Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τοσο πολυ πλεον εχετε "κατσει" πανω στην 3η θεση??

Πιστεύω φέτος πάμε για 5-7 θέση.

Του χρόνου θα παλεύουμε για παραμονή. :mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε ξερω εσεις τι λετε για ολα αυτα??

Το Χριστό και την Παναγία... τους έχω σε εικονίτσες στο δωματιό μου...

Δημοσ.

ps - Ρε μαγκες βλεπετε και σεις τον καραγκουνη σα σουπερ μεταγραφη??

Τοσο πολυ πλεον εχετε "κατσει" πανω στην 3η θεση??

Δεν έχουμε κάτσει απλά..

Ο καναπές της 3ης θέσης έχει πάρει ΗΔΗ το σχήμα του κώλου μας..

Προβλέπω κ επιστροφή Τάκη Φύσσα άμα λάχει..

Ο βάζελος μέσα μου ανυπομονεί να δει Σπανούλη στα πράσινα.

Ο μπασκετόφιλος μέσα μου θα ήθελε να τον δει να προσπαθεί λίγο ακόμα στο ΝΒΑ.

Κάτι λέει ακούγεται πως ο Ντικούδης θα ήθελε να την κάνει;;

Παίζει ραδιοαρβύλα...αλλά απο την άλλη μου είναι απίστευτα αντιπαθής..Δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου..

Δημοσ.
εεεεεεεμ α μπραβο.

Ρε μπας και εχει ψιλιαστει η συγκεκριμενη εφημεριδα τι θα παιχτει φετος στις μεταγραφες και προσπαθει να σας πλασαρει τον καρα σα σουπερ μεταγραφη και χρυση ευκαιρια???

έλα τώρα, παίζουν και προσωπικές συμπάθειες (*μένιος κλπ), και συγχρόνως, υπάρχουν και άσχετοι δημοσιογράφοι! δε μπορεί να παρουσιαστεί καν σαν εντεκαδάτη μεταγραφή το καραγκουν-μπόι.

Από κει και πέρα, δεν το έχει ψιλιαστεί μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα τι θα παιχτεί φέτος, αλλα ΟΛΟΣ ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένου τζίγγερ,δημοσιογράφων,οπαδών κ φιλάθλων! μόνο ο κοντος κ ο γκόντζος είναι στην κοσμάρα τους ακόμη....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ????

ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ειχαμε κλεισμενο το μεγαλυτερο ταλεντο στην ελλαδα και τον πηρατε μεσα απο τα χερια μας, τι αλλο θες να γινει?Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ τσαντιστηκα παλι

ναι,δεν κατάλαβα γιατί ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος και ουρλιάζει! τον είχατε σχεδόν κλείσει,δεν τον είχατε ΚΛΕΙΣΕΙ! το ότι δεν έπιασε η πρακτική τα βρίσκω με τον παίχτη,και μετά πιέζω την ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της, δε σημαίνει ότι αυτός που τα βρήκε με την ομάδα έπαιξε πουστιά!

(τουλάχιστον,εγώ,αν ήμουν πρόεδρος,και μου έδινε τα ίδια λεφτά ο ρέβιλ,κ ο kwsn,αλλά ο kwsn το έκανε εκβιαστικά επειδή είχε συμωνία πρώτα με τον παίχτη,ενώ ο ρέβιλ περιμενε την άδειά μου,και εγώ στον ρέβιλ θα τον έδινα)!

κ κάτι ακόμα! δν ξέρω αν ακούσες τις δηλώσεις του γκέρσον για τον παιδοβούβαλο,αλλά είχε πολύ δίκιο!

Προβλέπω κ επιστροφή Τάκη Φύσσα άμα λάχει..

εκεί θα ασχοληθώ με το γυναικείο BEACH μπάντμιντον, με στολές καλόγριας!

Ο βάζελος μέσα μου ανυπομονεί να δει Σπανούλη στα πράσινα.

ο οπαδός μέσα μου, ήδη έχει ονειρώξεις με τον Μπίλυ στα πράσινα!

Ο μπασκετόφιλος μέσα μου θα ήθελε να τον δει να προσπαθεί λίγο ακόμα στο ΝΒΑ.

Ο μπασκετόφιλος μέσα μου, ήδη έχει ονειρώξεις με τον Μπίλυ στα πράσινα!

(σοβαρολογώ... ΝΒΑ δε βλέπω. Οπότε , προτιμώ να γυρίσει Ευρώπη να τον θαυμάζω)!

Κάτι λέει ακούγεται πως ο Ντικούδης θα ήθελε να την κάνει;;

Παίζει ραδιοαρβύλα...αλλά απο την άλλη μου είναι απίστευτα αντιπαθής..Δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου..

Δεν έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά τον θεωρώ καλό παίχτη,και τον θέλω στον Παναθηναικό...

Δημοσ.

ναι,δεν κατάλαβα γιατί ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος και ουρλιάζει! τον είχατε σχεδόν κλείσει,δεν τον είχατε ΚΛΕΙΣΕΙ! το ότι δεν έπιασε η πρακτική τα βρίσκω με τον παίχτη,και μετά πιέζω την ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της, δε σημαίνει ότι αυτός που τα βρήκε με την ομάδα έπαιξε πουστιά!

