Panahs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 υπομονή και θα δούμε γιατί η ΚΑΕ πάντα κάνει κινήσεις που δεν περιμένουμε. Η ΠΑΕ να δεις κινήσεις που κάνει και δεν τις περιμέναμε!
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 εεεεεεμ μα αυτο ειναι το ερωτημαπες οτι τον περνετε. Μπορειτε να αντεξετε καποιον δηλωμενο ολυμπιακο στην ομαδα σας? Εστω και αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος παιχτης και εγω τον θεωρω τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπη αυτη την στιγμη. αυτο που ειδα στον τελικο με εμας πραγματικα με φρικαρε. σαν δαιμονισμενος επαιζε. βασικα για μενα ουτε γαβρος ειναι ουτε τιποτα. γιαυτο εχει γινει και τοσο μεγαλος παιχτης. παιζει για την παρτη του και τον εγωσμο του. οποτε για μενα δεν παιζει να ερθει ελλαδα. και να ερθει στον παναθηναικο δεν προκειτε να δεσει . αλλα αν ερχοταν και αν εδενε με διαμαντιδη και σπανουλη νομιζω οτι θα επρεπε να μας πανε αμερικη να παιζουμε. σιγα το τοροντο καλυτερο ειναι απο εμας?
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 εεεεεεμ μα αυτο ειναι το ερωτημαπες οτι τον περνετε. Μπορειτε να αντεξετε καποιον δηλωμενο ολυμπιακο στην ομαδα σας? Εστω και αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος παιχτης Εγώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα τον δεχτώ.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η ΠΑΕ να δεις κινήσεις που κάνει και δεν τις περιμέναμε! Ναι παπαζαχαρία δημούτσο και ενα σορό άλλα διαμάντια.Γουστάρω να το πάρει ο Ολυμπιακός για να αναγκαστεί ο ταρίφας να δώσει το πρωτάθλημα μέσα στο καραισκακη.Και δεν θα τον χαλάσει καθόλου.Μα καθόλου.
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ναι παπαζαχαρία δημούτσο και ενα σορό άλλα διαμάντια.Γουστάρω να το πάρει ο Ολυμπιακός για να αναγκαστεί ο ταρίφας να δώσει το πρωτάθλημα μέσα στο καραισκακη.Και δεν θα τον χαλάσει καθόλου.Μα καθόλου. εγω το ειπα πρωτη αγωνιστικη 0-3 και μαυρη επετειος. βασικα παρακαλαω να φαμε 3 μπαλακια θα το ευχαριστηθω πραγματικα. δεν θελω να ξαναβγει τσαμπιονς λιγκ ο παναθηναικος οσο ειναι ο καρκινος προεδρος. ειναι αδικια να παιρνει λεφτα επειδη παιζει σε ενα τελειωμενο πρωταθλημα.
Panahs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κοίτα δεν ξέρω ποιος θα το πάρει φέτος στο ποδόσφαιρο... Ξέρουμε όμως πλέον ποιος ΔΕΝ θα το πάρει... πάλι
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κοίτα δεν ξέρω ποιος θα το πάρει φέτος στο ποδόσφαιρο... Ξέρουμε όμως πλέον ποιος ΔΕΝ θα το πάρει... πάλι εμεις θα τον παρουμε παντως. αυτο ειναι δεδομενο. παρακαλα να χανει λεφτα ο καρκινος μηπως και γινει κανενα θαυμα. που δεν γινονται θαυματα αλλα σε κατι πρεπει να ελπιζουμε.
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Παντως δεν ειναι τελειο? Καποτε οι "most wanted" παιχτες στην ευρωπη ηταν οι γιουγκοσλαβοι μετα ηταν οι λιθουανοι και τωρα ειναι οι ελληνες. Δηλαδη ακουστε τωρα. Τον διαμαντιδη χαλαρα τον θελανε ολες οι ομαδες οχι μονο στη γη αλλα και σε ολους τους κοντινους πλανητες. Τον παπαλουκα το ιδιο. Ο ζησης δε χαλασε καθολου τη 2 καλυτερη ομαδα της ευρωπης. Ο Παπαδοπουλος δε χαλασε τη πρωταθλητρια ισπανιας. Ο Σπανουλης δε θα χαλασει καθολου τους πρωταθλητες ευρωπης. δλδ respect απο μενα
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Παντως δεν ειναι τελειο?Καποτε οι "most wanted" παιχτες στην ευρωπη ηταν οι γιουγκοσλαβοι μετα ηταν οι λιθουανοι και τωρα ειναι οι ελληνες. Δηλαδη ακουστε τωρα. Τον διαμαντιδη χαλαρα τον θελανε ολες οι ομαδες οχι μονο στη γη αλλα και σε ολους τους κοντινους πλανητες. Τον παπαλουκα το ιδιο. Ο ζησης δε χαλασε καθολου τη 2 καλυτερη ομαδα της ευρωπης. Ο Παπαδοπουλος δε χαλασε τη πρωταθλητρια ισπανιας. Ο Σπανουλης δε θα χαλασει καθολου τους πρωταθλητες ευρωπης. δλδ respect απο μενα και περα απο αυτο οπου κατεβαινει η εθνικη μπαινει φαβορι για τελικο κατευθειαν. και σε παγκοσμια και στην επομενη ολυμπιαδα φαβορι θα ειναι. και λογικα θα παρουμε ρεβανς απο τους ισπανους μεσα στο σπιτι τους φετος.
