antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 1)ο κοουτς ειπε οτι θα ειμαστε ετοιμοι 20 αυγουστου!!! δεν ειπε ομως ποιας χρονιας!!! 2) στα πολυ θετικα απο χθες,η εμφανιση μπισκαν,μποβιο,ρομερο,αντονσον! 3)ο τζιωλης,μηπως πρεπει να ξεκαβαλησει λιγο? 4)3 αμυντικα χαφ με τους κουτσους τους βελγους! αν παιξουμε με τη μιλαν ή τη μπαρτσα,ΠΟΣΑ??? 5) λιγο περισσοτερο εμπιστοσυνη σε λεοντιου κ δαρλα ρε γαμωτο! 6)μεγαλη επιτυχια του ραλιστα! κανοντας καλες μεταγραφες,καταφερε απο 70.000 κοσμο τετοιο καιρο περυσι,να μας ριξει τουλαχιστον 50.000 κατω!!! 7)παλι καλα που εγινε η απονομη στο χενρικσεν,κ θα εχω κατι να θυμαμαι! 8)η αντερλεχτ,ηταν σιγουρα αυτη που παιρνει πρωταθλημα στο βελγιο??αν εινα δυνατον,που πανε καποιοι κ παιζουν τα χρηματα τους!!!! 9)γιατι δεν πουλησαμε το σεριτς?οεο???κανονικα,επρεπε να τους δωσουμε δωρο κ τον αντριτς!!! 10) μονο εγω εδω μεσα βλεπω οτι μας λειπει σεντερ φορ??? 11)ελπιζω ο μποβιο να ηρεμησει λιγο,γιατι τον βλεπω να μαζευει καμια 15αρια κιτρινες στο πρωταθλημα! 12)ο ρομερο,αν κ δεξιοποδαρος,ειναι πολυ καλυτερος αριστερα! 13)πολυ καλος ο παπ...αλλα ας σταματησουν να τον τροφοδοτουν με μπαλιες που τον "σκοτωνουν"...συμβολαιο ανανεωσε,δε ...μαμαει την μπελουτσι για να τον τρεχουν τοσο οι αλλοι!!!
zaxoys Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Για φορ ίσως έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς οτι κανονικά ο Παπ παίζει φορ (και μάλιστα καλύτερα από εξτρεμ) ίσως σκέφτεται να βάλει ρομέρο αριστερά και παπ φορ .Ο άντονσον φαίνεται αρκετά καλός παίχτης ,ενώ για τον βύντρα ναι μεν επιθετικά είναι τραγικός αλλά υπάρχουν πια ελάχιστα μπακ που είναι αμυντικά καλοί και μπορούν να βοηθήσουν μπροστά.Ο Δάρλας από την άλλη βοηθάει μπροστά αλλά ξεχνιέται μερικές φορές Ο Άντριτς που κοροιδεύουμε τον ανανέωσε με λίγα λεφτά και τον έχει και μπαλαντέρ για το κέντρο άμυνας αν τυχόν χτυπήσει κανείς,οπότε για εναλλακτική δεν είναι κακό να υπάρχει Άντε να έρθει ο βίκτορ να δούμε και ρομέρο αριστερά και θα υπάρχει αρκετή βελτίωση πιστεύω edit:Η άντερλεχτ είχε πολλές αλλαγές από την βασική ομάδα.
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 antreaslam μ αρέσει πού έβγαλες καί συμπέρασμα ότι είμαι Ολυμπιακός.Τέλος πάντων.Ο Παναθηναικός θα ξυπνήσει όταν ξυπνήσουν οι οπαδοί του καί δεν είναι τόσο μ@λ@κes ώστε να περμένουν τη ..Δευτέρα Παρουσία.Πόσους δεν ξεγέλασε ο Τζιγκερ καί οι συν αυτώ με το περίφημο πενταετές καί μλκίες.Να γιατί μ αρέρει ο άσημος Μπάκε.Γιατί ο άνθρωπος έχει γνώση πού ήρθε καί θέλει πρωτάθλημα εδώ καί τώρα.Τα πενταετή προγράμματα δεν αρμόζουν στις μεγάλες ομάδες,Γιατί τότε δεν είναι μεγάλες καί σκέφτονται να γίνουν μακροπρόθεσμα. Το μεγάλο θέμα είναι ένα τελικά.Πως διώχνει κανείς το Βαρδινογιαννέικο καί στη θέση του να κάτσουν ομόφωνα οι Γιαννακοπουλαίοι.
crach13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Φιλε Antreaslam στα λογια μου ηρθες.Παλι καλα που τα εγραψες εσυ γιατι εγω τετοια αναλυση δεν θα εκανα ουτε σε εφημεριδα. :p
mandipl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 kai go dino + ston bakke . oi diloseis tou deixnoun poli sovaro proponiti .