(τουλάχιστον,εγώ,αν ήμουν πρόεδρος,και μου έδινε τα ίδια λεφτά ο ρέβιλ,κ ο ναι,δεν κατάλαβα γιατί ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος και ουρλιάζει! τον είχατε σχεδόν κλείσει,δεν τον είχατε ΚΛΕΙΣΕΙ! το ότι δεν έπιασε η πρακτική τα βρίσκω με τον παίχτη,και μετά πιέζω την ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της, δε σημαίνει ότι αυτός που τα βρήκε με την ομάδα έπαιξε πουστιά!

ελα ρε η απαντηση σε αυτο ειναι η προηγουμενη απαντηση μου...

Τον ειχαμε κλεισμενο ειναι μεγαλο ταλεντο και τον πηρατε εσεις.

Πονεσε??Πονεσε.

Το πιο ευκολο λοιπον ειναι να ψαχνουμε για εξιλαστήρια θυματα για να βρισουμε.

Ολα τα αλλα ειναι μλκιες και εγω τα ακουω βερεσε.

Ο ντικουδης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παιχτης μη λεμε οτι θελουμε. Και ειδικα για το ρολο του μπακαπ πολυτελειας ειναι τελειος.

Αυτος που θεωρω εγω προσωπικα παραφωνια στον παναθηναικο ειναι ο Χατζηβρεττας.

Απλα σκεφτομαι οτι για να τον θελουν τοσο πολυ γιανακης και ζοτς ε κατι παραπανω θα ξερουν

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει πάρα πολύς κόσμος με τον Χατζηβρέττα (καμία προσωπική αναφορά revil, απλά το έχω ακούσει και αλλού αυτό)! Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός παίκτης και με πολύ καλή χρονιά φέτος.

Χρησιμότατο εργαλείο πιστεύω.

Δημοσ.
Μα δεν ζήτησε 400Κ από εμάς ο Πανιώνιος, αλλά τα διπλάσια. Δεν θα τον έλεγα τον πιο ελπιδοφόρο με μια μόλις καλή χρονιά. Και στον ΟΣΦΠ αναπληρωματικός θα ήταν, όχι βασικός. Η υπόθεση όντως ψιλοβρωμάει, ΑΛΛΑ σε αυτό που συμφωνώ εμμέσως μαζί σου είναι ότι ίσως δώσαμε λάθος προτεραιότητα στον συγκεκριμένο. Εδώ και 10 μέρες το πιλατεύουμε το πράγμα. Επρεπε να είχαν κινηθεί οι Αγγελόπουλοι πολύ νωρίτερα και να παίρναμε τον παίκτη με συνοπτικές διαδικασίες. Ελπίζω να μάθουν και να κινηθούν ανάλογα στις επόμενες μεταγγραφές. Ελπίζω σε λιγες μέρες να μην τα χώνουμε στον Μποντίρογκα τον βρωμοβάζελο που ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις για τον Μαυροκεφαλίδη :mrgreen:

Οσο για τον Σπανούλη, για μένα είναι πισωγύρισμα. Φάνηκε ότι δεν έχει τα ψυχικά αποθέματα και τα άντερα για να παλέψει στο ΝΒΑ. Γιατί την πρώτη χρονιά αυτό χρειάζεται κυρίως και το γράφουν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μπορεί να ήταν παπαρας ο Βαν Γκάντι (σύμφωνα με εμάς) και να μην τον έβαζε, αλλά κάποιες λιγοστές ευκαιρίες τις πήρε, αλλά προφανώς δεν τις αξιοποίησε. Κάτι που είναι λογικό από μια πλευρά. Αλλά θα μπορούσε να μείνει φέτος να παλέψει (και τι σημασία πως έχει 8 γκαρντ το Χιούστον, στα παιχνίδια θα παίζουν 3-4 το πολύ) ή να ζητήσει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα. Αλλά μάλλον δεν την παλεύει και πολύ εκεί πέρα, είδε και το triple crown και ζήλεψε, who knows...

Είναι απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός τη πιπίλαγε τη δουλειά 10-15 μέρες. Ο Ομπράντοβιτς τον ζήτησε εχτές, οι πρόεδροι έδωσαν παραπάνω λεφτά και σε μία ημέρα έκλεισε. Όλα τα άλλα είναι για τα παιδάκια.

Ο Σπανούλης είναι πιτσιρικάς και θέλει να παίζει για να βελτιώσει το παιχνίδι του. Εκεί από ότι φαίνεται, ούτε του χρόνου θα παίζει. Οπότε...

Δημοσ.
Ολο μ....ς. Ρε φίλε κάνε τον κόπο να διαβάσεις πόσα έδωσε ο παο και μετά έλα γράψε εδώ.έχω κάνει ποστ ποιο πάνω οτι ο παο θα του δώσει και 2 παίχτες.

Διάβασε και εσύ πιο πάνω πόσα έγραψε ότι πήρε ο Πανιώνιος (και όλα τα αθλητικά ΜΜΕ). Για τα ανταλάγματα είναι δικές σου εικασίες, δεν έχει αναφερθεί τπτ επίσημο. Υποτίθεται (εικασία και αυτό) ότι και εμείς θα του δίναμε δανεικό παίκτη.

Και στην τελική κάναμε φουστιά και τον πήραμε.Μαγκιά μας.

Kάνε και εσύ τον κόπο να διαβάσεις το παραπάνω μου ποστ και αν δεις ότι λέω κάτι διαφορετικό, πες μου το. Ελεος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...