Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92123

johnyboy εξαιρετικα αφιερωμενο :D

Δεν μου λές κάτι νέο.Ηταν δεδομένο οτι δεν έρχεται,Εξάλλου το είπε και το αφεντικό οτι δεν μας ενδιαφέρει λόγο τιμής και οτι θα τον έχεις για ένα χρόνο μόνο.μετα ΝΒΑ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι γράφει ένας αγνός οπαδός του Χιούστον στο blog της τοπικής εφημερίδας:

I think the fault was with Rockets scouting and front office for not seeing that Spanoulis was a below-than-average player who couldn't shoot here in Greece as well.Also his ball-handling sucked as well.He played with a team that could "influence" the refs in various ways so he looked even better.

He would have never been the player the Rockets envisioned him to be.

I am Greek Rockets fan living in Greece. I think the Rockets should make him pay 2 million or end his basketball career for the next two years.

Posted by: Petros at July 4, 2007 11:43 PM

Πόσο βλάκες είναι ορισμένοι άνθρωποι...

Δημοσ.

Καυκής...μετά τους ψηλούς αποφασίσαμε να γεμίσουμε τους κοντούς...:confused:

Για τον άσσο ΟΚ, χρειαζόμαστε μεγάλο παίκτη, αλλά αυτό που ακούγεται για το "2" τι διαόλο...Matse anyone??? Πιθανότατα είναι μλκιες των εφημερίδων...

βλακεία=παρωπίδα και δυστυχώς υπάρχει παντού

Δημοσ.
ο Ερντογάν δε μου αρέσει...

Σκοτώνουν τα σουτ του, αλλά παίζει άμυνα τηλεφωνικά...

Δεν θα με χαλούσε καθόλου ένας τέτοιος σουτέρ.Εξάλλου δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Πάντως απ' όσο διάβασα ο Σισκάουσκας είχε ενημερώσει 2-3 μέρες πριν ότι θα κατέθετε τα χρήματα του buy-out, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του αλλά φυσικά δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την ΤΣΣΚΑ.

Πολύ καλά έπραξε ο Σισκάουσκας, και νομίζω είναι επιεικώς αστείο να λέει κανείς ότι ήταν "ανέντιμο" αυτό που έκανε.

Στα δικά μας τώρα, δυστυχώς απ' όσο βλέπω Ισπανοί και Ρώσοι στρώνουν πολύ χρήμα, και μάλλον θα είναι δύσκολο για τις δικές μας ομάδες να ακολουθήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...