LL_NEO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μαμαει την μπελουτσι για να τον τρεχουν τοσο οι αλλοι!!! εχμ. μη βλασφημείτε τα θεία....
talikra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 φιλε kirileman, δεν μα aρεσει να απανταω στα μυνηματα άλλων και μην το περνεις πρωσοπικα αυτο το μηνυμα αλλά θα πω κατι γενικο για το μπασκετ και για οσους πιστευουν τα ίδια με σενα. "Το μπασκετ ειναι ένα δύσκολο άθλημα με αρκετά συστήματα, ειδικό λεξικό και ορολογίες που εάν δεν το έχεις παιξει δεν μπορείς να πάρεις μυρωδια για το τι παίζει. δεν θέλω να φανώ ρατσιστής αλλά από τον κοινονικό μου κύκλο θεωρώ τους μπασκετικούς (οχι τους οπαδούς του μπασκετ ουτε τους μικτούς και μπασκετ και ποδο.) πιο σκεπτόμενους από ότι τους περί ποδοσφαίρου. Πρόσεξε δεν λέω πιο έξυπνους αλλά πιο σκεπτόμενους. όλα αυτά στα λέει ένα καθαρά μπασκετικό τυπακι (όταν λέω καθαρά π.χ αγώνα της εθνικής στο euro στην πορτογαλία δεν είδα παρά μόνο τον τελικό) που ξέρει όμως και κατανοεί 1. ότι το ποδόσφαιρο ειναι το λαικότερο άθλημα 2. Τι κατάντεια του αμερικάνικου=>παγκόσμιου μπασκετ Όσο για τον φίλο που μίλησε για ανάκαμψη του αθλήματος, οκ παίζει και να υφίστατε αλλά η γενία των πιπεν, μιχάλη, patrik, μάγου, robinson, lary ntominic και όλων αυτών αποτελεί για το άμεσο αύριο παραλθόν Y.G i love this game
geovard Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ποιός είναι αυτός ο Αντρέας Ίβανσις?Ξέρει κανείς?Διεθνής λέει Αυστριακός προορίζεται γιά αντικαταστάτης τού Έκι.
Panathinaikara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Όσο για τον φίλο που μίλησε για ανάκαμψη του αθλήματος' date=' οκ παίζει και να υφίστατε αλλά η γενία των πιπεν, μιχάλη, patrik, μάγου, robinson, lary ntominic και όλων αυτών αποτελεί για το άμεσο αύριο παραλθόν Y.G i love this game[/quote'] H ανάκαμψη πιστεύω έχει ήδη ξεκινήσει. Στο NBA ήδη υπάρχει ένας απίστευτος παίκτης που μάλλον είναι διάδοχος του Jordan. Anαφέρομαι στον Dwayne Wade. Όποιος τον είδε τι έκανε στους φετινούς τελικούς θα έπαθε πλάκα. Νομίζω ότι είχε καλύτερους μεσους όρους και από τον Jordan σε αγώνες τελικών. Πιστεύω θα φανεί και στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Επίσης και στα δικά μας φαίνεται ότι Ολυμπιακός Παο έχουν ενισχυθεί σημαντικότατα και θα έχει πολύ ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. PS.:εντάξει ρε παιδιά, καλός ο Ντελκ αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Εξάλλου οι NBA ers έχουν πολλά κουσούρια, παίζουν μονο όταν τους κ@βλώσει. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα λόγω Σχορτσιανίτη.ΔΕ νομίζωβ ότι μπορεί κάποιος Ευρωπαίος παίκτης να τον κλείσει. Ευτυχώς είναι λίγο άτεχνος αλλά άμα βελτιώσει την τεχνική του πάει για μεγάλα πράγματα(NBA).ΔΕν είναι τυχαίο ότι τον ζήτησαν οι Κλιπερς φέτος.
revil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 panathinaikara να στο πω εγω πιο ωμά για το σχορτσιανίτη που είμαι ολυμπιακός. Ο άνθρωπος είναι βράχος αλλά από μπάσκετ δεν έχει μηρωδιά. Δεν είναι Ζίζιτς ρε παιδί μου που βλέπεις ότι το κατέχει. Είναι από τους πιο άγαρμπους Σεντερ που είχαμε ποτέ και πιστεύω ότι γιαυτό δεν πήγε στο nba.Δεν είναι τυχαίο
geovard Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 PS.:εντάξει ρε παιδιά' date=' καλός ο Ντελκ αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Εξάλλου οι NBA ers έχουν πολλά κουσούρια, παίζουν μονο όταν τους κ@βλώσει. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα λόγω Σχορτσιανίτη.ΔΕ νομίζωβ ότι μπορεί κάποιος Ευρωπαίος παίκτης να τον κλείσει. Ευτυχώς είναι λίγο άτεχνος αλλά άμα βελτιώσει την τεχνική του πάει για μεγάλα πράγματα(NBA).ΔΕν είναι τυχαίο ότι τον ζήτησαν οι Κλιπερς φέτος.[/quote'] Μιλάμε γιά μπάσκετ ή γιά σούμο?
