Freakster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Kαλα, ο πανιωνιος τι πενταδα θα κατεβαζει; Οποιον ακουω, απο τον Πανιωνιο ειναι.
crach13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το ποδοσφαιρο μας εγκατελειψε???Τι γινεται πια?Ουτε κατι νεο να σχολιασουμε ουτε τιποτα.Σαν να μην υπαρχουμε ειναι.ΝΑ δω τι μεταγραφες περιμενουν να μας ανακοινωσουν και εχει πεσει απολυτη σιωπη.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μας την έκαναν τελικά τη ρελάνς οι Αγγελόπουλοι... Τα έλεγα εγώ, δεν τα έλεγα για τη ρελάνς; Δείτε το και γραμμένο τώρα: Ο Ολυμπιακός, όμως, έκανε ρελάνς την Πέμπτη, ανακοινώνοντας την απόκτηση και του Παναγιώτη Καυκή! Ο 27χρονος πλέι-μέικερ, που ήταν ελεύθερος, δεν τα βρήκε με τον Πανιώνιο κι ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο ρόστερ του, σε μια ...επιθετική κίνηση, προς την πλευρά των "κυανέρυθρων" για την συμπεριφορά του Πανιωνίου στην υπόθεση Περπέρογλου. http://www.sport24.gr/html/ent/954/ent.185954.asp :mrgreen:
revil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/159555.html τον χασαμε και αυτον μαγκες.. Σοβαρα τωρα, με αποστολιδη κ καυκη αντε και Αγαδακο μας ευχομαι
DukeM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πάντως απ' όσο διάβασα ο Σισκάουσκας είχε ενημερώσει 2-3 μέρες πριν ότι θα κατέθετε τα χρήματα του buy-out, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του αλλά φυσικά δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την ΤΣΣΚΑ. Πολύ καλά έπραξε ο Σισκάουσκας, και νομίζω είναι επιεικώς αστείο να λέει κανείς ότι ήταν "ανέντιμο" αυτό που έκανε. Αντιεπαγγελματική δεν ήταν ούτως ή άλλως η κίνησή του. Ορο του συμβολαίου χρησιμοποίησε Το μοναδικό ζήτημα που υπήρχε ήταν "ηθικής" επειδή δεν είχε ενημερώσει. Από τη στιγμή όμως που έγινε και αυτό (αν έγινε) τότε δεν μπορεί να του πει κανείς απολύτως τίποτα. Δείτε και ΕΔΩ ένα πολύ σωστό άρθρο για τον Σπανούλη.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Αν είχε ενημερώσει και έγινε αυτό, σαφώς και δεν είναι αντιεπαγγελματικό. Αν μια ωραία πρωία έφερε μια επιταγή, ε δεν είναι και ότι καλύτερο. Μια χαρά μαλακίες λέει το άρθρο. Οι Ρόκετς έτσι και τον αποδεσμεύσουν δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το σάλαρι καπ. Δες και εδώ: Ερώτηση αναγνώστη: if the rockets release, how would that impact the salary cap? Would it mean that they have MORE money under the cap to pursue a free agent? Αρθρογράφος τηε houston Chronicle: [His salary, $1.9 million, would come off the cap. --Fran] Και βασικά, γιατί τον πήρε το Houston όταν υπάρχει το προηγούμενο του Φώτση; @@ τελικά.
