Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν σου λειπουν τωρα τα χρηματα που θελεις να σκορπισεις για Βουγιακα-Μαυροκεφαλιδη κτλ??? Αυτο που ελεγα τις προαλλες, υπερφορτωνεις μια θεση και ξαφνικα βλεπεις πως δεν σου βγαινουν τα κουκια να παρεις τον μονο ισως απο εκεινη την φουρνια που ειναι διαθεσιμος και δειχνει και ετοιμος. Με Μπουρουση-Σχορτσιανιτη στο 5 και σε καλη ηλικια και Ζιζιτς επισης τι πας και μου περνεις Βουγιουκα και μπαινεις σε κουβεντα με τον Μαυροκεφαλιδη??Θα μπορουσες να ειχες παρει Περπερογλου και μετα εβλεπες για 3ο και 4ο σεντερ

Kαταρχήν τα περισσότερα που λέμε είναι υποθετικά και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε βάση του ότι διαβάζουμε. Καλό θα ήταν να μην έχει κανείς απόλυτη στάση του στυλ "έτσι έγινε" κτλπ Δεν πάει αυτό για σένα Kaizer, γενικά μιλάω.

Βασικά διαφωνώ με αυτό που λες. Επειδή τα λεφτά που ζητάει μια ομάδα έχουν σημασία. Και με 4 παίκτες να έχεις μείνει, δεν θα δώσεις τα χρήματα που ζητάει μια ομάδα αν τα θεωρείς υπερβολικά. Και υποθέτω ότι 800Κ ευρώ, για ένα 23χρονο παίκτη με μόλις μια καλή χρονιά και με ένα χρόνο μόνο συμβολαίου ακόμη, είναι υπερβολικά λεφτά. Για τον Μαυροκεφαλίδη, λέγεται ότι η Ρόμα ζητάει 400Κ και για τον Βασιλειάδη η Μάλαγα περίπου 500Κ. Δεν είναι λίγο δυσανάλογα τα λεφτά; Οταν βλέπεις ότι ο άλλος πάει να σε πιάσει κορόιδο ή απλά ζητάει τόσα για να σου ρίξει πόρτα ουσιαστικά, κάνεις πίσω.

Πιστεύω ότι ζήτησε 800Κ επειδή ήξερε ο Λιανός ότι δεν θα τα δώσει ο Ολυμπιακός. Και καμία ομάδα δλδ. Γιατί κάπου στα 400-500 (όπως και προείπα) έδωσε ο ΠΑΟ. Τώρα γιατί το έκανε αυτό; Είναι βάζελος; Θεώρησε αντιεπαγγελματική την κίνηση του ΟΣΦΠ να πλησιάσει πρώτα τον παίκτη; (αν και αυτό γίνεται πολλές φορές, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό) Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί, από την στιγμή που η μεταγγραφή χάλασε (και δεν υπάρχει 0.001% περίπτωση να πει ο Περπέρογλου δεν πάω στον ΠΑΟ, έλεος ας είμαστε ρεαλιστές, σιγά μην καταστρέψει το παιδί την καριέρα του πάνω στην αρχή της)

Και είναι δικαίωμα του κάθε παράγοντα που θα δώσει τον παίκτη. Δικός του είναι σε όποιον θέλει τον δίνει και με όσα θέλει τον δίνει.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις αναφορικά με τον Σπανούλη:

http://www.sport24.gr/html/ent/735/ent.185735.asp

Πέρα από κάποιες φανατικές εκρήξεις έχει και ο αμερικάνος αρθρογράφος τα δίκια του. Ως οπαδός πάντα. Δεν κατηγορώ τον Σπανούλη, ίσα ίσα. Απλά πιστεύω κι εγώ αν ήμουν στη θέση του πιθανόν να ταυτιζόμουν με την άποψή του.

Δημοσ.

Οι ρόκετς το παραχέσανε το θέμα.Η τον θέλω η όχι.Τι θα σας απαντήσουμε και π....ς μπλε,καλά να πάθει τώρα ΝΒΑ ήθελε.

εντιτ : και για να σταματήσουμε τις διάφορες μ....ς με την μεταγραφή του Περπέλογλου, ήμαστε μάγκες και τον πήραμε με τον οποιοδήποτε τρόπο μέσα σε μια νύχτα.Τον πήραμε σας χάλασε αλλά έτσι είναι.keep walking.

Δημοσ.

Ωραιο αρθρο... Ο τυπος τα λεει σωστα νομιζω.

