KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εξάλλου, με Ρούντυ, Σπανούλη και Περπέρογλου στη θέση του Σισκάουσκας είσαι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Οπότε στη χειρότερη κρατάμε και το Γιαφτόκας. Άσε που αν μας πρήξει πολύ ο Βούισιτς θα πάρουμε Πέροβιτς οπότε θα έλεγα είμαστε μια κλάση πιο πάνω + με εξελίξιμους παίκτες.
silverthan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Περπερογλου...ΑΨΟΓΑ, καλυψαμε το μπακ-απ στο 3 με παικτη που ισως σε 2 χρονια γινει ο βασικος. Πολυ καλη κινηση +1 Όσο για τη μπάλα, υπομονή...
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Για την μπάλα άστο δεν αξίζει.Δεν έχει νόημα γιατί μας δουλεύουν και μεις τους υποστηρίζουμε.Ας πάει ο ραλάκιας στο γήπεδο και ο καράφλας.
DukeM Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Από τη στιγμή που ζήτησε ο Λιανός 800Κ από τον Ολυμπιακό ήταν 90% ότι θα έκλεινε στον ΠΑΟ. Δυστυχώς οι αδερφοί σκαμπο εδρασαν και πάλι, τι να κάνουμε. Κρίμα γιατί όντως φαίνεται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες αυτή τη στιγμή. Εχω περιέργεια να δω ποσο τον πήρε ο ΠΑΟ. Πάω στοίχημα γύρω στα 400-500Κ. Καλή μεταγγραφή (για οποιαδήποτε ομάδα) όπως και να 'χει. 1980, ηρέμησε λίγο Ο μοναδικός λόγος για να έρθει ο Παπαλουκάς στον ΠΑΟ είναι τα λεφτά. Κανένας άλλος. Και στον ΟΣΦΠ το συναίσθημα. Στην ΤΣΣΚΑ είναι βασιλιάς ο άνθρωπος, άσε που λέγεται ότι θα του δώσουν κοντά 3+ μύρια για να μην πάει ΝΒΑ. Δεν το κουνάει από εκεί. Οσο για το Ευρωμπάσκετ, εγώ παίδες έχω μια γενικότερη ανησυχία γιατί μας έχουν κολλήσει την ταμπέλα του φαβορί. Και αυτό δεν κάνει καλό. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες. Θέλει προσοχή. Και όχι επειδή νικήσαμε το σούργελο που λεγόταν μικρή Ευρώπης, να τα φουσκώνουν τα ΜΜΕ και να λένε "έτοιμη" η Εθνική, πάει για το χρυσό και τις λοιπές γνωστές πίπες τους. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Γιαννάκη πάνω από όλα. Θα μεταδώσει και ψυχραιμία και συγκέντρωση.
nfs11 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Οι πράσινοι κρατήστε μια πισινή για τον Περπέρογλου. Δεν έχει κλείσει .... ακόμα η μετεγραφή. Μια χαρά συμφώνησε ο Λιανός με τους αδερφούς στα μισά λεφτά που ζητούσε από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τον παίχτη. Μπορεί να είναι θέμα χρόνου βέβαια μπορεί και όχι.
vastravoud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Για τον Θοδωρή δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι υπάρχει πιθανότητα μεγαλύτερη του 0,5% να τον πάρουμε. Απλώς καμμιά φορά γουστάρω να σκέφτομαι το "dream roster" μας και φαντάζομαι μια περιφέρεια Διαμαντίδη, Τεό, Σπανούλη
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ναι και οι άλλοι θα έβγαζαν ανακοίνωση?Δεν γίνονται αυτά.Και παναθηναϊκός θα του δώσει και 2 παίχτες στον πανιώνιο και γι αυτό έκλεισε.Θα τους δώσει Ξανθόπουλο και Σάκοτα σαν δανεικούς έχω την εντύπωση. Αντε μην το σκέφτεσαι στο αεροπλάνο και αθήνα. http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8236&subid=2&pubid=524233
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Από τη στιγμή που ζήτησε ο Λιανός 800Κ από τον Ολυμπιακό ήταν 90% ότι θα έκλεινε στον ΠΑΟ. Δυστυχώς οι αδερφοί σκαμπο εδρασαν και πάλι, τι να κάνουμε. Κρίμα γιατί όντως φαίνεται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες αυτή τη στιγμή. Εχω περιέργεια να δω ποσο τον πήρε ο ΠΑΟ. Πάω στοίχημα γύρω στα 400-500Κ. Καλή μεταγγραφή (για οποιαδήποτε ομάδα) όπως και να 'χει. Δεν σου λειπουν τωρα τα χρηματα που θελεις να σκορπισεις για Βουγιακα-Μαυροκεφαλιδη κτλ??? Αυτο που ελεγα τις προαλλες, υπερφορτωνεις μια θεση και ξαφνικα βλεπεις πως δεν σου βγαινουν τα κουκια να παρεις τον μονο ισως απο εκεινη την φουρνια που ειναι διαθεσιμος και δειχνει και ετοιμος. Με Μπουρουση-Σχορτσιανιτη στο 5 και σε καλη ηλικια και Ζιζιτς επισης τι πας και μου περνεις Βουγιουκα και μπαινεις σε κουβεντα με τον Μαυροκεφαλιδη??Θα μπορουσες να ειχες παρει Περπερογλου και μετα εβλεπες για 3ο και 4ο σεντερ
