Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία φίλε μου. Ο Ζίζιτς σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει έχει παίξει 4αρι και μόνο υπό συνθήκες και λόγω ανάγκης σαν 5αρι. Απο εκεί και πέρα εσύ μπορείς να λες ότι και ο Διαμαντίδης είναι σέντερ επειδή έχει τα χέρια του Φασούλα. Με γειά σου με χαρά σου :)

Μαλλον δεν εχεις δει τον Ζιζιτς στον...Ολυμπιακο:-D

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία φίλε μου.

Γνωστό επιχείρημα όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα... :mrgreen:

Δημοσ.
Μαλλον δεν εχεις δει τον Ζιζιτς στον...Ολυμπιακο:-D

ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ περισσότερες φορές από ότι εσύ ;)

Γνωστό επιχείρημα όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα... :mrgreen:

Οταν μου πετάς τέτοια:

τη ταχύτητα που θα έπρεπε να έχει σαν 4άρι δεν τα έχει; Άρα τι είναι;

δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο. Ειπαμε τις απόψεις μας, δεν χρειάζεται να κουράζουμε το thread παραπάνω. Και ειδικά όταν κάποιος είναι τόσο κολλημένος στις απόψεις του και το παίζει ειδήμων όπως εσύ. Σορρυ, αλλά έτσι δεν κάνεις διάλογο. Οπως ξαναείπα, το παιδί μια ζωή ήταν και είναι 4αρι. Από εκεί και πέρα πίστευε ότι θέλεις, δικαίωμά σου να είναι και ας είσαι λάθος :)

Το contra ανέφερε ότι πάμε για Βασιλειάδη. Τον προτιμώ από τον Μαυροκεφαλίδη όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ. Μακάρι.

Δημοσ.

Ωραία, μια και είναι γρήγορος ο Ζίζιτς να μαρκάρει τον Σπανούλη του χρόνου.

Α, γι' αυτό κιόλας ο Τσαρταρής τον έκανε άλογο όποτε τον τράβαγε έξω, επειδή είναι ευέλικτο 4άρι...

Δεν κάνει το ύψος τη θέση που παίζεις, το πώς παίζεις είναι που το καθορίζει. Τώρα αν σε ενοχλεί που κάποιοι (όχι μόνο εγώ) διαφωνούν μαζί σου και σου λένε ότι κάνεις λάθος, μπορείς να μην κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να σκεφτείς και τη γνωστή παροιμία με το γυαλό.

Αν γουστάρεις εσύ είναι και άσσος, μακάρι να τον βάλετε να παίζει κιόλας εκεί.

Δημοσ.

Ρε μαγκες μπερδευεστε σε κατι που ειναι πολυ απλο.

Ο Ζιζιτς οπως ξαναπα εχει σωμα 4αριου και μυαλο και ικανοτητες 5αριου, τελος.(ατριχος??)

στην αρχη αν θυμαστε, που ειχε ερθει στον ολυμπιακο επαιζε 4αρι μαζι με τον Σχορτς και φυσικα δεν εκανε τπτ.

Μετα οταν καταλαβε ο Καζλαουσκας που πρεπει να παιζει τοτε αρχισε να αποδιδει. απλα τα πραγματα

Δημοσ.
http://www.sport24.gr/html/ent/592/ent.185592.asp Το αφεντικό τρελάθηκε.Αν κάνει τέτοια μεταγραφή μαζί με σπανούλη θα γαζώνουμε του χρόνου.

Κάτσε ρε συ τώρα γιατί θα τρελαθούμε.Δηλαδή θα βάλουμε σε μια ομάδα Διαμαντίδη Παπαλουκά? Είναι λιγάκι δύσκολο γιατί είναι και οι 2 ηγετικοί παίχτες και μου κάνει λίγο δύσκολο, από αυτή την άποψη δεν χωράνε.Στην εθνική παίζουν γιατί είναι η εθνική δεν γίνετε αλλιώς

αποφασισε ρε συ γιαννη :D

Δημοσ.
http://www.sport24.gr/html/ent/592/ent.185592.asp Το αφεντικό τρελάθηκε.Αν κάνει τέτοια μεταγραφή μαζί με σπανούλη θα γαζώνουμε του χρόνου.

Το καλύτερο με αυτό το link έιναι πως΄το άρθρο έχει τίτλο: "Ψηστήρι" Ζοτς στον Τεό" και από κάτω πάιζει διαφήμιση που ξεκινάει με "ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ;"

:mrgreen:

Δημοσ.