Κανενα No55 του draft δεν επαιξε απο τον 1ο χρονο. Τελος παντων, ο,τι θελει ας κανει το παληκαρι, αλλα ισως χασει μεγαλη ευκαιρια γυρνωντας στην Ευρωπη. Ποια ευκαιρια? Ο νεος προπονητης, ο νεος μανατζερ δειχνουν οτι τον υπολογιζουν αλλα αυτος δε θελει, δικαιωμα του. Αλλα με το να μην μιλαει ξεκαθαρα στους Ροκετς ενω ειναι ουσιαστικα παικτης τους, δεν κραταει καλη σταση. Θα μου πειτε, τι μας τα λες αυτα ρε φιλε? Και εγω τον θελω παλι στην Ελλαδα, ειτε ερθει στον ΟΣΦΠ ειτε στον ΠΑΟ ειτε οπουδηποτε!! Αλλα θα περιμενα να ειναι πιο υπομονετικος και επαγγελματιας απο τη στιγμη που αποφασισε να παει να κυνηγησει το αμερικανικο ονειρο... Το να τα παρατησει τοσο ευκολα, δινει απλα ενα χρονο απο τη ζωη του χαμενο. Ηθικα και μονο απεναντι στον εαυτο του και στην ομαδα που τον πληρωνει, επρεπε τουλαχιστον η σταση του να ειναι διαφορετικη.

Οπως λεει και ο δημοσιογραφος, αν ο VSpan ηταν απλα ενας αποφοιτος καποιου κολλεγιου στο Νο55 απλα θα εκανε μοκο και θα δουλευε μεχρι να αρχισουν να τον υπολογιζουν... Μπασκετ ξερει και πολυ μαλιστα!

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις αναφορικά με τον Σπανούλη:

http://www.sport24.gr/html/ent/735/ent.185735.asp

Πέρα από κάποιες φανατικές εκρήξεις έχει και ο αμερικάνος αρθρογράφος τα δίκια του. Ως οπαδός πάντα. Δεν κατηγορώ τον Σπανούλη, ίσα ίσα. Απλά πιστεύω κι εγώ αν ήμουν στη θέση του πιθανόν να ταυτιζόμουν με την άποψή του.

Όταν όμως όλη τη χρονιά δεν έπαιζε, τώρα του δίνουν διαβεβαιώσεις ότι θα παίξει του χρόνου και ταυτόχρονα φορτώνουν με παίκτες στη θέση του, ε κάτι μου λέει ότι δίκιο έχει ο Σπανούλης εν προκειμένω.

Δημοσ.
Kαταρχήν τα περισσότερα που λέμε είναι υποθετικά και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε βάση του ότι διαβάζουμε. Καλό θα ήταν να μην έχει κανείς απόλυτη στάση του στυλ "έτσι έγινε" κτλπ Δεν πάει αυτό για σένα Kaizer, γενικά μιλάω.

Βασικά διαφωνώ με αυτό που λες. Επειδή τα λεφτά που ζητάει μια ομάδα έχουν σημασία. Και με 4 παίκτες να έχεις μείνει, δεν θα δώσεις τα χρήματα που ζητάει μια ομάδα αν τα θεωρείς υπερβολικά. Και υποθέτω ότι 800Κ ευρώ, για ένα 23χρονο παίκτη με μόλις μια καλή χρονιά και με ένα χρόνο μόνο συμβολαίου ακόμη, είναι υπερβολικά λεφτά. Για τον Μαυροκεφαλίδη, λέγεται ότι η Ρόμα ζητάει 400Κ και για τον Βασιλειάδη η Μάλαγα περίπου 500Κ. Δεν είναι λίγο δυσανάλογα τα λεφτά; Οταν βλέπεις ότι ο άλλος πάει να σε πιάσει κορόιδο ή απλά ζητάει τόσα για να σου ρίξει πόρτα ουσιαστικά, κάνεις πίσω.

Πιστεύω ότι ζήτησε 800Κ επειδή ήξερε ο Λιανός ότι δεν θα τα δώσει ο Ολυμπιακός. Και καμία ομάδα δλδ. Γιατί κάπου στα 400-500 (όπως και προείπα) έδωσε ο ΠΑΟ. Τώρα γιατί το έκανε αυτό; Είναι βάζελος; Θεώρησε αντιεπαγγελματική την κίνηση του ΟΣΦΠ να πλησιάσει πρώτα τον παίκτη; (αν και αυτό γίνεται πολλές φορές, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό) Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί, από την στιγμή που η μεταγγραφή χάλασε (και δεν υπάρχει 0.001% περίπτωση να πει ο Περπέρογλου δεν πάω στον ΠΑΟ, έλεος ας είμαστε ρεαλιστές, σιγά μην καταστρέψει το παιδί την καριέρα του πάνω στην αρχή της)

Και είναι δικαίωμα του κάθε παράγοντα που θα δώσει τον παίκτη. Δικός του είναι σε όποιον θέλει τον δίνει και με όσα θέλει τον δίνει.

