KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εμένα η περιφέρεια του Παναθηναϊκού με Διαμαντίδη, Βούγιανιτς, Σπανούλη, Χ''βρέττα, Μπετσίροβιτς, Περπέρογλου, Γουίνστον μου φαίνεται υπερβολικά καλή και μάλλον καλύτερη της CSKA. Μεγάλη μεταγραφή ο Σισκάουσκας για την CSKA, πολύ καλός αλλά υπερτιμημένος νομίζω ο Ζήσης. Και μακροπρόθεσμα πάντως, η ΒΙΑΝΕΞ πάει πολύ καλά
genius_13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Welcome Back Kαραγκουνη! Με 2-3 αμυντικους θα ειμαστε πολυ καλα
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εμένα η περιφέρεια του Παναθηναϊκού με Διαμαντίδη, Βούγιανιτς, Σπανούλη, Χ''βρέττα, Μπετσίροβιτς, Περπέρογλου, Γουίνστον μου φαίνεται υπερβολικά καλή και μάλλον καλύτερη της CSKA. Μεγάλη μεταγραφή ο Σισκάουσκας για την CSKA, πολύ καλός αλλά υπερτιμημένος νομίζω ο Ζήσης. Και μακροπρόθεσμα πάντως, η ΒΙΑΝΕΞ πάει πολύ καλά Θα συμφωνήσω απόλυτα.Και για τον ζήση που πολύ τον θεοποιούμε.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εμένα η περιφέρεια του Παναθηναϊκού με Διαμαντίδη, Βούγιανιτς, Σπανούλη, Χ''βρέττα, Μπετσίροβιτς, Περπέρογλου, Γουίνστον μου φαίνεται υπερβολικά καλή και μάλλον καλύτερη της CSKA. Μεγάλη μεταγραφή ο Σισκάουσκας για την CSKA, πολύ καλός αλλά υπερτιμημένος νομίζω ο Ζήσης. Και μακροπρόθεσμα πάντως, η ΒΙΑΝΕΞ πάει πολύ καλά Ο Ζήσης είναι ακόμα μικρός και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία εκτός της τριπλέτας αυτής έχει ακόμα και τον Λάνγκτον. Σίγουρα οι 7 περιφερειακοί μας δίνουν ένα εξαιρετικό rotation, αλλά όταν τα πράγματα ζορίσουν μόνο Διαμαντίδης και Σπανούλης είναι οι πραγματικοί παγκόσμιας κλάσης περιφερειακοί μας. Δηλαδή θα έχουμε την ευκαιρία να κατεβάζουμε πάντα ανταγωνιστικούς συνδυασμούς περιφερειακών, αλλά η τριπλέτα Παπαλουκά - Ζήση - Σισκάουσκας είναι ονειρική. Κρίμα που δεν πραγματώθηκε το Διαμαντίδης - Σπανούλης - Σισκάουσκας! Όσο για τη ΒΙΑΝΕΞ, σίγουρα πηγαίνει καλά, απλώς αν ανέβει κάποια στιγμή πολύ ψηλά ο ανταγωνισμός δε θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ο Ζήσης είναι ακόμα μικρός και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία εκτός της τριπλέτας αυτής έχει ακόμα και τον Λάνγκτον. Σίγουρα οι 7 περιφερειακοί μας δίνουν ένα εξαιρετικό rotation, αλλά όταν τα πράγματα ζορίσουν μόνο Διαμαντίδης και Σπανούλης είναι οι πραγματικοί παγκόσμιας κλάσης περιφερειακοί μας. Δηλαδή θα έχουμε την ευκαιρία να κατεβάζουμε πάντα ανταγωνιστικούς συνδυασμούς περιφερειακών, αλλά η τριπλέτα Παπαλουκά - Ζήση - Σισκάουσκας είναι ονειρική. Κρίμα που δεν πραγματώθηκε το Διαμαντίδης - Σπανούλης - Σισκάουσκας! Όσο για τη ΒΙΑΝΕΞ, σίγουρα πηγαίνει καλά, απλώς αν ανέβει κάποια στιγμή πολύ ψηλά ο ανταγωνισμός δε θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός. Κάτι μου λέει ότι πιο πολύ θα βελτιωθούν Γουίνστον-Περπέρογλου παρά ο Ζήσης. Πολύ καλός ο Έκτορας αλλά Ζοτς δεν είναι με τίποτα... Ο Ζήσης ΔΕΝ είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεκτά ρε παιδί μου όλα αυτά. Η ένστασή σου