφοφορία που έγινε στην Ιταλία για τον χειρότερο ξένο, οι Ιταλοί ψήφισαν τον Ριβάλντο.Αυτό δηλαδή πάει να πει οτι είναι άμπαλος? Σε καμία περίπτωση.Και να θυμίσω και τον άλλο που τον έφαγε ο πάγκος για περισσότερα χρόνια.Χούτος.Και αυτός δεν παίζει καν στην Εθνική.Δεν κάνει να λέμε οτι θέλουμε.

ΥΓ. και η καλύτερη παρουσία Ελληνα στο εξωτερικό είναι μακράν ο Ζήκος.

Δημοσ.
Δεν πάει έτσι.Και για να γίνω κακός να θυμίσω οτι σε ψηφοφορία που έγινε στην Ιταλία για τον χειρότερο ξένο, οι Ιταλοί ψήφισαν τον Ριβάλντο.Αυτό δηλαδή πάει να πει οτι είναι άμπαλος? Σε καμία περίπτωση.Και να θυμίσω και τον άλλο που τον έφαγε ο πάγκος για περισσότερα χρόνια.Χούτος.Και αυτός δεν παίζει καν στην Εθνική.Δεν κάνει να λέμε οτι θέλουμε.

ΥΓ. και η καλύτερη παρουσία Ελληνα στο εξωτερικό είναι μακράν ο Ζήκος.

Δεν είπα οτι είναι άμπαλος ο Καραγκούνης.Αλλά όχι και η πιο επιτυχημένη παρουσία έλληνα πάικτη στο εξωτερικό.Εγώ αυτό σχολίασα.Όπως και εσύ λές δεν κάνει να λέμε και ότι θέλουμε,έτσι κύριε Νικολογιάννη?

Κατά τη γνώμη μου κορυφαίος ήταν ο Μαχλάς και με διαφορά από το δεύτερο.

Δημοσ.

Φίλοι μου η μεταγραφή Καραγκούνη ήταν πέρα γιά πέρα μιά 'ψυχολογική' μεταγραφή.Αφού ο Τζίγγερ είδε κι απόειδε ότι οι διάφοροι μισθοφόροι δεν μπορούν να σηκώσουν την ομάδα σε επίπεδα ενθουσιασμού καί διαλόγου με τον κόσμο καί να μουσκέψουν την φανέλα, είπε ας φέρω τον τυπάρα πού έχει καί πράσινο αίμα στις φλέβες του μπας καί κάνουν κάτι μαζί με τον Γκούμα τον έτερο γνήσιο.

Πέρα από τα πραγματικά γεγονότα ένα είναι σίγουρο.Ο Καραγκούνης θα βοηθήσει ούτως ή άλλως.Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα καί θα το δείτε.Πάει λοιπόν αυτό.

Από την άλλη όμως με σκέτο ενθουσιασμό καί αγάπη γιά την ομάδα χωρίς δηλαδή ταλαντούχους παίχτες να συμπληρώνουν το ρόστερ το πολύ πολύ να πας λίγο καλύτερα από πέρυσι.Γι αυτό χρειάζονται καί παίχτες πού να το κατέχουν το τόπι.Εγώ γιά να πω την αλήθεια μόνο τον Μάλαρτζ πιστεύω στην αξία του, γιατί τον είδαμε.Γιά τούς άλλους δηλαδή τον Μάτος καί τον Ν'τογιέ τι μπορούμε να πούμε.

Η 'βαρειά' μεταγραφή λοιπόν γιά μένα δεν έχει γίνει ακόμη καί άστε τον Γκόντζο καί τον Νικολογιάννη να μας λένε παραμύθια γι' αγρίους.

Δημοσ.

Η 'βαρειά' μεταγραφή λοιπόν γιά μένα δεν έχει γίνει ακόμη καί άστε τον Γκόντζο καί τον Νικολογιάννη να μας λένε παραμύθια γι' αγρίους.

Και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει.

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι κανατε μια ΤΡΕΛΗ μεταγραφη και δε το πηρατε χαμπαρι.

Ο Ματος επεζε μαζι με τον ματσερανο και βγηκε καλυτερο αμυντικο χαφ.

Ειναι πιτσιρικας ειναι βραζιλιανος εχει φιλοδοξιες εχει εμπειριες πρωταθλητισμου.

Εχω την πεποιθηση οτι πραγματικα πιασατε το λοττο

Δημοσ.

Κοίτα να δείς.Με αυτά που έχει κάνει ο ραλάκιας τα τελευταία χρόνια, και τον μέσσι με τον ροναλντίνιο να φέρει εμείς θα τους δούμε σαν άσχετους.Είναι κάτι σαν το βοσκό με τα πρόβατα και τον λύκο ένα πράγμα.

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσε..

Κ είμαι σίγουρος πως κ ο Μπουρούσης στα χέρια του Ζοτς θα μπορούσε να γίνει μέσα στους 5 καλύτερους σέντερ της Ευρώπης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...