Panathinaikara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 ωστόσο στους τελικούς νομίζω δεν είχε χάσει σουτ σε 2 σερί ματς με μας. Τον έπαιζαν double team και οι διαιτητές έδιναν επιθετικά φάουλ που στο NBA δεν υπήρχε περίπτωση να σφυριχτούν. Απλά δεν έχουν συνηθίσει να υπάρχουν τέτοιοι μεγαλόσωμοι παίχτες στην Ελλάδα.Τέσπα, εγώ πιστεύω αν δουλέψει λίγο στις κινήσεις του μέσα στο καλάθι , δε θα παίζεται.
crach13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ποιός είναι αυτός ο Αντρέας Ίβανσις?Ξέρει κανείς?Διεθνής λέει Αυστριακός προορίζεται γιά αντικαταστάτης τού Έκι. Μολις το ειδα και εγω.Να δω πως θα χωρεσουν ολοι μαζι μπροστα.Λογικα τωρα στο 3-4-3 δεν θα κλεισει??Κατι μου λεει οτι ο Σεριτσ θα παρει δρομο.Και συγκεκριμενα για την Σαλτσμπουρκ,απο την ομαδα απο την οποια ηρθε ο Αυστριακος.Παντως μεχρι τωρα εχουν ακουστει πολλα θετικα στοιχεια για τον καινουργιο.Αντε να δουμε.Οσο για τον Σχορτσιανιτη,,,,,Εγω που δεν παιζω και μπασκετ καλυτερα θα το ξερω το αθλημα!!!!
Σκύμνος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Διαβάζω και διαβάζω τα posts των φίλων της ομάδας μου, του Παναθηναϊκού και μου έρχονται στο μυαλό οι Αύγουστοι των τελευταίων "αρρωστημένων" χρόνων... Ας μου εξηγήσει κάποιος αν περιμένει από αυτή την ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο (δηλαδή να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να δείχνει από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό) όπως της αρμόζει... Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω δει ούτε στο ελάχιστο κάποια αλλαγή σε σχέση με πέρσι...Αντιθέτως, οφείλω να δεχθώ ότι η ΑΕΚ δείχνει να παίζει με αυτή τη φιλοσοφία (π.χ. με Χαρτς)...
Panathinaikara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 καλά το ποδόσφαιρο ας το αφήσουμε ξέρουμε τη μοίρα μας. Αφού φαίνεται ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε εκείθ που πονούσε. Τώρα μλκιες να λέμε. Η μόνη σοβαρή μεταγραφή ήταν ο Βίκτορ μιας και στα δεξιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, κι αυτή άργησε. Πού να μπει τώρα στη λογική της ομάδας. Καλός κι έμπειρος παίκτης αλλά όσο να ναι θέλει ένα α' χρόνο προσαρμογής. Δεξί μπακ αυτός ο Βύντρα είναι ανεκδιήγητος, ενώ φαίνεται ότι λείπει ένας παίκτης να δέσει το κέντρο της άμυνας πχ. Χένρικσεν. Στο κέντρο κι ο Γκονζάλες να μην είχε τραυματιστεί πάλι τα ίδια θα χαμε. Ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον ένα Τζόρτζεβιτς κι ενα Ριβάλντο να κάνουν παιχνίδι. Εμείς τι έχουμε; Τεσπα, το πρωτάθλημα περίπατο πάλι ο Ολυμπιακός. Η μόνη ελπίδα είναι αν δεν ξαναπεράσει ο γαύρος τη φάση των ομίλων και αρχίσουν οι γκρίνιες και πέσει η ψυχολογία του. Ωστόσο εύχομαι να μη συμβεί.Ο Ολυμπιακός έχει πλέον ένα όπως φαίνεται σοβαρό προπονητή κι έχει ένα πλάνο δε βαδίζει έτσι. Και θα φανούν πιστεύω τα αποτελέσματα και στην Ευρώπη. Ενώ εμείς , άμα περάσουμε τη φάση των ομίλων στο Uefa θα είναι μάλλον επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.