όμως με το άρθρο σε ποια σημεία είναι; Συγκεκριμένα. Συμφωνείς ότι το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο; Θεωρείς σωστή την τακτική κλαψουρίσματος; Εσένα δεν σε χάλασε καθόλου όλο το σκηνικό; Για παμε ο διεθνής μπασκετμπολίστας εκτόξευσε διά του αμερικανικού Τύπου («Ηouston Chronicle») σπαραξικάρδιο μήνυμα, το οποίο έχει τόνο πότε παρακλητικό και πότε ελαφρώς εκβιαστικό Ελαφρως εκβιαστικος ο Σπανουλης. Μαλιστα. οι Ροκετς που στην ουσια λενε "Οτι και να κανεις δεν φευγεις" δεν ειναι εκβιαστες και αυταρχικοι ετσι??Και μιλαμε για τον 6ο τους γκαρντ, δεν ειναι οτι γραπωθηκαν στο βασικο 2αρι τους Αυτός είναι που μετατρέπει το θέμα σε ελληνική ταινία της δεκαετίας του '50: «Ο Σπανούλης ψάχνει πώς να αποδράσει. Μου τηλεφωνεί κάθε μέρα. Με παίρνει η μητέρα του κλαίγοντας και μου ζητάει να ξαναφέρω πίσω τον γιο της. Είναι σοβαρά τα πράγματα. Ο παίκτης πούλησε ήδη το σπίτι και το αυτοκίνητό του. Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει το ΝΒΑ προς τους ξένους παίκτες; Οτι τους κρατά στην Αμερική σαν σκλάβους παρά τη θέλησή τους;». Προσθέστε όσα θαυμαστικά θέλετε. Και άλλα τόσα ερωτηματικά. Μαλιστα, ας κραξουμε τον Σπανουλη για τις δηλωσεις του μανατζερ. Παρεπιπτοντως, αν ΟΝΤΩΣ γινονται αυτα, τοτε ο Μπιλ ειναι σε τοσο τραγικη κατασταση και ειλικρινα οχι κραξιμο, συμπαρασταση θελει το παιδι απο τον κυριο Παπαδογιαννη(ο οποιος βεβαια σε κανα διμηνο στην Ισπανια θα του κανει πιπες αλλα ειπαμε, ντροπη στα κωλοπαιδα του Παναθηναικου που βριζαν τον Παπαλουκα) Οσο για μια παρεξηγηση για τα 50'ς. Τα σκηνικα και οι ταινιες της εποχης φαινονται τραγικα. Αλλα ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ να χρησιμοποιειται πλεον σαν "υποβαθμιση" διοτι εκεινα τα χρονια οι ταινιες ηταν μια χαρα, οι ανθρωποι ζουσαν μεγαλο δραμα. Ειναι ασχημο να μιλας κοροιδευτικα για μια περιοδο, να την λες κλαψομουνιαστικη, ειδικα την στιγμη που γυρω σου υπαρχουν ανθρωποι ζωντανοι ακομα που περασανα τραγικες στιγμες πριν 60 χρονια Μόνο που η Αμερική δεν είναι Ελλάδα, ούτε το επαγγελματικό μπάσκετ παιδική χαρά Αν επαγγελματισμος λεγεται η επιδειξη "Εμεις-την-εχουμε-μεγαλυτερη" απο τους Ροκετς και η σκλαβια ενος ανθρωπου 24 χρονων που τους παρακαλει να τον αφησουν τοτε Ελλαδα και παλι Ελλαδα, καλυτερα Γιαννακοπουλοι που οποιος θελει να φυγει εχει το ελευθερο. «Θα περίμενε κανείς να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του ένας 24χρονος», πρόσθεσε τη δική του αιχμή ο αρθρογράφος της «Chronicle» Φραν Μπλάνμπερι. Ε αφου το ειπε ο Μπλουμπερυ πως τον λενε τοτε ισχυει.. 1. 24 χρονων και δεν ξερει ε? ΡΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, λες και μιλαει για κανενα 50χρονο 2. Και για να εχουμε καλο ερωτημα τι δεν ξερει ο Σπανουλης ακριβως? Μια χαρα ξερει, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ!!! Κάθε άνδρας είναι υποχρεωμένος να ζήσει με τις επιλογές και με τα σφάλματά του. Σαφως, αλλα γιατι το σφαλμα να ειναι που πιεζει να γυρισει και οχι που επελεξε την σκλαβια του Χιουστον?