Κοιτα, επειδη δεν μιλαμε για

-Δινω 3

-Δωσε 15

-Καλα αστο

αλλα για

-δινω 4

-θελω 8

θεωρω οτι ειδικα για το συγκεκριμενο πραγματικα κινηθηκατε χωρις πλανο, κλεισατε πρωτα παικτες σε θεσεις που δεν τους χρειαζοσασταν (ή να στο πω αλλιως, αν θεωρεις οτι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους, διωξε τους παλιους βρε αδελφε), χτυπατε στις ιδιες θεσεις (ειλικρινα, ο Μαυροκεφαλιδης τι ρολο θα βαραει στον Ολυμπιακο του Σχορτσιανιτη-Ζιζιτς-Μπουρουση-Βουγιουκα?) και βλεπετε πως για να τα κανετε ολα αυτα δεν σε περνει να δωσεις αλλα 400χιλ(ΕΛΕΟΣ για 400χιλ μιλαμε για τον πιο ελπιδοφορο Ελληνα παικτη)

Δημοσ.
Ωραιο αρθρο... Ο τυπος τα λεει σωστα νομιζω.

Κανενα No55 του draft δεν επαιξε απο τον 1ο χρονο. Τελος παντων, ο,τι θελει ας κανει το παληκαρι, αλλα ισως χασει μεγαλη ευκαιρια γυρνωντας στην Ευρωπη. Ποια ευκαιρια? Ο νεος προπονητης, ο νεος μανατζερ δειχνουν οτι τον υπολογιζουν αλλα αυτος δε θελει, δικαιωμα του. Αλλα με το να μην μιλαει ξεκαθαρα στους Ροκετς ενω ειναι ουσιαστικα παικτης τους, δεν κραταει καλη σταση. Θα μου πειτε, τι μας τα λες αυτα ρε φιλε? Και εγω τον θελω παλι στην Ελλαδα, ειτε ερθει στον ΟΣΦΠ ειτε στον ΠΑΟ ειτε οπουδηποτε!! Αλλα θα περιμενα να ειναι πιο υπομονετικος και επαγγελματιας απο τη στιγμη που αποφασισε να παει να κυνηγησει το αμερικανικο ονειρο...

Μέχρι την ημέρα των ντραφτς σωστά. Αλλά μετά, όταν οι ρόκετς πάνε και παίρνουν 100 περιφερειακούς, τι να κάνει και ο Σπανούλης? Να το παίξει στο τζόκερ κι αυτός? Τους χέζει και έρχεται εδώ που ξέρει ότι θα παίξει μπάσκετ.

Δημοσ.

+ και εγώ στον Σπανούλη.Δηλαδή επειδή είναι rookie δεν πρέπει να παίζει?Αυτές είναι αμερικάνικες πατέντες.Εφόσον είναι καλύτερος απο αυτός που έχουν πρέπει να παίζει αλλά έπεσε σε στόκο coach.Anyway καλά κάνει και φεύγει γιατί ένα χρόνο έλειψε και οι άλλοι εδώ γράψανε ιστορία και είναι λογικό να ζηλεύει.Και το άλλο είναι πως τους το έχει ξεκαθαρίσει απο καιρό αλλά αυτοί δεν λένε να το πάρουν απόφαση.

Δημοσ.

θεωρω οτι ειδικα για το συγκεκριμενο πραγματικα κινηθηκατε χωρις πλανο, κλεισατε πρωτα παικτες σε θεσεις που δεν τους χρειαζοσασταν (ή να στο πω αλλιως, αν θεωρεις οτι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους, διωξε τους παλιους βρε αδελφε), χτυπατε στις ιδιες θεσεις (ειλικρινα, ο Μαυροκεφαλιδης τι ρολο θα βαραει στον Ολυμπιακο του Σχορτσιανιτη-Ζιζιτς-Μπουρουση-Βουγιουκα?) και βλεπετε πως για να τα κανετε ολα αυτα δεν σε περνει να δωσεις αλλα 400χιλ(ΕΛΕΟΣ για 400χιλ μιλαμε για τον πιο ελπιδοφορο Ελληνα παικτη)

