KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Διάβασε και εσύ πιο πάνω πόσα έγραψε ότι πήρε ο Πανιώνιος (και όλα τα αθλητικά ΜΜΕ). Για τα ανταλάγματα είναι δικές σου εικασίες, δεν έχει αναφερθεί τπτ επίσημο. Υποτίθεται (εικασία και αυτό) ότι και εμείς θα του δίναμε δανεικό παίκτη. Ανταλλάγματα δεν υπάρχουν Όμως ο Ολυμπιακός, ανάλογα με το που θα διαβάσεις έδινε 350-400 χιλιάδες και αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός έδωσε 600-700 χιλιάδες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κακός Λιανός έκανε πουστιά επειδή είναι αντι-Ολυμπιακός... :mrgreen:
zaxoys Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Άκουγα sport-fm πριν και διάψευσαν (ακόμα και ο ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ ) οτι ο Πανιώνιος ζήτησε 800 χιλ απλώς ο ΟΣΦΠ έδινε μόνο 400 . Τώρα προς το τέλος είπαν οτι ο ΠΑΟ δεν τα βρήκε με τον παίχτη στην πρώτη συνάντηση...
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 τί είπε ο γεροβούβαλος Τζου για τον παιδοβούβαλο; Σχετικά με τον Σχορτσιανίτη απάντησε: «Κανονικά πρέπει να μου πεις ποιος δημοσιογράφος σε έβαλε να με ρωτήσεις, αλλά θα σου απαντήσω. Όταν αποφασίζεις να γίνεις επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι τα 35 σου, θα κοιμάσαι καλά, θα τρως σωστά, θα πηγαίνεις στην προπόνηση, θα κάνεις βάρη, θα έχεις διάρκεια, θα έχεις υπομονή και θα προστατεύεις το κορμί σου, την ομάδα σου, τους εργοδότες σου και τον κόσμο. » Όταν ένας αθλητής το κάνει αυτό σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, φτάνει στο επίπεδο που μπορεί κι έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Όταν δεν τα κάνει, ο μόνος που ουσιαστικά ζημιώνεται είναι αυτός». ελα ρε η απαντηση σε αυτο ειναι η προηγουμενη απαντηση μου...Τον ειχαμε κλεισμενο ειναι μεγαλο ταλεντο και τον πηρατε εσεις. Πονεσε??Πονεσε. Το πιο ευκολο λοιπον ειναι να ψαχνουμε για εξιλαστήρια θυματα για να βρισουμε. Ολα τα αλλα ειναι μλκιες και εγω τα ακουω βερεσε. οκ,αυτό είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ εξηγημένη απάντηση,τη δέχομαι,και πάμε παρακάτω! αλλά,δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά ξεσηκώθηκε η οικουμένη! Ο ντικουδης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παιχτης μη λεμε οτι θελουμε. Και ειδικα για το ρολο του μπακαπ πολυτελειας ειναι τελειος. συμφωνώ απόλυτα! απλά όταν είναι ΤΟΣΟ πολύ μπακάπ,δνε προλαβαίνει να βρει τα πατήματά του,τον τσαμπουκά του,θέλει λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής! Αυτος που θεωρω εγω προσωπικα παραφωνια στον παναθηναικο ειναι ο Χατζηβρεττας. καλά,εγώ αυτό το λέω εδώ και χρόνια! (καταρχήν,είναι μεγαλύτερη κότα από ....τον κόκορα του αρκά)! ΥΓ: Εδώ και 10 ημέρες,ακούμε ότι έχει κλείσει ο περπέρογλου,κλπ! Αυτό δεν είναι δόλια τακτική ,με τη δική σας λογική,από τη διοίκηση του οσφπ,να διαρρέει κάτι τετοιο,για να πιέσει τη διοίκηση του πανιωνίου να ρίξει την τιμή? Με αυτή τη λογική,πρεπει να ξεσηκωθούν τα χανούμια, γιατί εδώ και 6 μήνες ζαχάρωναν τον νούνιες,αλλά επειδή δεν είχαν χρήματα να τον αγοράσουν,έδιναν μέχρι 1 εκατ ευρώ,και ξαφνικά, ξύπνησε μια μέρα ο οσφπ,και οτν αγορασε με 2,5! ΑΙΣΧΟΣ!