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Να θυμίσω εγώ οτι ο καλύτερος παίχτης που έχει περάσει τον ατλαντικό είναι ο Ντομινίκ που ήρθε στον παο.Κατι ανάλογο δεν έκανε ούτε η ΤΣΣΚΑ ούτε κανείς άλλος.Και αν δεν ήταν ο Ζότς με την γνωστή αντι-αμερικανήτιδα θα το είχαμε ξανακάνει.Και οι ρώσοι κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν.Ενώ τα φάρμακα είναι λιγάκι δύσκολο να σταματήσουν να κυκλοφορούν.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν έγινα κατανοητός. Οι Γιαννακοπουλαίοι σπρώχνουν λεφτά αβέρτα, έχουν διάθεση και χρήμα για ξόδεμα, όπως δείχνουν να έχουν και οι Αγγελοπουλαίοι. Είμαστε όμως μικρή, ελάχιστη αγορά και δεν γυρίζει πίσω πακτωλός χρημάτων από τηλεοπτικά όπως γίνεται στο C.L. Μοιραία αν κάποια στιγμή οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες κουραστούν, βαρεθούν, πεθάνουν, ή οτιδήποτε παρόμοιο δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται ότι το επίπεδο θα παραμείνει ψηλά. Αυτό που με χαροποιεί πάνω απ´ όλα είναι ότι οι Έλληνες μπασκετμπολίστες είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, περιζήτητοι απ' όλους. Όσο για το Ζήση, συμφωνώ ότι -ακόμα- δεν είναι στο επίπεδο του Διαμαντίδη ή του Παπαλουκά αλλά στην ηλικία του κανείς από τους δύο δεν ήταν καλύτερος. Ο χρόνος είναι μπροστά του, και πιστεύω ότι θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτόν με την Εθνική.
talikra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Να θυμίσω εγώ οτι ο καλύτερος παίχτης που έχει περάσει τον ατλαντικό είναι ο Ντομινίκ που ήρθε στον παο.Κατι ανάλογο δεν έκανε ούτε η ΤΣΣΚΑ ούτε κανείς άλλος.Και αν δεν ήταν ο Ζότς με την γνωστή αντι-αμερικανήτιδα θα το είχαμε ξανακάνει.Και οι ρώσοι κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν.Ενώ τα φάρμακα είναι λιγάκι δύσκολο να σταματήσουν να κυκλοφορούν. Φαινόμενο Dominic δεν παίζει να γίνει άμεσα από καμία ομάδα στην Ευρώπη και ο λόγος δεν έχει να κάνει με τα λεφτά καθ' αυτά και μόνο. Είναι ότι πολύ απλά δεν υπάρχουν παίκτες ενώ ακόμα και αν είναι 35 μπορούν πλέον να βρούν συμβόλαιο καλό και σε μια όμαδα από το NBA. Θέλω να σου πω δηλ. ότι ακόμα και ο ZOts να μην ήταν ποιόν να μεγάλο να φέρναμε ευρώπη. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι φαντάσου σαν απάντηση της φυγής του Siska να φέρναμε τον Hill όρε γέλια που θα πέφτανε. Τώρα όσον αφορά την περιφέρεια μεταξύ ΤΣΣΚa και ΠΑΟ η αλήθεια είναι πως 10 παίκτες σε στυλ Μαύρου και Πεπερογ. δεν φτάνουν στην κλάση του Sica (όχι βέβαια με βάση τα παιχνίδια που έκανε με το γαύρο). Και όσον αφορά την κλάση ο ΠΑΟ κατε με έχει 2 παίκτες που έδειξαν ότι όταν η μπάλα καίει την πέρνουν και την βάζουν στο πλεκτό ο ένας ήταν αυτός που έφυγε και ο άλλος είναι ο Maikl. Ο διαμαντίδης δεν έχει αυτήν την ικανότητα να τελείωσει μια κρίσιμη φάση βέβαια έχει την ικανότητα να κλέψει την μπάλα 3 sec πριν το τέλος και να πάρει το match μόνος του. ΤΛΠ εγώ είμαι υπερ παικτών νέων με ταλέντο που αν πιάσουν θα κάτσουν μια 3-5ατια στον ΠΑΟ παρά παικτών σε στυλ του Ισπανού που σήμερα έρχετε και του χρόνου ψάχνει NBA. Για τον Περπελ. δεν ξέρω δεν μου γέμίζει πολύ το μάτι αλλά για τον αμερικανό πιστεύω ότι θα βγεί το στοίχημα. Τέλος να πω ότι χωρίς να έχω δει πολύ Βουισιτς στα πριν τραυματισμού του δεν ξέρω ο τύπος είναι πολύ πρωτοκλασάτος πιστεύω θα είναι έκπληξη του χρόνου.
