1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ετσι και παρουμε τον παπαρολουκα να δω που θα κρυφτω που θα αναγκαστω να πανηγυριζω τα καλαθια του.
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δε τον περνετε χαλαρωσε αν δεν παει αμερικη θα ειναι ηλιθιος να μην ερθει στην καλυτερη ομαδα της ευρωπης. αλλα δεν θα ερθει λογω εγωισμου δεν γινετε να πηγαινεις εκει που σου βριζουν την μανα εν χορω επι 20 λεπτα.
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 διαφωνω. Αν δε παει αμερικη θα ειναι ηλιθιος να φυγει απο την ομαδα που τον εχει βασιλια και δε τον εχει βρισει ποτε. Υπενθυμιζω οτι οταν ειχε ερθει ο παπαλουκας στο σεφ πριν καποια χρονια με την τσσκα ολο το γηπεδο φωναζε μ..νι παπαλουκα θρυλε γερα γερα
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 διαφωνω.Αν δε παει αμερικη θα ειναι ηλιθιος να φυγει απο την ομαδα που τον εχει βασιλια και δε τον εχει βρισει ποτε. Υπενθυμιζω οτι οταν ειχε ερθει ο παπαλουκας στο σεφ πριν καποια χρονια με την τσσκα ολο το γηπεδο φωναζε μ..νι παπαλουκα θρυλε γερα γερα το ιδιο πραγμα λεμε με βαση την λογικη η πρωτη του επιλογη θα ηταν ο παναθηναικος στην ευρωπη. με βαση το συναισθημα θα ειναι ηλιθιος και δεν θα τον διακρινει η στοιχειωδη αξιοπρεπεια να ερθει εκει που τον βριζουν. τετοιο τυποι ειναι ο αντωνακης και ο μιχαλακης.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κοιτάξτε πέρα απο τους εγωισμούς και τα διάφορα οπαδικά υπάρχει και ο παράγοντας χρήμα, που στην προκειμένη περίπτωση αν αληθεύει η λευκή επιταγή είναι μεγάλο κίνητρο.Είναι πολλά τα λεφτά ΤΕΟ.
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κοιτάξτε πέρα απο τους εγωισμούς και τα διάφορα οπαδικά υπάρχει και ο παράγοντας χρήμα, που στην προκειμένη περίπτωση αν αληθεύει η λευκή επιταγή είναι μεγάλο κίνητρο.Είναι πολλά τα λεφτά ΤΕΟ. ειναι ναι αλλα ειναι και πολυ εγωιστης οπως ολοι οι μεγαλοι παιχτες. γιαυτο λεω οτι δεν ερχετε. γιατι στο φαιναλ4 ηταν καθαρα προσωπικη η επιθεση μας απεναντι του.
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 συμφωνοι απλα ξερεις τι γινεται? αν δεν ερθει σε σας δε θα σας φτυσει για να παει στη μπανταλονα για παραδειγμα. μη ξεχνας οτι με την τσσκα εισαστε ιδια μεγεθη στην ευρωπη και αυτο οφειλεις να το παραδεχτεις οσο για το μιχαλακη και τον αντωνακη αν εξαιρεσουμε τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες εγω συνεχιζω να λεω πως πουληθηκαν και οι 2. ασχετα βεβαια αν ο παο τους εδιωξε απο μονος του. θυμαμαι χαρακτηριστικη δηλωση του κωσταντινου. Αν φυγω απο τον παο θα παω σε ευρωπαικη ομαδα. ε μετα απο 1 μηνα επερνε καρτα μελους
talikra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ξεκολάμε λέμε με το Παπαρολουκά.... Είναι ο τελευταίος παίχτης που θα θέλαμε.
