Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πειράζει που δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάρουμε ή όχι τον παπαλουκά?

όχι επειδή είναι γάβρος όμως! αλλά επειδή θεωρώ ότι με τον μπίλυ πίσω, και τους ήδη υπάρχοντες, είναι προτιμότερο να χαλάσουμε μπάτζετ για τον βούισιτς και 2 τριάρια, από το να σπαταλήσουμε το 15% περίπου του μπάτζετ, για ένα παίχτη που τον θέλει ο παύλος κυρίως για λόγους γοήτρου!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ρε τον αντιθεο μου!!!!

Συνεχιζετε και περνετε οτι καλο υπαρχει σε ελληνα πιτσιρικα.

Βουγιουκας κ αποστολιδης δε μου λενε τπτ, γαμωτο.

Ε ρε κοιτα να δεις που θελω να βρισω τωρα και δε μπορω

Δημοσ.

λολ το φαντάστηκα.Εδώ επιτρέψτε μου να πω οτι είναι θέμα χειρισμού απο τους ανθρώπους του ολυμπικού.Συμφωνήσανε με τον παίχτη απο την στιγμή που είχε ακόμα συμβόλαιο?Αυτά δεν γίνονται.Οι δικοί μας τα κανόνισαν με τον Πανιώνιο και τον πήραμε.Απλά πράγματα.

Δημοσ.

χαχαχαχα. revil sorry ρε φίλε γιατί είσαι απο τους ολυμπιακούς που συζητά κάποιος, αλλά με το που διάβασα την είδηση σκεφτόμουν τις αντιδράσεις και γελούσα.(Ακόμα γελάω δηλαδή.):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Κορυφαία η μετάφραση του Sportdog, δεν είχα σινιάλο στο κινητό μου. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι στο διάολο, με Systran τα κάνουνε;

Καλός ο Περπέρογλου, εξελίξιμος, ειδικά με τον Ζοτς έχει έλπίδες να γίνει πολύ καλός. Αλήθεια, δεν είχε κήσει και αυτό στον Ολυμπιακό; Τι γίνεται ρε παιδάκι μου, δε μπορώ να καταλάβω...

Δημοσ.
Αλήθεια, δεν είχε κήσει και αυτό στον Ολυμπιακό; Τι γίνεται ρε παιδάκι μου, δε μπορώ να καταλάβω...

ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ

Δημοσ.

Είναι αυτό είπα πιο πάνω.Αντί να μιλήσουν με τον πανιώνιο που είχε τα δικαιώματα μιλήσανε με τον παίχτη.Αυτές είναι συμφωνίες.Βλέπε Παυλάρα να μαθαίνεις.:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

FOS_b.jpg

Αναμένεται η δήλωση του Ολυμπιακού ότι έπιασαν οι μανατζαρέοι κορόιδο τον Παναθηναϊκό και ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Βουισιτς...ο συγκεκριμενος κυριος μας εχει πρηξει τον μπουτσ...μην πω τι. Εγω πλεον δεν τον γουσταρω οπως πριν, αν ερθει παικταρας, αλλα απο ενα τυπο που δεν ξερει τι θελει, καλυτερα Περοβιτς

Παπαλουκας...Δεν υπαρχει θεμα, δημοσιογραφικη μαλακια

Περπερογλου...ΑΨΟΓΑ, καλυψαμε το μπακ-απ στο 3 με παικτη που ισως σε 2 χρονια γινει ο βασικος. Πολυ καλη κινηση

Δημοσ.

+ και απο μένα για Πέροβιτς ο οποίος δήλωσε πως είναι τιμή του να συνεργαστεί με τον Ζότς.Δεν θυμάμαι σε ποιο site το είχα διαβάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...