lalanis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πολύ γουστάρω όταν νέοι παίκτες έρχονται στον Παναθηναϊκό και λένε τιμή μου, και μεγάλη ομάδακτλ.... Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, και φυσικά και είναι τιμή του, και μπροστά στον ΠΑΟ η Ντιναμό δεν μετράει, αλλά όταν το ακούς έχει άλλη γλύκα.... http://www.sport24.gr/html/ent/393/ent.186393.asp
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ο Ζήσης είναι ακόμα μικρός και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία εκτός της τριπλέτας αυτής έχει ακόμα και τον Λάνγκτον.Σίγουρα οι 7 περιφερειακοί μας δίνουν ένα εξαιρετικό rotation, αλλά όταν τα πράγματα ζορίσουν μόνο Διαμαντίδης και Σπανούλης είναι οι πραγματικοί παγκόσμιας κλάσης περιφερειακοί μας. Δηλαδή θα έχουμε την ευκαιρία να κατεβάζουμε πάντα ανταγωνιστικούς συνδυασμούς περιφερειακών, αλλά η τριπλέτα Παπαλουκά - Ζήση - Σισκάουσκας είναι ονειρική. Κρίμα που δεν πραγματώθηκε το Διαμαντίδης - Σπανούλης - Σισκάουσκας! απαντάς μόνος σου. καλη η τριάδα αλλα μοναδική ο παο φετος ειχε προβλημα οταν εβγαινε ο μητσάρας. αυτο με την πιθανή προσθήκη του σπανουλη τελειώνει. Δεν έγινα κατανοητός.Οι Γιαννακοπουλαίοι σπρώχνουν λεφτά αβέρτα, έχουν διάθεση και χρήμα για ξόδεμα, όπως δείχνουν να έχουν και οι Αγγελοπουλαίοι. Είμαστε όμως μικρή, ελάχιστη αγορά και δεν γυρίζει πίσω πακτωλός χρημάτων από τηλεοπτικά όπως γίνεται στο C.L. Μοιραία αν κάποια στιγμή οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες κουραστούν, βαρεθούν, πεθάνουν, ή οτιδήποτε παρόμοιο δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται ότι το επίπεδο θα παραμείνει ψηλά. . οι κοντοι εχωναν φράγκα οταν ο θείος ειχε πετάξει λευκή πετσετα. δεν προκειται να σταματήσουν ειδικά τωρα που σηκώνει κεφάλι και ο γαύρος. το μονο πρόβλημα ειναι οταν βαρεθεί ο ζοτς και σταματήσει να ασχολείται. τοτε θα εχουμε μαύρες μερες
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τέλος να πω ότι χωρίς να έχω δει πολύ Βουισιτς στα πριν τραυματισμού του δεν ξέρω ο τύπος είναι πολύ πρωτοκλασάτος πιστεύω θα είναι έκπληξη του χρόνου. Προφανώς εννοείς τον Βούγιανιτς.Το παλικάρι το κατέχει το άθλημα και ειδικά απο τα 6.25 κυριολεκτικά γαζώνει.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 το μονο πρόβλημα ειναι οταν βαρεθεί ο ζοτς και σταματήσει να ασχολείται. τοτε θα εχουμε μαύρες μερες Δεν θα το έλεγα αυτό.Ιτούδης.... όπως είπε και ο Ζότς είναι ο διάδοχός του.