Εχεις δίκιο revil πρέπει να κατασταλάξω σε μια απόφαση.Λοιπόν εντάξει ο Παπαλουκάς είναι μεγάλος παίχτης πολύ καλός στο σκοράρισμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον βάζω πιο πάνω απο τον μητσάρα.ΤΟν θέλω στην πανάθα για το γόητρο αλλά και γιατί είναι καλός παίχτης.Οτι δεν τον πήγαινα ποτέ είναι γεγονός αλλά δεν είναι και λόγος να μην τον θέλω.Και επειδή πολύ θα μου πουν οτι είναι καλύτερος απο τον μήτσο , απλά είναι προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Ειναι μεγαλο λαθος να συγκρινεις τον Παπαλουκα με το Διαμαντιδη.

Αυτοι οι 2 ρε γμτ αν ειναι σε μια ομαδα συνθετουν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΔΥΜΟ.

Ο ενας συμπληρωνει τον αλλο.

Βασικα το πλεονεκτημα του Διαμαντιδη ειναι οτι παρομοιος ποιντ δεν υπαρχει στην ευρωπη.

Ενω σα τον παπαλουκα υπαρχουν.

Δημοσ.

Οι άλλοι παίρνουν Ραούλ Μπράβο κι εμείς... Παπαζαχαρία!

Τι γίνεται ρε γαμώτο.

Είναι καλός τουλάχιστον αυτός ο Παπαζαχαρίας?

Δημοσ.

Ο παπαζαχαρίας πάντως που κάνει πίτες και πεινερλί εδω στα Τρίκαλα είναι κορυφή, τώρα γι αυτόν δεν έχω ιδέα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ο παπαζαχαρίας πάντως που κάνει πίτες και πεινερλί εδω στα Τρίκαλα είναι κορυφή, τώρα γι αυτόν δεν έχω ιδέα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε καλή μας όρεξη!!:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ωραία, μια και είναι γρήγορος ο Ζίζιτς να μαρκάρει τον Σπανούλη του χρόνου.

Α, γι' αυτό κιόλας ο Τσαρταρής τον έκανε άλογο όποτε τον τράβαγε έξω, επειδή είναι ευέλικτο 4άρι...

Δεν κάνει το ύψος τη θέση που παίζεις, το πώς παίζεις είναι που το καθορίζει. Τώρα αν σε ενοχλεί που κάποιοι (όχι μόνο εγώ) διαφωνούν μαζί σου και σου λένε ότι κάνεις λάθος, μπορείς να μην κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να σκεφτείς και τη γνωστή παροιμία με το γυαλό.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε συ KWSN_Men, είπα εγώ ότι το ύψος κάνει την θέση ή η ταχύτητα που είπες εσύ; Κατάλαβε το ότι δεν υπάρχει ένα "είδος" 4αριου, 5αριου κτλπ Ο κάθε παίκτης έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του και διαφέρει το στυλ του από έναν άλλο που παίζει σε παρόμοια θέση. Ο Πεν που είναι άσσος έχει καμιά σχέση με τον Παπαλουκά; ΟΧΙ. Είναι άλλου τύπου παίκτες, αλλά παίζουν στην ίδια θέση. Οπως συμβαίνει παντού και σε όλους. Δλδ έλεος ρε συ, να εξηγούμε τα αυτονόητα, μόνο και μόνο επειδή εσένα σου μπήκε με το έτσι θέλω ότι ο Ζίζιτς είναι σέντερ;; Ε δεν γίνεται, πως να το κάνουμε...Τελοσπάντων, ότι είχα να πω το είπα. Σταματάω την επιπέδου δημοτικού αυτή κουβέντα εδώ.

Και όπως προείπα, τον Παπαλουκά ξεχάστε τον :-D Βασικά και εμείς πρέπει να τον ξεχάσουμε. ΤΣΣΚΑ ή ΝΒΑ, δεν νομίζω να πάει πουθενά αλλού. Και θα συμφωνήσω με τον revil, ότι με τον Διαμαντίδη θα έκανε φοβερό δίδυμο.

Στην υπόθεση του Περπέρογλου πάντως και τα 800.000 που ζητάει ο Λιανός μου μυρίζει δάκτυλος των αδερφών σκαμπο. Υπερβολικά λεφτά. Εδώ η Ρόμα θέλει τα μισά για τον Μαυροκεφαλίδη :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...