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Οι πράσινοι κρατήστε μια πισινή για τον Περπέρογλου. Δεν έχει κλείσει .... ακόμα η μετεγραφή. Μια χαρά συμφώνησε ο Λιανός με τους αδερφούς στα μισά λεφτά που ζητούσε από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τον παίχτη. Μπορεί να είναι θέμα χρόνου βέβαια μπορεί και όχι. Κοιτα, αποσο θυμαμαι γενικα μονο ο Ντεμης και μισο ο Παπαλουκας(διοτι τοτε νομιζω και τα χρηματα του Ολυμπιακου καλυπταν τον Πανιωνιο απλα ηταν λιγοτερα) Κοινως μονο Ντεμη θυμαμαι να λεει "Η ΑΕΚ Η πουθενα" Ο Περπερογλου-και λογικο-φοβοταν μηπως τριψει παγκο. Αφενος χωρις Σισκαουσκας θα παρει ευκαιριες. Αφετερου απλα δεν ειχε μιλησει με Παναθηναικο και τα βρηκε με Ολυμπιακο, τωρα που θα μιλοησει θα τα βρει. Και να σου πω την αληθεια, μονο αμα ειναι φανατικος Ολυμπιακος δεν θα πηγαινε. Εγω δεν θα πηγαινα στον Ολυμπιακο, ο Κωνσταντινου(που ηταν Παναθηναικος) πηγε. Και θεωρω απιθανο να μην ηξερε οτι ο Πανιωνιος μιλαει με Παναθηναικο, αν δεν ηθελε λοιπον θα ελεγε "Μην το συζητατε, σε αυτους δεν παω με την καμια" και θα το εκοβε εκει
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 kaizersoze τώρα τους έβαλες δύσκολα.Ποιος εκεί μέσα θα τους τα εξηγήσει όλα αυτά?Δεν μπήκανε καν στο κόπο να καθίσουν και να σκεφτούν τι χρειάζονται.Είδανε ποιοι είναι σε μικρή ηλικία και ξεκινήσανε να τους παίρνουν πριν τους πάρει πάλι ο Ζοτς.΄Ελα όμως που πάλι την πάτησαν σαν τα κορόιδα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Από τη στιγμή που ζήτησε ο Λιανός 800Κ από τον Ολυμπιακό ήταν 90% ότι θα έκλεινε στον ΠΑΟ. Δυστυχώς οι αδερφοί σκαμπο εδρασαν και πάλι, τι να κάνουμε. Κρίμα γιατί όντως φαίνεται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες αυτή τη στιγμή. Εχω περιέργεια να δω ποσο τον πήρε ο ΠΑΟ. Πάω στοίχημα γύρω στα 400-500Κ. Καλή μεταγγραφή (για οποιαδήποτε ομάδα) όπως και να 'χει. Τα 800Κ γράφτηκαν σήμερα από το Φως, γιατί προφανώς φάνηκε ότι δε θα τον πάρουν και άρχισαν τα 'τρελλάθηκε ο Λιανός, ζητάει παραπάνω κτλ... Οι πράσινοι κρατήστε μια πισινή για τον Περπέρογλου. Δεν έχει κλείσει .... ακόμα η μετεγραφή. Μια χαρά συμφώνησε ο Λιανός με τους αδερφούς στα μισά λεφτά που ζητούσε από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τον παίχτη. Μπορεί να είναι θέμα χρόνου βέβαια μπορεί και όχι. Δεν έχει κλείσει, μόνο ο Πανιώνιος το ανακοίνωσε. Και φυσικά ο Λιανός πήρε τα μισά από τους Γιαννακόπουλους επειδή είναι χαζός... :roll:
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ορίστε και ένα σχετικό αρθρο απο το http://www.stport24.gr Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε ότι τον αποδεσμεύει για 800.000 ευρώ, ποσό που είναι αν μη τι άλλο απαγορευτικό. Η κίνηση του Ηλία Λιανού και των συνεργατών του μπορεί να ερμηνευτεί ως μια μορφή... εκδίκησης για τις κινήσεις των Πειραιωτών πίσω από την πλάτη της ομάδας. Στο μεταξύ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος πήρε 500.000 ευρώ (σ.σ οι "πράσινοι" είχαν εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Σισκάουσκας), ενώ στον παίκτη -που δεν έχει υπογράψει ακόμη- προσφέρεται συμβόλαιο συνολικής αξίας 875.000 ευρώ για τρία χρόνια! να και το λίνκ για όλο το θέμα http://www.sport24.gr/html/ent/737/ent.185737.asp
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κοιτα, αποσο θυμαμαι γενικα μονο ο Ντεμης και μισο ο Παπαλουκας(διοτι τοτε νομιζω και τα χρηματα του Ολυμπιακου καλυπταν τον Πανιωνιο απλα ηταν λιγοτερα)Κοινως μονο Ντεμη θυμαμαι να λεει "Η ΑΕΚ Η πουθενα" Τον Μπίλαρο ξέχασες....1991. "Η Ολυμπιακός ή πουθενά" Για αυτό τον λατρέψαμε.
lalanis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ο γάβρος πήρε Κοβάσεβιτς (34 βέβαια). Οι δικοί μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Τον Μπίλαρο ξέχασες....1991. "Η Ολυμπιακός ή πουθενά" Για αυτό τον λατρέψαμε. Υποθέτω δεν πήγε πουθενά... :) Σε ποιον αναφέρεσαι. Η μνήμη μου μου κάνει "παιχνίδια".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.