lalanis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Όταν βαρεθεί ο Ζοτς θα τον κάνουν πρόεδρο με Ιδιοκτήτες τους αντιβιοτικούς και coach τον Ιτούδη... Όσον αφορά τον Ζήση σκεφτείτε απλά αν θα τον θέλατε στην ομάδα...Όχι απαντήσεις του στυλ "Ναι, αλλά πιο καλός ο Σπανούλης"... Έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ο Ζήσης, έχει σταθερή απόδοση. Σε συνδυασμό ότι ξέρει τα βασικά πολύ καλά (Σουτ, άμυνα, ταχύτητα) τον κάνει πολύτιμο εργαλείο... + Ότι μαζί με τον Παπαλουκά θα παίζει ακόμα καλύτερα... Όσον αφορά εμάς με την ΤΣΣΚΑ όλα θα κριθούν με την προσθήκη του σέντερ... Καλούς σέντερ είχαμε κατά καιρούς (ποιός ξεχνάει πχ ακόμα και τον ''κοντό'' Μίντλετον, αλλά μου λείπει ένας κλασσικό σέντερ όπως πχ ο Ρέμπρατσα του 2000...Εκεί γινόμαστε ανίκητοι...
vastravoud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τώρα όσον αφορά την περιφέρεια μεταξύ ΤΣΣΚa και ΠΑΟ η αλήθεια είναι πως 10 παίκτες σε στυλ Μαύρου και Πεπερογ. δεν φτάνουν στην κλάση του Sica (όχι βέβαια με βάση τα παιχνίδια που έκανε με το γαύρο). Η "δυνατή" 5άδα της ΤΣΣΚΑ θα είναι Παπαλουκάς(ο καλύτερος PG στην ΕΥρώπη μαζί με το Μήτσο), Ζήσης, Σισκάουσκας(το καλύτερο 3άρι), Σμόντις(το καλύτερο 4αρι), Ζεβροσένκο. Εμείς βέβαια έχουμε μεγαλύτερο "βάθος" με την αποκτηση του Σπανούλη και όπως είπε ο Δημήτρης θα λυθεί και το πρόβλημα που προκύπτει όταν βγαίνει ο Διαμαντίδης. Και όσον αφορά την κλάση ο ΠΑΟ κατε με έχει 2 παίκτες που έδειξαν ότι όταν η μπάλα καίει την πέρνουν και την βάζουν στο πλεκτό ο ένας ήταν αυτός που έφυγε και ο άλλος είναι ο Maikl. Ο διαμαντίδης δεν έχει αυτήν την ικανότητα να τελείωσει μια κρίσιμη φάση βέβαια έχει την ικανότητα να κλέψει την μπάλα 3 sec πριν το τέλος και να πάρει το match μόνος του. Ο Διαμαντίδης γενικώς δεν παίρνει πολλές προσπάθειες, αλλά το τριποντάκι με τον Πανιώνιο στο τέλος αυτός το έβαλε! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι Σισκάουσκας και Μπατιστ είναι περισσότερο οι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής επιθετικά, αλλά ο Μήτσος είναι και αμυντικά όπως είπες! ΤΛΠ εγώ είμαι υπερ παικτών νέων με ταλέντο που αν πιάσουν θα κάτσουν μια 3-5ατια στον ΠΑΟ παρά παικτών σε στυλ του Ισπανού που σήμερα έρχετε και του χρόνου ψάχνει NBA. Για τον Περπελ. δεν ξέρω δεν μου γέμίζει πολύ το μάτι αλλά για τον αμερικανό πιστεύω ότι θα βγεί το στοίχημα. ΣΥμφωνώ απολύτως. Ο Σπανούλης δε μας χάλασε καθόλου πέρσι, και ο Γουίνστον μπορεί κάλλιστα να "απογειωθεί" σε εμάς. οι κοντοι εχωναν φράγκα οταν ο θείος ειχε πετάξει λευκή πετσετα. δεν προκειται να σταματήσουν ειδικά τωρα που σηκώνει κεφάλι και ο γαύρος. το μονο πρόβλημα ειναι οταν βαρεθεί ο ζοτς και σταματήσει να ασχολείται. τοτε θα εχουμε μαύρες μερες Κανείς δεν είπε ότι παίζει να "βαρεθούν" μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια. Μακροπρόθεσμα όμως δεν είναι υγιές αυτό για το μπάσκετ μιας ομάδας και μιας χώρας! Ξέρετε τι θα ήθελα; Μια δυνατή Ευρωπαϊκή λίγκα τύπου NBA με τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ φερέγγυες ομάδες, που να πληρούν κάποια στάνταρ. Μια λίγκα που θα εξασφαλιζε μεγάλη ζήτηση από χορηγούς, τηλεοράσεις κλπ και θα "γύριζε" πολλά έσοδα πίσω στις ομάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.