Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημείωση: Με έχει εντυπωσιάσει ο οπαδικός μας στρουθοκαμηλισμός.

Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ και οι γαύροι (στο δικό τους θέμα) μόνο για μπάλα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μόνο για μπάλα...

ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ας μιλαγαμε μονο για μπαλα αλλα δεν ειναι ετσι.

Περπερογλου ειναι πολυ κωλοπαιδο ο Γιαννακοπουλος!!

Δημοσ.

insomniaK, δεν είναι στρουθοκαμηλισμός,τουλάχιστον στη δική μου -οπαδική- περίπτωση.

είναι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

βαρέθηκα, κουράστηκα, σιχάθηκα να ασχολούμαι με το καρκίνωμα του ποδοσφαίρου! Αν αυτό με ξανα "προκαλέσει" έστω και με μια ελπίδα 20%, θα ξαναασχοληθώ με αυτό!

Μέχρι τότε, ασχολούμαι με το τμήμα εκείνο του συλλόγου, που αξίζει της προσοχής μου!

Δημοσ.

Περπερογλου ειναι πολυ κωλοπαιδο ο Γιαννακοπουλος!!

μου θυμίζεις την παλιά κάλτ ταινία του Ψάλτη...

"Κούλα, ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ο Κυριάκος"!!!

Δημοσ.

ενταξει αυτο το περιμενα πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να σε λενε Περπερογλου και οχι Παπαλουκα, να σε ζηταει ο παναθηναικος και να πεις οχι.

Δημοσ.

Ωραία ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν.

Έχουμε την περιφέρεια που θα ενισχυθεί με τον Σπανούλη, και θα δώσει σημαντικές ανάσες στο μήτσο που από Delk φέτος δεν είδε.

Μετα με την φυγή σισκα ερχεται ο στράτος (αν και παίχτης που στα 23 του κάνει παζάρια με τον πρωταθλητή ευρώπης εμένε δεν μου αρέσει) οπότε στην θέση αυτή ουσιαστικά χάσαμε. Είναι και σημαντικό πολύ το 3άρι για την ομάδα γιατί βοηθάει με τα μπασίματα να δημιουργέι ρίγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ παράλληλα πρέπει και να απειλεί και από τα 6.25. Και τα δύο τα είχε ο Σίσκα.

Μέτα στους ψηλούς. Ο Γιαφτόκας καλό είναι να φύγει και για την ομάδα και για τον εαυτό του γιατί αδικείται από την φετινή χρονιά. Περοβιτς έκλεισε NBA. Μαυροκεφαλίδης δεν μου λέει πολλα για βαρύ 5άρι μιας και είμαστε full στους ημίψηλούς.

Δημοσ.

Εγω λεω να φερει τον Φερναντεζ και ας μεινουμε χωρις σεντερ. Με τον Περπερογλου, δε λεω φετος εδειξε ταλεντο, αλλα δεν μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Μια χρονια ηταν αυτη οτιδηποτε μπορει να συμβει

Δημοσ.

Ναβάρο φεύγει για NBA οπότε βλέπω Fernandez σίγουρα για Barca. Εξάλλου οι καταλανοί δεν φεύγουν εύκολα από την χώρα τους..

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι οτι με σπανούλη στην ομάδα στην θέση 3 μπορεί να παίξει και sany boy.Σισκάουσκας δεν είναι αλλά το καταφέρνει το θέμα (θέλω να πιστεύω) γιατί έχει φαρμακερό τρίποντο.Η λύση ερντογάν τι σας λέει?Μένει ελεύθερος απο την εφές.

Δημοσ.
συγγνώμη, όλοι εσείς που ξαφνικά κράζετε το σπανούλη γιατί δε συνεχίζει την προσπάθεια στο ΝΒΑ, γιατί δεν προσπαθεί κ άλλο,κλπ!

Έκανε μια λάθος επιλογή! το κατάλαβε,και θέλει να φύγει!

Αντίστοιχα, επειδή ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι υπερ-παιχτης για την ευρώπη, αλλά να μην θέλει,ή να μην μπορεί να παίξει ΝΒΑ, δεν πάει ποτέ! είναι και αυτός λιγόψυχος? (βλ. Φάνης Χριστοδούλου, διαμαντίδης,μποντίρογκα,ή στογιαν που απέτυχε κλπ)?

όλοι εσεις, στην επαγγελματική σας καριέρα,δεν έχετε κάνει σοβαρά λάθη?και αν ναι, δεν έχετε προσπαθήσει με οποιοδήποτε τρόπο κ κόστος να τα διορθώσετε?

Mην το εκλάβεις σαν κράξιμο. Από εμένα τουλάχιστον. Για μένα είναι πιο πολύ απογοήτευση, γιατί γουστάρω τον Σπανούλη σαν παίκτη πολύ (ασχέτως αν είναι στον ΠΑΟ, είπαμε οι Εθνικές να είναι καλά) και πίστευα και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ και ήθελα να πιάσει ρε γμτ να έχουμε να το λέμε, να έχουμε έναν δικό μας να μαμάει στο ΝΒΑ. Από εκεί και πέρα όπως έχω πει άπειρες φορές, δικαίωμα του τι θα κάνει. Αν όντως δεν αντέχει εκτός Αθήνας με γειά του με χαρά του. Απλά το όλο θέμα των ανακοινώσεων, τον ρόλο του "θύματος" και των μανάδων να κλαίνε, αυτό ναι δεν μου άρεσε.

Αντε να τα βρούμε με Ταού γμτ για Πριτζιόνι...επιτέλους να πάρουμε ένα σοβαρό άσσο...

Δημοσ.

Johnyboy, Το θέμα είναι οτι ο Σανι ειναι λίγο κοντός για την θέση και δεν ξέρει καλά να ποστάρει η να παίζει κοντά στο καλάθι.. να μου πείς τωρα ο στράτος μπορεί? τεσπα.. για να δούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...