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο μα το θέμα περπέλογλου.Πιστέψτε ότι θέλετε δικαίωμα σας.Και αν αληθεύει και η κίνηση για μαυροκεφαλίδη τότε μερικοί θα πάθουν καρδιά.Και ενώ απο την μία βλέπω τους κοντούς να θέλουνε να κάνουνε το μπαμ με μεγάλο όνομα και να κλείσουν στόματα, απο την άλλη βλέπω να γίνεται στροφή στην Ελληνική αγορά.Βασικά εκτός απο τον Σπανούλη που θέλει να έρθει εγώ άλλη μεταγραφή μεγάλη δεν βλέπω.Βούισιτς μένει μακάμπι , φερνάντες θα μείνει ισπανία.Μακάρι να κάνω λάθος αλλά....
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κόστα Πέροβιτς. Ο πρώην σέντερ της Παρτιζάν είχε προτάσεις και από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά προτίμησε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο ύψους 2.17μ. Πέροβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Ουόριορς. πηγη : http://www.sport.gr πάει και αυτός.Αρχίζω να προβληματίζομαι με την θέση του σέντερ.
konnak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ...και Πέροβιτς NBA: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92021 EDIT: Με πρόλαβες
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λολ.Εχω και ακόμα ένα με θέμα τον σπανούλη.Δεν τον αφήνουν να φύγει. http://www.sport24.gr/html/ent/885/ent.185885.asp
gvaggis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ο ντικουδης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παιχτης μη λεμε οτι θελουμε. Και ειδικα για το ρολο του μπακαπ πολυτελειας ειναι τελειος. Βασικά μου είναι αντιπαθής,δεν είπα πως δεν είναι καλός παίκτης.. Απλά δεν θα στεναχωρηθώ αν φύγει.. Δεν είναι καλύτερος του Τσαρτσαρή άρα δεν είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίκτης. Θα συμφωνήσω απόλυτα με το back-up πολυτελείας..
revil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ενταξει εχουμε διαφορετικες αποψεις. Τωρα πολλοι θα πεσετε να με φατε, αλλα ΕΓΩ θεωρω καλυτερο παιχτη τον Ντικουδη απο τον Τσαρτσαρη. Ο Τσαρτσαρης τα τελευταια 2 χρονια εχει βελτιωθει πολυ αλλα αν θελησεις να βασιστεις σε ενα παιχτη δε νομιζω οτι θα το κανεις στον κωστακη..
KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρη. Ο Ντικούδης είναι πιο ταλαντούχος, μπορεί να πάρει παιχνίδι μόνος του. Ο Τσαρτσαρής όμως είναι πιο σταθερός.
bingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92071 Ρε παιδιά, σαν Παναθηναϊκός τον θέλω τρελά να έρθει πίσω, δεν λέω, αλλά αυτή η κλαψιάρικη συμπεριφορά κάπως με χαλάει. Δεν μπορώ μακριά από την Ελλάδα κτλ.. ίσως φταίει το ότι τον πίστευα σαν παίχτη ότι μπορούσε για NBA. Kαι βασικά δεν ξέρω αν όλα αυτά τα λέει γιατί τα πιστεύει η απλά για να τον αφήσουν να φύγει. Πριν πάει όλοι λέγανε ότι ήθελε σαν τρελός να πάει Αμερική. Τόσο μεγάλο όνειρο ήταν που δεν κατάφερε να αντέξει ένα χρόνο; η μήπως όλοι οι έλληνες μπασκετμπολίστες την ψωνήσανε τόσο πολύ πια και θέλουν όλοι εγγυημένο χρόνο λες και είναι Jordan? Γιατί όπως λέει κ ένας έλληνας που σχολίασε το άρθρο στην Houston chronicle είναι ο 3ος Ελληνας μετά τους Φώτση κ Ρεντζιά που απέτυχαν στο NBA.
silverthan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και βλέπεις και παίζουν κάτι Γάλλοι κάτι Βραζιλιάνοι...
bingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βρε τους βλέπω και φρικάρω αλλά ίσως και οι δικοί μας κάνουν κάποια λάθη; Απλά ρωτάω, δεν το λέω για κακό..
lalanis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τους λείπει η φραπεδιά, δεν μπορούν τα παιδιιά...
fanpan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω τί λείπει στους άλλους αλλά του Σπανούλη μάλον του λείπει το triple crown. Δεν βλέπω να χαλάει με τίποτα αυτή η μεταγραφή.Ζήτημα χρόνου είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.