DukeM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δεν είναι ότι καλύτερο σαν συμπεριφορά, συμφωνώ, αλλά δεν είναι αντιεπαγγελματικό. Δεν έκανε κάτι παράνομο, χρησιμοποίησε όρο στο συμβόλαιο του. Για το σάλαρι καπ δεν ξέρω, αυτό είναι το λιγότερο όμως. Στα υπόλοιπα που εστιάζει όμως, δεν έχει και άδικο. Βέβαια αλλιώς τα βλέπουμε εμείς, αλλιώς ο Σπανούλης, αλλά κάποια πράγματα ισχύουν (όπως ότι ο μάνατζερ του τα έκανε σκατα ή το αντίκτυπο των κινήσεων, ο Γιαο κτλπ)
konnak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Άσχετα από το συγκεκριμένο "άρθρο", το Contra.gr είναι μακράν το χειρότερο site αθλητικής θεματολογίας. Οι άνθρωποι που γράφουν είναι πανάσχετοι, και τα θέματά τους τα αντιγράφουν από άλλα site. Ειδικά κάτι τέτοια άρθρα με αναλύσεις βρίθουν από μπουρδολογίες. Βέβαια, τι περιμένεις από ένα site που τονίζει με bold κάθε δεύτερη λέξη (λες και είναι η 11χρονη ξαδερφούλα μου που στο τέλος κάθε πρότασης αντί για τελεία θα βάλει 5-6 θαυμαστικά). Έχει σβηστεί από τα bookmarks (και από το μυαλό μου) εδώ και πάρα πολύ καιρό (και τον δρόμο αυτό αρχίζει να παίρνει και το Sportime.gr). Τώρα στο θέμα του Σπανούλη, θεωρώ ότι όντως η αντιμετώπιση του ζητήματος είναι αρκετά σπασμωδική και από παίκτη και από μάνατζερ. Ελπίζω να βρεθεί η άκρη, και να βρεθεί γρήγορα ώστε να συνεχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Βέβαια, προσωπικά δεν τρέφω και την μεγαλύτερη εκτίμηση για τον τωρινό κόσμο του NBA, μετά το αντίο του Air το παρακολουθούσα λίγο τα επόμενα χρόνια, αλλά πλέον δεν νομίζω ότι το έχω και πολύ ψηλά. Προτιμώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ που στηρίζεται στην εγκεφαλική αντιμετώπιση του αθλήματος παρά στην σωματική (physical). Εν τέλει δηλαδή, δεν θεωρώ και τόσο βρεγμένη γάτα τον Σπανούλη, πιθανώς όντως να μην του άρεσε το μπάσκετ που βρήκε εκεί, οπότε ήλθον είδον και απήλθον. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε τις εξελίξεις και ελπίζω να έρθουν σύντομα.
ata1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδια αυτος ο Ουινστον τι λεει? Δεν εχω δει κανενα αγωνα του Πανιωνιου, μονο τα play off
fanpan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Από όσο τον έχω δει τον ουίνστον δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.Να σας πω την αλήθεια απορώ λίγο με την μεταγραφή αυτή, αλλά για να τον διάλεξε ο κόουτς κάτι παραπάνω θα ξέρει. Τελικά δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί καλοί διαθέσιμοι στην Ευρώπη αυτή την στιγμή
lalanis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Είναι μικρός, δείχνει να έχει καλά στοιχεία, και δεν κάνεις τις χαζοαμερικανιές που κάνουν συνομήλικοί του μέσα στο παιχνίδι...Παίζει δηλ. πιο ευρωπαϊκά. Ας ελπίσουμε ότι μιλάμε για μια νέα περίπτωση Batiste...
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Θετικά Αμερικανού που δείχνει να παίζει Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ξέρει τα βασικά κτλ. Μπορεί και να μην πιάσει, αλλά για να τον θέλει ο Ζοτς το πιθανότερο είναι να πιάσει και με το παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει και μεγάλη συμπάθεια στους Αμερικανούς.
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ρε σεις δεν μου φαίνεται για αξιόπιστη λύση ο ουινστον.Είναι εξελίξιμος θα μου πείτε αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορέσει να βοηθήσει φέτος.Εγώ πιστεύω του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Βούγιανιτς.
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 έχω την εντύπωση ότι θα σπρώξει πολλά χρήματα για ψηλό! αυτό μου δείχνουν οι κινήσεις του! Θεωρώντας ως δεδομένο ότι ο ντελκ φεύγει,ο μπίλυ έρχεται,με τα ίδια χρήματα περίπου, έχουμε κ λέμε: 1,2 ο σίσκα,+1εκατ η τσσκα+1,7 ο γιαφτοκας=3,9εκατ περπέλογλου συμβόλαιο 350χλδ+500 ως 600χλδ στον πανιώνιο+400χλδ στον ουίνστον=1,3 περίπου του μένουν ,κρατώντας το ίδιο μπάτζετ με πέρυσι, χοντρικά 2,5εκατ για ψηλό! έλα ρε βούισιτς! !!!! (αν κ κάπου διάβασα ότι ο πρόεδρος της μακάμπι δήλωσε ότι δεν πωλείται)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.