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 συμφωνοι απλα ξερεις τι γινεται?αν δεν ερθει σε σας δε θα σας φτυσει για να παει στη μπανταλονα για παραδειγμα. μη ξεχνας οτι με την τσσκα εισαστε ιδια μεγεθη στην ευρωπη και αυτο οφειλεις να το παραδεχτεις οσο για το μιχαλακη και τον αντωνακη αν εξαιρεσουμε τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες εγω συνεχιζω να λεω πως πουληθηκαν και οι 2. ασχετα βεβαια αν ο παο τους εδιωξε απο μονος του. θυμαμαι χαρακτηριστικη δηλωση του κωσταντινου. Αν φυγω απο τον παο θα παω σε ευρωπαικη ομαδα. ε μετα απο 1 μηνα επερνε καρτα μελους ναι η τσσκα πλεον εχει το ιδιο μεγεθος αλλα οχι την ιδια φανελα. και πανω απο εμας ειναι η ρεαλ σαν φανελα στο μπασκετ.και λογικα πρεπει να εχει βαρεθει εκει. απλα πονταρω στο οτι ο παυλαρας και ο θανασης επειδη ειναι οπαδοι και κουβαλανε τρελλα το εχουν παρει προσωπικα πλεον με την τσσκα. οποτε νομιζω οτι θα φτιαξουμε την πιο δυνατη ομαδα που ισως ειχαμε ποτε φετος. Ο αντωνακης ειχε πει σε ατομο που δουλευε σαν τεχνικος σε ασανσερ 5-6 μηνες πριν παει στον ολυμπιακο οτι αν παω εγω στον γαβρο να μου κοπουν τα χερια τι ειμαι κανενας πουλημενος. αντωνακη....
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ξεκολάμε λέμε με το Παπαρολουκά.... Είναι ο τελευταίος παίχτης που θα θέλαμε. ναι ειναι σιχαμενος αλλα ναι ειναι και παιχταρας. αλλα δεν προκειτε να δεσει στον παναθηναικο για αυτους τους λογους οτι παιζει αντιπαθεια και απο τις δυο πλευρες , γαβρος δηλωμενος ειναι οποτε να παει οπου θελει. ουδεις αναντικαταστατος οταν παιζει μαρουλι και οργανωση.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Απο ότι έχω καταλάβει όλα είναι κολπάκια για τα media.Αλλοι ακούγονται κάθε χρόνο και τελικά έρχονται άλλοι που δεν πάει καν το μυαλό μας.Θα ακούσουμε κανένα πρωινό η ΚΑΕ ΠΑΟ ανακοινώνει τον τάδε και θα ψαχνόμαστε.Υπομονή και θα δούμε γιατί η ΚΑΕ πάντα κάνει κινήσεις που δεν περιμένουμε.
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Απο ότι έχω καταλάβει όλα είναι κολπάκια για τα media.Αλλοι ακούγονται κάθε χρόνο και τελικά έρχονται άλλοι που δεν πάει καν το μυαλό μας.Θα ακούσουμε κανένα πρωινό ανακοινώνει τον τάδε και θα ψαχνόμαστε.Υπομονή και θα δούμε γιατί η ΚΑΕ πάντα κάνει κινήσεις που δεν περιμένουμε. ναι αλλα πλεον ολοι οι καλοι παιχτες στην ευρωπη ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. εδω κυνηγαγανε τοσες ομαδες τον παπαδοπουλο γιατι δεν υπαρχουν ψηλοι. εγω λεω φερναντεθ , ο σπανουλης καπου διαβασα εδω μεσα οτι ειναι δεδομενος και να κυνηγησει στο επακρο τον βουισιτς μην μας την κανει για αμερικη και ολα καλα.
revil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ναι ειναι σιχαμενος αλλα ναι ειναι και παιχταρας. αλλα δεν προκειτε να δεσει στον παναθηναικο για αυτους τους λογους οτι παιζει αντιπαθεια και απο τις δυο πλευρες , γαβρος δηλωμενος ειναι οποτε να παει οπου θελει. ουδεις αναντικαταστατος οταν παιζει μαρουλι και οργανωση. εεεεεεμ μα αυτο ειναι το ερωτημα πες οτι τον περνετε. Μπορειτε να αντεξετε καποιον δηλωμενο ολυμπιακο στην ομαδα σας? Εστω και αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος παιχτης
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Για τον Σπανούλη είμαι σχεδόν σίγουρος τώρα για τους άλλους δεν βλέπω φως πουθενά.Γιατί αν πάρουμε αυτούς τους 3 καλύτερα να πάμε απευθείας στον φιναλ4 για να μην κουραζόμαστε άδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.