geovard Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Όπως διαβάζω από το sport-fm.gr τα διακιώματα τού αμυντικού χαφ Βραζιλιάνου Μάτος πού θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναικός τα έχει η γνωστή εταιρεία MSI! Αν τελικά αποκτηθεί ο παίχτης υπάρχει όρος στη συμφωνία να γίνονται προσφορές από την εταιρεία γιά έκπτωση προς όλους τούς φίλους τού Παναθηναικού σχετικά με προιόντα της εταιρείας.Τρέξτε γιά κορυφαίες mobos λοιπόν. Η είδηση ελέγχεται ως ανακριβής. Πάντως την καλή μεταγραφή φαίνεται να την κάνει ο Ολυμπιακός καί δεν είναι άλλη από τού Ραούλ Μπράβο.Σε μένα αρέσει πολύ αυτός ο παίχτης. Καί ο Τζίγγερ(πού τον θυμήθηκα τώρα κι αυτόν!) φαίνεται πως είναι σε... Χειμερία νάρκη.
talikra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ρε σεις δεν μου φαίνεται για αξιόπιστη λύση ο ουινστον.Είναι εξελίξιμος θα μου πείτε αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορέσει να βοηθήσει φέτος.Εγώ πιστεύω του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Βούγιανιτς. Παίδες στο Ευρωπαικό μπάσκετ δεν Υπάρχουν επιλογές. Ο Μάυρος του πανιωνίου είναι ένας παίκτης που από το λίγο που τον είδα ξέρει πολύ καλά τα βασικά, είναι νεαρός => εξελίσιμος και βλέπεις πως με μόλις μια μέτρια χρονιά τον κυνήγησαν κατά τα λεγόμενα Ντιναμό κτλπ με αποτέλεσμα το κασέ να αυξηθεί. Όπως είπε και ο Θανάσης δεν μπορεί να δώσει 3 εκατ. π.χ για τον ισπανό και του χρόνου να φύγει για NBA. Γενικά όπως καταλάβενεται στην Ευρώπη οι λύσεις είναι ελάχιστες. Και εγώ όντως 2 πράγματα θέλω να έρθει ο Bill μιας και είναι ένας από 2-3 παίκτες που η μεταγραφή του αλλάζει επίπεδο η ομάδα και όντως περιμένω πως ο Βούγιανιτς που από ότι διάβασα δεν θα κατέβει στην Ισπανία και θα κάνει ατομική προπόνηση θα εμφανιστεί βελτιωμένος. Απλά η φυγεί του Siska είναι δύσκολο να εξισοροπηθεί. Είναι φανερό πως ο ΠΑΟ συμβόλαιο > από 1.700.000 δεν κόβει για κανέναν.
nemlah Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 έχω την εντύπωση ότι θα σπρώξει πολλά χρήματα για ψηλό! αυτό μου δείχνουν οι κινήσεις του! Θεωρώντας ως δεδομένο ότι ο ντελκ φεύγει,ο μπίλυ έρχεται,με τα ίδια χρήματα περίπου, έχουμε κ λέμε:1,2 ο σίσκα,+1εκατ η τσσκα+1,7 ο γιαφτοκας=3,9εκατ περπέλογλου συμβόλαιο 350χλδ+500 ως 600χλδ στον πανιώνιο+400χλδ στον ουίνστον=1,3 περίπου του μένουν ,κρατώντας το ίδιο μπάτζετ με πέρυσι, χοντρικά 2,5εκατ για ψηλό! έλα ρε βούισιτς! !!!! (αν κ κάπου διάβασα ότι ο πρόεδρος της μακάμπι δήλωσε ότι δεν πωλείται)! Μόνο που ο γιαφτόκας για να φύγει δεν θα είναι τόσο απλό.. και εκέι ο ΠΑΟ θα χάσει χρήματα..
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εκτός θέματος! http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/159555.html τον χασαμε και αυτον μαγκες.. Σοβαρα τωρα, με αποστολιδη κ καυκη αντε και Αγαδακο μας ευχομαι Αδερφέ, ο Hill παραμένει μεγάλη παικτούρα. Τον παρακολούθησα φέτος (live ) εναντίον pacers και ο άνθρωπος με το που έμπαινε άλλαζε το επίπεδο των Magic. Βέβαια πια δεν κάρφωνε (και δεν ξέρω αν πίνει sprite ακόμα), αλλά για τα 20 λεπτά που έπαιξε έδινε ηρεμία στην ομάδα, σωστές επιλογές, καθαρά σουτ. Είναι δάσκαλος μες το γήπεδο...
