KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Είναι απλά τα πράγματα. Θέλει να φύγει, κατάλαβε ότι έκανε μαλακία και ότι και του χρόνου δύσκολα να παίζει οπότε λέει διάφορα περί προσωπικού προβλήματος κτλ. Δε μπορούσε να πει σας γράφω στα @@ μου και γυρίζω πίσω.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ''Τον έχασαν μόνοι τους'' http://www.superbasket.gr/?c=139&a=4445
lalanis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ''Τον έχασαν μόνοι τους'' http://www.superbasket.gr/?c=139&a=4445 Συν ότι μάλλον ''πάει'' ο Ρούντυ...
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ε με 3 μύρια για την ομάδα μόνο σε παίκτη που φεύγει σε 1-2 χρόνια (και το συμβόλαιό του τελείωνει του χρόνου), κανείς δε θα τον πάρει.
DukeM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Παίζει να τα δώσει η Μπαρτσελόνα, αν και όντως είναι πολλά τα λεφτά. Ιταλοί υπάρχουν στο ΝΒΑ; Και αν ναι είναι ελάχιστοι, γιατί είναι το ίδιο μαλακες με τους δικούς μας. Δεν μπορούν τόσο μακριά από τη χώρα τους. Αντί να κάτσει να διαψεύσει τους πάντες να κλείσει στόματα και να παίξει, γιατί μπορεί να παίξει ο Σπανούλης, κάθεται και κλαίγεται και επιστρέφει. Οπως και να έχει είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του (όπως και άλλων βέβαια παρόμοιων περιπτώσεων)
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Όπω έχουμε ξαναπεί, υπάρχει κίνδυνος να μην παίζει πάλι του χρόνου αν ο καινούργιος προπονητής είναι το ίδιο μαλάκας με τον προηγούμενο ενώ και τα χρήματα που έπερνε δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο.
lalanis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εντάξει ρε παιδιά... Τι περιμένατε να δηλώσει ο Σπανούλης; ''Άντε γ4μ1θ31τ41 που θα κάτσω εδώ με τρεις και εξήντα, να παίζω 5 λεπτά ανά 3 παιχνίδια, ενώ οι άλλοι στην Ελλάδα έχουν πάθει υπερκούπωση;'' Το έριξε στα προσωπικά....Αν ήταν πχ πιο βόρεια, στο Τορόντο θα έλεγε ότι του λείπει ήλιος, η θάλασσα, οι τόπλες ξανθιές κτλ...
DukeM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μα ποιός είναι ρε παιδιά ο Σπανούλης για να έχει εγγυημένο χρόνο δλδ;; Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν μπορεί και οι δυο προπονητές να είναι κολλημένοι και μαλακες. Αν δεν θα παίξει και του χρόνου, σημαίνει (τελικά) ότι δεν θα μπορεί να παίξει. Απλά πράγματα. Κοιτάξτε ΕΔΩ συνέντευξή του. Πως σας φαίνεται; Εμένα δεν ξέρω...ακροβατεί στο να δεχτώ ότι όντως έχει πρόβλημα με την οικογένεια του και πραγματικά δεν αντέχει ο άνθρωπος πουθενά εκτός Ελλάδας οπότε τον κατανοώ, αλλά από την άλλη μου φαίνεται και λίγο Πάνια το θέμα (η μάνα του να κλαίγεται) και λίγο καραγκιοζέ. Τι να πω, δεν ξέρω...Ισως να μην είχε τα κότσια τελικά. edit: Πριτζιόνι; Με τους παίκτες τα βρίσκουμε, με τις ομάδες είναι το θέμα :-P Αντε να τελειώσει αυτή η μεταγραφή, θα είναι σούπερ