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 εγω τους ισπανους τους φοβαμαι. καλντερον ναβαρο ρουντι γκαρμπαχοθα γκασολ ειναι απλα παρα παρα πολυ καλη αρχικη 5αδα
Panahs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αν πάμε και τους το πάρουμε μέσα στην Ισπανία, δεν ξέρω τι θα κάνω. Να περιμένετε πάντως να με ακούσετε στις ειδήσεις!
zaxoys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Νομίζω Γκαρμπαχόθα (που είναι παιχτάρα) δεν θα κατέβει λόγω τραυματισμού - μισό να το τσεκάρω ...(Θα μου πεις εδω δεν κατέβηκε ο Γκασόλ και χάσαμε ) edit : http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=52946 Τελικά τον κάλεσαν αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος Παντως εμεισ & Ισπανία είμαστε με διαφορά οι καλύτερες ομάδες στην Ευρωπη
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 θα ηταν και οι λιθουανοι στα φαβορι αν επαιζε ο ματσας
talikra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ξεκολάτε μωρέ με το μα@@@@ που τον έχετε κάνει θεό άκου κει 2.3 και του προτείνουν και με 3 και κάτι στον @@@@ 1 με 1.5 το πολύ είναι η αξία του. Αλλά αυτό γίνεται όλα τα guard έχουν πάει απέναντι και θεοποιούνται εδώ κάτι παχτες σαν αυτό.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 :mrgreen:Ρε συ KWSN_Men, είπα εγώ ότι το ύψος κάνει την θέση ή η ταχύτητα που είπες εσύ; Κατάλαβε το ότι δεν υπάρχει ένα "είδος" 4αριου, 5αριου κτλπ Ο κάθε παίκτης έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του και διαφέρει το στυλ του από έναν άλλο που παίζει σε παρόμοια θέση. Ο Πεν που είναι άσσος έχει καμιά σχέση με τον Παπαλουκά; ΟΧΙ. Είναι άλλου τύπου παίκτες, αλλά παίζουν στην ίδια θέση. Οπως συμβαίνει παντού και σε όλους. Δλδ έλεος ρε συ, να εξηγούμε τα αυτονόητα, μόνο και μόνο επειδή εσένα σου μπήκε με το έτσι θέλω ότι ο Ζίζιτς είναι σέντερ;; Ε δεν γίνεται, πως να το κάνουμε...Τελοσπάντων, ότι είχα να πω το είπα. Σταματάω την επιπέδου δημοτικού αυτή κουβέντα εδώ. Και όπως προείπα, τον Παπαλουκά ξεχάστε τον Βασικά και εμείς πρέπει να τον ξεχάσουμε. ΤΣΣΚΑ ή ΝΒΑ, δεν νομίζω να πάει πουθενά αλλού. Και θα συμφωνήσω με τον revil, ότι με τον Διαμαντίδη θα έκανε φοβερό δίδυμο. Στην υπόθεση του Περπέρογλου πάντως και τα 800.000 που ζητάει ο Λιανός μου μυρίζει δάκτυλος των αδερφών σκαμπο. Υπερβολικά λεφτά. Εδώ η Ρόμα θέλει τα μισά για τον Μαυροκεφαλίδη Το ότι είναι κοντός ο Πεν, και το ότι τον βάζουν και παίζει τη θέση, δε σημαίνει ότι είναι και PG. ΔΕ μπορεί να οργανώσει παιχνίδι... Για κάθε σωστή οργάνωση κάνει 5 κωλοτούμπες. Σταμάτα την συζήτηση δημοτικού λοιπόν και άσε μας εμάς τα παιδάκια να μην ξέρουμε τι μας γίνεται. Εξάλλου το μπάσκετ (όπως και όλα τα ομαδικά αθλήματα άλλωστε) δεν έχει θέσεις στο παιχνίδι, υπάρχουν μόνο χαρακτηριστικά των παιχτών και ανάλογα με αυτά παίζεται κιόλας.... Ό,τι να 'ναι... Ο Μαυροκεφαλίδης είναι όρθιο ξύλο το μόνο που τον ανεβάζει στα μισά είναι το ύψος του. Ο Περπέρογλου είναι εξελίξιμος. Σε 5 χρόνια υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για τρομερό παίκτη (ή άλλο ένα χαμένο ταλέντο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.