Freestyler83 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εκτός θέματος! Αδερφέ, ο Hill παραμένει μεγάλη παικτούρα. Τον παρακολούθησα φέτος (live ) εναντίον pacers και ο άνθρωπος με το που έμπαινε άλλαζε το επίπεδο των Magic. Βέβαια πια δεν κάρφωνε (και δεν ξέρω αν πίνει sprite ακόμα), αλλά για τα 20 λεπτά που έπαιξε έδινε ηρεμία στην ομάδα, σωστές επιλογές, καθαρά σουτ. Είναι δάσκαλος μες το γήπεδο... Είναι ένα απο τα ινδάλματά μου...Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί, δεν ξέρω μέχρι που θα έφθανε...Όπως το είπες, δάσκαλος
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38330 Συνέντευξη απο Περπέρογλου.
fanpan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παίδες αυτός ο Μάτος της Κορίνθιας είναι όντως πολύ καλός. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν παίζει και πολύ να έρθει. Σιγά μη δώσει ο τζιγκερ 3 εκ. ευρώ.:oops::oops:
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 όπως θα δείτε και στο καταπληκτικό αυτό βίντεο (όπως σχολιάζει κάπου το εθνοσπόρ) είναι παιχταράς. http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=9708&subid=2&pubid=526545
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Νομίζω πως το βίντεο είναι διαφωτιστικότατο. Από τον τρόπο που εκτελεί το μπέναλντυ δείχνει ηγετικά στοιχεία, δύναμη και συνάμα τεχνική και ψυχραιμία. Θα πέσουν τα τσιμέντα πάλι! Και για να σοβαρευτώ, μια μάλλον ενδιαφέρουσα κριτική διάβασα εδώ: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=27533190&postID=406726563138116168 Παραθέτω: Βλέποντας πέρσι ορισμένα παιχνίδια της Κορίνθιανς, είχα σχηματίσει την εξής γνώμη: παιχταράς ο Κάρλος Αλμπέρτο, άχρηστοι οι υπόλοιποι. Βέβαια, η περσινή Κορίνθιανς ήταν ένα μαύρο χάλι γενικώς και δεν μπορώ να πω για την προπέρσινη ομάδα, που πήρε το πρωτάθλημα και ήταν και σ' αυτήν βασικός ο Μαρσέλο Μάτος, καθώς δεν είχα τότε εικόνα. Συνεπώς, δεν μου έκανε καμία αίσθηση το όνομά του. Προσφάτως η Μπενφίκα ασχολήθηκε λίγο με την περίπτωσή του, την οποία και τελικώς απέρριψε. Ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία, μπήκα σε ένα blog γνωστού Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, ο οποίος πέρσι τον Αύγουστο είχε καταγράψει μία 11άδα από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και προκαλούσε το κοινό να αναρωτηθεί πόσο καλή θα ήταν αυτή η ομάδα αυτούσια ως εθνική Βραζιλίας. Η 11άδα ήταν: Φερνάντο Ενρίκε - Ανζελο, Εντου Ντρασένα, Εντμίλσον, Ζαντίλσον - Μαρσέλο Μάτος, Αρούκα, Ζουλιάνο, Μαϊκοσουέλ - Νταγκομπέρτο, Εντμούντο. 188 αναγνώστες σχολίασαν την παραπάνω 11άδα και οι περισσότεροι εξ' αυτών εξεπλάγησαν με την επιλογή του Μαρσέλο Μάτος. Ενας, μάλιστα, είπε στο δημοσιογράφο να πάει να γράψει για μόδα, γιατί από ποδόσφαιρο είναι άσχετος, αν βάζει μέσα τον Μαρσέλο Μάτος. Πιστεύω θα μάθω περισσότερα (και αντικειμενικά) στην πορεία. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, πάντως δεν φαίνεται προκατειλημμένη. Πάντως, για όσους έχουν αγωνία, το Sportdog προαναγγέλλει σκιαγράφηση του παίχτη: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38334
silverthan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Mendonça_de_Mattos
silverthan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Από sambaboys Marcelo Mattos is set to become the first MSI era signing to represent Corinthians in one hundred matches. The tough-tackling midfielder, 22, will reach the milestone if, as expected, he steps out in the white shirt against Internacional tomorrow. The former FC Tokyo player was one of the early products of the partnership between the Paulista power and MSI, a shadowy London-based company who attempted to bankroll the club to Brasileiro, Copa Libertadores and FIFA Club World Championship successes. Although the Timão have only managed to tick box one of three, Marcelo Mattos has performed consistently at the heart of their midfield and earned inclusion into both Placar magazine's and the CBF's Brasileiro team of the season for 2005.
silverthan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Να και η συνεντευξη στο sportdog http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38339 Δεν μας είπε και τπτ ο Κάμπος... Ασε που το αρθρο το έγραψε ο... Φόλλας!
adi32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 αφου εβαλε και αυτο το πεναλτυ παει να πει οτι ειναι καλος σε τι αλλη γελειοτητα θα φτασουν οι δημισιογραφοι ? Αν και αφου για το Μπορχα ειναι βγει ολοκληρο videocd τωρα γιαυτον με ενα γκολ μονο κι αυτο απο πεναλτυ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.