Μα δεν ζήτησε 400Κ από εμάς ο Πανιώνιος, αλλά τα διπλάσια. Δεν θα τον έλεγα τον πιο ελπιδοφόρο με μια μόλις καλή χρονιά. Και στον ΟΣΦΠ αναπληρωματικός θα ήταν, όχι βασικός. Η υπόθεση όντως ψιλοβρωμάει, ΑΛΛΑ σε αυτό που συμφωνώ εμμέσως μαζί σου είναι ότι ίσως δώσαμε λάθος προτεραιότητα στον συγκεκριμένο. Εδώ και 10 μέρες το πιλατεύουμε το πράγμα. Επρεπε να είχαν κινηθεί οι Αγγελόπουλοι πολύ νωρίτερα και να παίρναμε τον παίκτη με συνοπτικές διαδικασίες. Ελπίζω να μάθουν και να κινηθούν ανάλογα στις επόμενες μεταγγραφές. Ελπίζω σε λιγες μέρες να μην τα χώνουμε στον Μποντίρογκα τον βρωμοβάζελο που ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις για τον Μαυροκεφαλίδη :mrgreen:

Οσο για τον Σπανούλη, για μένα είναι πισωγύρισμα. Φάνηκε ότι δεν έχει τα ψυχικά αποθέματα και τα άντερα για να παλέψει στο ΝΒΑ. Γιατί την πρώτη χρονιά αυτό χρειάζεται κυρίως και το γράφουν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μπορεί να ήταν παπαρας ο Βαν Γκάντι (σύμφωνα με εμάς) και να μην τον έβαζε, αλλά κάποιες λιγοστές ευκαιρίες τις πήρε, αλλά προφανώς δεν τις αξιοποίησε. Κάτι που είναι λογικό από μια πλευρά. Αλλά θα μπορούσε να μείνει φέτος να παλέψει (και τι σημασία πως έχει 8 γκαρντ το Χιούστον, στα παιχνίδια θα παίζουν 3-4 το πολύ) ή να ζητήσει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα. Αλλά μάλλον δεν την παλεύει και πολύ εκεί πέρα, είδε και το triple crown και ζήλεψε, who knows...

Δημοσ.

Ολο μ....ς. Ρε φίλε κάνε τον κόπο να διαβάσεις πόσα έδωσε ο παο και μετά έλα γράψε εδώ.έχω κάνει ποστ ποιο πάνω οτι ο παο θα του δώσει και 2 παίχτες.Και στην τελική κάναμε φουστιά και τον πήραμε.Μαγκιά μας.

Δημοσ.

"Η Μπεμφικα αφησε ελευθερο τον 30χρονο διεθνη μεσο και ο παναθηναικος εχει πλεον τη χρυση ευκαιρια να κανει μια σουπερ μεταγραφη και να απογειωσει στα υψη τον ενθουσιασμο των φιλαθλων του" αθλητικη ηχω

Κουιζ-Για ποιον μιλαει??

ps - Ρε μαγκες βλεπετε και σεις τον καραγκουνη σα σουπερ μεταγραφη??

Τοσο πολυ πλεον εχετε "κατσει" πανω στην 3η θεση??

Δλδ αφηστε το τον ολυμπιακο ας βγει και 10ος. Η αεκ παιρνει το ριμπο και ο παναθηναικος στη θεση του παιρνει τη "σουπερ μεταγραφη" Καραγκουνη??

Δε ξερω εσεις τι λετε για ολα αυτα??

Δημοσ.

1ον)ρέβιλ, από το πρωί που διάβασα τη μλκια αυτή, ΒΡΙΖΩ ακατάπαυστα!

2ον)δεν τον θέλω τον καραγκούνη,λόγω στυλ ποδοσφαίρου, ακόμα και αν έκλεινε έμερσον-μακελελε-ρικέλμε-σαβιόλα , κ τον είχε για 5ο-60 της επιθετικογενούς γραμμής

3ον)δεν έχω καταλάβει ΚΑΝ ποιο είναι το πρόβλημα με τον περπέλογλου???

Δημοσ.

εεεεεεεμ α μπραβο.

Ρε μπας και εχει ψιλιαστει η συγκεκριμενη εφημεριδα τι θα παιχτει φετος στις μεταγραφες και προσπαθει να σας πλασαρει τον καρα σα σουπερ μεταγραφη και χρυση ευκαιρια???

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ????

ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ειχαμε κλεισμενο το μεγαλυτερο ταλεντο στην ελλαδα και τον πηρατε μεσα απο τα χερια μας, τι αλλο θες να γινει?Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ τσαντιστηκα παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...