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μα ποιός είναι ρε παιδιά ο Σπανούλης για να έχει εγγυημένο χρόνο δλδ;; Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν μπορεί και οι δυο προπονητές να είναι κολλημένοι και μαλακες. Αν δεν θα παίξει και του χρόνου, σημαίνει (τελικά) ότι δεν θα μπορεί να παίξει. Απλά πράγματα. Κοιτάξτε ΕΔΩ συνέντευξή του. Πως σας φαίνεται; Εμένα δεν ξέρω...ακροβατεί στο να δεχτώ ότι όντως έχει πρόβλημα με την οικογένεια του και πραγματικά δεν αντέχει ο άνθρωπος πουθενά εκτός Ελλάδας οπότε τον κατανοώ, αλλά από την άλλη μου φαίνεται και λίγο Πάνια το θέμα (η μάνα του να κλαίγεται) και λίγο καραγκιοζέ. Τι να πω, δεν ξέρω...Ισως να μην είχε τα κότσια τελικά. Ποιος είναι; Ένα από τα καλύτερα guards στην Ευρώπη. Και πέρασε μια χρονιά να βλέπει τον ηλίθιο προπονητή του να τον γράφει στα @@ του. Η ομάδα του έχει ένα σωρό παίκτες στη θέση του. Γιατί να μην πάει στην ομάδα που ξέρει, που κέρδισε τα πάντα φέτος, με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης; Μικρός είναι και έχει περιθώρια βελτίωσης, δεν είανι φτασμένος. Τα χρήματα εδώ εξάλλου θα είναι καλύτερα. Και αν γουστάρει, ξαναδοκιμάζει σε 5 χρόνια που πιθανόν και να έχει εγγυήσεις ότι θα παίζει. Κάπου διάβασα ότι πέθανε ο πατέρας του φέτος. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πιθανόν να είναι @@ιες του μάνατζερ για να μην τον κάνουν trade σε άλλη ομάδα.
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 συγγνώμη, όλοι εσείς που ξαφνικά κράζετε το σπανούλη γιατί δε συνεχίζει την προσπάθεια στο ΝΒΑ, γιατί δεν προσπαθεί κ άλλο,κλπ! Έκανε μια λάθος επιλογή! το κατάλαβε,και θέλει να φύγει! Αντίστοιχα, επειδή ακριβώς μπορεί κάποιος να είναι υπερ-παιχτης για την ευρώπη, αλλά να μην θέλει,ή να μην μπορεί να παίξει ΝΒΑ, δεν πάει ποτέ! είναι και αυτός λιγόψυχος? (βλ. Φάνης Χριστοδούλου, διαμαντίδης,μποντίρογκα,ή στογιαν που απέτυχε κλπ)? όλοι εσεις, στην επαγγελματική σας καριέρα,δεν έχετε κάνει σοβαρά λάθη?και αν ναι, δεν έχετε προσπαθήσει με οποιοδήποτε τρόπο κ κόστος να τα διορθώσετε?
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Η γνώμη μου είναι πως οι rockets τον θέλουνε για να τον κάνουνε ανταλλαγή και όχι για να παίξει.Ο Σπανούλης το κατάλαβε και τους κουνά το μαντίλι.Μπράβο στον Μητσάρα που τους ρίχνει πόρτα με την μια.
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Η γνώμη μου είναι πως οι rockets τον θέλουνε για να τον κάνουνε ανταλλαγή και όχι για να παίξει.Ο Σπανούλης το κατάλαβε και τους κουνά το μαντίλι.Μπράβο στον Μητσάρα που τους ρίχνει πόρτα με την μια. εννοείς τον διαμαντίδη,ή έκανες λάθος στο όνομα του σπανούλη?
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λάθος διατύπωση.Οι ρόκετς θέλουνε τον σπανούλη απλά και μόνο να τον δώσουν σαν αλλαγή για κάποιον άλλο.Και λέω πως καλά κάνει ο μητσάρας (διαμαντίδης) και ρίχνει πόρτα στον ΝΒΑ.
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι έχεις δίκιο. Αλλά τελικά, νομίζω ότι με τη δικαιολογία ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα του για προσωπικά προβλήματα κλπ,και με την καταβολή εκ μέρους του Παναθηναικού των 300χλδ που πλήρωσαν πέρυσι,συν κανά 200χλδ ακομα, θα τον πάρουμε! για τον ισπανό,ο πρόεδρος δήλωσε ότι με μπάι άουτ 3 εκατ,δεν τον παίρνει,γιατί το πολύ σε 2 χρόνια θα φύγει για ΝΒΑ. Για τον βούισιτς δεν ακούγεται τίποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.